Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vaaai, ce-mi plac pozele Dariei si ale lui Robertix !!!

Confirm si eu ce a zis Alex@Sara, sticla cu supapa de la Tedi Waterrr este foaaaarte interesanta, ne place mult sa bem apa din ea (nu continutul original, ala l-a baut Andrei).
Iar Kreon mi-a dat si mie doctorita pentru Andrei cand a fost stricat la burtica.

Azi am lasat-o pe bona prima data sa mearga singura cu Raducu in parc. Uof! Stau tot cu gandul acolo. Iar Andrei incepe azi innotul.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua si de la noi!

Ne-am intors si noi ieri de la mare - n-a mai fost parca asa frumos ca in iunie: mult mai cald, si cu aer conditionat nu puteam dormi, galagie - cel putin cainii astia nesuferiti care latra toata noaptea m-au enervat la culme, erau multi copii - f. frumos pt. Lara, insa cam greu cu somnul Annikai ca tropaiau pe scari, tipau, se jucau ...
in fine, la plaja a fost superb - apa mica, Annika f. curajoasa, intra singura in apa, m-a surprins cat de indrazneata era - apa super calda, poate si d-aia
S-au jucat in nisip, s-au balacit, chiar le-a priit aerul/marea - a fost frumos per total

Micaela, mai da ce de pescari acolo, vad ca era o gramada de lume/copii - f frumos

Laura, Simona, cred ca ati pelcat deja - distracte placuta la mare!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna ziua si de la noi!

Ne-am intors si noi ieri de la mare - n-a mai fost parca asa frumos ca in iunie: mult mai cald, si cu aer conditionat nu puteam dormi, galagie - cel putin cainii astia nesuferiti care latra toata noaptea m-au enervat la culme, erau multi copii - f. frumos pt. Lara, insa cam greu cu somnul Annikai ca tropaiau pe scari, tipau, se jucau ...
in fine, la plaja a fost superb - apa mica, Annika f. curajoasa, intra singura in apa, m-a surprins cat de indrazneata era - apa super calda, poate si d-aia
S-au jucat in nisip, s-au balacit, chiar le-a priit aerul/marea - a fost frumos per total

Micaela, mai da ce de pescari acolo, vad ca era o gramada de lume/copii - f frumos

Laura, Simona, cred ca ati pelcat deja - distracte placuta la mare!

Adriana

Chiar de dimineata ma gandeam la voi!
La fel si Eva era foarte indrazneata in apa, ce sa mai, m-a uimit!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Deci, am hotarat sa raman acasa azi si am fost la doctor. La noi nu vine nimeni acasa, adica nu am auzit eu, poate pe la Esme ar veni doctora acasa - in cazul nostru ni s-a explicat ca tre sa ne deplasam noi.
.... e suspect de mononucleoza, are ganglionii inflamati ... are si angina, ceea ce am citit eu ca vine la tava cu mononucleoza. Nu ni s-au dat antibiotice - ba chiar doctorul a subliniat ca e viral si ca nici analizele el nu le-ar face ... Dar deh, ca sa ma liniseasca ...
Nu sunt de acord cu exagerarile trendului AP (attachment parenting). Caci sunt exagerari si acolo, ca in orice pe lumea asta. Incerc sa iau doar ce e mai bun, de fapt, ceea ce consider eu ca e mai bun si ii convine familiei mele.

Sunt de parere ca un bebe nu trebuie sa conduca familia, e drept ca are nevoi, e drept ca el nu stie sa astepte, e drept ca daca nu i se raspunde pe loc plange si sufera... dar si parintii au nevoi iar in timp si parintii se pot simti frustrati, deprimati ... Procesul este un pic mai lent (bebe se exteriorizeaza imediat daca nu il lasi sa faca ceva anume, plange, sufera etc). Mamicile, care au rabdare, evident, lasa timpul sa treaca fara a se ocupa de ele, sau fara a isi satisface mici dorinte, la fel si taticii. La final, din cauza oboselii etc etc avem situatii cand bebe devine de nestapanit, parintii super nervosi iar frustrarile izbucnesc. .............

Am intalnit mai multe mamici deprimate printre cele care stateau acasa (cunosc o groaza de cazuri asa) decat mamici active si implinite, desi mai obosite ca primele.

Alt avantaj la faza cu distantarea si cu prezenta mamei in doze suficiente, nu excesive: felul in care bebe priveste lumea si felul in care ii descopera pe ceilalti.

Socrate mi-a placut ce ai scris si gandesc ca si tine ... Imi doresc aceleasi lucruri pentru barbatzelul meu La final, sper sa se aleaga cu o nevasta pe placul meu

Of si inchei spunandu-va ca am fost la spital la o prietena care a nascut un bebe pe 2 iulie.

Ia sa te comentez io acilea, draga mea!!!

Deci doar doctorul de familie vine acasa, in nici un caz pediatrul! In principiu trebuie sa iti fie copilul inscris la doctorul de familie, la noi in sat insa la bebelusi/copii vin indiferent daca sunt sau nu inscrisi. Daca la Brussel nu e asa, eu ti-am mai spus, va mutati la tzara aici la noi .

Mononucleoza (kissing dissease) cu cine il lasi mai sa se pupe? adica deja o inseala pe Lorelei...pai crezi ca asa merge treaba ???

Sper sa nu fie, si la noi in divizie tocmai a trecut un val de mononucleoza, nu e dificila, da' trece mai greu deccat alti virusachi...insa din ce am citit daca o face o data se imunizeaza for ever. Oricum boala de boala, Federer a avut-o in ianuarie...oare el s-a pupat cu straine sau ea cu straini .

Of da, si mie mi se par asa deplasate o multime dintre printzipiile AP. Toata lumea are nevoi...Dupa cum stim cu totii avem cateva nevoi primare, pe care le are si copilul si o multime de nevoi induse pe care le au adultii...si pe care de prea multe ori le incolueaza prea devreme si copiilor!!! Atata vreme cat noi le creem nevoi...da, rtrebuie sa le satisfacem ei fiind inca mici pentru a reusi sa si le satisfaca singuri insa daca ne starduim sa nu le creem nevoi suplimentarer ne facem si noua viata mai usoara si copilului...Parere personala. Eu ca si Simonixu' drag imi cresc fata dupa bunul meu simt ca deh simt eu asa ca stiu mai bine decat x alte persoane ce e bine pentru fata MEA! Si greseli o sa fac si asa si daca as urma ca litera legii sfaturile diversilor! Eu cred despre mine ca sunt foarte ZEN cu fata si cand nu sunt pur si simplu ii zic sotului sa faca el trebi cu fata eu fac o praji si revenim al situati ZEN .

Simonixule si sa pupi tu proaspetii parinti si micuta fetita din partea noastra!!!

Noemi i-auzi plangerea, prea multa pop u l ara! Pai fa bine si trimite-ma pe mine in locul tau la nunti din astea ca mor de dorul dansului pop u l ar. De cand cu fata, si cu lipsa de chefuri p-acilea...nici pop u l ara n-am mai jucat. Iti spun precis data cand am comis-o pentru ultima data...18/19 august 2007. Am jucat de mi-au sarit tocurile dintr-o pereche de sandale si am trecut la balerini si am mai jucat cateva ceasuri. .

Ylari sa-ti fie bine!!! O sa treceti voi peste toate cele!!! Din vorbele bunicii "cumva o sa fie ca n-o fo sa nu fie!"

cleo SUCCES!!!!

sa aveti cu toatele o zi buna si sanatate maxima,

Esme

Mergi la inceput

Esme multumesc de incurajare. Eu tocmai ptr ca o cresc dupa cum ma taie pe mine capul, mi se pare ca gresesc mult... Dar poate asa capriciosi sunt pana la urma toti copiii si eu gresesc ca imi reprosez prea multe. Nu stiu.

Mai vroiam sa zic ceva... aaaaa, da, am uitat sa urez BAFTA ptr Cleo!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Cam liniste pe aici - fiecare preocupat cu activitati .

Slava Domnului, inca e respirabil afara, am facut ceva ture pe afara, am fost si la , am facut vaccinul de 1 an - reactii post vaccin - crize de ras, verva totala .

Tot ii spun sa se urce in pat la somn si radeeeee, Doamne ce mai rade - o fi fatza mea mai haioasa azi . Sper sa nu o dea din ras in plans.

Cica peste 5-7 zile pot aparea reactii post-vaccin : febra, bubitze etc - sper sa nu ! Bine ca am scapat, de acum la 4 ani.

Micaela - tare dulce mai e Daria cu baticutzul roz !!!! Sunt invidioasa ca fetele voastre stau la gatit, ba cu palariutza, bandana, baticutz.
Da' voi v-ati adus apa voastra de acasa la pescuit ?

Edit : bafta maine Cleo !

Oare cum o fi acum la mare, la soare? Uh? aud? Laura? Simona? Iulia?

Pana or aparea bubitzele de vaccin , fie-mea, s-a umplut de bubitze de la caldura - acum a la pampersu gol si vad ca e plina de bubitze pe gat, pe spate.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

INAIS la noi a tinut cam o saptamana de nemancare.febra la fel nu a fost mare,38,5 maxim,si cand nu e febra mare spun ca e viral,deci trece doar cu ceaiuri. adica nu trece cu nimic,trece cand se curata stomacul la noi nu s-a putut cu regim,am incercat cu lapte fara lactoza dar nu a mers decat o zi doua,in rest cu laptele lor praf,nu am avut ce face ca era singurul lucru pe care il cereau,si apa(plata).
daca la voi merge cu regim,poate scapati mai repede,desi se spune ca tot dureaza pana isi face virusul de cap.
ai mei au luat unul de la altul,intai Andrés,apoi Sofia si la ea a fost mai rau ca vomita.nu stiu de ce la ea a fost mai rau ca la el.
si tot de la el a luat si verisorul de 3 ani.si la fel a fost mai rau ca el.
dupa o saptamana desi nu mai era diaree,nu manca,erau inca molesiti si maraiti.

SIMONIX nici la noi nu vine doctorul acasa,si in loc de salvare prefer sa iau masina ca e spitalul la 10 minute. doamne fereste,sper sanu avem nevoie.
nici aici nu se dau valorile la analize,doar " e bine "

de acord cu echilibrul de care vorbesti !
conteaza mult,cum zici,de comportamentul parintilor.tu iei partea plina a paharului din tot ce faci,si asta transmiti si copilului.
cunosc persoane care merg la munca,si sunt stresate,stresate si incordate si copiii super protejati ca nu pot respira si stres continuu pt orice fleac,si stres ca merge la gradinita ,copilul plange pt ca mama ii transmite un mare stres cand il duce acolo ,se duce in recreatii dupa el sa il vada si sa ii dea mancare ,ce mai,stres mare pe unii cand muncesc,ca au impresia ca nimeni nu face deajuns pt copil.
asa ca ,depinde mult de atitudinea si de linistea sufleteasca a parintilor,indiferent daca muncesc sau nu.unora le face rau

ei,despre viata in Blegia mi-am dat si eu cu parerea aiurea,ca nu am trait acolo

Citat:
Ieri m-a enervat robert de imi venea sa imi leg trompele
hahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pozeeeeeeeeeeeeee!!! manca-l-as de frumos,pletos,buclat,minunat !!!! e belea,mai ales in chiuveta !doamne cat de frumos e !
oaaau ce furtuna !

MICAELA ce frumoase sunteti ! super poze !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

MsBB, ce activitati, ca io n-am nicio activitate, am facut de mancare, hranit fetitza, culcat fetitza, gata, de acum baieram...
Diseara mergem la cumparaturi, am facut o lista luuuuuuuuungaaaaaaaa
Pai la mare sigur e misto!!! Iti dai seama, piscina, restaurante, somn, viatza nene!!! Asteptam cu nerabdare fetele cu poze.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cateva poze de iunie aici

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

cateva poze de iunie aici

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Pozele sunt minunate, ai doi copii superbi, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si fericiti.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput