Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

lala ti-am citit impresiile, tare mi-a placut cum ai scris,si iti sunt total de acord cu tine!sa inteleg ca ati scapat de ploi?mult soare va doresc si voie buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Am admirat si eu poze cu Bia fericita la tara si la zoo si cu Eric preocupat de jucarele. Ce frumosi sunt ...si ce cuminti. Ma uit uimita ce bine se inteleg cu alti copii de varsta lor , ce frumos se joaca impreuna. Din punctul asta de vedere , Sara este o rautate , nu pot s-o fac sa fie mai draguta cu ceilalti copii. In drum spre parc , ii repet de nenumarate ori..."mami , ne intalnim cu Daria ...cum ii faci tu Dariei...draga , draga " si ii arat ca trebuie s-o mangaie pe Daria si ea repeta "Daiia , daga ,daga"...ehhh , pana in parc uita si cum o vede pe Daria , cum se repede la ea. Sper sa-i treaca damblalele astea cat de curand , ca ma face de ras.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

haha...aparentele inseala...Eric nu e la faza de a se juca impreuna cu alti copii, cu atat mai putin la faza de a imparti jucariile lui cu altii...dar se uita plin de interes la copilasii mai mari si incearca sa se tina dupa ei...mai dureaza putin pana ajung la faza de a se juca cu ceilalti...nu-ti fa griji...ici Sarei...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

am revenit si cu filmuletele:4 la numar:
http://entertainment.webshots.com/video/3000165410102239560zRpVbJ
Gatta, Bia se intelege bine cu baietelul care e in poze cu ea...dar cu alti copii,depinde de toanele ei...in general ii cam ciomageste...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

lala, nu se pot vedea..ceva nu e in regula..mai incearca...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

am revenit si cu filmuletele:4 la numar:
http://entertainment.webshots.com/video/3000165410102239560zRpVbJ
Gatta, Bia se intelege bine cu baietelul care e in poze cu ea...dar cu alti copii,depinde de toanele ei...in general ii cam ciomageste...

POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

lala, nu se pot vedea..ceva nu e in regula..mai incearca...

ERIC IN 2009...
ERIC

eladea l-am admirat pe eric,m-am uitat prin mai multe albume caci nu l-am mai vazut de mult,ce frumos a crescut un adevarat barbatel!are asa o fatzuca de baiat cuminte,chiar este?sau e inselatoare expresia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Sper ca acuma merge:
http://entertainment.webshots.com/video/3095077390102239560WZRJWs?vhost=entertainment
Ereena...fara cuvinte,...dar nici eu nu as lasa lucrurile asa...eu le-am lasat in cazul Biancai...si regret...am aflat de cazuri in care copiii au murit din vina doctotilor de aici...si nu pot sa nu ma intreb daca eu faceam atunci ceva?...oare nu am o parte de vina ca nu am facut nimic?...

POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:

Daca va e dor de noi avem cateva poze,mai jos
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2238607900102239560HMfwKr
Of mie nu mai imi merge netu pe laptop...si la cvalculator am acces mai greu,dar va citesc si va vizualizez pozicile in fiecare noapte....in plus nu de mai dam jos din masina,ne plimbam toata ziua prin oras,pe la tara...Bia cum se trezeste ia cheile si tipa brum-brum....Apropo de Bia si ea s-a facut o rea,nu ma mai inteleg deloc cu ea...Fug ca acuma marie de oboseala...
toate zuzicile si clopoteii...sper sa reusesc sa incarc si cateva filmulete...

POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

mai dar ce mare s-a facut Bia, arata ca un copil de 2 anisori. si ce bine se simte ea la tara. va pupam

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Vally, referitor la carucior si eu sunt de aceeasi parere cu Eladeea. eu am un model de la Brevi(nu are landou) pe care il folosesc de pe la 2 luni. si l-am preferat in locul unuia cu landou care era mai greu decat bb.
nastere usoara!

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Lala 20 am vazut si eu pozele Biancai.., si filmuletele , mai ales cel in care il pupa pe Robert .

Gattasalvaje sper sa nu mai faca febra , Sara si sa ii revina pofta de mancare.

Errena pupam mana Mateiasului, sa treaca si sa nu-l mai doara.

Ceska la fel va doresc si voua, sa nu mai faca febra B., si sa fie B. dinainte, voios, vioi..

Acum, cateva cuvinte despre Ioana: ne laudam si noi cu o noua maseluta (intreaga), nr 4, si un dintisor- nr 8, si vreau sa va zic ca nici nu am simtit cand i-au iesit; dar de azi am simtit o dif, ca manca m greu si e maraita, cred ca isi fac aparitia caninii (cei de sus, i-am vazut gingia umflata), vom vedea cand vor iesi..sper cat m repede si fara dureri.

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Elle, pupici Evei. Doamne ce sperietura. si Daria are damblaua sa se catere pe toate scaunele si bancile si pana acum o lasam. dar gata, s-a zis cu joaca :(

Ceska, Simona multa sanatate puiutilor. cat despre soacre...cred ca cel mai bine ar fi sa le ignorati. acum nu stiu c e sa fac, sa ma bucur sau nu ca pe mine nu ma suna soacra NICIODATA. fff rar isi aminteste sa ma sune de ziua mea, in rest...

LAlaD, ce bine ca a iesit soarele la voi. am vazut pozele pe blog si am citit ultima postare. sunt de acord cu tine, dar poate ca la un moment dat simti nevoia si de un relax fara copilasi. Noi am luat-o pe Daria peste tot cu noi si asa vom face si acum inainte, diferenta este ca ea este un copil cuminte, zic eu, si nu pleaca de langa mine decat fff rar pt ca ii este teama de straini. nici cu copii nu se joaca decat daca sunt si eu langa ea.(asta e nasol).
i-a placut si sotului meu hotelul unde stati dar nu am mai stiut sa-i spun cum se numeste. poti sa ne mai spui o data, pls. merci
Mult soare va dorim in continuare, aici a plouat tare, tare pe seara.D

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Alina...,multumim de aprecieri... si Ioana scumpa...
nemary...,multumim de aprecieri si le intoarcem...chiar daca am stat in umbra am admirato pe domnisorica Daria...scumpa foc...

POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

Mergi la inceput