Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

marinela abia astept sa ne mai arati poze cu patty!

stoisor pup maimutica ta cataratoare!

am vazut si poze cu daria ,fata gabittei, ce ochi superbi are papusica!

legat de numele lui bb mic, avem o listuta dar cel mai usor ne vom hotari cand ii vom vedea fatuca, aaa, ne a facut nenea dr o poza tare reusita, o fotografiez si o sa o pun in album, mie mi se pare ca seamana cu milan

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

elle si mie imi place numele ales, v ati gandit bine sa se si potriveasca cu numele surioarei

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, socrul meu s-a dus astazi la ora 4. Din nefericire a ajuns in Bucuresti la Fundeni si imediat a intrat in coma generata de colapsul ficatului. Sunt tare socata de experienta, dar multumesc lui Dumnezeu ca a fost primit in spital, ca s-a incercat tot ce se putea pentru a fi resuscitat, ca a murit ingrijit. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Grati.ela,
Dumnezeul sa-l odihneasca pe socrul tau. Condoleante intregii familii....Imi pare rau... sper sa puteti trece peste moment, te asteptam iar cu drag cat de curand poti, sa ne spui de Tudor.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor, socrul meu s-a dus astazi la ora 4. Din nefericire a ajuns in Bucuresti la Fundeni si imediat a intrat in coma generata de colapsul ficatului. Sunt tare socata de experienta, dar multumesc lui Dumnezeu ca a fost primit in spital, ca s-a incercat tot ce se putea pentru a fi resuscitat, ca a murit ingrijit. Dumnezeu sa-l odihneasca!

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Sincere condoleante!
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Jelimoni, Gatta,
nu ma mai "laud" niciodata pe forum cu B. Ziceam azi dimineata ca n-ama vut inca nici o problema cu B in concediul asta (in afara de popou rosu). Si uite azi dupa somnul de pranz s-a balacit cu nepotii mei la piscina si dupa s-a inmuiat si a inceput sa se jeleasca, a fost apatic, numai la mine in brate a stat si a mai dormit 2h aproape. Asa ceva nu a mi facut de mai bine de 6 luni, doua ture de somn. A venit mama clopotelului Radu si ne-a adus termometrul lor de ureche (38.2) am fugit la farmacie a primit o doza de nurofen si la o ora era iar "viu". Mi s-a luat o piatra de pe inima sa il vad cautand iar melci in iarba si alergand prin curte.....
Sper sa avem o noapte buna, cine stie cand adoarme daca a dormit in tura doi pana la 18:00.
Ce bine ca Robski e si el bine.... Mai sa intre gatta sa zica si de Sara....Doamne-ajuta!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara fetele

As vrea sa urez si eu la multi ani pentru codruta sa-ti daruiasca Dumnezeu multa sanatate , fericire si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi tie

Grati.ela sincere condoleante familiei

Imi cer scuze fetelor ca nu dau mai multe raspunsuri acum dar nu am inca starea necesara , am avut un deces in familie si inca nu mi-am revenit , azi am inmormantat persoana draga si inca sunt afectata .

Doresc clopoteilor bolnaviori multa sanatate .

Fetelor care au plecat in concediu le doresc sa se distreze cat mai mult .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Dany,Gratisincere condoleante!

Ema,pozele se pot vedea dand click pe albums,acolo se deschid

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna seara zuzici!

Va multumesc din suflet pentru urari. Va ofer cu mult drag un pahar de sampanie si o felie de tort, chiar daca sunt doar virtuale!

Noi am sarbatorit astazi cu gratarel si gulas la ceaun, gatite cu spor de tati. Am avut si cativa musafiri, doar din familie. Alexia s-a bucurat de verisoara ei mai mare cu care a alergat si s-a zbenguit si de cadourile mele: ”cadoi, cadoi!” Eu sunt franta, dar mi-am facut si exercitiile fizice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Cu parere de rau am citit postarea Gratielei si a Daneibv. Sincere condoleante!

Raluca, ce bine arata semnatura ta!

Ema, asteptam poza cu fratiorul!

Multa sanatate tuturor clopoteilor bolnaviori si celor care doar si-au speriat mamicile cu episoade izolate de febra!

Mergi la inceput