Dulceturi si papanasi (317)
Raspunsuri - Pagina 18
betty78 spune:
Moldoveanca si Andreea 11
La multi ani si multa sanatate va doresc!!!
Sa fiti fericite si sa aveti numai bucurii alaturi de familie si toti cei dragi!!!
Betty78
22+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Moldoveanca spor la constructie...eu sunt inca in al 3-lea an si inca nu am terminat si deja imi pare rau ca m-am apucat. Efectiv numai cand ma gandesc imi vine sa urlu..o sa iti trebuiasca nervi de otel
Betty78
22+
si
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Devilla multa sanatate dulcetelei bolnavioare...uff ce nasol e cand te duci la un medic lipsit de inima si care se uita stranb la tine atunci cand intri la el in cabinet...asta imi aminteste de faimosul nostru sistem de sanatate.
Mami, Alice si restul gravidutelor va doresc o sarcina usoara si fara fara probleme
Alinush eu am patit sarcina trecuta dar era de la indigestie. parerea mea este ca daca durerile continua sa te duci la un control ca poate incepe colul sa se stearga
Betty78
22+
si
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, . |
Nu stiu pentru ce e, dar il primesc cu placere si dau si eu unul, ca tu chiar il meriti, la cate duci acum in carca!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Credeam ca ai pus painea la dospit... Gata concediul? |
Nu inca, acum sunt in recuperare, lenevesc acasa, cu familionul si socrii. Maine am musafiri din tara, dar doar pentru o zi. De luni la munca...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
betty78 spune:
Noi suntem bine, cu exceptia zilei de ieri in care am avut niste contractii destul de dureroase si am bagat vreo 2 No-spa o data.
Mario e un dulce dar din pacate nu vorbeste f mult dar in schimb intelege toate cele 3 limbi si raspunde pe limba in care este intrebat, dar lucruri simple...asa ca este un pas bun. La gradi ii place tare mult sa picteze.
In ce priveste somnul, mai nou are un nou hobby si anume sa se culce pe jos, de fapt pe covorul de langa patul nostru dar pe perna mea
.
Aproape am terminat si noi procesul de invatare la olita...ii mai pun decat seara pampers, dar am vazut ca a inceput sa se mai scoale in toiul noptii sa ceara singurel sa il ducem sa facem pipi.
In rest ne pregatim sa plecam in concediu pe 21, dar inainte de asta o sa bag si o eco morfofetala de 24 ed saptamani sa ma lamuresc daca totul este ok si ca vacanta va fi binevenita. Anul asta mergem in Bulgaria la Nisipurile de aur la Kempinski (Melia Grand Hermitage). Cei drept as fi vrut sa plce intr-o destinatie mai exotica, dar din pacate era cu mult prea cald sau nu aveam avion direct...Oricum am fost si anul trecut aici si efectiv a fost super ok, iar camerele sunt imense![]()
Betty78
23+
si
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mandarinutza spune:
Multumesc tuturor pentru felicitari!
Carpatina, cred ca ne vom gandi si noi la bb2 in curand.
Sabinutz, foarte frumoase pozele de la mare, iar Gheorghe e un scump! Eu terminasem masteratul(comunicare si PR) acum 2 ani, dar din motive de sarcina nu imi sustinusem lucrarea.
Bebeka, e o dulceta Rebeca, si tare cocheta din cate am observat, felicitari pentru olita!
Betty, vacanta placuta!
Devylla, multa santate Erikai!
Romanaiani, imi pare rau pentru vestile proaste. Si tatalui meu i-a iesit acum 2 ani la o biopsie ca are o tumoare, si cand a refacut biopsia la un alt dr(din acelasi spital, dar la conferentiar) dupa 2 luni (facuse si raze-dar nu stiu daca astea l-au ajutat), nu a mai iesit tumoarea. Si eu zic ca fetele, daca se poate repeta biopsia.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Am actualizat si eu albumul cu poze de acum o luna de la mare:
http://community.webshots.com/album/573527595IFEsQp
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze