Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)
Raspunsuri - Pagina 17
ioana spune:
Flo, fetita mea mananca cam de 4-5 ori pe saptamana cartofi la pranz. Piure cu ou, carne, peste si tot asa. Celelalte 2-3 zile mananca supa de vitel cu galuste. Asta la pranz, ca in rest mananca cu placere avocado cu banana si lamaie, branza calcica cu para si mar, paine cu unt, fructe cam de toate. A, si la piure amestec si spanac (am cuburi la congelator), cica asa mananca si ea legume...
Dr_Anca: e vorba de pensiunea Mirage, pe soseaua Iasi-Vaslui, vis a vis de intrarea in Rezervatia Repedea. Nu e chiar la sosea (din fericire), dar este un indicator mare si rosu care te ajuta. Vezi ca au si site (www.pensiunea mirage). Noua ne place mult acolo, adie vantul, e liniste.
Ilinca a facut acum Pentaxim si peste o luna face cel impotriva pneumoniei, am uitat cum se numeste.
Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
dma2007 spune:
primiti o mamica ratacita?
frate n-am timp de nimic dar am intrat sa va spun ca bebe mic este mai bine, maria face febra dar rezolvam noi, eu m-am mutat la ai mei si am avut f multe de facut
mi-e tare dor de voi si de aventurile pepenasilor
sun am vazut ca scrii...nu-mi vine sa cred, abia astept sa citesc ce face thea
va pup pe toate si pe toti pepenasii
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic
sa creasca mare
dma2007 spune:
la multi ani mamicilor si pepenasilor!!!!!!!!!!!
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic
sa creasca mare
mcoca spune:
kamelya si anaxena LA MULTI ANI fericiti alaturi de sotii si fetitele voastre!
Anka, Ioana vi s-a urat cu binele?????? Bai ce mi-as dori si eu niste socri din astia mi se rupisti. NU avetzi idee. Ai mei sunt sfatosi, se baga peste tot, ne viziteaza si alea alea.
ella81it spune:
ANKA ai dreptate dar eu vreau sa fac minuni in 2 sapt
cu dieta minune slbesc in 14 zile 9 kg
Poate daca nu-as mai alapta nu m-as simti asa slabita.
Oricum mancare nu e putina ex.o friptura si salata,sau sunca praga si salata,2 oua si iar salata
dar mai am un fomist care pe unde ma prinde imi ridica bluza![]()
Va anunt daca a facut minuni dieta sau daca lesin pe strada
Gata m-am plictisit !Plec acasa!Asta nu e munca de mine ,sa stau pe scaun si sa ma uit pe pereti,vreau actiune!
Am de calcat de facut ciorba ptr Alex!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
ankalaura spune:
VICKY - pai pe mine nu ma supara sa stii, zau. Ma intreb numai asa, in teorie, cum naiba e sa nu iti suni nepotii, zic si eu. Ei asa sunt fericiti cred. Stiu ei ca suntem aici, ca suntem ok, ca daca n-am fi, probabil se gandesc ei ca am da de veste... Si le e ok asa.
Cand a divortat fratele al' mare al lui barbatu-miu, nimeni n-a aflat decat dupa vreo 6 luni, cand ei erau deja la partaj si despartiti fizicamente, fiecare cu un copchil in dotare, ca erau majori si si-au ales, fata cu ma-sa, baiatu' cu ta-su. Ma rog, asta se intampla anul trecut, deci nu divortul a fost motivul pentru care Eliza nu si-a vazut verii decat de 2-3 sau 4 ori in viata ei, iar pe matusa-sa habar n-are cum o cheama.
De fapt daca ma gandesc bine, nici nu cred ca e constienta ca mai are vreo matusa in afara de nevasta lu' frate-miu si de sora lui barbatu-miu, pe care o stie ca a intalnit-o la soacra-mea.
Ce as zic, e ciudat, ca nu ma astept sa stam bot in bot. Da' sa te divortezi si sa nu stie nime'? Pai la fel de bine poti sa te insori sau sa faci copii, sa pleci in America sau sa fi gay. Nu?
Whatever, adica cum, pan' la urma stie vecinu de deasupra mai multe despre respectivu' decat mama proprie sau cum?
De-a dreptul strange.
Dar pe mine nu ma supara ca si asa sunt alergica la mers la tara unde e buda in curte.
ELLA - apai daca tii dieta, se schimba treaba
Credeam ca mananci tu putin, asa, cum fac eu...
Eu sunt incapabila de a tine diete. Infometarea functioneaza mereu.
Da' nu o recomand ![]()
mcoca spune:
Ella, este foarte greu sa slabesti cand inca alaptezi. Organismul are grija si pastreaza rezerve. O sa vezi ca o sa dai jos foarte bine dupa ce termini cu alaptatul. La mine asa a fost. Ajunsesem la un punct mort (imi mai ramasesera 4kg) si dupa ce am terminat gata, au inceput sa se "topeasca".
DMA deja 15s
ce repede trece timpul. Ma bucur ca sunteti bine.
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
salut
iar eu cu intarziere sa urez la multi ani frumosi si sanatosi pepenasilor sarbatoriti zilele trecute
Irina Paula
Luca
Aida Maria
Ana Raluca
Amira Maya
Nancy 
Mena
Nicholas
Ilinca
Lucian
Sara Maria
noi suntem cat de cat ok. singura problema este ca Sofia face mofturi la mancare. carne nu mai primeste sub nici o forma si majoritatea legumelor nu-i mai plac. merge doar piureul de cartof si mamaliguta cu branza.
si in ultima luna a scazut in greutate cu 200g
. este o miorlaicioasa si jumatate. sta lipita de mine ca o ventuza ca deja ma dor toate oasele de la atata carat in spate
in rest toate par a fi ok pe la noi. vineri plecam la mare pt cateva zile. sunt curioasa ce reactie va avea de data asta. data trecuta a urlat...
trimit mesajul asta si revin daca mai am timp
pup
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi