Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 6
ceska777 spune:
Buna dimineata,
imi pare rau sa aflu ca Sara si Robski sunt bolnaviori. Poate nu e numai viroza ci si de la dinti.....De la eruptia dentare B a tot avut scaune aiurea si e cam caldut, nu sta la masurat temperatura (din fundulet). In rest e bine (sper sa nu se schimbe ca il laud) nu am avut probleme cu el acum in vacanta. Doar un fundulet de pavian care a trecut cu ulei fiert si racit. Multumesc, Ereena!
Ciccolina,
daca vrei sa gasesti un bazin pentru copii mai cauta la sali de fitness si bazine private. Poti sa vezi pe blog unde am mers noi de cateva ori. Bazinul in care am fost e numai pentru copii si mamici/gravide. Peste parapet in aceeasi sala mai e un bazin olimpic. Sedinta de 1h a fost 30RON iar de la 1 iulie e 40RON. Poate e scump dar merita, conditiile sunt f bune, e curat, avem vestiare, dusuri, mese de infasat, uscatoare pentru par etc. Conditiile sunt f bune sper ca nu se datoreaza numai faptului ca arena aqua sport e nou deschisa ci va fi mereu asa!!!!! Vom vedea la anul.
Stoisor,
gaza a dormit aici numai cu mine in patul cel mare, nu i-a placut deloc in patul de voiaj. Anul trecut la 7 luni l-a acceptat in adaptorul acela pentru bebelusi mici. Pe salteaua pusa jos nu ii place deloc. Sunt curioasa cum va reactiona acasa din nou in patutul lui cu gratii, ma gandesc daca sa i le scot pe cele doua detasabile. Mi-e frica insa ca va bantui prin dormitor si eu o sa cred ca doarme....
Bine ca Sara nu s-a lovit....
Mai era ceva de zis dar merg la treaba ca dupa masa avem musafiri.
Oricum am facut o tura prin gradina, filmuletele le puteti vedea din pacate numai aici: http://community.webshots.com/album/573242223txliYb?start=48
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ciccolina spune:
buna dimineata cu toata ca nu prea e buna
gattasalvaje imi pare rau pentru Sara. Sper sa-i treaca repede.
Acelasi urari si pentru Moni.
Imara nu a fost niciodata atat de racita si va dorim acelasi lucru.
Ceska, am vazut pozele si "suna" bine iar preturile sunt absolut normale. Unde este pana la urma? Pentru ca nu am vazut sa scrie nimic pe blog...
In schimb am vazut ca esti fun Good food. Exact aseara am facut reteta cu cocos. Am facut cu piept de curcan si pot sa spun ca este exact genul meu de mancare. Recomand celor care le place mancarea germana, mai dulce. Si Imara a apeciat
weekend placut
http://picasaweb.google.ro/som.imara
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje In primul rand IoanaCt...nu pot sa cred ca doi oameni intelectuali ( sotzul tau stiu ca-i preot , tu nu stiu ce pregatire ai , dar stiu ca nu esti ignoranta ) pot fi atat de iresponsabili . Sunt cu totul de acord cu cele mai aspre critici si remarci facute de celelalte zuze , asa ca nu mai adaug nimic. Sper doar sa-ti fi venit mintea la cap si sa-ti fi dat seama de prostia pe care ai facut-o . N-o spun cu rautate , asa cum cred ca n-au spus-o nici celelalte fete. Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Buna! Am fost constienta de ce am facut si nu are de ce sa imi vina mintea la cap.., oricum, cum am mai zis, cand suntem in comuna, o lasam si ziua(cand doarme, 10:30-13:30) si noaptea (dupa 19 pana la 21-22) singura, asa ca..
Legat de studii, am terminat ASE-ul (si Masterul in Contabilitate )..recunosc ca am gresit ca am plecat din afara comunei (bine ca nu s-a intamplat nimic), in rest nu.
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
citat din mesajul lui gattasalvaje Neata ! Eu sunt zombie pt ca n-am dormit deloc azi noapte de frica sa nu faca iar Sara febra...din fericire , azi noapte n-a facut , la 6 avea 37.6 , insa pe la 9 a facut iar 38.4 . Acum parca i-a mai scazut , i-am dat Nurofen si transpira la greu . Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE [blue]Povestea nasterii |
Off, sper sa ii scada febra si sa nu mai faca si bineinteles sa ii revina pofta de mancare. Multa sanatate!
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
helllllloooooo
ce fac zuzele mele preferate??
eu sunt la job si n-am niciun chef .. sunt si cam zombie caci azi-noapte ne-am intors la 2 de la o petrecere, m-a oprit si politia ca cica nu purtam centura .. sotu' s-a enervat si i-a cerut aluia toate documentele si ordinele de serviciu .. ala i-a cautat nod in papura si i-a gasit ITPul expirat .. i-a retinut talonul si din fericire, mi-a dat doar avertisment ... imi venea sa-l strang de gat pe sot (care era si dupa niste whiski ..), ii tot spuneam sa taca din gura ca n-am chef sa stau pe acolo cu orele dar el taca taca taca mai rau ca o femeie ...
am ajuns acasa si m-am bagat sa ma spal pe cap .. nu-s normala, stiu .. am adormit pe la 3.30 si la 4 a inceput eva sa urle "mamamamamma" .. m-am dus la ea, am stat un pic si nu vroia sa adoarma, cum dadeam sa ies urla .. si am luat-o in pat .. s-a latit intre mine si sotu de am dormit pe o bucatica de 10 cm de pat ..
deci sunt zombie ..
jelimoni imi pare rau ca piticul are rosu in gat .. insanatosire grabnica ii doresc!
cristina uff .. prin ce greutati treceti si voi. imi pare rau ca nu poate incepe soacra chimoterapia. tin pumnii sa iasa bine in cele din urma .. mi-au dat lacrimile cand am citit de pitica .. oricum, acum chiar ca nu ai cum sa ai grija de ea .. pup si multa putere!
ciccolina multumesc ptr pont! cat despre piscina, pot sa-ti recomand asta ... http://www.babyspa.ro/ au preturi un pic maricele dar sunt curati.
gatta mi se zbarleste pielea pe mine cand citesc. poate e asa cum zice doc .. de la gatut sa fie febra. imi pare rau ca patiti din astea .. va imbratisez si ii doresc multa sanatate sarateului.
si mie dimi mi s-a parut cam calduta eva, am incercat sa-i pun termometru dar nu a stat .. a strans din fund, s-a incordat toata .. trebuie sa iau din acela de ureche .. o sa iau si eu termometru de ureche ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
CODRUTA
La multi ani! Sanatate, fericire si tot de iti doresti alaturi de scumpica ta, de sotior si de cei dragi!
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
am intrat la pralinute si am dat de poze cu miri in vacanta .. sper sa nu se supere ... dar trebuie sa-i vedeti cat sunt de frumosi toti 4 ..
http://good-times.webshots.com/album/573288027KzqwYe
Eva
papa bun
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta am intrat la pralinute si am dat de poze cu miri in vacanta .. sper sa nu se supere ... dar trebuie sa-i vedeti cat sunt de frumosi toti 4 .. http://good-times.webshots.com/album/573288027KzqwYe Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
su-per...si comentariile sunt tari...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Lala_D spune:
Salutari de pe malul marii dar cu ploie torentiala
poze si prime impresii aici : http://avlaudum.blogspot.com/2009/07/la-mare-dar-la-ploaie-cu-bulbuci.html
Piciul e incantat a mancat la restaurant singur si a fost super haios, sare din pat in cap, inspecteaza fiecare coltisor si din fericire momentan vad ca tinem febra in frau.
Nu a dormit in masina decat 30 de min dar a fost foarte interesat de ce vedea pe geam.
Sper sa isi revina vremea ca ma zgarai pe ochi.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog