Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 8
Shose spune:
LauriciD o sa stam langa Lic D. Bolintineanu.
Aproape de tine?
Oricum nu conteaza distanta, numai sa venim si sa va
live pe cat mai multe zuzici, asta conteaza.
Stancutz am citit in cap trecut ce ai patit cu mana...uff, un
acolo sa treaca. Abia astept sa bag un ochi pe blog sa vad ce au mai facut fetele mele gingashe.
Gratzi
imi pare nespus de rau pt ce a trebuit sa traiti. Imbratisare calda si
din suflet. Si un
mare copiilor tai frumosi si isteti
Elle, esti libera si ne'ai parasit? Sa'ti priasca mini vacanta!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Bine ai revenit si ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu. Stiu pensiunea Dinamo , au un gard vopsit alb-rosu ...acolo mancam acum vreo 8 -10 ani , cand mergeam cu cortul in Vama....ce vremuri ![]() Acum pare tare frumos acolo , au modernizat si pare asa...mai de familisti . Ai vreun nr. de tel ? Vrem sa mergem si noi vreo 3-4 zile de pe 22 iulie si oscilam inca in privinta cazarii ...Eforie sau 2 Mai ? Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii[/blue] |
Si noi am mers ani de-a randul cu cortul in Vama, inainte sa se strice locul si sa se umple de neamuri proaste...nu ne-om fi intalnit pe la vreo terasa, sau la vreun foc pe plaja ?
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
gabrittza spune:
scrisesem un mesaj si mi l-a sters daria...
reiau:
am fost la cresa am depus dosarul teoretic de luni incepem.
practic nu stiu cand incepem ca daria are rosu in gat.ne-am prescris dr antibiotic dr il luam doar daca mai face febra dupa tratamentul cu eferalgan.
scaun nu a mai avut de aseara dar mai tinem regim pana la primul scaun normal.
eu am o durere de cap ingrozitoare.
cred ca ma bag putin in pat cat doarme ea![]()
pupici
emabucuresti spune:
'oh my God' la cea mai recenta 'perla' de aici! poate cu ignore total bazaitul acesta enervant ar inceta...
ceska daca a fost roseola, deja ati scapat. bubitele mai persista cateva zile, nu il mamanca, nu are contraindicatii la iesit afara si nu necesita medicatie, medicatia a constat in tinerea febrei in frau in acele trei zile
dragele mele multumim frumos de complimente, 

,sunteti prea dragute!
hehe, am vazut poze cu fete
emma m a dat gata cu poza asta
http://good-times.webshots.com/photo/2457310830102710211qLFygT
eleni e tare cool aici
http://family.webshots.com/photo/2305474060105249031HZuzRA
si iulia are o coafura de milioane
http://good-times.webshots.com/photo/2023009880080619897BxBmQZ
gabittza sanatate multa dariei!
anandrei la multi ani fericiti iti urez!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
shose si eu vreau sa ne vedem in august, cu voi, cu laura+nazdravanii, cu cine mai vrea sa vina la intalnire!
in ce zona e acel liceu?
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti shose si eu vreau sa ne vedem in august, cu voi, cu laura+nazdravanii, cu cine mai vrea sa vina la intalnire! in ce zona e acel liceu? Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
neaparat trebuie sa ne vedem. si atunci o sa-l vedem si pe Milan 2

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Ceska, noua ne-a spus doctora sa nu iesim afara cand a avut Daria roseola si nici baie sa nu-i facem. poate ar fi bine sa intrebi doctora, pt linistea ta.
Gabi, multa sanatate Dariei. sa treaca mai repede gatul si sa mearga la cresa.
Honey, Alina023, Grati, Stancuta, Gabrizza, Lala D

ALINACT

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
Buna ziua zuzulici!!!
Astazi am avut si instanta si apoi am fost cu dimitrakis sa-i fac pasaport.
Acum am ajuns la birou dar plec in curand acasa. Am venit practic doar sa mananc ciorbita de burta ![]()
M-am relaxat si mi-am umplut sufletul de bucurie privind fotografiile
Biencuta de Lala20 s-a facut asa de mare...
E o scumpa si jumatate si o mare zambareata. Cred ca-ti smeaana la fire lala... este asa de vesela si plina de viata 
Eliza, 

wow ce pesiaje si ce fetita frumoasa ai !!! Abia acum mi-am dat seama de la cine a luat emma ochisorii aceia superbi...
uite aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2715736550102710211mVdtTF
Unde ati fost in vacanta?
Ce copac era acela imens?
I-a placut delfinul lui emma?
Am ras copios cand am citit aventurile din avion si mi-am imaginat cum se curata de nisip 

Gabritza, bine ca ai fost la medic. Hai ca poate scapa fara antibiotic! Si eu o voi duce pe eleni la cresa de la 15 septembrie...
Deci, spui ca trebuie sa-i fac IDR-ul...
Ceska, felicitari lui benji pentru progres!!! Asta da reusita!!! E pe drumul cel bun spre a cere singur olita... Gaza mea mai are asa de mult .... Deocamdata nici nu suporta sa vada vreuna dintre olitele cumparate ![]()
Alinutule, imi place de tine si cand ai "capsa pusa"
Ai pus punctul pe "i" !!!! 
Plec spre casa ca ma bazaie dimitrakis care s-a plictisit la mine la birou ...
scriu la mesajul acesta de fix o ora ![]()
larisuk, ema, roli, dany, moni,lalaD, stancutz ca v-am citit dar nu mai am timp sa mai spun nimic ![]()
Abia astept sa mai punem de o intalnire cat de mare posibila in august 

Si voi vedea si pipetica scumpa cu aceasta ocazie si pe mamica ei
!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
jelimoni spune:
asa...am intrat sa mai zic pe scurt ce am tot vrut dar am uitat...
in primul rand..
grati nici nu stiu ce sa zic decat ca imi pare foarte rau ca a treubit sa treceti prin asa ceva!multa putere sa treceti peste aceasta experienta!
am ratat niste zile de nastere asa ca vreau sa urez cu intarziere LA MULTI ANI sarbatoritelor!sa fiti fericite si sa aveti parte numai de bucuri!
ema de acord cu fetele,esti o mamica absolut minunata,am vazut si pozele de la eco,si intradevar se vede foarte clar ca si fratiorul lui Milan este un frumos si jumatate!are niste trasaturi foarte frumoase,incredibil cat de clar se vede!
ramonici n-ati ajuns acasa?asteptam sa ne scrii si eventual sa ne pui mai multe poze de la mare! si intreb inca odata unde la mare ati fost?
am vazut si pozele lalei..ce pot sa spun decat ca va invidiez!se vede ca ati avut un concediu de vis!
mitsule,stoisor pe unde umblati?
matgravidutm-am bucurat sa vad post de la tine!
sa dai mai des pe la noi!
elle distractie placuta in mini concediul de la tara!
ceska cum e benji?
jelimoni spune:
laura D am savurat acum si pozele voastre,ce frumos ii da Dimitrakis iaurt lui eleni!ai ajutor,nu gluma!am vazut si filmuletul cum se gadila cu ioana,si ce imbratisare dragastoasa si apasata i-o dat :)) e tare simpatica!

( 22 Decembrie 2007 )