Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 5
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui honey79 Ioanact Scuza-mi franceza dar.... esti batuta-n cap !!!! Si cu asta am terminat. Daca ar fi vreo optiune sa "ascund" mesajele tale, as face-o. Ca mi se urca sangele cand iti citesc mesajele. Cum am mai zis.. grow up !!!
Poze AJ Filme AJ Vali , mamica lui Andrew - John (21 Februarie 2008) |
Buna optiune ar fi aceea honey!!Nu exista ,din pacate...

Dar, sa trecem la lucruri frumoase...
Ti-am rasfoit albumul... V-ati distrat de minune la ocean...

Pai, ce super barca a avut AJ si ce plimbat a fost de tati lui!!!Ce strugareata frumoasa are si ce barbatel frumos a devenit
!!!Imi place tare mult poza asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2996381010102058884jGpadM
Mai merge AJ la gradinita?
Tu cum mai stai cu serviciul?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
Shose spune:
AlinaCT, am vazut pozele voastre, ce frumoasa e Ioana si ce i-a priit plaja, si tu arati bine mamico, dar as vrea sa te intreb, de ce razi tu smechereste (
) si faci cu ochiul ca pe fi'mea a lovit'o bicicleta sub ochii mei? Pai e frumos? Io ca o pacatoasa ce sunt as putea sa iti doresc la fel, dar ca un OM ce ma consider ma rog la Dumnezeu sa nu aiba parte nici dusmanii mei de trairile unei mame ce isi vede copilul cu ochii ei, implicat intr-un asemenea incident.
Si ma mai rog la Dumnezeu sa scape teafara Ioana in orele cat parintii ei sunt departe.
Stii ca e un pacat sa te bucuri de raul altuia?
M-am simtit profund mahnita citind randurile scrise de tine, apoi m-am infuriat gandindu'ma cine m'a judecat.
Acum m'am racorit si trag concluziile referitor la ce om esti.
Mesaj doar pt Alina de la Ct, scuze fetelor.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
Ereena, acum am citit prin ce ai trecut la spital...
Infiorator! Doamne persoanele acelea in halate albe nu or fi depus juramantul lui hipocrate ????
Cum se pot purta in acest fel ???
Nu-i lasa! Fa-le o sesizare la colegiul medicilor! Probabil nu vei rezolva nimic,probabil nu vor fi pedepsiti nicicum dar celputin sa se adune in statistica inca o plangere la adresa unora care numai medici nu pot fi numiti...
Al doilea dr. s-a purtat asa pentru ca probabil era prieten cu primul... Oricum, intre ei nu-si "fura" pacientii...
Am trecut si eu printr-o faza d'asta si tot la ortop[edie... Aveam piciorul rupt si bagat in gips pana sus si m-a lasat dr de laploiesti sa stau la coada 4 ore ca nici macar sa nu apar si sa ma consulte la o saptamana dupa ce mi-l bagase in gips... Tot el ma chemase atunci... Si niciun alt medic nu a vrut sa se uite la mine cand auzea ca fusesem pacient lui x...
Si asta doar pentru ca am refuzat sa ma taie si sa-mi bage tija in picior si am ales sa mi-l bag in gips...
De, spaga era mai mica decat lao operatie...![]()
In fine,.. de groaza ce se intampla in spitalele noastre....
Cum este mateias acum? Ce a patit de fapt?
Ai ajuns cu el in bucuresti ?
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
LaLa_20 spune:
Seara buna zuze buburuze...
V-am admirat clopotei si fratiorii in pozele din vacanta sau din parc...s-au adunat aici cei mai frumosi,mai hazlii si mai poznasi copii...
Nu nominalizez ca sigur uit....

Alina de ct...pana acuma am tacut...dar ma simt vizata de mesajul tau...si macar eu am fost de fata si am incercat sa evit(ca de altfel toate mamele)...Stai in banca ta...ca de intelesc vad ca nu vrei sa intelegi nimic
Laura nu cred ca e vb. de varsta...banuiesc ca sunt mai mica decat Alina de ct...si nu as face asemenea lucruri...cred doar ca noi ne iubim copiii...suntem mame ...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Shose spune:
Vreau sa zic asa: "Traiasca semnatura Ellenutzei" 
fetele si ma bucur ca Evita nu a patit nimic.
Multumim pt minunatiile de poze de la Roli, Ema si Mary, toti clopoteii nostri se schimba de la o luna la alta.
Ema sunt tare, tare nerabdatoare sa'l vad pe Milan's bro in realitate, pt ca in poze e un ingerash frumos si pufos.
Tu esti asa cum te stiu ... frumoasa 
Roli ce vacanta frumoasa! Am fost si noi in Delta, inainte sa apara Pipe pe lume. Si a fost o vacanta de neuitat.
Ce tari sunt cei mici la 'pescuit'.
LalaD
si vacanta fumoasa, am rasfoit aseara putin blogu' dar asta seara aprofundez.
Gatta sanatate Saraticii si tie multa putere mami, sa ai grija de ea.
Si Benji-mik si frumos e bolnavior? Ufff, un
mare sa treaca bubitele si sa ajungeti la tati in G sanatosi.
Mai am de citit din cap anterior.
si
all
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii
Shose spune:
Tocmai ce am terminat de savurat pozicile Laurici mele si vreau sa zic ca e o frumusete printesica Eleni.
Ma bucur ca v-ati distrat si cel mai tare ma bucur ca esti aici cu bateriile full.
pt Mami, Elleni si Dimi
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
Ciccolina, bine ai venit in randurile zuzelor 
Ce fetita superba ai 

Larisuk, nu te necaji scumpa mea!!! Si cum bine spui... nimeni, niciodata sa nu-si vada copilasul bolnav,lovit, sau alte rele!!!!
Ia spune-mi mai bine... ce planuri de vacanta aveti ? Cand duci pipetul la mare? Ce mai face mama ta ? Mai merge in grecia sa mai aduca lucruri frumoase de la Jumbo pentru pipetzica
?
Barbata-meu pleaca saptamana viitoare cu dimitrakis in grecia.
Am mari emotii si cred ca o sa mor de dorul lui ( al copilului
ca fara bvarbat rezist 8 zile
) caci pana acum - cand are 6 ani si jumatate - nu a stat decat cateva nopti la mama, odata cand invatam eu pentru un examen...So,... nu stiu ce o face closca fara puiul cel mare si nici puiul fara mama lui pe care sa o bata la cap si sa se miorlaie la ea...![]()
Am fost de acord cu plecarea asta tocmai avand in vedere starea lui dimitrakis din ultima perioada...Ca este un plangacios si jumatate
Sper ca o saptamana doar cu tata-sau si cu bunici de acolo sa-l faca mai "barbat" ![]()
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
Shose spune:
Laurici a mea dragutza, plecam cu Pipe la munte, la Valcea unde avem o casa de vacanta, inai noi (eu si Radu) apoi vin bunicii si o preia iar noi avem liber o saptamana
.
Apoi vrem sa o ducem in August pe la Sinaia cu niste prieteni tot cu bb si ei.
La mare parca nu ma simt in stare, iar mama nu mai are vacantza decat pt munte
, altfel o luam cu noi.
Cand plecam la Sinaia, vreau sa raman o noapte la Bucuresti, poate ne vedem.
As muri de drag!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Seara buna zuze buburuze... V-am admirat clopotei si fratiorii in pozele din vacanta sau din parc...s-au adunat aici cei mai frumosi,mai hazlii si mai poznasi copii... Nu nominalizez ca sigur uit....![]() ![]() Alina de ct...pana acuma am tacut...dar ma simt vizata de mesajul tau...si macar eu am fost de fata si am incercat sa evit(ca de altfel toate mamele)...Stai in banca ta...ca de intelesc vad ca nu vrei sa intelegi nimic Laura nu cred ca e vb. de varsta...banuiesc ca sunt mai mica decat Alina de ct...si nu as face asemenea lucruri...cred doar ca noi ne iubim copiii...suntem mame ... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)POZE...NOU!!! Video Ma fac mare Povestea nasterii In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Lala
fetele frumoase!Eeee,iti dai seama ca stiu ca nu-i vorba de varsta...
Si spun asta gandindu-ma la tine - ca esti aproape o pustoiasca ( sau celputin asa arati
Pai fata asta... era studenta cand l-a nascut pe conrad al ei... Si mi-amintesc cum povestea ca statea in gazda si cand ii era foame isi lua copilul in brate si fugea cu el la mall sa manance ceva... si conrad era atunci un bebelus de 2 luni care chiar ca doarmea mult...In orice caz, doarmea mai mult de 45 de minute cat ii lua ei sa ajunga la mall, sa mamance si sa se intoarca la timp acasa...
In fine... pe pariu ca discutam degeaba???!!!
Ca tot nu avem dreptate ???!!!
Cel mai tare ma doare faptul ca sunt fete care au ales sa plece de la zuze din cauza unor astfel de discutii si a unei astfel de atmosfere create....
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
stancutza spune:
E pentru prima si - sper din toata inima mea - si pentru ultima oara cand scriu un astfel de mesaj.
Alina, de vorbit, vorbim toti, ca doar nu ne e greu sa deschidem gura. Dar atat de bine ar fi daca unii din noi ar sti sa si taca din cand in cand! Nu e totul sa dai o replica pe forum. Citeste cu atentie, ia o pauza si INVATA SI TU CATE CEVA de la fetele astea minunate, care te-au primit in sanul lor, si care nu vor decat binele pentru puii tuturor zuzelor, inclusiv pentru Ioana ta. Ai atatea de invatat de aici, zau ( ca multe dintre noi de altfel), incat rautatile tale sunt nu numai surprinzatoare, dar asa te autoexcluzi din gasca de zuze. Pacat ca nu vezi asta.
Observ ca ai o energie neobosita in a da replici nepotrivite si a crea conflicte. Din cate stiu eu - si sper ca vei fi de acord cu mine- nu asa se procedeaza intre prieteni! Dar daca tu asa intelegi ca trebuie sa se desfasoare o relatie de prietenie (chiar si virtuala) cu cateva zeci de mamici ca si tine, fete care ti-au fost alaturi in fiecare moment de bucurie sau tristete din ultimele luni, imi pare rau sa-ti spun, dar nu meriti sa beneficiezi de prietenia lor. Ma doare sa scriu acest lucru si, daca nu as fi fost extrem de revoltata de atitudinea ta (de acum si din trecut), nu as fi facut-o.
Si te rog si eu, ca fetele, sa nu iti mai cauti scuze atunci cand ele nu exista. Romanul zice "stai stramb si judeca drept", fa si tu asta te rog, ai un sot care pare om bland si intelept, imi doresc sa te sprijine si el sa intelegi unde gresesti.
Sper sa intelegi de asemenea ca nu am scris cele de mai sus cu rautate, dovada ca nu ma simt mai bine ca le-am scris. Sunt trista ca s-a ajuns aici si ca ai reusit sa superi atatea fete prin postarile tale. Acest lucru nu ar trebui sa se intample si depinde numai de tine in viitor.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

si 4 maselute