Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)
Raspunsuri - Pagina 19
ariadnabr spune:
Vally Mclaren-urile sunt se spune pe aici, Rolls Royce-urile caruturilor. Am doua unul single pentru Sonia si am mai cumparat acum cu nasterea Juliei, inca unul (dublu). Landou am avut la Sonia si l-am folosit si la Julia. Eu am pus fetele in Mclaren de la 6 saptamani incolo, desi sunt Mclaren care sunt bune de la nastere. Despre Mclaren nu am decat bune de spus. E versatil, e usor, e usor de desfacut si de facut umbrela cu o singura mana, e durabil (eu pe cel single l-am folosit 3 ani si inca e ok si-l folosesc si acum la Julia, Sonia fiind prea mare pt ala dublu acum). E ideal zic eu. Daca cumperi si un footmuff e bun si iarna pe zapada! Si eu consider landoul moft...acum depinde ce vrei...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
monalac spune:
BUJO,ce i faceti voi lui filip acolo?radeti de el?
si el,dragul,nimic nu zice....se uita asa mirat la voi,de ti vine sa l papi...
azi am avut o zi proasta de tot....cred ca am probleme cu nervii,nu mi i mai stapanesc...am tinut o numai intr un urlat de am si ragusit...mai intai mergem dimineata in parc,cumpar o punga de covrigi din aia de buzau sa mai rontaie copiii in parc,mai ales ca cel mic face caca cam des.deschid eu punga,apoi o las pe banca.vine cris,ia punga,trage de ea si varsa toti covrigii pe jos[neintentionat,dar nu e prima data cand face asta].ii fac morala,ii spun sa fie mai atent...nu trec nici 2 minute si isi ia jucaria cu care venise in parc[un luptator musculos care scotea tot felul de sunete] si da de 2 ori cu ea de banca,cica banca era ''inamicul'' si face praf jucaria,ii distruge difuzorul si i dezmembreaza picioarele...ma apuca pandaliile,incep sa tip,mai ales ca acum 2 zile a luat o foarfeca si a taiat o minge din aia cu coarne pe care sari si atunci mi a promis ca nu mai strica jucariile....ce credeti ca mi spune acum,cand tip la el ca a defectat jucaria?-''ce mare lucru'''...frate,mi s a pus pata,incep sa tip mai tare[stiu ca nu rezolv nimic asa,dar nu puteam sa ma abtin],ii spun ca nu i mai cumpar nimic,ca eu am muncit ca sa i cumpar jucariile astea bla,bla...il trimit pe alta banca si incepe sa planga,ca nu mai face,ca sa l iert,etc...
apoi,venim acasa,venise si mama [sotul era la serviciu],ii spal,le dau sa manance,apoi ma duc cu codrin in dormitor sa l culc,iar cris ramane cu mamam sa se joace[el nu doarme dupa amiaza].ma intind langa codrin,ca daca noaptea ma trezesc de n ori sa fac lapte,sunt capie ziua,plus ca asta mic,daca nu dorm langa el,se trezeste imediat....pai nu trece o jumatate de ora si aud ca plange cris,dar tare,frate,si tine o asa pana il trezeste pe codrin.ma dau jos din pat,o intreb pe mama ce s a intamplat si mi spune ca n a mai vrut sa i dea nu stiu ce paleta lui cris ca o lovea cu ea si de aia plange....il inchid in baie,il las acolo 5 minute,tp in care promite ca nu mai face,placa deja stiuta...
se trezeste codrin si incepe fugareala prin casa...cris fuge si i pune piedica lui codrin,asta cade,incepe sa boceasca,eu ma enervez,iar tip....cris se urca in pat,sare in pat,codrin vrea si el,sare dar tb sa fiu atenta ca poate cadea cu capul de perete,ii spun lui cris sa nu mai sara,el,nimic...codrin urla ca vrea si el...
le pun apa in piscina pe balcon si o rog pe mama sa stea cu ei ca aveam treaba...iese mama dupa 2 minute,fleasca,cris o stropise cu apa ,iar codrin ii urmase exemplu....si degeaba se oprise cris la un momentdat,codrin se amuza in continuare...dar mama era tare suparata,asa ca am lasat treaba sa stau eu cu ei...incep sa se bata pe jucariile din piscina,sa se stropeasca,cris baga capul in apa,codrin il imita pana ii intra apa pe nas si incepe sa planga...
ies cu ei din nou in parc,cris da cu pietre,da si codrin..ia cris bete dupa jos,frati so face la fel....nu fusei in stare sa fac o fata....
sunt franta,frate,astia imi mananca zilele...
vally spune:
ariadna ce inseamna footmuff?
multumesc mult pt sfaturi! 

vally
s34
Adelina
AMR 7 saptamani 
maitreyi spune:
neata ![]()
am avut o zi...am fost la echo si nu e sarcina. endometrul meu chiar indica ca trre sa imi vina menstra
unde frate dupa 3 saptamani de sangerare?! beta-hcg indica la fel ca nu e sarcina deci teoretic am scapat de chiuretaj. azi au internat-o pe sotia varului ca sa nasca si dupa ce naste ma duc sa imi mai fac niste analize si sa imi dea un tratament ca sa oprim totusi sangerarea.
atb tinem pumnii
te prind din urma 
acum am revenit de la maternitate asa ca is rupta.
noapte buna si 
pt gandurile bune tuturor 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mcoca spune:
Vally, pentru mine landoul a fost foarte important. L-am folosit pana la 6 luni (in primele 6 saptamani a si dormit in el, deoarece in patutz se simtzea pierduta). Dupa 2 luni, l-am folosit alternativ cu scoica. Am avut un www.chicco.fr/trio-scoop/promenade/la-nouveau-ne/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.079179.290.000&idfascia=21&idsezione=14" target="_blank">Chicco de care am fost foarte multzumita (cantarea cam 11 kg). Singurul bemol a fost ca partea sport nu se punea si cu fatza la mine, cand l-am luat nu mi s-a parut important, dar pana la 10-11 luni este).
