Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 4
gattasalvaje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemary Simona, cum mai e Sara? si-a revenit? Dar Benji, e mai bine acum dupa tratament? Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Mari , e mai bine , n-a mai facut febra de duminica , a inceput sa manance bine...suntem iar pe Peritol . Poate ne vedem diseara in parc .
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Simona mancarea este foarte buna. Andrei mananca si in restaurant si in camera si borcane . Depinde de ora, foame etc.El nu face fitze, papa de rupe.In camera avem aragaz cu plita, cuptor cu microunde etc, toate dotarile necesare unei bucatarii deci practic se poate face si mancare proaspata . Eu nu fac ca nu e nevoie. El nu e mofturos si se gaseste in permanenta o carnita buna si legume facute la steamer in restaurant.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Lala_D spune:
Acum ne-am intors de pe plaja si baietii se dusuiesc. Coboram la masa si la plimbarea prelungita de seara.
Va pupam
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Ioanact spune:
citat din mesajul lui laura_dimitris Incerc de luni incoace sa ma pun intema cu ce s-a mai discutat pe aici dar, din pacate , nu am reusit sa trec de capitolul 222 in care am vazut ca spiritele au fost destul de incinse... Nu mai cometez si eu ca au fost destule comentarii pertinente dar spun doar ca m-am crucit si ca mi s-a facut pielea de gaina pe mine cand mi-am imaginat situatia copilasului singurel in casa. Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni vara2009 |
Imi cunosc copilul si nu imi fac griji, decat, Doamne fereste! de un cutremur sau altceva...eu consider ca mai GRAV e sa pateasca copilul ceva (cum deja multi dintre ei au patit) de fata cu mamele lor...asa ca Ioana nu a patit nimic.
ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Am fost si noi ieri la plaja (Mamaia), numai ca a cam batut' vantul, in rest a fost frumos...
Daca vreti sa vedeti cum s-a simtit Ioana, o puteti vedea de aici.
ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
ceska777 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gattasalvaje
Ceska , pipaie-l dupa ureche si vezi daca are ganglionii mariti...eu totusi cred ca e de la caldura , la fel are si Sara , pe gat , pe ceafa si in zona lombara , punctulete mici si rosii , nu foarte dese Ce antibiotic luati ? Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Gatta,
din pacate cred ca e roseola. Din ce am citit aici pe DC despre aparitie si manifestare asta avem. Am vb si cu dr.. nu mai luam antibioticul, nu a mai facut febra deloc (au fost 3 zile de febra pana sa ii apara petele pe piele-tipic), i-am dat numai putin nurofen pentru ca e f agitat de la dinti... Primeste, mai mult a refuzat pana acuma AERIUS (din doza de 2ml de 2x/zi 2ml i-a scuipat printre dinti) si maine dimineata ii iau CALMIN pentru dat pe piele, sora mea spune ca in somn l-a vazut scarpinandu-se.... UF! E un marait de la 16 ca nimeni nu ii intra in voie, urla ma-ma....non stop.
Afara a plouat si el nu concepea sa nu iasa afara...
Pe mine ma doare rau talpa piciorului unde am ars niste negi....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
citat din mesajul lui emabucuresti stankuta sper ca esti mai bine cu degetele, of ce ghinion! alina vreau sa nasc tot la medlife, cu doctora deliana predoi ceska poate a avut roseola benji, la noi tot cam asa s a manifestat elle la griffid bolero a fost o prietena , manager in turism, doi ani la rand. deci i a placut mult sanatate tuturor bolnaviorilor! Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Ema,
cat a durat toata tevatura cu roseola? Oare il pun pe picioare pana plecam pe 18 iulie???? Ce a primit el pentru roseola, a avut voie sa iasa afara etc? Noi vineri spre pranz mergem sa ne vada dr, cred ca nu are nici ea ce face prea mult, sau?
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
ceska777 spune:
Nemary,
iaca facem ce facem, sa nu ne plictisim cat a mai ramas din vacanta la bunici... ne-am umplut de pete rosii-roseola.
Gatta,
am citit de ganglionii mariti o sa il caut sa vad cum se prezinta la el...
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
honey79 spune:
Ioanact Scuza-mi franceza dar.... esti batuta-n cap !!!! Si cu asta am terminat.
Daca ar fi vreo optiune sa "ascund" mesajele tale, as face-o. Ca mi se urca sangele cand iti citesc bazaconiile.
Cum am mai zis.. grow up !!!
Edit: ca sa mai zic ca, esti norocoasa ca nu stau in Romania. Caci stii cum trimiteam pe cei de la Dreptul Copiilor la usa ta? Ti-o lua pe Ioana una-doua. Mai ales daca mai si scoteam la imprimanta toate mesajele tale de-aici de pe forum.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Imi cunosc copilul si nu imi fac griji, decat, Doamne fereste! de un cutremur sau altceva...eu consider ca mai GRAV e sa pateasca copilul ceva (cum deja multi dintre ei au patit) de fata cu mamele lor...asa ca Ioana nu a patit nimic. ALBUM 8 si 4 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
laura_dimitris spune:
Buna seara!
eu abia acum 30 de minute am intrat in casa si pe la ora 18.00 am baut un frape asa ca ... tiomp de forumit ca vedem cum mi-oi tine maine capul pe umeri la munca
Elle, multumesc de aprecieri "cremuta" de fata cu care se dadea de zor eleni era sudokrem-ul ei de fundulet nu va povestesc cat m-am chinuit sa o curat...Oricum, am preferat sa o las inca un minut sa se cremuiasca si sa imortalizez momentul
Distractie placuta in week-end-ul prelungit !!!
Alinuta, si multumesc de laude! Pensiunea este cam la 10 minute de mers agale pe jos - distanta de plaja. Marea nu este ca in mamaia foarte putin adanca o distanta mai mare... ce exprimare... mai bine ar fi sa zic ca, dupa vreo 5 metri, cred ca trece de inaltimea mea... spun "cred" pentru ca nu am verificat ... nu stiu sa innot si mi-este si foarte frica de apa drept pentru care atunci cand binevoiesc sa intru in apa o fac pana la mijloc
singura chestie obositoare mi s-au parut treptele muuulte la numar si abrupte pe o scara de fier pe care trbuia sa le urc/cobor de fiecare data cand mergeam /ma intorceam de la plaja...
plaja este destul de mica dar nu era deloc aglomerata. Mie mi-a placut mult! A, mai este si bucatica de plaja destinata nudistilor unde puteai ajunge cu masina si nu erau trepte de urcat/coborat...
Sper sa fi fost contaminata proba si dariuta ta sa nu aiba infectie sau alti balauri !!!!
Ema, ce falcute, ce gurita are frratiorul lui milan... Si mie mi se pare ca seamana cu milan cand era mic... Si mi-l amintesc perfect ce fatuca avea milan cand era un pufulet mioc, atunci cand ne vedeam noi in moghioros...
Roli, ce faceti ? Gata? V-ati mutat la casa noua? Ti-ai adus baietii acasa? Puteam sa jur ca si voi mergeti in 2 mai sau vama... Si spun asta avand in minte o fotografie de-a voastra din vara trecuta cand erati imbracati toti 4 in tricouri negre si aratati cu totii ca niste rokeri si rokerasi originali !!!!
Simonik, ma bucur mult ca i-a trecut saritei!!!Uite, sa stii ca asa pateam si eu cu dimitrakis.... Asa de sensibil era copilul meu la tot felul de boli...Poc imi tratea o febra de 40 si antibiotice lua la greu... Cam de 1 an am scapat de medicamete, multumesc lui Dumnezeu !!! Nu stiu de ce unii se nasc mai sensibili...
Cat despre pensiune...parca nu mai aveau gardul vopsit alb-rosu...mie mi-a placut mult mai mult in 2 mai decat in eforie caci in eforie era tare aglomerat... cearceaf langa cerceaf, scaune langa alte scaune... initial am stat 2 zile in eforie nord dar m-a enrvat proprietareasa pensiunii ca era deranjata de copii... asa ca am ajuns la 2 mai si bine am facut !
Iti trimit pePM nr5. de telefon dar maine sau poimaine catrebuie sa i-l cer sora-mi.
Mari, minunatul costum de baie pe care abia asteptam sa i-l dau mi-a "disparut" din casa ori l-am bagat in pachetele cu lucruri mici pregatite si date apoi unor fetite gemene ori le-am amestecat in lucrurile groase ale lui dimitrakis care si alea sunt bagate in niste cutii mari silipite scu scoch pana la toamnaasa ca nici prin cap nu mi-a trecut sa desfac cutiile alea...
am preferat sa-i iau slip din cora .
Ufff, ceska s-a imbolnavit puiutul... Bine ca nu a mai facut febra. Nu stiu ce sa zic despre cat dureaza roseola... Sper sa se faca bine cat mai repede si sa va simtiti bine in ultimele zile de vacanta!
alinact... 99% eram convinsa ca vei avea in continuare atitudinea aceasta...restul de 1% era speranta ce se desprindea dintr-un mesaj de-al tau in care cumva recunoateai ca ai gresit...
Mie, daca in acest moment toata lumea pe care o cunosc mi-ar spune serios ca 2+2 = 5 as incepe sa cred ca asa este...
Tie, desi ti se spune de catre toti cei care cunosc episodul ca nu a fost bine, insisti sa spui ca-ti cunosti copilul si nu a fost nimic grav...
Grav este intotdeauna cand un copilas pateste ceva... Si tocmai ca unii mai patesc si cu mamele de fata... este lesne de imaginat ce ar putea pati singurei...
Iarta-ma, poate este de vina diferenta de varsta dintre noi, poate o fi de vina aerul ce o afecta judecata unora aici in bucuresti sau a altora din alte orase cu exceptia localitatii unde stai tu,'oi fi eu nebuna, excesiv de mamoasa, sau altcum dar nu nu am putut intelege nici cum ai putut pleca timp de atatea ore din localitate lasand-ti copilul singur in casa... si nu pot intelege nici inversunarea cu care-ti cauti tot felul de scuze ale gestului facut incercand sa-l maschezi intr-unul firesc
Ba mai mult... in mesajul din seara aceasta arunci cu pietre in mamele care au avut ghinionul ca ai lor copilasi sa pateasca ceva cu ele de fata... ("mai GRAV e sa pateasca copilul ceva (cum deja multi dintre ei au patit) de fata cu mamele lor..." )
Emoticonul acestazau ca-mi suna de parca ti-ai ras in barba de fericire ca ioana ta nu a patit nimic in timp ce altii au patit...
Eu cand gresesc ori am puterea de a recunoaste, eventual a-mi cere scuze daca este cazul sau a remedia problema ori tac din gura si intru in pamant de rusine cand gestul este evident deplasat... Sunt om si am gresit ... cam asa am reactionat...
In fine...mie personal a continua aceasta discutie (ori altele in care cineva nu este de aceeasi parere cu tine) mi se pare o bataie cu morile de vant, sau o munca precum cea a lui sisif cu bolovanul....
trist!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009