Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 12
laura_dimitris spune:
Ramona, bine v-ati intors si ma bucur mult ca v-ati simtit grozav! Abia astept sa vad fotografiile si sa ne povestesti cum s-a simtit razvanici la mare si cum a suportat lungul drum!!! 
Alinact, in legatura cu Pm-ul primit... nici nu-ti trebuia atentie prea mare ca sa-ti fi dat seama ca in mesajul anterior nu spuneam ca as fi crezut ca fetita cazuta in put ar fi fost fetita ta... ma bucur ca ioana ta este bine si ma bucura si faptul ca spui ca ai grija de ea!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
alina023 spune:
Se pare ca episodul AlinaCt a fost citit si de catre alte mamici de pe forum. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139652&whichpage=7
Evident ca parerile sunt aceleasi cu ale noastre. In naivitatea mea inca mai sper ca cine trebuie sa invete, va invata totusi ceva.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
gabrittza spune:
neata!!!!
multam de cafea laura
mai fetelor va dati seama ce "ADUNATURA"suntem noi aici?stam si pierdem timpul pe forum povestind despre ce fac copii nostri!ce aiurea!auzi cum pierdem noi timpul ca sfaturi oricum nu stim sa dam!nici nu stim sa ne sustinem cand dam de greu,nu stim ce sa facem daca bebe are febra,sau nu stim ce sa ii mai dam sa pape...
bine ca unii s-au "desteptat" intre timp si au decis sa se retraga ca e o pierdere de timp!
va dati seama ca Alina tb sa aibe ea ultimul cuvant!si cum altfel decat sa jigneasca persoane care la randul lor au fost stresate de "ioana a facut aia,ioana a mancat aia,ioana a dormit atat,etc".cand a cerut sfaturi toata lumea a incercat sa o ajute si acum ne spune ca nu a avut ce sa invete de la noi!si ca ii pare rau ca ne-a cunoscut!
sti ce?si mie imi pare rau ca te-am cunoscut!!!!!
revin...
gabrittza spune:
acu despre noi...
Daria nu mai face febra mare acu dimineata avea 37,6.
scaunele sunt relativ normale.cred ca nu mai luam antibiotic.
eu in schimb de ieri de la pranz ma lupt cu o durere crunta de cap.am plans de durere aseara.acu sunt ametita, nu ma simt in stare sa fac nimic.
ma doare si acum capul da parca nu asa rau ca aseara.
simt ca ard,dar nu am temperatura.ce oi mai avea si eu acu,nu stiu!
Alina noi la pasa am dat cu violet de gentiana.
danybv spune:
Buna fetele
laura_dimitris , saru`mana pentru cafeluta , daca esti draguta mie mai da-mi una ca am mare nevoie.
Bafta multa lui Dimitrakis la inot .
alina023 , imi pare rau pentru Ana , nu pot sa te ajut prea mult , eu folosesc pt Maria : cutaden .
Imi pare nespus de rau ca sunt aceste dispute pe forumul nostru ![]()
Eu tin sa spun ca sunt foarte fericita ca am atatea prietene .Am avut ce invata de la voi fetelor si voi mai invata lucruri noi cat voi trai " omul cat traieste invata "
Alinact imi pare nespus de rau ca ai afirmat acele lucruri dar sa stii ca pt unele fete nu au picat prea bine si le dau dreptate .Sa stii ca pentru o mama sa-si vada copilul cazand sau patind alte lucruri mai grave nu este foarte usor , numai o mama care trece prin asa ceva stie ce inseamna .Sa stii ca aceste mame nu trebuie considerate "iresponsabile " fiindca nu sunt ele de vina .Aceste mame stau permanent langa copilasii lor , nu-i lasa nesupravegheati niciodata si vezi ca tot se intampla cate ceva dar atunci cand copilul este lasat singur ... se pot intampla multe necazuri, Doamne fereste .
Mai bine suna daca ziceai : " Doamne fereste-i pe toti copilasii si mamele lor sa nu pateasca ceva " atunci suna ca o replica frumoasa data de o preoteasa nu mamdrindu-te ca "Ioana mea nu a fost racita deloc anul asta , Ioana mea nu a cazut deloc etc " Sa stii ca iti va da Dumnezeu si tie sa intampini aceste probleme si atunci vei vedea cat de greu este .Aminteste-ti cat ati avut de tras cu Ioana cand i-au iesit dintii si ce greu va era .
Sa stii Alina ca oricat de mult ti-ai cunoaste copilul nu vei sti niciodata cum va reactiona in anumite clipe ale vietii "ulciorul nu merge de multe ori la apa " .Numai Dumenzeu este cel care stie toate miscarile noastre , nu noi ca oameni .( Tonul pe care iti scriu sti de care este .)
Trebuie sa incerci sa te schimbi in mentalitate , sa fi mai sociabila altfel vei avea de pierdut foarte mult in viata , oamenii te vor evita si nu ca ei ar fi problema ci tu ca parsoana prin comportamentul si vorbirile tale .
Ce vei face cand vei fi angajata intr-un institut si nu te vei intelege cu personalul ? Acolo e si mai rau ca ve-ti fi fata-n fata si-ti vor zice asa pe sleau cum se zice in popor .It vei da demisia iti zic eu de pe acum ... sau poate atunci te vei schimba si va fi bine .
Cand intr-un grup sunt acelasi raspunsuri din partea a 50 de inse si doar unul este singur atunci este clar nu acele 50 de parsoane sunt problema ci acea pesoana singura e problema .
imi pare sincer rau pentru ce se intampla
dar trebuie sa trecem si peste asta .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
laura_dimitris spune:
Gaby, sa stii ca si eu am avut o astfel de perioada de vreo 2 saptamani de dureri de cap.... simteam ca-mi plezneste de durere si trecea un picut din analgezic si apoi o luam de la capat... am luat atunci in cele din urma magneziu efervescent si niste vitaminte cacu D3 pe care le aveam de cand eram gravida . dupa 3 zile de astfel de tratament s-a dus durerea de cap...
Incearca si tu!
Ma bucur ca cel putin fetita ta se simte bine!!!
Dany,
jos palaria in fata ta !!! Ma inclin in fata intelepciunii si diplomatiei tale. Sper doar sa aiba si rezultatul scontat...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
honey79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact In primul rand nu am jignit pe nimeni.. |
Si... stii asta, cum???? Probabil "n-ai vrut"sa jignesti. Ma rog...eu zic pffttt.
| nu sunt batuta in cap.. voi sunteti cele care nu intelegeti |
Cu alte cuvinte...noi suntem alea batute-n cap...nu-i asa? Tu esti mai presus de toti si toate.Vai de noi. Same thing... pffftt.
| ..si ce daca sunt preoteasa, sunt si eu OM si pot gresi.. |
Finally... ceva cu care sunt de acord. Adica faza cu fiind om si putand gresi. Cum se zice... e in firea omului sa greseasca.
Dar fata draga... se pare ca tu doar zici ca gresesti...caci de fapt in sinea ta iti dai dreptate in tot ce ai facut si nu-ti gasesti nici o greseala.Noi astea needucate si ca vai de noi insa, gresim intr-una, din punctul tau de vedere, caci nah, doar am lasat copiii sa cada in cap sau sa fie loviti de biciclete sau mai stiu eu ce, cu noi de fata.Halal !!!!
| In al doilea rand , de la inceput nu am fost primita, pe acest forum, orice mesaj scriam tb sa fie comentat in fel si chip.. |
Ma gandesc acum daca nu era mai bine sa scultam de primul instinct si sa te ignoram total de la inceput. Ehhh... nu ti-ar fi fost mai bine????
| de ce nu 'va luati' si de mamicile care sub ochii lor cad copii? (si Ioana mai cade, dar nu cazaturi periculoase, gen in cap..sau m stiu eu cum).. |
Normal,cum iti sade tie bine.... si cum iti sta in caracter...sa arunci pisica in curtea vecinului. Nu se "ia" nimeni de nimeni. Ti s-au dat niste observatii si ti s-a spus ca gresesti,atunci cand ai gresit. Ti s-au laudat faptele care au meritat.
Daca nus tiai pana acum, afla ca.. asa fac prietenii adevarati. Nu pupa-n fund... critica cand e de criticat si lauda cand e de laudat.
Banuiesc insa ca habar n-ai de aspectul asta.
In al treilea rand, nu am ce sa invat de la voi, nu sunteti Dr, fiecare copil e diferit..etc..si in plus mi se pare o pierdere de timp si o prostie sa scrii ce faci in fiecare zi.. |
Si vulpea a zis ca-s acri strugurii cand n-a ajuns la ei.
Ma gandesc ca... nici mama ta n-a fost doctor, de-aia n-ai invatat de la ea bunele maniere.
| Imi pare rau ca nu am ascultat , de cineva, spunandu-mi cum sunteti (nu imi facuse user), acum m-am convins singura .. |
Nu-i asa??
Si...de unde ne cunostea acel "cineva"???? Hai, cunosti o persoana, doua...dar nu 100.
Noi bucuroase tare... pentru ca "te iubim"
te lasam sa te duci in voia Domnului unde-oi vrea. Ne descotorosim de tine cu drag.
Prea multe discutii din cauza ta.
| ]P.S. Nu am ras de nimeni punand emoticonul |
PS: NU TE CREDEM !!!!!
codrutaa spune:
Buna zuzici!
Eu va scriu de la Oradea, am venit duminica la vaccin si astazi plecam inapoi la tara cu Alexia, o lasam acolo si revenim ca mergem sambata la o nunta. Alexiei i-am facut ROR-ul iar astazi ar trebui sa apra eventualele reactii. Pana acum e ok. Poate scapam!
Am citit absolut tot ce s-a scris aici, dar pur si simplu nu am avut dispozitie sa scriu. M-am intristat ca exista asemenea conflicte. Dar cum ati spus si voi, nu merita sa ne lasam afectate de impertinenta Alinei. Asa ca iata-ma facand ~prostia~ de a scrie ce am facut noi zilele astea.
Am vazut multe pozici frumoase cu Emma si delfinii, cu Andrei si Bogdan la bulgari, cu Dimi si Eleni la mare, cu Daria la munte, cu Bia cea eleganta, cu Daria si Milan la intalnire. ABSOLUT SUPERBI FIECARE DINTRE EI!

Elle, felicitari pentru noua semnatura!
Si inca o data multumesc, fetelor, pentru urarile frumoase pe care mi le-ati adresat. Mi-au mers direct la suflet.
roli25 spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Roli, in sfarsit "te-am prins" si am reusit sa vad fotografiile din vacanta M-au incantata! Tot! Peisajele dar mai ales personajele ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni vara2009 |

...esti tare simpatica...da cu rulota chiar nu ma vad, cu piciomanii dupa mine. Ehe...frumos in delta, da tb sa fiu sincera si sa-ti zic ca am venit mai obositi decat am plecat...dar incarcati de energie pozititva si amintiri frumoase, e drept.Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
grati.ela spune:
in legatura cu fatuca asta AlinaCT ma simt ca la gradinita... eu zic ca-i tare naiva, inca e necoapta...e clar ca nu s-a maturizat dar nici noi nu suntem departe mama...mai tineti minte certurile de la gradi, scoala primara cand scoteam din gascutza pe Xuleasca si toti ne aliniam si dadeam cu batzu'? cred ca undeva copchiii din noi au iesit la jumuleala... criticile erau pertinente dar faza cu batistutza de plecare a fost de clasa I

!!