Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 4
codrutaa spune:
Jelimoni, noi avem termometru de ureche, dar nu il pot folosi deloc. Arata temperatura tot aiurea: 35, 34! Habar nu am ce are! E Beurer si nu stiu cat a costat ca l-am primit. Mi se pare ca si Laura Ioana era nemultumita de termometrul ei (sper sa nu ma insel).
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui codrutaa Jelimoni, noi avem termometru de ureche, dar nu il pot folosi deloc. Arata temperatura tot aiurea: 35, 34! Habar nu am ce are! E Beurer si nu stiu cat a costat ca l-am primit. Mi se pare ca si Laura Ioana era nemultumita de termometrul ei (sper sa nu ma insel). Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
De curiozitate : apesi dupa primul bip ?
Al meu are 2 functii : de adulti - apesi dupa primul bip si de copii apesi dupa cel de al 2 bip timp in care el masoara cam 3-4 secunde si iti afiseaza o medie a temperaturii.
Daca la copii apas dupa primul bip si al meu arata 34, 35.
Daca apas dupa media temperaturii arata normal, 36,5 - 36,8 in functie de copil .
La voi adultii arata normal ?
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
codrutaa spune:
Hm, da! Apas dupa primul bip. La noi arata bine, chiar piuie cand e prea mare temperatura. Ia sa incerc cum zici tu!(prospectul e in germana ca e cumparat din Austria si nu prea inteleg mare lucru, adica deloc )pentru pont!
jelimoni spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
De curiozitate : apesi dupa primul bip ? Al meu are 2 functii : de adulti - apesi dupa primul bip si de copii apesi dupa cel de al 2 bip timp in care el masoara cam 3-4 secunde si iti afiseaza o medie a temperaturii. Daca la copii apas dupa primul bip si al meu arata 34, 35. Daca apas dupa media temperaturii arata normal, 36,5 - 36,8 in functie de copil . La voi adultii arata normal ? O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze Design blog |
lala deci tu esti multumita de el..ce marca e?o prietena mi-a recomandat braun thermoscan,zice ca e multumita,dar nu l-am gasit in nici o farmacie(am fost la 5)
jelimoni spune:
asa...am venit acum de la doctor,ne-am dus la alt pediatru ca n-am avut stare sa astept sa-si deschida tel doc mea...si ne-a dat tratament cu antibiotic lekoklar are rosu tare in gat plus vad ca febra nu se lasa...de mancat binenteles ca n-o vrut nimic,macar o baut laptele...
lala sper sa fi fost doar un episod sa nu aveti probleme tocmai acum!
gabrittza spune:
pe pagina 1 cu noi!!!!
concediu placut celor ce plecati zilele astea!
stancutza bine ai venit acasa!frumoasa vacanta ati avut!
ceska777 spune:
Jelimoni,
imi pare rau de Robski dar uite ca a indicat corect ca are ceva la gat. Oare cum a reusit cu antibioticul de pana acuma sa faca totusi rosu in gat? Ce a zis dr? Bine ca nu ai mai stat sa astepti si ca a mers totusi repede la alt dr, la noi cu greu gasesti asa repede loc la dr....
Am comandat si eu saptamana trecuta si a venit acasa la sot un termometru cu infrarosii pentru ureche si tampla: sper sa fi fost o investitie buna....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 Jelimoni, imi pare rau de Robski dar uite ca a indicat corect ca are ceva la gat. Oare cum a reusit cu antibioticul de pana acuma sa faca totusi rosu in gat? Ce a zis dr? Bine ca nu ai mai stat sa astepti si ca a mers totusi repede la alt dr, la noi cu greu gasesti asa repede loc la dr.... Am comandat si eu saptamana trecuta si a venit acasa la sot un termometru cu infrarosii pentru ureche si tampla: sper sa fi fost o investitie buna.... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Inca in vacanta Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea Blogu` nostru Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
cescka pana acum n-a avut rosu in gat,doar muci si tusea,asa ca a primit doar sirop de tuse si curatat nasu si picaturi,cred ca de ieri a facut ca n-a mancat nimic ieri...
acum desteapta de mine i-am curatat nasu dupa ce-a baut lapte si a vomat de la plans..si nu stiu daca a vomat si antibioticu sa-u nu(il dadusem cu vreo 20 de min inainte de lapte..)
sper sa reactioneze bine la tratament
si am uitat sa-ti zic ca l-am admirat pe Benji in poze ieri si tare schimbat e!baietel in toata regula!
l-a si cantarit doctorita si se pare ca a pu 450gr in 10 zile,mi se pare mult,probabil din cauza ca l-am intarcat...
va pup,ma apuc de calcat
aurel_cris spune:
Buna seara zuzici mi-am luat mancarica langa mine sa va citesc caci imi era dor sa vad ce mai faceti.Am citit tot dar poze nu am vazut si de scris nu prea am mult timp caci plec la spital.Ce sa va zic suntem inca in spital caci operatia soacrei mele se vindeca tare greu fiind diabetica.Partea proasta este ca intarziem vad cu chimo si nu stim unde vom ajunge.Diagnosticul la biopsie a fost destul de naspa din 7 ganglioni scosi 4 au metastaze.Ma simt teribil de obosita caci in fiecare noapte stau cu ea la spital,apuc sa dorm 2-3 ore maxim la picioarele ei.Sunt dezgustata de ce vad in spitalele noastre,ma asteptam la ceva mai multa ordine de la Spitalul Militar dar este teribil.Alceva ce sa mai zic m-am dus iarasi dupa 3 sapt. sa imi vad fata,nu ne-a recunoscut pe mine sau pe tati,daca se lovea cumva alerga plangand la mama si ii spunea mama,mama.Nu stiu daca ma credeti mi-a venit tare greu,partea prosta este ca nu stiu cand o pot lua langa mine.O vad mereu pe net dar asa mie dor sa o iau in brate,incerc sa ma impac cu gandul ca este fericita acolo,ingrijita,vremea nu este ca in Bucuresti....
Ea este bine,vioaie,o neastamparata si o rasfatata de prima clasa ca stiti si voi cum sunt bunici,o adora nu alceva.
Cam ata despre noi si va multumesc din suflet pentru toate urarile de bine facute soacrei mele.
Grati imi pare tare rau ca treci si tu prin asa o perioada grea,sa va dea DD putere sa treceti peste toate.
Va doresc concedii placute la toate zuzele si pupici la clopotei
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu