Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

am intrat sa-i spun "bafta" lui cleo pentru maine la disertatie. scoatem prafuitele:

si daca tot am intrat, am citit de Iasmi si-mi pare tare rau ca e tot bolnavioara. din pacate nu putem sa ajutam cu nimic, dar va transmitem un gand bun si urari de sanatate . si la multi ani lui mami si tati de Iasmi pentru aniversare
am vazut si poze frumoase de aelita (imi era dor sa-i mai vad pe frumosii tai), micaela, simonix
cred ca si mie mi-ar trebui o aparatoare din aia pentru pat, dar si a mea se catara pe ea cu siguranta... fara ea cade din pat... nu-i usor...
gata, ma duc la nani. am bagat un pepene si acum nu mai am loc de burta . ma simt ca atunci cand eram , era tastatura mai departe, ca trebuia sa incapa bibiloi din burtoi

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Mama Iasminutei: te inteleg ce greu iti este! ca am trecut pe acolo. eu eram in spital s cind venea celalalt dr de pe tura cealalta zicea ca nu e bun asa, trebuie sedat copilul, pus la hidratare ca sa se refaca stomacul si pauza totala la mincare si bautura. al meu dr. care era si seful sectiei (terapie intensiva ) zicea ca nu, de ce sa sedam degeaba copilul, si asa o sa regreseze cu mersul si vorbitul din cauza bolii de ce sa il inebunim de cap, daca maninca e bun asa! ajunsesem la 16 scaune pe zi, eram nebuna de cap! avea rana, nu trecea cu nimic funduletul. rezista si pune pe cineva sa te ajute sa dormi sa ai capu limpede.

vroiam sa pun poze de la ocean
http://picasaweb.google.com/cristpopa/VacantaCaliVegas#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Iasminuta, multa sanatate pui mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Mi-am inceput ziua la cu Naomi , acum merge o si o prafuita pt Cleo , bafta azi la dizertatie si vesti bune de la Inais

Cenia - f frumoase pozele! Se vede ca v-ati distrat la maxim acolo, ce poate sa fie mai frumos decat sa fii inconjurata de familie, intr-o vacanta?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata,
Am baut cafeluta data de MsBB si m-am delectat cu pozele puse de Cenia- sunteti o familie tare frumoasa. Sa stii cam-am inspirat din poza lui Naomi de la 1 an si am facut si eu un 1si mi-am dus fata la pozat

Dimineata meaa ar fi fost placuta daca azinoapte nu ne-am fi lupatat cu un pui de febra... nu inteleg de la ce si cum de o vreme incoace avemmai multe zile de boala decat de bine...
Ma duc sa mai fac un ness ca sunt chiauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata!
Inais, sanatate multa Iasminutei scumpe, sa treaca odata diareea. Of stiu ce greu iti e ca si noi tocmai ce am scapat de ea. Nu stiu ce sa iti zic, incearca sa duci o proba de kk (eu am dus-o la Grigore Alexandrescu) am inteles ca sunt cei mai rapizi la rezultat. Sper sa nu trebuiasca totusi sa o internati... Ii dam un pupic dulce. Of... Dar doctorul nu v-a dat si un tratament? Doar hidrasec? La noi sincer a avut rezultat imediat furazolidonul si enterolul, desi fratele meu care are 2 copii si e mult mai trecut decat mine prin evenimente de genul asta a strambat din nas cand a auzit de furazolidon si a zis ca e "frectie", dar i-a trecut in 3 zile. Te pup, Doamne ajuta! Am inteles ca ieri a fost ziua aniversarii voastre, iti urez si eu toate cele bune!

Miha, MsBB, si a mea e murdara la sfarsitul zilei... ca un pui de bogdaproste. Recunosc ca nu o intrece pe Andra intr-ale infrumusetarii "bio" dar e pe la gat murdara murdara. O mai sterg in cursul zilei cu servetele umede pe la gat, subrat, cutele de pe manute, plus ca i mai fac un minidush cand face kk. Dar recunosc ca are o piele foarte buna, nici anul trecut nu mi-a facut bubitze.

Eu nu o las pe Eva singura decat la noi in dormitor, in rest stau cu ea peste tot. Si ea a facut o pasiune ptr clestii de rufe, era ieri plina sufrageria. Eu sunt multumita daca se joaca cuminte acolo...

Ieri dupa ce am venit de la cumparaturi era cea mai harnica dintre toti, imi scotea din pungi, pai si mushca din paine, imi era un drag de ea. Iar aseara a descoperit independenta a mers singura foarte mult prin sufragerie. Imi venea sa rad ca ultimii pasi ii facea in fuga catre obiectul de sprijin, catre mine sau canapea. Doamne ajuta sa isi dea drumul la mers odata ca ma dor shalele si mainile, abia o mai duc de colo colo. Bine, ea ar merge si de mana dar mi-e mie mai simplu sa o duc in brate.

Eu azi sunt praf, au venit si rushii si pe langa raceala asta, era tot ce imi trebuia...........

Va pup.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: Ce o fii cu Miss, n-a mai postat ce ceva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Inais, multa multa sanatate va doresc si putere sa treceti si peste episodul asta!
E rau ca e slabita si apatica - Annika a avut 2 saptamani diaree, cu n scaune pe zi, si poponet iritat - insa era f. vioaie, dormea, manca, era vesela, nu voma, doar ca facea des caca moale - dupa 2 sapt. am trecut la furazolidon (care e cica antibiotic) si i-a trecut

Ylari, Eva zici ca e murdara la sf. zilei - la sf. zilei e bine, ale mele fetite sunt cum zice MsBb - dupa 5 min. ca purceii; cel putin Lara, nici n-am iesit bine cu ea afara, imbracata frumos, ca si se baga intr-o balta sau groapa, sa inspecteze mizeriile, sau se aseaza in fund/genunchi sau se impiedica sau se pateaza cu vreo mancare ceva etc. -- cert e ca arata ca un pui de bogdaproste, murdara peste tot, inclusiv fata - m-am obisnuit sa merg cu ele murdare pe strada, cu haine abia luate si patate ca naiba - ma enerveaza, da n-am ce sa le fac, copiii mei nu pot fi curati!

Micaela, fain ca aveti gasca mare de pescari.
Si cum mai, tu nu stii sa inoti? pai creste Daria acum si mergeti impreuna la cursuri de inot
multa sanatate, sa nu se agraveze febra Dariei!

Pozele de la mare nu le-am descarcat inca in calc., da nu vroiam sa le postez, sa nu va plictisesc, ca ne-ati vazut odata mutrele pe lit. romanesc

Stefany, ce haios e puiul tau la gradi.
Si ce de colegi asiatici
Cati copilasi sunt in grupa? e un fel de cresa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut poze frumoase-frumoase de Cenia, moamaaaa ce distractie pe voi acolo si ce veselie si voie buna, ma bucur pentru voi

Azi am zi de ordine in dulapuri, calcat, aspirator, distractie gratis deci

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

am intrat sa vad ce mai face Iasmina, dar vad ca mamica ei nu a postat inca. speram ca e mai bine
intre timp m-am uitat si eu la poze de pe litoralul american si am admirat frumoasa familie a ceniei
si mi-am amintit ca am vazut ieri (sau alaltaieri) si pozele cu Iustin, cel mai mic muguras, un baietel foarte simpatic si smecherel (ca si fiica-mea, fura mancarea altora )
si gogo a mea s-a trezit cu ceva febra. aseara a fost cam maraita (mai maraita decat de obicei), asa ca i-am dat putin nurofen, ca am zis ca-s dintii (are niste gingiute umflate, mititica). dimineata, cand am schimbat-o, mi s-a parut cam calda: 38. la vreo 15 min a facut si kk, prilej sa-i mai iau o data temperatura: 38.3. i-am dat panadol si acum doarme...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Iasmina nu a mai facut temperatura. A tinut in stomacel lapticul cu mucilagiu si cereale dat aseara. De dimi a facut o data pana acum, destul de ok. In continuare e putin cam prea amarata...insa cred ca de foame. Am incercat orez cu carne...a papat ff putin si e clar ca nu-i place. I-am facut iar putine cereale cu lapte. Sa vedem ce se intampla in continuare. Am dus la lab. proba pt analize si maine avem rez.

Multumesc tuturor pt ganduri/sfaturi/incurajari . Aseara eram terminata si eu...cred ca a avut peste 15 scaune ieri. In tot cazul...uram si noi sanatate maxima puiutilor bolnaviori: Tiberiu, Daria si Gogo! Nici nu stiu ce si cui sa scriu...am citit tot, dar sunt cu moralul...amenintarea asta cu dusa la spital m-a terminat!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput