Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanact spune:
Buna seara!
ceska777 am admirat si eu pozele de la bazin, mie mi-au placut ..poate data viitoare va fi mai odihnit B si va sta m mult.
stoisor hmm.., de lasat singura cand doarme noaptea (de la 19) si noi sa iesim afara in curte, o voi lasa..pt ca imi cunosc copilul f bine, e f linistita, cuminte, si nu cred ca va sari din patut (nu are cum) si de fel nu e cataratoare, dar de plecat din afara comunei, in nici un caz..chiar si acum am iesit, pe la 19 si m-am intors la 20 (1h) si ea doarme in continuare.
Jelimoni bine ca ai fost la alt Dr, macar stii ce are Robert, poate de la antibiotic ii va trece. Multa sanatate!
aurel cris off..sa dea Dumnezeu sa se vindece operatia soacrei tale si sa plecati acasa sanatosi.
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
nemary spune:
Ven, Lala, concediu placut si voua. sa aveti parte numai de soare si vreme buna!
Stancutza, bine ati revenit! chiar ma gandeam azi la voi. o sa intru sa citesc si eu cum v-ati distrat.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ciccolina spune:
buna....dimineata
din pacate abia pe la ora asta reusesc sa ma relaxez putin cu discutiile voastre.
Va multumesc tuturor pentru complimentele la adresa Imarei
. Si voi aveti niste copii minunati din pacate nu am reusit sa-i vad pe toti pentru ca in monetul in care intru pe un site ma fura peisajul si as vrea sa vad toate pozele unui copil si asta ia foarte mult timp.
Am incercat sa citesc tot ceea ce ati scris intre timp..
Ceska, numele ei inseamna putere/forta/ determinare in swahili. Nu ma asteptam sa i se potriveasca asa bine Ai vostri tot asa incapatanati si independenti sunt?
Imi pare rau de concediul semiratat si sper ca Benji sa se obisnuiasca cu apa si fara mami langa.
Va invidiez...deocamdata :)) pe toate fetele plecate in vacanta. Parca roli a scris ca este in Delta. Nu am ajuns nicioata mai departe de Portita dar tare mi-ar placea.
Noi planificam un Costinesti in septembrie pentru ca mi-e greu sa ies cu ea din tara asa ca mai avem de asteptat pana atunci.
Elle, pot sa-ti recomand Craiasa Muntilor la Moeciu. Gasesti pe net tot ce ai nevoie.
Despre noi, ce sa spun?! Ca eu am alergat ultimele zile pe la doctor, mecanici auto, shopping, etc.
A venit pediatra ieri pentru verificare si trebuie sa recunosc ca greutatea Imarei este de 13,5 kg . Instrumentul care a aratat 15 kg se pare ca nu a fost bun.
Pentru constipatia de care va vorbeam mi-a zis ca vrea sa facem niste analize hormonale pentru ca tiroida poate da constipatie. Bine, mi-a spus ca 95% nu este cazul Imarei....dar mai bine sa verificam si sunt de acord cu ea. (mai ales ca daca reuseste sa-i ia sange ii fac toate analizele)
Si ne-a recomandat miscare mai multa...adica BAZIN si gradinita cu un an mai devreme.
La faza cu bazinul......nu stiu ce sa spun. As vrea sa gasesc ceva la pret rezonabil.
Voi stiti ceva?
dr mi-a zis ca stie la Medlife 100 ron sedinta. Si cand ma gandesc ca tb sa o duc de 3 ori pe saptamana, imi pare rau dar nu pot sa-mi permit.
Sa o duc la o piscina normala? Dar ea e zaluda si se balaceste cu gura deschisa....bea apa...
Aproape de mine ar fi Hotel Parc dar sincer, nu stiu cum sa fac.
Astept o idee salvatoare de la voi.
In alta ordine de idei, si ea sufera de sindromul terebentina numai ca acum este putin miorlaita pentru ne da prima maseluta.
Hai ca iar am scris un cearceaf
pupici
gattasalvaje spune:
Hello zuze !
Sunt f. suparata ...Sara iar e bolnava . De miercuri seara imi face febra mare intre 38.5 si 39.6 . Ma omoara faptul ca nu stiu de la ce e febra ...nu tuseste , nu stranuta , nu-i curge nasul , nu are infectie urinara si nici ceva in kk ( tocmai i-am facut analizele ). Am fost ieri cu ea la dr. si mi-a zis ca are gatul inflamat , fara puroi si ca de acolo i se trage cu febra , ca e o viroza de vara care se manifesta fara puroi , doar cu inflamare. Oare e posibil sa faca febra asa de mare fara sa aiba puroi ?
Partea proasta este ca nu-i prea cedeaza febra la Nurofen si Paracetamol ...n-am reusit sa-i scad sub 38.5 decat cu Novocalmin , impachetari si baie cu apa aproape rece . Dr. mi-a recomandat antibiotic si am protestat pentru ca este a 8-a oara in 18 luni cand i-as da. Mi-a zis sa mai astept 24 de ore sa vad daca-i cedeaza febra si intre timp sa-i dau ISOPRINOSINE , un antiviral care intareste sistemul imunitar impotriva unor virusi , printre care si cei rubeolic , rujeolic ...pentru ca nu exclud si posibilitatea unei boli virale eruptive.
Aseara mi-a facut 39.6 , la o ora dupa ce-i dadusem eferalgan , asa ca am sunat dr. si mi-a zis sa incep imediat antibioticul...Cedax - 3 ml la 24 h ( cam mica doza , voi ce ziceti ?)
Starea Sarei e destul de proasta...de mai bine de 48 h cu febra peste 38 , nu mananca mai nimic , nu vrea sa bea lichide si e deshidratata , e f. surescitata ...asa se intampla cand are febra , nu-si gaseste locul , nu doarme , e irascibila , maraita
Nici eu nu sunt in mare forma , dupa 2 nopti nedormite si 2 zile singura cu ea acasa , chinuindu-ma sa-i bag ceva de mancare pe gat , sa-i dau medicamentele , s-o fac sa bea apa.
Daca nici maine nu-i cedeaza febra , cred ca ma duc la spital , ca nu mai pot s-o tin acasa in starea asta.Mi-e groaza de perspectiva asta si sper din toata inima sa fie mai bine.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Acum am terminat de citit capitolul precedent si am si eu cateva comentarii :
In primul rand IoanaCt...nu pot sa cred ca doi oameni intelectuali ( sotzul tau stiu ca-i preot , tu nu stiu ce pregatire ai , dar stiu ca nu esti ignoranta ) pot fi atat de iresponsabili . Sunt cu totul de acord cu cele mai aspre critici si remarci facute de celelalte zuze , asa ca nu mai adaug nimic. Sper doar sa-ti fi venit mintea la cap si sa-ti fi dat seama de prostia pe care ai facut-o . N-o spun cu rautate , asa cum cred ca n-au spus-o nici celelalte fete.
Gratiela , sa va dea Dumnezeu forta sa treceti prin aceasta grea incercare . Ma rog ca socrul tau sa fie iertat si sa-i fie curmata suferinta
Lala , Ven , concediu placut ! Sper ca Andrei sa-si revina , ca febra de azi sa fi fost un episod izolat si sa va bucurati cum se cuvine de sejur.
Bun venit Ciccolinei si micutei ciocolatii Imara !
Despre masuratori ...cred ca suntem "fruntase" printre piticanii...inainte sa se imbolnaveasca , Sara avea 83 cm si 9800 g . Ma astept ca dupa raceala asta sa slabeasca , daca se face bine cu 9500 g , ma declar satisfacuta.
Ema , bravo pentru Milan care bea tot lapticul seara si o lasa pe mami sa doarma toata noaptea . Sper ca ultimele saptamani de sarcina sa nu-ti creeze neplaceri prea mari si fratziorul de Milan sa se nasca usor si sa fie sanatos ! Poate , daca Sara isi revine repede sa ne vedem sapt viitoare in Herastrau , impreuna cu Nemary.
Stancutza , bun venit acasa ! N-am citit jurnalul de vacanta de pe blog , dar o voi face cat de curand pt ca am auzit de Madeira ca este un loc minunat si vreau sa vad cum o descri tu
Cristina de UK , multa tarie iti doresc ...cred ca e cumplit prin ce treci . Cred ca e multa suferinta in inima ta , mai ales ca trebuie sa-ti lasi copilul in grija altcuiva ca sa stai alaturi de soacra ta in spital. Recunosc ca nu as putea sa fiu atat de buna , as incerca sa ajut cat as putea , dar nu as sta departe de copilul meu ...poate doar pentru mama ( Doamne fereste !)
N-am mai vazut-o pe Ginette ...stie cineva ceva de ea ?
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Pentru ca e trecut de miezul noptii :
La multi ani Codrutaa
sa fii sanatoasa , sa ai parte de multa iubire si fericire alaturi de mica ta comoara !
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje Hello zuze ! Sunt f. suparata ...Sara iar e bolnava . De miercuri seara imi face febra mare intre 38.5 si 39.6 . Ma omoara faptul ca nu stiu de la ce e febra ...nu tuseste , nu stranuta , nu-i curge nasul , nu are infectie urinara si nici ceva in kk ( tocmai i-am facut analizele ). Am fost ieri cu ea la dr. si mi-a zis ca are gatul inflamat , fara puroi si ca de acolo i se trage cu febra , ca e o viroza de vara care se manifesta fara puroi , doar cu inflamare. Oare e posibil sa faca febra asa de mare fara sa aiba puroi ? Partea proasta este ca nu-i prea cedeaza febra la Nurofen si Paracetamol ...n-am reusit sa-i scad sub 38.5 decat cu Novocalmin , impachetari si baie cu apa aproape rece . Dr. mi-a recomandat antibiotic si am protestat pentru ca este a 8-a oara in 18 luni cand i-as da. Mi-a zis sa mai astept 24 de ore sa vad daca-i cedeaza febra si intre timp sa-i dau ISOPRINOSINE , un antiviral care intareste sistemul imunitar impotriva unor virusi , printre care si cei rubeolic , rujeolic ...pentru ca nu exclud si posibilitatea unei boli virale eruptive. Aseara mi-a facut 39.6 , la o ora dupa ce-i dadusem eferalgan , asa ca am sunat dr. si mi-a zis sa incep imediat antibioticul...Cedax - 3 ml la 24 h ( cam mica doza , voi ce ziceti ?) Starea Sarei e destul de proasta...de mai bine de 48 h cu febra peste 38 , nu mananca mai nimic , nu vrea sa bea lichide si e deshidratata , e f. surescitata ...asa se intampla cand are febra , nu-si gaseste locul , nu doarme , e irascibila , maraita Nici eu nu sunt in mare forma , dupa 2 nopti nedormite si 2 zile singura cu ea acasa , chinuindu-ma sa-i bag ceva de mancare pe gat , sa-i dau medicamentele , s-o fac sa bea apa. Daca nici maine nu-i cedeaza febra , cred ca ma duc la spital , ca nu mai pot s-o tin acasa in starea asta.Mi-e groaza de perspectiva asta si sper din toata inima sa fie mai bine. Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
la fel si noi tot de la gat rosu a facut ieri 38.7, azinoapte 39 ,5 febra,si nu i-a cedat decat spre dimineata ..sunt praf,toata noaptea o plans s-o svarcolitam impresia ca il durea si stomacelul poate din cauza ca n-a manat mai nimic si a primit atatea medicamente..
multa sanatate sarei,sa speram ca azi va ceda febra!
jelimoni spune:
am uitat.. buna dimineata! dupa cum spuneam n-am avut o noapte tocmai buna,sunt in picioare de la 5 asa ca va invit la o cafea tare!!
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stoisor ziua buna in primul rand pusic pt Robiski si pt Andrei,pui mami cei cu tine ,chiar asa ,chiar acum??off Lala asta da treaba,poate e vreun canin sau ceva usor,imi pare foarte rau ,sa mai zic co placut??eu zic si sper sa fie!!! Moni mami de sb ,ai dat de doc??ai incercat la pui o infuzie de cimbru, sare si o lingurita de bicarbonat??la noi merge bine infuzia ,curg siroaiele si se linisteste,totusi sa nu fie ceva prin gatut ar trebui vazut de doc Alina mama te implor nu mai lasa fata singura,te rog din suflet ,niciodata ,nu cred ca ti-o vei putea ierta in veci ....si eu pot fi trecuta pe lista cu paranoia dar amm povestit odata care imi sunt motivele...vazute cu ochii mei si simtite cu inima mea,nu mai povestesc niciodata dar a fost un semnal de alarma foarte foarte clar nu cred ca am apucat sa va povestesc dar Sara a sarit din patut,avem patut pliant ,eu i-am luat o salte super confortabila de 6 cm grosime si nici nu imi pot da seama cum reuseste,efectiv doar primele 2 degetele de la picior le da peste marginea patutului apoi se trage cu manutele,si i sus pe marginea lui iar in secunda doi i jos ,afara dine el.....binenteles ca nu precum pisica in picioare,nuuu,in cap eram cu ea in camera cand a facut prima data treaba asta,am fost socata,i-am luat salteaua dar a fost o noapte de cosmar doar cu tablia standard a patutului,i-am asezat-o iara ,dar am achizitionat 3 buc saci de dormit din cearceaf,fff subtiri si asa am scapat de saritu din patut,fara sac nu o mai las nici o secunda,o lasam linistita inainte pt ca avand casa cu etaj eram nevoita sa tot alerg dupa una-alta sus -jos si stiam ca sta 3-5 minute ok dar NU,gata cu statu.......nici dupa ce primeste pijamalele si sunt langa ea nu mai sta 2 minute cat i fac laptele,si il prepar langa ea in camera ei ,nu ,din doua miscari i jos in cap (scuze de placinta) Sara Ioana 15.02.2008 ************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.20087.11.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
ali numa acum vad mesajele tale,nu stiu ce-a avut calc meu da nu-mi apareau mesajele d epe pagina asta,am vazut un raspuns pt tine si ma tot uitam unde ai scris si nu-mi aparea nimic...
sory pt cazatura sarei...eu am noroc ca n-a mai cazut d emult din pat,in schimb nu stiu cum face ca toate le ia cu capul
acum am observad de cateva zile ca pune mana sa-si fereasca capul cand trece pe langa birou :)
am reusit aseara sa-i iau temp in fundulet probabil cum i-a crescut febra si era mai blegut...of groaznic e sa ai copilul bolnav....noi suntem la a 3 raceala dar n-a fost niciodata asa rau cu febra peste 39
lala am gasit de la omron unul de ureche s unul pt ureche si frunte...cel de ureche era 150lei.iar celalalt 270 lei
o sa- iau pe ala mai ieftin ca mi se pare pra mult 270 lei pt un termometru...problema e ca nam gasit nicaieri
sper ca n-a mai facut febra andrei,presupun ca sunteti pe drum acum,asa ca drum bun si concediu placut!
gattasalvaje spune:
Neata !
Eu sunt zombie pt ca n-am dormit deloc azi noapte de frica sa nu faca iar Sara febra...din fericire , azi noapte n-a facut , la 6 avea 37.6 , insa pe la 9 a facut iar 38.4 .
Acum parca i-a mai scazut , i-am dat Nurofen si transpira la greu .
Moni , cred ca si Roberticu are aceeasi viroza pacatoasa ...multa sanatate va doresc !
Despre termometrul de ureche ...nu stiu ce sa-ti zic. Am si eu Omron de ureche si singura utilitate pe care o mai are este ca se joaca Sara cu el. Niciodata nu indica temperatura corecta...daca-l folosesc la mine , imi arata 35 , iar la Sara arata 37.6 cand ea avea in fundulet 40.5 . Tot am zis ca merg cu el inapoi la farmacia de la care l-am luat , ca e in garantie si poate mi-l schimba , dar nu mai gasesc bonul
POZE BOTEZ
Povestea nasterii