Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Am ramas de-a dreptul blocata citind mesajul Alinei Ct. Nu mi-am putut imagina ca o mamica, cu atat mai mult sotie de preot, sa se bucure de necazurile unor copii, ca creada ca este mai buna mama decat cele ale caror copii au patit ceva sub ochii lor, nu singuri cum lasa ea copilul...
Dragi zuzici eu cred ca cel mai bine este sa o ignoram total, sa nu-i mai adresam nici un cuvant, pentru ca NU MERITA!

Imi pare nespus de rau ca din cauza ei niste fete minunate (ca Angi sau Ereena) au decis sa nu ne mai scrie ca inainte, ca un grup asa de unit si frumos ca al mamicilor de clopotei am ajuns sa ne pierdem timpul cu ea in loc sa ne bucuram impreuna de copilasii nostri sau sa suferim alaturi de ei cand sunt bolnaviori. Haideti sa nu mai pierdem vremea cu ea, ci sa castigam timpul impreuna!

Va pup cu drag!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aweya

Am ramas de-a dreptul blocata citind mesajul Alinei Ct. Nu mi-am putut imagina ca o mamica, cu atat mai mult sotie de preot, sa se bucure de necazurile unor copii, ca creada ca este mai buna mama decat cele ale caror copii au patit ceva sub ochii lor, nu singuri cum lasa ea copilul...
Dragi zuzici eu cred ca cel mai bine este sa o ignoram total, sa nu-i mai adresam nici un cuvant, pentru ca NU MERITA!

Imi pare nespus de rau ca din cauza ei niste fete minunate (ca Angi sau Ereena) au decis sa nu ne mai scrie ca inainte, ca un grup asa de unit si frumos ca al mamicilor de clopotei am ajuns sa ne pierdem timpul cu ea in loc sa ne bucuram impreuna de copilasii nostri sau sa suferim alaturi de ei cand sunt bolnaviori. Haideti sa nu mai pierdem vremea cu ea, ci sa castigam timpul impreuna!

Va pup cu drag!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Cate-o si-un celor care intreaba de Benji.
Eu zic ca e bine, inca e rosu dar speram sa treaca pana saptamana viitoare, maine mergem oricum la dr, vreau sa vad ce e cu rosul in gat diagnosticat marti pentru care ar fi trebuit sa luam antibiotic dar la care am renuntat de cand cu roseola. Sper de data asta chiar sa se imprieteneasca cu dr....

Am primit un PM de la Ploscariu, tocmai revenise din spital unde a fost dusa cu salvarea de la lucru diagnosticata cu sindrom vertiginos (durere in piept, nu a putut respira, greata si lesin) a primit 4h perfuzii, i s-au recomandat vitamine si odihna multa. Va intra in conditiile astea mai rar pe la noi, are destul de lucru acasa si cu copiii.
Ionut a scapat de muci si saptamana viitoare vor merge la analize.
Ma roaga sa va transmit salutari si multumiri!

O sa ne rugam pentru ea sa fie bine, sa poata sa il insoteasca pe Ionut in urmatoarea perioada prin tot ce va trece.
Oare reuseste sa tranga banii???
Asta cred ca e un lucru care trebuie pe noi sa ne preocupe zilele astea, de rest nu voi mai comenta. Imi pare rau Alinact!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

CESKA sper ca primit vesti bune de la dr cand va duceti si Benji sigur se va imprieteni cu dr
multumim ca ne-ai dat de veste despre Gabi.

Gabi multa sanatate iti dorim,ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Eliza, wow ce pesiaje si ce fetita frumoasa ai !!! Abia acum mi-am dat seama de la cine a luat emma ochisorii aceia superbi...
uite aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2715736550102710211mVdtTF
Unde ati fost in vacanta?
Ce copac era acela imens?
I-a placut delfinul lui emma?
Am ras copios cand am citit aventurile din avion si mi-am imaginat cum se curata de nisip

Am fost in Hawaii, pe insula Oahu(cea mai turistica dintre insule)
Copacul nu stiu cum se numeste dar e plina insula de ei, unii sunt si mai mari. Pe alta insula e un parculet care are de fapt un singur copac din asta f mare.
I-a placut la delfini, l-ar fi "ciufulit" ea mai mult daca o lasau. Noaptea insa s-a trezit plangand, semn ca a marcat-o intalnirea.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

pentru laude .
Apropo de mame "iresponsabile" noi am tras o sperietura groaznica in concediu. NU aveam cum sa-i fac baie Emmei in hotel, doar dus, asa ca intram cu ea in cada si o spalam. Si cum ii dadeam jos slipul si pampersul de baie si curgea destul nisip ea incepea sa topaie in cada sa nu cumva sa o atinga nisipul. Joi m-am intins sa iau dusul si ea a alunecat si a cazut cu capul de marginea cazii, zgomotul de la busitura a fost f mare ca l-a auzit si sotul in camera. Ne si vedeam la urgente cu ea, am reusit sa o calmam si sa ma calmez ca tremuram toata. Ne-am uitat si nu avea decat un punct rosu, am reusit sa revizualizez scena si mi-am dat seama ca de fapt busitura a fost de la picioarele si fundul ei, iar cu capul doar a atins putin marginea cazii. Mi-a luat vreo 2 ore sa ma linistesc, practic a alunecat din mainile mele, o secunda nu am fost atenta la ea .

Gratiela condoleante pentru socrul tau. Cat despre sistemul sanitar din Romania...no comment!

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

In primul rand nu am jignit pe nimeni..nu sunt batuta in cap.. voi sunteti cele care nu intelegeti..si ce daca sunt preoteasa, sunt si eu OM si pot gresi..
In al doilea rand , de la inceput nu am fost primita, pe acest forum, orice mesaj scriam tb sa fie comentat in fel si chip..de ce nu 'va luati' si de mamicile care sub ochii lor cad copii? (si Ioana mai cade, dar nu cazaturi periculoase, gen in cap..sau m stiu eu cum)..
Cateva fete au plecat si din cauza altor motive (decat eu)..
In al treilea rand, nu am ce sa invat de la voi, nu sunteti Dr, fiecare copil e diferit..etc..si in plus mi se pare o pierdere de timp si o prostie sa scrii ce faci in fiecare zi..

Imi pare rau ca nu am ascultat , de cineva, spunandu-mi cum sunteti (nu imi facuse user), acum m-am convins singura ..

Imi pare rau ca v-am cunoscut..

P.S. Nu am ras de nimeni punand emoticonul , ca de obicei interpretati cum vreti voi.

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

In primul rand nu am jignit pe nimeni..nu sunt batuta in cap.. voi sunteti cele care nu intelegeti..si ce daca sunt preoteasa, sunt si eu OM si pot gresi..
In al doilea rand , de la inceput nu am fost primita, pe acest forum, orice mesaj scriam tb sa fie comentat in fel si chip..de ce nu 'va luati' si de mamicile care sub ochii lor cad copii? (si Ioana mai cade, dar nu cazaturi periculoase, gen in cap..sau m stiu eu cum)..
Cateva fete au plecat si din cauza altor motive (decat eu)..
In al treilea rand, nu am ce sa invat de la voi, nu sunteti Dr, fiecare copil e diferit..etc..si in plus mi se pare o pierdere de timp si o prostie sa scrii ce faci in fiecare zi..

Imi pare rau ca nu am ascultat , de cineva, spunandu-mi cum sunteti (nu imi facuse user), acum m-am convins singura ..

Imi pare rau ca v-am cunoscut..

P.S. Nu am ras de nimeni punand emoticonul , ca de obicei interpretati cum vreti voi.

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Si marmota invelea ciocolata ....

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Grati,inca o data sincere condoleate...si multa putere sa reusiti sa treceti peste...
elizza......V-am admirat si noi...
cescka...
gabritzza...pupam Daria scumpa sa se fac bine repede...
LauraD...mai facut sa rosesc...sincer cred ca de la mine a luat pofta de viata si neastampararea...dabia astept sa creasca...sa mergem impreuna la shoping...aprope trebuie s-o filmez o data cand mergem al cumparaturi so vedeti cum alege haine si mi le da boborosind in bebeluseasca ei...
Sper sa reusec sa ajung si eu la intalnirea din august ...sanse sunt destule...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ioanact, desi pana acum m-am tinut deoparte, (era inutil sa repet si eu ce au spus multe fete cat se poate de clar), desi poate e prea tarziu, in cazul in care vei mai citi, vreau sa-ti spun 2 lucruri:
1. AI JIGNIT! Pe mine una ma doare in cot, dar multe mame au fost afectate (ex. Shose) si multe altele care nu s-au mai obosit sa-ti spuna.

2. Daca tu crezi ca NU AI CE INVATA DE LA NOI, atunci nu ai inteles utilitatea principala a acestui forum si nu stiu de ce ai intrat!?
Toate avem de invatat din experientele celorlalte. DE ACEEA SUNTEM AICI! DE ACEEA NE POVESTIM IN FIECARE ZI CE FAC COPIII!

Cat despre "voi nu ma intelegeti", tie nu ti se pare absurd sa fii singura care ai dreptate, vis-a-vis de atat de multe persoane??

Ma intreb daca are rost sa-ti scriu cele de mai sus, dar trag speranta ca in interiorul tau stii ca gresesti, insa ceva (poate teribilismul varstei), te face sa reactionezi asa cum o faci.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput