Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 7
Ellenuta spune:
lala am vazut pe blog! lasa ca iese soarele .. asa e la mare .. mai ploua apoi iara vine vreme de plaja!!
e tare haios piticul cum sare in cap din patut ..
vacanta frumoasa!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
lala ce model de termometru ai tu (omron??)? daca zici ca e bun, poate ma decid si eu la el .. ca am citit pareri diverse pe aici legate de termometru de ureche ..
saru-mana!
Eva
papa bun
rlc_sandor spune:
Codrutaa
ce lunga e lista ci aniversarile lunii
am vazut poze cu Miri in vacanta,nu stiam ca au fost in tara
tuturor celor care sunt in concediu le doresc sa aiba parte de timp frumos
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Sonia Andreea+ 5+
Ellenuta spune:
raluk sunt pozute din vacanta din turcia ...
ce faci? cum iti e?
Eva
papa bun
rlc_sandor spune:
a m schimbat semnatura
Raluca,mamica Sonia Andreea 6+
rlc_sandor spune:
Elle,sunt binisor,usoare greturi,nu dau la rate (sper sa nici nu dau ca sarcina trecuta),ma umflu insa ,ma balonez rau de tot,cred ca o sa am de furca sarcina asta
Referitor la pozele lui Miri,eu am bagat nasul si in albume,ca nu ii vazusem de mult
mare pe Eva,cand o mai duci la piscina,ca tare i-a placut...
rlc_sandor spune:
Acum am vazut ca in fiecare mesaj am cate o greseala,scuze dar scriu la 4 maini,cu Sonia langa mine
emabucuresti spune:
merci frumos dragelor pentru mesaje, cate o pt fiecare dintre cele care mi le ati adresat, va eu, milan si bb mic
ieri am facut si eco, avem cca 2,600kg, suntem in parametri,dar cu circulara simpla de cordon tot acolo, uf. iar dpn, dupa ecografistul asta, ar fi 07.08.2008, desi toate celelalte eco au indicat sf lui iulie...
jelimony sanatate multa lui robert, la fel si sarei de gatta, poate totusi o fi de la dinti febra copilasilor vostri, noi dupa febra de roseola , la o sapt am avuit iar episoade febrile care s au lasat in sfarsit cu aoparitia de coltisori ai primelor masele
codrutaa la multi ani cu sanatate si fericire iti urez
rlc sandor felicitari si sa fie bine, tin pumnii!
eu am un termometru de ureche scum,p si prost, microlife se numeste, in mom de febra mare si panica tot pe cel clasic de fundulet m am bazat ca sa stiu exact cum stam
vazut poze cu mirisi fam, superbe, si primele impresii din vacanta lalei, las ca iese soarele maine, tin pumnii si concediu frumos va doresc!
sanatate clopoteilor bolnaviori!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
jelimoni spune:
am vazut si eu pozele cu mir,ce schimbata e,n-as fi recunoascut-o!tare bine ii sta bruneta!m-am uitat si eu in alte albume si intradevar sunt poze si din tara
raluca sper sa treaca repede greturile,iti doresc sarcina cat mai usoara!am incercat sa vad pozele voastre da zice ca e gol albumul!
elle,lala are omron da nu stiu cum ii zice exact la model,eu am gasit unu de ureche si unul pt ureche si frunte..iar diferenta d e1 mil intre ele...
eu m-am mai linistit ca lui robi i-a scazut febra,si e voios acum,chiar a si mancat sper sa nu mai faca febra...
va pup si un weekend frumos!
emabucuresti spune:
tare greu scriu cu o singura mana, din pat, uf
baietii mei sunt la mall, i a alungat ploaia din parc, va dati seama cata nevoie am de odihna daca am zis eu pas mall ului, hihi
azi ne am intalnit cu daria lui nemary si asa frumos au comunicat si s au inteles piticii intr un final,au fost tare dulci cum se imitau ei in toate alea! am facut poze si noi si ei, o sa pun curand
stankuta am citit despre vacanta voastra incantatoare, ab ia astept si poze! pupicei lui so'
gatta cum mai sunteti azi? sper ca bine!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)