Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

cateva poze de iunie aici

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Superbeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Ce frumoase!!!!!!!!!!

Ce cresc copiii nostri si ce frumosi se fac!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Inais Happy wedding anniversary! Vezi ce-am retinut? Si eu am o obsesie cu cifrele, nu degeaba lucrez numai cu cifre.

Ce ma enerveaza ca nu pot vedea poze de la servici! Asa n-am chef de nimic azi ca ploua si mi-am uitat si portofelul acasa deci nu mi-am baut cafeaua si asa m-ar fi inseninat pozele cu copii, insa nu pot sa le vad. Astept pana acasa.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

cateva poze de iunie aici

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Superbeeee!!!!
Ce cresc copiii nostri...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Va multumesc pt sfaturi si pt linkuri. Am fost aseara la alta doctora pediatra la Victor Babes care mi-a zis ce analize sa ii facem. Am sunat-o si pe zuza cealalta (pediatra noastra care nu vine sa il vada decat cand e sanatos) si mi-a zis sa nu il mai intep pt tot teancul de analize care mi l-a dat ci doar pt hemograma. Imi venea sa ii dau una in cap, cum se razgandeste ea de la o zi la alta. In fine, am urmat sfaturile celei de la Victor Babes si i-am facut IGM virus rujeolic, rubeolic si hemograma. Spre deosebire de cea care l-a vazut saptamana trecuta mi-a zis ca ea nu crede sa fie rujeola pt ca bubitele ar fi fost altfel si din ce am citit eu pe net nici eu nu cred.

Cel mai mult m-a deranjat in toata alergatura cele doua pediatre care nu au vrut sa il vada. Ba chiar una din ele s-a mai rastit si la mine ca nu ii fac analizele. I-am explicat frumos ca vreau sa le fac pt ca vreau sa aflu ce are copilul meu dar vreau ca inainte sa il intep sa il vada nu sa o fac asa prin telefon. Nu a vrut sa il vada si punct, dar si daca o mai prind pe asta vreodata chiar ma iau de ea. De obicei nu ma cert cu nimeni, tac si imi vad de treaba dar asta m-a scos din pepeni. Ideea cu ea a fost ca doctora de familie mi-a propus-o zicand ca vorbeste ea ca e colega ei.

Acum mi-am luat liber azi si dimineata i-a luat sange, i-a nimerit vena din prima chiar nu l-a chinuit deloc. Apoi i-am facut si urocultura si coprocultura. 3 drumuri pt fiecare pana la Victor Babes ca puiul meu nu a vrut neam sa faca pipi dimineata ci exact cand am ajuns acasa cu el si dupa ce a iesit mama pe usa sa duca urina la laborator a facut si cealalta treaba. Chiar radeam cu mama si ne uitam una la alta ca eram super obosite dar nimic nu e mai important decat zambetul lui. El oricum ca si stare generala e ffffff bine, fffff vioi.Acum astept cu nerabdare rezultatul de la urocultura ca i-am repetat-o de 3 ori pt ca la prima iesise o infectie dar poate a fost proba contaminata.

Simonix imi vai ce scump este! Ce sta el in ghiuveta….!
Msbb asta da reactive dupa vaccin. Cred ca e asa scumpa cand rade!!!

Aelita ce imi place poza asta http://picasaweb.google.es/aelita.aelita.ael/IUNIE2009#5348968392040927842 Ai niste copii superbi!

Cleo bafta maine!

Micaela ce superbe sunt pozele ca de mandra nu mai zic! Vaccinul am sa il fac imediat ce termina cu bubitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hellou hellou

Doarme bebe yuupiii :)Iar are 39 - mai dar nu inteleg, daca nu pun mana pe el nu s-ar zice - mi se urca si in cap, e numai un zambet, papa aproape tot, chiuie, vrea afara etc In fine ...

Vad ca au mai fost copilashi "analizati" :( facem si noi parte dintre ei - 5 eprubete de sange i-au luat piticaniei. Bineinteles ca s-a lasat cu plansete si suspine dar desi a fost mai invaziv ca ieri, parca urletele au fost mai putine, si s-a calmat imediat cupilul. Tipele au fost meseriase, imediat i-au gasit vena sau stiu eu ce ... ca io nu vedeam nik

Deci acum asteptam, setul de analize parea destul de complet, ii face si vitaminele etc ... toti virusachii, il cauta de multe. Acum sa vaz, le-am rugat pe tipe sa imi trimita si mie acasa rezultatele, dar probabil ca sosesc cam peste o luna la noi, odata cu factura.

Esme - stiu ca tu traiesti in alta tzara Si de aia am si zis ca probabil e pe dos la voi :) La mine medicul de famelie nu a venit cand l-am sunat. Si oricum io nu vreau medic de famelie ci pediatrul lui. Cat despre pupaciosul de fiu-miu - ha! Pai el pe care prinde il pupa ... uite, ca aici:

http://picasaweb.google.com/poze.robert/InParcCuVladutzSiAndrada#5343571185199505170

Dar si Lorelei stie de ce e in stare fiu-miu Ca vorbeam de cresterea cupiiilor, poate trebuie sa ii explica ca in viatza nu e bine sa fii prea generos cu pupicii Desi parca l-as lasa o perioada sa isi faca de cap

Multumesc fetelor de comentariile la pozici :) In chiuveta era dintr-un motiv mai "dramatic" - a avut o arsura la funduc, un kk mai acid sau habar nu am - efectiv i se luase pielea si ii curgea sange. Si l-am dat cu eozina din aia rosie, care usuca ... si pateaza Cateva zile bune a stat chestia aia rosie pe fundul lui. Am si niste poze sexy rau cu buculitzele roz aprins ... zici ca e maimutz

Am zarit si eu copchii de Aelita - minunatzi !!! Superbe !!! Auzi, as vrea sa iau si eu pat normal pt robert, cu aparatoare din aia hmmm... Nu stiu insa de la ce varsta e indicat ??? Stie cineva ??

In rest mi-a placut mult si casa, camera copiilor

Bafta lui Cleo - nu stiu pt ce, dar bafta

Acum tre sa fug ca s-a sculat catzelul :D

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Nu pot sa zic ca n-am citit azi. Ba da, dar n-am putere sa mai scriu.
Am vazut poze cu Andra la pregatirea pentru mare, Iustin, David de Miss, Aelita. Nu stiu de ce mi-au scapat cele ale Dariei. hmm

Vreau sa urez sanatate copilasilor bolnaviori si: Iasmina, Tiberiu, Robertel.

Simonix: uff cu mononucleoza asta. Trebuie sa ai grija si la regimul alimentar. Daca este mono trebuie tinut un regim de cel putin o luna ca pentru hepatita. Sunt periculoase cresterea in volum a splinei si ficatului. De aceea se recomanda o perioada de cateva luni chiar de reducerea efortului fizic.
Este foarte posibil ca diagnosticul sa nu fie asta. Se confunda frecvent cu citomegalovirusul. Au aceleasi simptome. febra, dureri puternice in gat si gat rosu intens, ganglioni mariti, valori exagerat de mari ale monocitelor, etc Singura cale de a afla este analiza IGM pentru virusul epstein Barr sau pentru Citomegalovirus. In general cei cu acesta boala sunt apatici, pesimisti, obosesc usor, etc

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Simonix: sper ca ai inteles ceva ca pe mine parca m-a lovit cineva in cap asa greu scriu si citesc.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SIMONIX Andres doarme in pat normal de la 1 an.
Sofia la 1 an jumate.
aparatoarea e din carrefour,trebuie sa gasesti peste tot,e usor manevrabila,cu rama de aluminiu si plasa,se strange si se piteste dupa usa
a mai cazut si pe langa ea,cand o ia la plimbare prin pat,dar pun perne pe jos seara.
asa eule-am dat libertateade a cobori singuri din pat atuncicand se trezesc,se simt mai liberisi nu mai plang la trezire cum faceau cand se simteau limitati de gratiile patutului.
dimineata nu zice nici pss,se da jos din pat si vine la mine in camera,eu las usile deschise,ma ia de mana si zice "mama".

chiar acum s-a trezit,m-am trezit cu el langa mine .ma cauta prin casa fara sa planga ,abia daca ii aud pasii.si vine si se mai alinta un pic la mine in brate apoi se scutura de mine si se duce la jucarii.

de cand doarme in pat e mult mai linistit.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

uitati aici cateva modele de aparatoare de pat:www.lawebdelbebe.com/images/barrera%20de%20cama2.bmp" target="_blank">aici ,
asa am eu ,asa ,

ar mai fi asa dar mi se pare ca transformi din nou patul in patut..

deasemenea eu nu am vrut sa pun si in lateral,ca iarasi transformam in patut,si ideea era sa aiba libera trecere.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aelita, minunati copii, extrem de fotogenici si expresivi!

Moaaama, sunt rupta de picioare! Mi-am pierdut antrenamentul de shopping! L-am lasat azi toata ziua aproape pe Raducu impreuna cu bona si eu mi-am facut de cap Adica am batut Mall-ul in lung si in lat. Am stat vreo 4 ore, am spart o gramada de bani. E perioada de reduceri acum.
Mi-am luat de toate, fusta, 2 pantaloni, 2 tricouri, o camasa, o bluza, pantofi si un sutien.
I-am luat si lui Andrei halat de baie pentru innot. Si o pereche de sandale.
Numai Duducu s-a ales doar cu un biberon

Ce bine ma simteam la iesire cu sacosile alea mari. Cand am iesit din mall de la aer conditionat m-a izbit in freza caldura. Am stat o gramada la autobuz si in autobuz in trafic.
Raducu nu a parut prea impresionat ca am plecat, ca m-am intors, parca nu s-ar fi intamplat nimic.

Maine fac razie in dulapuri, arunc/dau ce e de aruncat/dat, sa fac
loc si sa stiu si eu ce mai este bun si ce nu.

S-a dus Costi si l-a pandit pe dupa usa pe Andrei la bazin Zice ca era cuminte, dar inca nu i-a bagat efectiv la apa. Doar stateau pe margine si dadeau din labute in apa, si pe fata si pe spate. Astept sa apara acum de la gradi si sa-mi povesteasca.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput