Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Da Larisa, un manechin cu bulanase , sper totusi sa semene cu taica-su la conformatie si nu cu mine.
Nemary sunt curiasa daca parul Dariucai e tot buclat acum dupa tunsoare.
Ceska cum e Benji? I-au trecut bubitele?
Sper ca Sara si Robert sa fie mai bine deja.
Raluca daca vrei sa pleci in Romania te sfatuiesc sa ai multe snack-uri si jucarii mici la tine pe avion. La noi de mare efect a fost tape din acela albastru folosit la zugravit. Lipea fi-mea peste tot. La un momentat dat o bucata a ajuns pe gatul stewardesei de se intreba saraca de unde o fi, Emma dormea ca un ingeras atunci deci nu putut nimeni sa dea vine pe ea .
Pup fetele, sa aveti o zi de vineri perfecta!

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata zuzlici dragi !!!!
Poftiti la cafeluta caaaalda

Desi m-am trezit tarziu si am fugit de acasa fara sa-mi beau cafeaua (drept pentru care inca-mi pica ochii in gura de somn...) sunt tare happy caci intrevad zilele luminoase ce vor veni de acum incolo pentru zuzele ce se iubesc si carora le place sa-si povesteasca/citeasca ce le fac copiii si altele

Sunt bucuroasa si ca de luni dimitrakis a inceput sa mearga la inot. Am luat in sfarsit hotararea asta - sa-mi fac timp si sa-l duc - pentru ca am vazut la mare cat de tare ii este frica de apa si cum se juca ca blegul pe malul apei insa cu colacul sau pluta pe el desi nu intra in apa
Am muncit mult sa-l conving, l-am santajat cu promisiuni de jucari cumparate dar rezultatul este ca intra in bazin cu aripioare d'alea pe brate dar si cu colac la mijloc. Nu vrea sa faca si sarituirle pe care le fac cei din grup dar tot este bine ca sta in apa.
Si mai sunt mandra de el ca are si curaj sa-i spuna instructorului ca el nu face acele sarituri.

In alta ordine de idei, ieri am uitat sa o fac asa ca:

condoleante grati Dumnezeu sa-l odihneasca

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

In primul rand nu am jignit pe nimeni..nu sunt batuta in cap.. voi sunteti cele care nu intelegeti..si ce daca sunt preoteasa, sunt si eu OM si pot gresi..
In al doilea rand , de la inceput nu am fost primita, pe acest forum, orice mesaj scriam tb sa fie comentat in fel si chip..de ce nu 'va luati' si de mamicile care sub ochii lor cad copii? (si Ioana mai cade, dar nu cazaturi periculoase, gen in cap..sau m stiu eu cum)..
Cateva fete au plecat si din cauza altor motive (decat eu)..
In al treilea rand, nu am ce sa invat de la voi, nu sunteti Dr, fiecare copil e diferit..etc..si in plus mi se pare o pierdere de timp si o prostie sa scrii ce faci in fiecare zi..

Imi pare rau ca nu am ascultat , de cineva, spunandu-mi cum sunteti (nu imi facuse user), acum m-am convins singura ..

Imi pare rau ca v-am cunoscut..

P.S. Nu am ras de nimeni punand emoticonul , ca de obicei interpretati cum vreti voi.

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Hai ca azi am simtul umorului mai dezvoltat decat ieri. Hahaha!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Revenind la "oile" noastre...ce mai faceti voi, zuzele mele dragi?

Grati, nici eu nu am facut-o ieri... Condoleante sincere si multa putere in special sotului tau! Ozi cum a privit tot ceea ce s-a intamplat? Ma gandesc ca este destul de mare cat sa inteleaga tot insa sufletelul ei este in continuare fragil. Era apropiata de bunicul ei?

Laurici D , ce mult mi-ar placea sa-l dau si eu pe Luca la inot! Doar ca pana incepe scoala nu stiu daca am cum sa-l tin in permanenta la Bucuresti. Si parca nici n-as vrea sa-l privez de aerul curat de la tara. Insa se plictiseste tare acolo si ne roaga sa-l luam acasa. Mi se rupe sufletul de mila cand il aud ca ma roaga la telefon sa-l iau acasa...

Eliza tare faza cu banda adeziva!

Raly subscriu si eu la ce ai scris legat de Angi. Nu stiu care este motivul...dar totusi sunt fete dragi destule care nu mai intra: Miri, Angi, Doc, GinaM, Zeririlouiza, Tinna S...si mai sunt.

Am citit despre Gabi...offf...asta-i mai lipsea! Multa sanatate!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Si tot ieri trebuia sa o fac ...
ANA
LA MULTI ANI DRAGA MEA!!! SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE SOTUL SI MINUNEA TA DE BAIETEL - DAVIDOSU'PUFOSU'

GINA
LA MULTI ANI, SANATATE SI NUMAI BINE !!!
Mi-amintesc si mi-e dor de zilele cand intrai pe forum si ne povesteai de nazdravanii tai...

Moni, si multumesc de aprecierile facute la adresa fotografiilor!

Nicole, de acord cu ce ai spus !!! Vezi ca trebuie sa mai "actualizezi" pozele din album... Am rasfoit si pe blog si m-am amuzat de povestea cu "batausul" mamei si de operatiunea olita...
Eu mai astept un pic cu olita caci inca nu vrea sa stea pe ea decat imbracata Astpt minuni in acest sens de la cresa...

Ceska, multumim de informatiile despre ploscariu. Saraca de ea prin ce trece... Hai ca astazi incerc sa ajung si eu la banca sa pun ceva pentru ionut. Sper sa se rezolve cat mai repede!!!

Eliza, pe mine ma dispera eleni cand ii fac dus pentru ca sta cuminte sa o spal, ba chiar ii place sa-si puna dusul pe fata , insa atunci cand incerc sa o scot din cada se zabate in bratele mele si nu vrea sa dea drumul la dush si de fiecare data mor de frica sa nu-mi alunece din maini si sa cada in cada... La mare statea in picioare in cadita din baie dar o tineam incaltata cu sandalutele de plaja sa fiu sigura ca nu aluneca.

Roli, in sfarsit "te-am prins" si am reusit sa vad fotografiile din vacanta M-au incantata! Tot! Peisajele dar mai ales personajele Ce frumosi sunteti toti 4! Bronzati si veseli. Se vede ca v-ati simtit bine! Sunteti "misto" rau daca-mi perimiti sa spun asa... Va vad in stare sa plecati cu rulota in jurul pamantului si va vad pe toti 4 si in niste sanii trase de caini in expeditie catre Polul Nord ( sau sud )!!!!

si Eleni - 05.02.2008

vara2009

Mergi la inceput

Alinush, ma bucur sa te vad vesela astazi! Si mesajul respectiv chiar ca este de rasu'-plansu'....
Dimitrakis merge la un bazin in militari aproape de apusului. pe strada gabriela szabo. Adevarul este ca si eu l-as fi lasat anul acesta la mama la tara daca mama ar fi fost acasa si nu la mine... Asa,.. este nevoit saracul sa stea juma de zi in praful din parculetul nostru... D'aia ma bucur mult ca macar o ora si-o petrece in apa invatand sa inoate!

Si acum, alinact, sincera sa fiu si eu regret si-mi pare rau ca nu ai ascultat persoana aceea "de bine" care te-a sfatuit sa nu te bagi in clubul zuzelor...pe mine personal m-ai fi scutit de multi nervi si tristete ...
cand am vazut ieri la televizor stirea despre fetita dfe 2 ani cazuta in putul acela de 10 metri m-am gandit la ioana ta si m-am rugat la Dumnezeu sa o apere de pricolele la care este expusa cand sta singurica in curte sau in casa....

si Eleni - 05.02.2008

vara2009

Mergi la inceput

Si inca ceva... Pentru ca oricum nu am ce invata de la voi vin sa va intreb aproape exasperata: cu ce sa-i mai dau Anei la pasa???? De cand ne-am intors din vacanta ea este permanent iritata (uneori ff rau alteori ceva mai putin rau). Am incercat tot ce stiam: ulei fiert (care a functionat intotdeauna la noi), nidoflor, cutaden, crema cu oxid de zinc, albastru de metil, lasat fara pampers. NIMIC! Nici un rezultat. Ba mai mult decat atat, zona care este rosie este si mai aspra, a capatat putin aspect de scoarta de copac. Ce ma sfatuiti ca nu mai stiu ce sa-i fac si mi-e tare mila de ea. Acum are pasa albastra...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Alinush, nici eu nu am invatat nimic de la nimeni de aici si totusi, am ascultat-o pe roxanici cand mi-a spus de DEFLAMOL i-am dat lui eleni intr-o astfel de perioada cand era saraca rosie ca focul ( mama iresponsabila ce sunt ca habar n-am de ce ajunsese saraca de ea asa ) si nimic din ce incercasem pana atunci nu mai dadea roade.
Off, saraca anita.... sper sa-i treaca repede!

si Eleni - 05.02.2008

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Ne-am intors ieri de la Neptun.Am avut o vacanta grozava, cu vreme buna si pici cuminte.

Am citit tot ce s-a scris.Iar despre subiectul Alineict, nu pot sa spun decat ca imi pare bine ca in sfarsit v-ati dat seama ce poama e.Eu am vrut de mut sa ii fac pa pa.Eu zic ca nu mai are de ce sa se intoarca pe la noi pt ca oricum nu ii suntem de ajutor, si sigur nici ea noua.Eu una nu as urma sfaturile ei.Atat, nu mai vreau sa mai vb despre ea.

Of, trebuie sa plec.Revin mai tarziu si o sa pun si poze.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Laurici, multumesc mult! O sa cumpar azi si am sa-i dau. Sper sa functioneze, ca nu mai pooooot!!!

Ramo, bine-ai revenit! Te asteptam cu povesti si poze multe!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput