Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Mai fetelor mai tineti voi minte intrarea mea pe acest forum?Daca da...sa stiti ca singurul motiv pt care ma abtin sa-i dau replica Alinei de ct....e ca nu merita...trebuie tratata cu induferenta...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

GINA

ANANDREI

La multi ani, mamicilor! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 27+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

wow, Eliza, nu se putea sa nu vad si pozele voastre din vacanta. foarte frumose, Ema este o scumpica dolofana, iti vine sa-i mananci bulanasele. Rochitele si ochelarii de soare sunt super.

ca veni vb de poze, Monica-Mat, nu am gasit pozele voastre. :(

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

In primul rand nu am jignit pe nimeni..nu sunt batuta in cap.. voi sunteti cele care nu intelegeti..si ce daca sunt preoteasa, sunt si eu OM si pot gresi..
In al doilea rand , de la inceput nu am fost primita, pe acest forum, orice mesaj scriam tb sa fie comentat in fel si chip..de ce nu 'va luati' si de mamicile care sub ochii lor cad copii? (si Ioana mai cade, dar nu cazaturi periculoase, gen in cap..sau m stiu eu cum)..
Cateva fete au plecat si din cauza altor motive (decat eu)..
In al treilea rand, nu am ce sa invat de la voi, nu sunteti Dr, fiecare copil e diferit..etc..si in plus mi se pare o pierdere de timp si o prostie sa scrii ce faci in fiecare zi..

Imi pare rau ca nu am ascultat , de cineva, spunandu-mi cum sunteti (nu imi facuse user), acum m-am convins singura ..

Imi pare rau ca v-am cunoscut..

P.S. Nu am ras de nimeni punand emoticonul , ca de obicei interpretati cum vreti voi.

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Si marmota invelea ciocolata ....

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

LalaD,

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

din pacate nu mi-am reparat laptopul si nu pot sa intru decat dupa ce ajunge sotu' acasa .. la tara cred ca plecam sambata. eu nici masina nu mai am ca e a sotului in service si circula cu a mea ..

nu am citit mult din urma insa ....

alinact nu pot sa cred ca te bucuri de raul altuia ... esti de o rautate iesita din comun, sunt socata .. esti IRESPONSABILA! fata draga get lost, beat it ... cara-te, dispari .. ce sa-ti mai spun .. cata rautate din mesajul tau .. nu pot sa cred, te bucuri ca puii nostri au cazut sau au patit diverse si ca a ta, timp de 4 ore singura in casa nu a patit nimic .. esti JALNICA, PATETICA ... du-te fata la gainile si vacile tale si cere-le lor sfaturi .. tu te auzi ce spui .. nu ai ce invata de la noi ... pai trebuia sa te tratam cu cand veneai disperata ... "fetelor, ioana a facut kk moale, o dor dintii, are febra, tuseste etc ... ce sa-i fac?" ... esti de toata ...

imi cer scuze, fetelor dragi ptr acest mesaj dar am inghitit prea multe .. i-am luat apararea de multe ori insa acum GATA!

eliza am savurat pozele cu emma .. e superba si tare finuta .. imi vine sa-i pap pulpitele alea grasute ..

alinus esti o scumpa!

ceska uff .. deci era roseola ... imi pare rau ca am avut dreptate .. pupam gaza sa se faca bine repede.

laurici lasa ca rezisti tu 8 zile fara baieti .. ai mai mult timp ptr eleni si ptr tine, de ce nu?

lalad va citesc pe blog! ce familie frumoasa sunteti!

grati imi pare rau ca ai trecut prin asemenea momente .. o imbratisare si un gand bun de la mine!

shose, ema multi pupici si ptr voi!

va pupacesc ..

imi cer scuze daca am omis pe cineva ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 27+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Mai fetelor voi n-ati inteles pana acum ca prostia omeneasca-i mare ... mare rau la unii .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Si sincera sa fiu chiar ma bucur ca pleaca din grupul nostru pt ca nu-mi placea deloc ce schimb de replici am avut cu ea ... si daca eu atunci am fost rautacioasa cu ea ... se pare ca adevarata fata iese la iveala pana la urma ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Alina nu s-a legat nimeni de faptul ca esti preoteasa. Poate multe fete, ca si mine, inca mai au ideea ca preotul si familia lui trebuie sa fie model pentru enoriasi. Preoteasa e sfatuitoarea femeilor din comunitate, un fel de mama a tuturor. Cel putin eu asa am fost crescuta cu un respect dosebit pentru familia preotului.
Nu se "ia" nimeni de mamicile ale caror copii au cazut in cap sau in cada(cazul meu) pentru ca atunci cand au scris aici, toate fara exceptie, au spus cat de vinovate s-au simtit dupa, cat de mult a contat clipa de neatentie. Tu ai scris(si ai continuat sa iti sustii parerea) ca lasatul copilului in casa ti se pare ceva normal, ca Ioana e un copil cuminte pe care il cunosti si ca nu vezi nici o problema in asta. Asta e de condamnat: nu ca ai gresit ci ca nu constientizezi ca ai gresit. Nu ai venit aici sa spui" "fetelor, am facut o mare prostie, mi-am lasat copilul singur si m-am dus la 80 de km distanta", atunci reactiile ar fi fost altele. Si din cate imi aduc eu aminte nu a fost doar o data cand ai plecat si copilul a stat singur, ceea ce intareste ideea ca nu ai considerat asta o greseala(cel putin nu la inceput, poate dupa ce ai vazut tona de reply-uri ai inceput sa mai reconsideri).
Cat despre faptul ca nu ai ce invata de la noi...sa-ti aduc aminte cand cereai sfaturi? Eu stiu ca ceri sfaturi de la oameni in care ai incerdere.
De scris ce face copilul in fiecare zi ..ar trebui sa-ti citesti mesajele tale si ai sa vezi ca iti facea placere candva sa faci acelasi lucru. Si totusi nimeni nu ti-a zis ca i se "pare o prostie si o pierdere de timp" sa citeasca ce face Ioana.
Tot ce sper e ca, desi iti pare rau ca ne-ai cunoscut, sa iti pui niste intrebari legate de tine si de relatiile cu celelalte persoane.
Multa lume ti-a zis ca folosestei emoticoanele putin neadecvat si totusi ai continuat sa le folosesti, nu ar fi fost mai simplu sa le scoti de tot ca sa nu mai dai nasteri la interpretari? Nu putem controla tot ce ni se intampla ce putem controla e reactia la evenimente.
Hai sa pastram calmul si linistea pe forum, sa ne faca placere sa intram si sa citim ce nazdravanii a mai facut Eva, sau Andrei, sau ce poezii stie Alexia sau Iulia, sa ii facem galerie Emei, sa ne incurajam cand puiutii sant bolnavi, etc. Daca pentru tine toate astea sunt "apa chiara" atunci chiar ar fi bine sa nu iti mai pierzi timpul pe aici. Daca insa conteaza, dar acum esti inca foarte suparata, ia o pauza de forum si revino cu forte noi si multa liniste.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Mai fetelor acum serios, Angi s-a retras de pe forum din cauza Alinei de CT?

Stiu ca i-a scris un mesaj destul de dur cand a fost o discutie aprinsa in trect. Sa o fi hartuit Alina pe privat de s-a retras Angi?

Daca stie cineva, va rog faceti lumina. Mie una mi-e tare draga fata asta (Angi, nu celalata) si imi pare rau ca nu ne mai scrie.

Eliza superbe pozele din concediu!

Ellenuta stai linistita ca toate gandim la fel in ceea ce o priveste pe Alina. A intins coarda ff mult, la punctul asta, daca mai are un pic de decenta trebuie sa se retraga.

Si noi vom plange, dar vom plange aici... neconsolate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Doamne ce frumoasa fetitza am vazut! Eliza ai o bombonica
Uite aici
http://good-times.webshots.com/photo/2416801900102710211mPbOqR
parca e la o prezentare de moda.
Ma bucur ca ati petrecut vacanta frumoasa si imi pare rau de sperietura prin care ati trecut cu bufff-ul. fetele

Am uitat sa zic pt LauriciI vacanta placuta si asteptam poze cu Theutzu.

Ema clar ca va anunt cum stabilim data exacta. Lic D Bolinitineanu e prin zona Rahova. Nu conteaza cat de departe e de voi, oricum vreau sa vad cat mai multe fete si clopotzei.
Ce face burtica, niciun semn? Nicio contractie? Stiu ca nu e inca timpul dar sunt nerabdatoare si nostalgica.
Cu numele nu prea ma pricep, io am fost in pana de idei si la Pipe, ideea cu Iulia a venit in spital, cu o zi inainte sa ne externam.
Stiu sigur ca o sa alegeti un nume frumos.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput