Dulceturi si papanasi (317)
Raspunsuri - Pagina 17
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Adimercedes, foarte interesante programele pentru copii. Nu stiu de ce am o banuiala ca Lisa va sta linistita la story time. Apropo, lecturile tale sunt autoimpuse? Tare imi plac mamicile care le fac pe toate. Si bussiness si copii si autoinstruire. |
Erina, eu nu sunt convinsa de rabdarea nazdravanei la story time. Azi am fost si cica e vacanta 2 saptamani, desi e program pt prescolari. In fine. Am ajuns in parc, apoi la cumparaturi, Lisa a dormit in carut si apoi in viteza acasa sa gatesc ceva de pranz (am facut repede niste prawns in unt si cu sos de soia si sweet chilli si o salata de rosii mici cu masline, feta si ulei de masline). Lisa a mancat destul de ok, mai ales prawns
Nu stiu ce sa iti zic de faza cu cardul. Uneori se intampla. La noi cea mai mare tampenie e ca unele masini au butoanele puse altfel decat standard si tu bagi numarul cum stii ca e pe padul normal si ajungi sa il bagi aiurea. Iar sotul a invatat pin-urile dupa pozitie
In ceea ce priveste lectura, e autoimpusa. Mi-am comandat vreo 5 carti, dar nu mi-au venit inca. Si incerc sa termin ce am inceput, ca sa pot sa ma apuc de alea cand imi ajung. Dar in ritmul pe care il am, slabe sanse...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Gabriela77 spune:
Danuta, voiam sa te intreb de Cincis? E adevarat ca s-a modernizat totul si arata f bine? Ma tenteaza un weekend acolo numai cu C, poate ne mai relaxam putin, ca nu ne-am odihnit deloc concediul asta cu toate peripetiile!Am vazut un reportaj la Tv si mi-a atras atentia!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes In ceea ce priveste lectura, e autoimpusa. Mi-am comandat vreo 5 carti, dar nu mi-au venit inca. Si incerc sa termin ce am inceput, ca sa pot sa ma apuc de alea cand imi ajung. Dar in ritmul pe care il am, slabe sanse... |
Anunt si eu cu mandrie ca dupa un an si...am reusit sa termin de citit Shogun!
mamicii obosite, dar ambitioase si sambureilor de la antipozi!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat in ultimele 3 saptamani, cu un
special pentru Papanashii fruntasi din tara florii de cires!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Neata. Am inceput dimineata cu o multime de pozici frumoase.
Si cu vestea de la mami25, felicitari si sarcina usoara!
Adi, Andrei e la fel cu mana, abia joi merg cu el la doctor.
Erina, nu il lasa pe tatal tau asa daca are probleme, noi am amanat ani de zile si nu voia sa faca nimic si am luat masuri destul de tarziu. Nu te necaji cu cardul, ieri nu am reusit sa scot bani de pe nici un card si zau am incercat toate pin-urile posibile. Baska nu m-au lasat sa scot bani de pe cardul Avantaj pe care aveam tot salariul si eram pe plus, pe motiv ca am depasit limita. Degeaba am explicat ca sunt banii mei si am nevoie de ei. Nu iti spun cata asteptare si cat scandal a fost necesar ca pot sa obtin banii mei din contul meu. Spor la treaba cu mutarea.
Yaia,
.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
gabitz78 spune:
ziua buna tuturor.
erina - ms de urari.abia astept sa ne vedem.spor la mutat!
adimercedes -
eliza e mai bine, a inceput sa mai inteleaga ce-i spun...face progrese.in rest, nimik deosebit.
rox - 

ancasilv spune:
Buna ziua, dragele mele!
Anuntam si noi mari imbunatatiri la capitolul olita, acum si spune inainte sa faca si mergem sa udam toate florile din curte.Mai greu cu caca, pe ala il anunta duupa ce ii da drumul in pantaloni. Dar mai e timp, nu disperaram.
Cine ma ajunta si pe mine cu programul din Iorga de la pasaporte copii? Ca nu as vrea sa fac drumul pina acolo degeaba. Ah, si unde se plateste taxa, la posta sau pe la vreo trezorerie, ceva?
Merci anticipat.
anca si Vladut... 06.10.2007
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Anunt si eu cu mandrie ca dupa un an si...am reusit sa termin de citit Shogun! |
Credeam ca ai pus painea la dospit...
Gata concediul?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
alinkav spune:
| citat din mesajul lui ancasilv Buna ziua, dragele mele! Anuntam si noi mari imbunatatiri la capitolul olita, acum si spune inainte sa faca si mergem sa udam toate florile din curte.Mai greu cu caca, pe ala il anunta duupa ce ii da drumul in pantaloni. Dar mai e timp, nu disperaram. Cine ma ajunta si pe mine cu programul din Iorga de la pasaporte copii? Ca nu as vrea sa fac drumul pina acolo degeaba. Ah, si unde se plateste taxa, la posta sau pe la vreo trezorerie, ceva? Merci anticipat. ![]() anca si Vladut... 06.10.2007 |
De ex. azi(marti) au un program prelungit, pana la ora 18.30.
Sunt 2 taxe, una de 32 de lei-taxa consulara si cea de 62(64) lei-taxa pasaport, totul se poate plati la Cec sau Bcr.
Iar in alte zile de la ora 9 pana la 14.30.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007