Dulceturi si papanasi (317)
Raspunsuri - Pagina 16
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Adi, m-am amuzat copios de periplul vostru cu suzeta. Stiam de mai multa vreme ca e broken / dady fichs it! insa ma gandeam ca a uitat de mult de ea. Dar uite ca m-am inselat, o fetitza asa isteaza si sensibila ca Lisa nu uita prea usor. La noi a venit o pisica saptamana trecuta si a furat tetina de la biberon. Asa ca l-am inlocuit cu cana avent. Primele 2 seri nu a vrut sa-si bea laptele pe lumina, insa odata ajuns in pat, pe intuneric, l-am intrebat daca vrea lapti-lapti si l-a baut fara probleme. Acum pare ca nu a baut cu biberonul niciodata, si regret ca nu l-a furat pisica mai devreme. Oricum, pe bb2 vreau sa o invatz cu bibe de la bun inceput, ca sa evitam cosmarul si stresul cu acceptarea biberonului de la Teo. |
Alinush, sarcina usoara in continuare. Am vazut ca ai inceput numaratoarea inversa. Da' unde te grabesti?
Daaa, asta cu schimbatul e cea mai haioasa faza la picii nostri. Cand ii vezi cum tin la rutina, la obiectele personale, iti vine sa ii halesti cu tot cu haine!
Bine ca ati scapat si voi de bibe. Noi nu am avut astfel de probleme, ca nu a acceptat biberon. Dar nici lapte nu prea bea. Mai bea cateodata seara sau dimineata, dintr-o cana micuta, cu paiul. Uneori, rar, chiar si cere singura...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Roxali spune:
Aerpeju ati fost niste nasi frumosi
Erina ma bucur ca socializati peste tot...multumim ptr poze
Marunzico vazut Puppi
vorbareata si fashneata.
fug la nani ptr 5 ore![]()
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
adimercedes spune:
Valentina, multa bafta la examen. Tin pumnii sa fie bine!
Rox, refacere rapida tatalui tau!!! CUm mai e Andrei cu bratul?
Luy, cum mai e Me cu raceala?
Papanash, bine ca e bine Adi acum. Ati reinceput gradi? Cum a decurs reajustarea?
Mandarinuta, felicitari pt dizertatie! Mult succes mai departe si sa iti ajute mult in cariera!
Alice, Mami 25, felicitari pt sarcina! Sa aveti o sarcina usoara in continuare, bebe sanatos, istet, vesel, care sa va aduca multe bucurii si sa va intregeasca viata!!!
Andreea 11, Moldoveanca, La Multi Ani cu intarziere! Sa aveti parte de tot ce e mai bun, multa iubire, realizari si o familie superba in fiecare zi!
Danielle, Devylla, refacere rapida printeselor. Chiar raceli "simple" ale puilor ne pot scoate peri albi si da stres cu nemiluita. Stiu ca lui Lisa i-a luat mai bine de 1.5 luni sa scape de tuse, dupa 2 viroze luate una peste alta :( Si te simti asa neputincioasa cand nu prea ai ce sa faci, ce sa le dai sa se vindece instant!
Gabitz, felicitari pt Stefan. Am vazut pozele de la petrecere!!! De Eliza ce ne mai zici?
No, acum fug la gara (azi nu am masina ca e la service) - mergem la "story time" la biblioteca. Sunt ff curioasa sa vad cum va reactiona Lisa, dar ma pregatesc sa cam umblu dupa ea... Rox, te tin la curent
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Erina spune:
Buna dimineata!
Bebeka multumim pentru cafea!!! Chiar am nevoie dar nu am in casa decit capuccino!!!
Am vazut filmuletul si pozele Rebecai. Cum ma asteptam, e foarte avansata la vorbire! Felicitari mami, cu siguranta e meritul tau! Mi-a placut mult si gatita cochetica cu palarie si ochelari.
E pe zi ce trece mai frumoasa!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Mami25 felicitari poentru sarcina.
Alice am vazut si eu pozele buclatului Sasha. E un dulce. Felicitari pentru bebe2.
Adimercedes, foarte interesante programele pentru copii. Nu stiu de ce am o banuiala ca Lisa va sta linistita la story time. Apropo, lecturile tale sunt autoimpuse? Tare imi plac mamicile care le fac pe toate. Si bussiness si copii si autoinstruire.
SabinaY. Imi pare rau ca a racit Erika si ca ati avut experienta proasta cu medicii de la clinica aceea. In schimb ma bucur mult ca a avut o iesire reusita cu tati. Delfinariile japoneze sunt minunate!!! Pupam cu mult drag frumosele!!!
Roxana, ma bucur sa aud ca tatal tau e bine! Cum stii si tatal meu are aceleasi probleme asa ca durerea ta parca e si a mea.
Ramonaiani din ce spui sunt convinsa ca diagnosticul e eronat! Daca ai sti cite greseli se fac la noi!!! Sper din inima sa il cionvingeti sa merga si acolo la doctor pentru a va linisti.
Erina spune:
Gabitz,
La multi ani
pentru Stefan. Am vazut pozele cu familia moderna! Foarte cool!!!
Roxali, sper sa se organizeze o intilnire si cind vii tu in tara. 
Emma. Ati fost nasi frumosi!!!
Abia astept sa ne vedem in 2 saptaminbi la Piatra Neamt!!!
Erina spune:
Noi am avut o zi buna pina am iesit afara la nisip. Daria a fost atrasa ca un magnet de o ditamai baltoaca formata dupa ploaie. Eu o trageam deoparte ea nu si nu acolo vroia. Intr-un final am luat-o cu forta acasa. La un moment dat mergea vreo 10 pasi in irma mea "suferind" nevoie mare-adica miriind si facind oaaa, oaaa. Trecea lumea si o intreba de ce plingi???
Am intrat apoi in MI unde am facut ceva cumparaturi. Bineinteles ca eu eram la casa, Daria ramasese la hirtia de ambalaje cu Pooh
. Vreau sa platesc cu cardul, pun pin-ul, nu merge. Daria nu vroia sa vina la mine, deodata mi se face asa o ceata in cap de nervi si toate alea ca pur si simplu nu imi aminteam pin-ul. Lasa sacosa acolo, se muta toata lumea la alta casa o inhat pe Daria (aici spre rusinea mea i-am spus ceva urit
) si ies afara sa ma calmez. Aia inauntru fierbeau si ei. Ma intorc mai bag odata codul si inca o data si merge. Ala de pazeste se mai trezeste sa comenteze ca daca am pentru prima data cardsa il notez undeva. M-am abtinut sa ii spun citeva. Cind eu aveam Visa in stainatate el nu cred ca vazuse card...
Vin acasa, ajunge si sotul dupa ceva minute si imi confirma ca, codul era ala de il bagam eu...Poate nu apasam corect,nu stiu...pot sa jur ca la ultima incercare cind a mers am pus la ultimul nr. ceva care nu avea nici o legatura...foarte bizar...Mai exista o posibilitate aceea ca eu sa imi pierd mintile...
Erina spune:
Astazi continua super actiunea impachetarea. Nu pot sa imi imaginez cite lucruri s-au stins si aici!!!
Erina spune:
Bebeka, am uita sa te felicitpentru succesul absolut al Rebecai cu olita!!!
Daria a inceputsa anunte si ea cind face kk. Zice kk sau aaa si duce mina la fundulet. Deci constientizeaza ca ii vine sa faca. O pun pe olita sau reductor (ea alege) si dacastau cu ea face acolo. Dca ao las singuracu o carte se ridicasi face tot in chilotel.
In rest maminca la fel de putin si e o dulce si o desteapta.
Cuminte nu mai spun ca e...
I-am explicat azi dimineata ca in curind mergem la alta casa si a intrebat daca e apa acolo( cred ca se gindea la mare). I-am spus ca nu, doar un parc mare si copii.
Eu ma gindesc sa scot din nou carbohidratii si dulciurile pentru ca de cind ne-am intors din vacanta o tin tot intr-un mincat...
Cam asta de la noi. Va doresc o zi frumoasa!!!