Acum pentru vacantza am luat un carutz sport, tot www.chicco.fr/poussette-lite-way/promenade/le-sevrage-et-apres/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.060887.450.000&idfascia=22&idsezione=14" target="_blank">Chicco, care sa fie mai usor de manipu lat si mai putin greu (are cam 6 kg parca cu totul).
Acum ai vazut din raspunsuri, pentru fiecare e important altceva
, dar sunt sigura ca vei face alegerea cea mai buna pentru tine. NAstere usoara si bebe sanatos.
Am uitat sa zic de cantar : NU, arunci banii de pomana. Am alaptat 11 luni si nu am facut proba suptului nici o data. Este o mare sursa de stres chestia asta. Pe aici nici macar nu ti se recomanda. O data pe luna este arhisuficient ...
Vicky si Printzesone
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vally ma scuzati ca dau buzna la voi aici... sunt o viitoare mamica si am o mare nelamurire; va rog mult sa ma jutati cu un sfat ![]() legat de caruciorul bebeului sunt nehotarata intre unul PegPerego Skate (care se face landou si sport,este reversibil si reflabil pe inaltime, dar este mai greu) si unul sport MacLaren (care poate fi folosit de la nastere, dar nu are landou detasabil...,si care este mai usor) ce ma sfatuiti sa cumpar? voi ati folosit landou la bebei? cantarul pt bebi te ajuta sau mai mult te incurca? multumesc mult pt timpul acordat ![]() stiu ca sunteti fff ocupate cu bebeii vostrii ![]() ![]() ![]() La multi ani sarbatoritilor din Iulie-August !!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vally s34 AdelinaAMR 7 saptamani ![]() |
Buna, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos! Alegerea caruciorului pt mine a fost o grea incercare pt ca am vrut sa fie unul usor, am sutdiat o gramada netul, aveam chiar un excel comarativ intre ele. Ma rog, am optat pt un carut care avea 7 kg, Cam Protofino, se lasa complet pe spate. Are si minusuri, normal, nu e cel mai frumos carut, dar a fost fiabil si oarecum ieftin. Am crescut 2 copii cu el si inca nu da semne ca i-a ajuns (desi eu ma opresc aici). Deci, as putea spune ca am fost impotriva landoului, am zis ca e o fita pt timp f scurt.
Din experienta mea de 2 ani juma de impins carutul, nici un carut nu e facut pt tara asta, nici unul nu e facut pt cei care stau la bloc, nici unul nu e facut pt trotarele noastre, pentru caterincile de pasarele de la noi.
Daca iei un carut mai greu, sigur vei ajunge ca pe la 8-10 luni sa cumperi unul light, timp umbrela.
Fii atenta, daca stai la bloc, sa iti intre in lift (encartamentul sa nu fie prea mare)! eu mai am un Quinny Zapp cu care ma enervez de fiecare data cand intru in lift, ca intra la limita.
Referitor la cantar si pe asta il trec la lucruri inutile. Eu merg lunar la pediatra pt a afla evolutia copilului, cred ca as fi luat-o razna cu cantaritul, fii-mea fiind genul manechina
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
dia_filipas spune:
Seara buna si de la noi!!
Am absentat cam mult, ca am ajuns cu renovatul la camera cu calculator, si nu am mai avut net pana azi.
Cu mii de scuze pt. intarziere, urez si eu
LA MULTI ANI!
Luca
Aida Maria
Ana Raluca
Amira Maya
Nancy
Mena
Nicholas
Ilinca
Lucian 
Sara-Maria
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DIN PLIN DE VIATA!!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Noi suntem binisor, cam varza cu moralul din cauza deranjului, dar pe mine ma ingrijoreaza putin Miruna. Mai nou isi da palme peste urechi sau peste cap in anumite momente, mai mult cand e obosita. E NORMAL?? Ce pot sa fac sa o ajut? (de culcat o culc cat de repede pot de la primele semne de oboseala, eu stiu, poate nici nu e de la oboseala...o fi de la stressul cu harababura?)
ariadnabr spune:
Vally asta e www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&catalogId=11051&productId=52822&langId=-1&callingViewName=&cm_mmc=Shopping%20Engines-_-Shopzilla-_---_-Maclaren%20Techno%20XT%20Footmuff%20Silver%20Faux%20Suede" target="_blank">footmuff. Se pune in carutz si bagi bebelu' pe vreme rea la caldurica ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
dia_filipas spune:
Cu inca alte mii de scuze pt. intarziere, vreau sa urez si mamicilor sarbatorite zilele astea:
LA MULTI ANI LAREMI!!
LA MULTI ANI CAPRIOARA!!
SA FITI SANATOASE, FERICITE SI IMPLINITE ALATURI DE FAMILIE!