Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)
Raspunsuri - Pagina 18
dana81 spune:
MARINA si la noi de vreo sapt nu merge decat fasolea verde cu usturoi, restul...bleah si am pus-o pe seama dintilor dar vad ca nu si mai revine
Mai3 off, sper sa nu fie sarcina oprita in evolutie ci sa fie un bb sanatos
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
monalac spune:
KAMELYA,ANAXENA,LA MULTI ANI SI O CASNICIE FERICITA!
frate,doi ani!pai noi avem 10!ce bine era dupa 2 ani!de fapt,daca ma gandesc bine,nu era perfect nici atunci
sa va zic de socri..asta apropo de ce am citit.de fapt,sa va zic mai intai parerea mea.eu o sa fiu genul de mama care o sa si ajute copiii pana la adanci batraneti,daca dumnezeu o sa ma tina sanatoasa si cu mintea intreaga.n as putea concepe ca eu sa ma lafai intr un apartament cu 3 camere,cum fac ai mei,de ex,iar ei sa se inghesuie 4 insi intr unul cu 2 camere.
n as putea sa mi iau masina noua[cum a facut socru meu,de ex] si sa mi las copiii sa se chinuie 10 ani cu rate,pt o masina second hand.
nu stiu frate,dar nu concep asa ceva....pai ce mi mai tb mie la aproape 60 de ani nu stiu cate camere sau nu stiu ce haine,sau nu stiu ce masina,in conditiile in care eu nu ma duc decat pana la piata si inapoi?
cum sa pot manca toate bunatatile ,stiind ca poate copiii mei nu mai au bani de mancare si se imprumuta de la o luna la alta?
la batranete n o sa am nevoie decat de o garsoniera si de strictul necesar.
cam asa gandesc eu.o fi bine,o fi rau,nici ca mi pasa.vreau doar sa mi stiu copiii bine.
revin mai tz cu detalii despre socrii si parinti,ca tb sa i fac mancarea lui codrin.
edit ca din greseala am scris ''socri'' cu 2 i,in loc de unul.
monalac spune:
revin sa spun ca o sa i incurajez sa munceasca,sa nu se inteleaga ca eu o sa i ''intretin'',iar ei o sa stea precum trantorii,insa ,din pacate, din ce in ce mai putini oameni isi permit sa duca un trai decent.
poate in buc e putin altfel,sunt posturile mai bine platite,dar la noi in provincie e jale,cu chiu cu vai iti gasesti un loc de munca ,iar ''pilele''isi spun cuvantul in orice domeniu.
socru meu a fost colonel in armata,are pensie de aproape 30 de milioane,iar tata a lucrat in vama 30 de ani...nu cred ca exista copil de vames care sa nu aiba cel putin o casa si o masina traznet....stiti ce mi a dat mie tata cand m am maritat?un tv second hand.stiu,veti spune,tb sa ma descurc sg,nu sa stau la mila alor mei,dar cand stiu ca tata a intretinut nu stiu cate femei si pe copiii acestora,a fost in fiecare an in concediu in turcia,in germania,iar eu 10 ani n am fost nici macar la mare,nu pot intelege...
SunSmile spune:
Buna seara fete,
Vroiam doar sa va salut si sa va urez o seara buna! Astazi vreau sa tac...sa privesc, sa ascult, sa plang si sa tac! Patetic sau nu, asta simt sa fac, pentru si in memoria omului care mi-a schimbat si amprentat viata!
Mergi printre stele, Rege!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Marina_1609 spune:
mai e careva pepenas fara dintuci inca?
la Sofi nici un semn!
in schimb se tine copacel din ce in ce mai bine. nu stie sa se ridice de jos fara sprijin dar sa se tina cateva secunde in picioare poate. din greseala a facut 2 pasi fara nici un ajutor
bujo si boti prin ce ati trecut!!!
ingrozitor!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
vally spune:
ma scuzati ca dau buzna la voi aici...![]()
sunt o viitoare mamica si am o mare nelamurire; va rog mult sa ma jutati cu un sfat 
legat de caruciorul bebeului sunt nehotarata intre unul PegPerego Skate (care se face landou si sport,este reversibil si reflabil pe inaltime, dar este mai greu) si unul sport MacLaren (care poate fi folosit de la nastere, dar nu are landou detasabil...,si care este mai usor)
ce ma sfatuiti sa cumpar?
voi ati folosit landou la bebei?
cantarul pt bebi te ajuta sau mai mult te incurca?
multumesc mult pt timpul acordat 
stiu ca sunteti fff ocupate cu bebeii vostrii

La multi ani sarbatoritilor din Iulie-August !!!

vally
s34
Adelina
AMR 7 saptamani 
bujo spune:
Vally eu am un carucior de la chicco sport si fara landou l-am avut de la nastere. Sunt extra multumita de el. Din punctu meu de vedere landoul este un moft. Afara poti plimba copilul in carucior iar daca vrei sa-l transporti folosesti scoica de la masina. In plus, landoul nu-l poti folosi mai mult de 3 luni. Pentru mine cea mai importanta caracteristica a fost greutatea caruciorului. Mai ales daca stai la bloc fara lift. Si chiar si asa, sigur gasesti pe afara niste scari fara rampa unde trebuie sa ridici carucioru pe sus cu tot cu copil iar daca numai carucioru cantareste peste 10 kile ai cam pus-o. Concluzie: io as opta pt cel sport, insa asigura-te ca spatarul se da pe spate perfect orizontal.
Cantarul... Eu am avut din ala de bucatarie cu plasa pt bebe. Mie personal mi-a folosit pentru ca alaptam si nu stiam tot timpul cat suge si ii faceam proba. Mai ales daca nu lua cum trebuie in greutate. Insa nu te arunca sa cumperi unul scump. Iti doresc nastere usoara.
bujo mami de Filip
Caprioara spune:
Helaaaaaau fetele,
Am revenit ieri din conced, dar am multa treaba si timp de net ioc
. Asa ca nu am citit nika din urma.
Sper ca toata lumea e bine, sanatoasa si voioasa.
Multumesc frumos de urarile pentru ziua mea 

. Presupun ca m-ati urat ieri, nuuuuuu
? O sa citesc maine, sau zilele urmatoare, cand o sa apuc sa recuperez din urma.
Gini si Kamelya, multumesc pentru mesaje
.
La multi ani si de la mine tuturor celor care serbeaza cate ceva zilele astea!
Fug la treburi.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
ooka spune:
salu
Vally nastere usoara si bebe sanatos si mincacios. Eu am vazut skate'ul la un baby expo si mi'a placut mult de tot mai ales ca acelasi carut se face si landou destul de tzeapan si parte sport, adica nu ocupa loc, nu demontezi. Noi am folosit landoul pana pe la 5 luni si trei saptamini. Cit a incaput, insa carutul nostru nu are un landou dintre cele mai mari. Insa e foarte tzeapan, cu plastic dur, salteluta separata etc. Eu am considerat important landoul. Sora'mea de ex, are Inlesina. Landoul se poate monta si in masina, asta al ei, mai ales ca in primele luni stau destul de storcositi in scoica. Treaba cu greutatea e foarte importanta intr'adevar. Acu' daca stai la casa, nu vad o importanta majora atribuita greutatii problema intervine la transportul cu masina. Insa si asta se schimba in timp, eu de exemplu acum, la 11 luni m'am hotarit sa iau un carucior mic de tot, pe care sa'l tin numai in masina, iar carutul meu are mai mult de 11kg. Adica pt binele cupilului mai rezisti eroic. Sau improvizezi. Io il tin pe asta greu in masina. Ca stau la bloc si n'am garaj. Bon pe de alta parte, eu as alege un carut inalt, in care bebe sta mai sus. Ajuta cind iesi undeva cu el, nu il tii in brate si te si vede, nu te uiti la el sub masa si el nu vede numai picioare. Sau ai un contact vizual mai bun.
.
Eu am un stokke. Insa daca ar fi sa mai fac un bebe, as lua carutul www.babytrader.eu/shop/Joolz-Bloom-Cosmos-Silver" target="_blank">joolz bloom.
Numai bine
mami de Sofi