Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
YLARI spune:
Gabitza sa stapanesti sanatoasa hainele!!!
Deci asa, ti-ai facut de cap, bravo, bravo, vreau si eu!!! Noi ne pregatim de asemenea sa mergem sa spargem niste bani, avem cumparaturi de facut. Abia astept sa vina si socramiu de la tara sa imi mai trimita soacramea pui de-aia de tzara
, verdeata, legume, sa scap si eu de mers la piata, ca urasc.
Mda... Ce sa va mai zic ca nu stiu, iar a tras o rapaiala pe aici de s-a umplut strada cu apa.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Simonix spune:
Belleanne - merci mult de sfaturi :) asa este cum spui tu - pe mine ma intriga ca Robert e plin de chef si voie buna ... Oricum ii face analiza si la citoblablaul ala de virus, si la celalalt. Acush, doctorul mi-a zis ca se poate sa fie mononucleoza dar el nu prea crede. Totusi, de la ce face febra asta mare ? hmmm... bubitze nu au aparut de loc ... asta este, asteptam. Bine ca macar e monitorizat.
Aelita - merci de idei. Si eu l-as lasa pe bebe sa doarma in patul mare, ca doarme mai bine, mai linistit, se vede ca patutzul lui nu ii place, efectiv, nu sta acolo decat daca il pun eu adormit :D De ADORMIT adoarme in patul mare, apoi il transfer in patutz, iar cand se scoala il transfer inapoi in patul mare. Asa ca astept cu interes sa il trec de tot in patutz mare. Insa nu prea sunt hotarata, al meu are tendinte de catzarator si imi e teama ca o sa vrea sa escaladeze chestia aia, aparatoarea ... si o sa pice in nas
Banuiesc ca e utila sa nu se rostogoleasca jos din pat. Insa pentru el o sa fie o tentatie - o sa vrea sa se urce pe ea... asta in toiul noptii evident ha ! Alta faza: daca se da jos din pat singur, unde se duce ??? la bucatarie? Pe hol ?? Pana ne gaseste pe noi ? Sa il las asa sa bantuie prin casa ?? Voila la ce ma gandesc io acush 

Pupici, ma duc la sa uit la Michael Jackson - ceremonia. Astia de la TF1 dau diseara concertul lui de la Bucuresti - din pacate e cam tarziu, pe la 12 noaptea il dau :( Am fost si eu la concertul ala - fara belet
Eram pe unul din blocurile turn de langa stadion ... ce vremuri mai ... Era sa pic de pe blocul ala ... pfff
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
gabitzam spune:
O bucata de nor s-a spart si aici in Baneasa.
M-am programat si la medica mea de familie sa-mi mai fac un control, analize, sa vad cum mai stau la un an de la nastere. Daca ajung si la ginecoloaga zic si eu ca sunt in randul lumii.
Alaturi de SEBI
Andrada79 spune:
Ne-au iesit o serie de analize si rubeola clar nu e. Hemograma a iesit bine mai putin la trombocite care sunt 483.000 si limitele sunt 180.000-400.000. Doctora a zis ca o sa il mai urmarim dar nu sunt atat de mari incat sa ne speriem.
Acum astept si rezultatele la urocultura, coprocultura si rujeola.
Doloress spune:
In legatura cu attachement parenting recunosc ca asa e stilul meu naturel, nu ma fortez sa ma conduc dupa anumite precepte, pur si simplu nu pot zice nu, nu pot fi mai dura, mai ferma, desi as vrea. Eu am un stil de attachement relationship de fapt cu toata lumea, chiar si cu aia care imi dau in cap si ma calca in picioare. Si am pierdut mult in viata din cauza asta, dar asta sunt eu, n-am ce-i face, mama ma face bleaga. ![]()
De aceea mi se pare important sa-l am pe sotul meu langa mine, stiu ca el e mai mana de fier asa sau chiar pe soacra-mea. Sa vedeti ce rasfatel e cu mine, cum face toate prostiile si se uita asa smechereste ca stie ca poate si ce cuminte e cu Gabi sau cu soacra-mea. Cand vrea ceva si Gabi ii zice nu-i voie, vine repede la mine si cu o fata de milog face Ma-ma si cu manutele intinse si imediat ma da gata.
Incercam sa fim constanti in deciziile noastre dar de multe ori ne pacaleste si ne intoarce cum vrea el pe degete. A si invatat care e ala soft si unde ii merge aproape orice.
Oricum cu sotu am meciuri mari, eu incerc sa-i dau prea mare libertate si el mai cade, se mai loveste si Gabi face soc. NU prea suporta sa-l vada lovindu-se.
Andrada multa sanatate! Poate este vreo alergie ceva?
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
inais spune:
Doloress multumesc pentru urare
...din pacate NU avem chef/dispozitie de nimik. Am mancat o inghetata, am baut un pahar de vin si am primit un buchet superb de trandafiri. In rest...oricum nu mai conteaza restul. ![]()
Aelita ma tot gandesc la tine sa stii...faptul ca te-ai luptat cu 2 copii in starea asta imi da si mie forta. Mai ales ca spui ca Sofia a si varsat. ![]()
Maine sper sa reusesc...inca nu stiu cum ca-s singura cu ea...sa-i duc o proba la un lab.
NU ii trece cu nimik. E deja slabita, maraita. Noi (eu de fapt) la capatul puterilor si ingrijorata. Am vb cu dr care a zis ca daca si maine face peste 10 scaune va trebui internata. Se pare ca stomacelul ei nu pastreaza nimic in el, e si colonul iritat probabil si e un perpetuum. Trebuie pusa pe perfuzii si lasat stomacelul in repaos. Am schimbat Smecta cu Hidrasec si a avut si 2 scaune mai legate...dar intre ele...dezastru.
Acum i-am dat 120 de lapte fara lactoza facut cu mucilagiu si puse si niste cereale de orez. E slabita rau. Tot ce papa da afara. Am zis ca si daca da afara laptele asta...ceva, ceva ii mai ramane si ei in stomacel. Desi ma rog sa il tina.
Daca citeam la altcineva poate as fi zis ca nu-i mare scofala o diaree. Insa daca-ti vezi copilul...are burta lipita de coaste. Se impleticeste cateodata si plange de foame. Pt ca orezul ala si morcovii dupa ce ca le inghite cu chiu cu vai ca nu-i plac...le si pierde din stomacel.
Vreau sa se termine, sa-i treaca ca nu mai rezist sa o vad asa! 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Micaela06 spune:
Aelita ai 2 copii superbi, ma uit ce frumusei sunt ei si ce apropiati ca varsta. Voua mamelor cu cate 2 copii sau mai multi va ridic statuie 
Legat de patut mare pentru copil mic,eu credeam ca mai tarziu se poate folosi...adica eu ma gandesc ca mai am inca un bebelus
oricum foarte interesante aparatorile alea.
MsBB si a mea e buboasa de la caldura, are pe gatut si pe spate numa bubite... oare putem sa ii dam cu ceva? Acu pe caldurile astea eu ii fac baie si in timpul zilei, 2 bai pe zi si tot murdarici e 
Gabita sunt verde de invidie... auzi ce destrabalare...
Ce bine ca Raducu se intelege cu bona, nici nu putea fi altfel, el e un copilas dragalas si cumintel 
Ianis va sarbatoriti? La multi ani fericiti si de acum incolo si un fratior pentru Iasmina repejor 
Eu pe daria o las sa faca ce vrea, bineinteles ca am grija sa nu fie cumva in pericol, daca vrea sa scoata tot din sertare, sa arunce clestii de rufe de pe balcon... eu ii dau voie... nu intra singura in baie sau bucatarie deoarece tin usile inchise. Incerc sa nu prea o las sa planga chiar si atunci cand bate nervoasa din picior, incerc sa ii distrag atentia de la ce vrea ea, sa o incant cu altceva.
Incerc sa ii respect dorintele, curiozitatile... stiu ca se spune e un copil si trebuie sa asculte... eu zic asa e un copil si trebuie sa invete, sa descopere. Eu fac asa cum cred ca e mai binepentru copilu meu si pentru mine.
Si ea il 'paraste' pe Stefan cand nu o lasa sa faca ceva, dar nu ma gandeam cainminevede 'veriga slaba' imi inchipui ca eu pentru ea sunt 'salvatorul' un fel de 'cel mai tare din parcare' ![]()
Uite la mare la inceputera putin tematoare sa intre in apa, nu accepta decat in bratela mine, nu la tac-su, desi eu nu stiu sa inot
... bine ea nu stie asta... in mine are incredere...
M-am intins cat o zi de post si vorba aia tot n-am terminat.
Adriana, da mai suntem un grup mare, ne cunoastem de ceva ani, chiar imi ere dor de cativa de acolo, ca anultrecut nuam reusit sa ajung la niciun concurs.
Abia astept sanepui poze frumoase de la mare.
Victoria_mami spune:
Inais, imi pare tare rau s acitesc de Iasminuta vesti rele.
Sper din suflet ca va fi bine, ca va trece repede.
Doloress, tu macar il ai pe Gabi tare... noi suntem amandoi suckers cand vine vorba de Victoria. Face ce vrea ea cu amandoi. Daca eu zic nu se duce la daddy, daca daddy zice nu, vine la mine... si uite asa, oricum ne convingem unul pe altul "Lasa, da-i... fa-i..." si iaca asa Victoriei i se fac toate mofturile si poftele. De-aia ziceam ca e rasfatata lumii. Da, nu-i bai! Sanatoasa si fericita sa fie. Ca in rest mami si daddy sunt aici sa o slujeasca cu drag pe printesa. ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Micaela06 spune:
uff saracuta Iasminuta
Mami hai mai fi putin optimista, maine va fi o zi mult mai buna si puiul o sa pape si o sa scapati de spital
MsBB spune:
Of, Inais, te inteleg! Este atat de greu sa asisti neputincioasa la suferinta puiutului, iti doresti puteri magice sa-l poti "repara", ti-ai da si mana dreapta sa stii ca-i este bine. Grea meseria de mamica, mai ales in momente din astea. Nu stiu cum sa te incurajez, sa-ti dau putere, sa treceti peste momentele astea, sa va vedeti puiul bine, sanatoasa, voioasa!
Multa, multa sanatate!
Tin pumni sa fie mai bine Iasmi, sa nu se ajunga la spitalizare! 
Si uram si noi familiei Inaisi - felicitari si multi ani fericiti impreuna
!
Andrada -
Tiberiu, sa-l vedeti ca nou, fara probleme si analize! Stiu prea bine ce inseamna sa stai cu frica-n san
!
Ma bucur ca merge atat de bine treaba cu bona Gabi, imi imaginez ca ai stat un pic cu emotie. Sa dea D-zeu sa aveti o colaborare frumoasa si indelungata!
Aelita - cat de frumosi sunt puiutii tai! Ma uit la Sofia si-mi vine pur si simplu sa ma joc cu ea, sa ma alint cu ea - tare draga-mi e
!
Micaela - daca nu o jeneaza si nu e, dpdv medical, o problema, prefer sa o las sa se "vindece" natural de bubitele astea. La noi cred ca s-a inrautatit si din cauza ca ieri a scapat ne-
. Daca a adormit in bratele mele venind inspre casa - n-am mai apucat nici baie sa-i fac.Oricum fie-mea e curata fix 5 min
. In timpul mesei , afland probabil de proprietatile miraculoase ale legumelor/fructelor, isi face diferite tratamente de infrumusetare: masti cu legume pe ten si par, peeling cu grisine, masaj cu bucati de fucte etc
- iar afara in 5 min e ca un copil de bogdaproste
!
pe cea mai tare din parcare!
Va
si va urez o noapte linistita, fara probleme, cu somn lin si frumos!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

noastra!