Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 13
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Si inca ceva... Pentru ca oricum nu am ce invata de la voi ![]() ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Ai incercat crema de galbenele Melkfett? La ai mei le face f bine. Si eu ma tratez cu ea la diverse bube, iritatii...
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui alina023 Si inca ceva... Pentru ca oricum nu am ce invata de la voi ![]() ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
2 variante ;
- baie in apa cu bicarbonat de sodiu de 2-3 ori pe zi cate 3-4 minute cu fundu' in lighean
- baie cu hipermanganat de potasiu ( sigur stii bilutele ale care se dizolva in apa si se face mov).Foarte eficiente insa le gasesti extrem de greu pe la farmacii in perioada de vara.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
clauclau spune:
Buna zuze scumpe, am impresia ca va cunosc de cand lumea caci sunt la curent cu ispravile clopoteilor, mai cu seama ca si eu am nascut-o pe Rebecca pe 25 februarie, dar DPN-ul era de martie asa ca am deschis odiseea de martie-aprilie si sunt randunica. Voiam sa va spun ca am citit si eu ce a facut aceasta "mama" si abia m-am abtinut atunci sa intru si sa-i zic vreo doua. Oricum, am discutat la noi pe crenguta despre asta si toate mamicile sunt de acord cu voi, comportamentul ei este de neiertat si sa dea Dumnezeu sa nu se intample nimic cu micuta Ioana ca ea n-are nici-o vina, dar cum ati zis si voi, urciorul nu merge de multe ori la apa...
Numai bine , pup zuzele si clopoteii scumpi.

alina023 spune:
| citat din mesajul lui grati.ela in legatura cu fatuca asta AlinaCT ma simt ca la gradinita... eu zic ca-i tare naiva, inca e necoapta...e clar ca nu s-a maturizat dar nici noi nu suntem departe mama...mai tineti minte certurile de la gradi, scoala primara cand scoteam din gascutza pe Xuleasca si toti ne aliniam si dadeam cu batzu'? cred ca undeva copchiii din noi au iesit la jumuleala... criticile erau pertinente dar faza cu batistutza de plecare a fost de clasa I ![]() ![]() !!"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Grati
, ai fost TOTALA!!! (ca tot suntem la gimnaziu scoala primara ...merge si-o fraza shmekera, nu? 

Serios...rad de una singura in birou!!
Ai dreptate, dar cum am mai scris intr-un mesaj...nu retrag nimic!
Pup fetele!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!
Lala_D spune:
In alta ordine de idei am reusit sa vad toate pozele noi, numai copilasi superbi care au depasit stadiul de bebelusi si s-au facut mari si smecherasi 
Stau si ma intreb cand au crescut domnule atat de repede ?!
Ii pup pe toti si pe mamicile lor.
Si tot legat de poze, stiu ca in concediul asta v-am inebunit de cap, dar astea-s ultimile
, 2 luni nu mai pun noi
:http://avlaudum.blogspot.com/2009/07/retro.html
Cel mai haios a fost faptul ca lui Andrei i se tot intindeau rochite roz, albe cu volanase si fundite
si nu pricepeau neam de ce eu vreau costum....![]()
Cred ca e cazul sa tund pletosul ....
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
alina023 spune:
Gaby, Dany, Roli, LalaD
si multumesc frumos pentru sfaturi! A cumparat sotul Dufa..ala de mi-a zis Laurici (neuronul meu este invalid zilele astea...uit de la mana pan' la gura
). Vad cum merge asta si apoi iau pe rand sau combinat si ce mi-ati mai spus voi. Trebuie sa o scot la capat ca nu se mai poate!
DanyBv, la fel spun si eu, ca si Laurici!
jos palaria in fata ta, Doamna preoteasa! Asa DA!
Honey,
fata si AJ-utul frumos! Ce-ti mai face baietul?
Cu mare intarziere spun si eu LA MULTI ANI, ANA, GINA, CODRUTA!!! Sa ma iertati ca n-am facut-o atunci cand trebuia! 
Clauclau 
LalaD, acum intru sa vad poze noi! Asa-mi place sa va vad...(bine, recunosc, intru mai ales pentru pletosel
)
Apropos de poze, LauriciD, am uitat sa-ti spun cat am ras la faza cu Eleni si crema. Doamne!!! Nu as fi avut curajul tau! Dar sunt niste amintiri superbe!
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
alina023 spune:
Lala...woooooww!!! Ce frumos!!!
I-am facut si noi anul trecut lui Luca (am impresia ca exact in costumul pe care il are Andrei) cu diverse palarii, sabii, pipa
. Anul asta am fost mai stransi la punga...dar daca mai mergem vreau neaparat sa facem una de familie si sa o vad si pe Ana printesica! 
Sunteti toti frumosi foc iar tu mami....
.
Dar serios vorbind...chiar vrei sa tunzi pletoselul??? 
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Lala_D spune:
Nu prea ma indur sa il tund ![]()
Andrei nu prea a fost in toane de poze acolo, tot tragea de palaria mea, a lui Bogdan, de costumul lui, a fost un chin sa-i faca 3 poze ![]()
Saru'mana , se lauda cioara cu puii ei ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
ramonab spune:
Am revenit
Am vazut foarte multe poze:ale Elizei la mare,Bianca, bebe din burtica de la Emma(foarte clara poza ,
), pe Milan, pe Eleni la mare( al meu nu prea a vrut sa stea in piscinuta si tare de tot faza cu crema [:)))]).
Stiu ca ai pus si tu Roli poze da nu le gasesc.Imi mai dai o data linku?
Elle ma bucur ca ti-ai pus iar burtica la semnatura.Si imi place foarte mult numele ales.Pe bune, e foarte frumos.
Noi ne-am simtit foarte bine la mare.Dupa cum va spuneam am prins vreme buna.Razvan nu mai voia sa plece de la apa.Numai langa mare statea.Nu prea a vrut sa imi stea sub umbrela dar tot nu s-a bronzat prea tare ca l-am dat cu crema cu factor 50 si parca nici nu s-a atins soarele de el.
De fapt nici de noi nu s-a prea prins ca la daca la 11 max 11 jumate plecam de pe plaja si mai veneam seara pe la 6-7 (ca atunci se trezea piciu) nu prea am prins soare de bronzat.
Da las ca recuperez eu ca ma duc duminica sau sambata la pescuit si m-oi bronza si eu nitel.
Poze puteti vedea si pe blogu meu si o sa pun si pe webshot cateva imediat.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)