Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Stiu ca nu am mai scris de mult ,dar de citit va citesc, As vrea sa copiez si aici un articol pus pe blogul meu ,nu stiu ce am sa rezolv, dar poate sunt si giurgiuvence pe DC,si macar ma racoresc si eu putin.Va pup pe toate

Spitalul judetean Giurgiu sau cum sa fii injosit intr-un cabinet medical

Am sa incerc sa povestesc aici tot ce am patimit zilele astea in spitalul Giurgiu.Daca cineva din putinii mei cititori vor sa preia articolul pe blogurile lor, au acordul meu total,ba mai mult, chiar ii rog sa o faca.
Vineri seara am mers la Urgente cu Matei ,de ce si cum am ajuns acolo am povestit aici http://ereena.blogspot.com/2009/07/curcubeu-gipsat.html . Dupa asteptari indelungate ,doctorul CIOHODARU CEZAR COSTIN-ortoped , a binevoit sa il vada pe Matei.Spun sa il vada pentru ca exact asta a facut, nici macar nu a pus mana pe el .S-a asezat la birou si l-a intrebat "poti sa misti degetele?" ,in conditiile in care i-am spus, copilul are 1 an si 5 luni.A intrebat-o pe asistenta daca are radiografie,normal ca nu avea ,ca cine sa i-o faca.Aceeasi asistenta incerca sa il faca pe Matei sa miste degetele ,iar concluzia doctorului CIOHODARU a fost ca "pierdem vremea".Buuuuuuun. Fara sa se ridice o secunda de la birou si-a vazut de treaba lui, a scris o reteta :entorsa grd 1 stg , nurofen 5 ml de 3 ori pe zi, panadol 5 ml de 3 ori pe zi,atela gipsata 7 zile,esarfa.Si a plecat pana sa ma dezmeticesc eu .

Neimpacata cu diagnosticul pus din ochi, am mers astazi sa il consulte un alt medic ortoped-FEGHIU BORIS.Am ajuns la ora 8,15 min la spital, asistenta de la ambulatoriu ne spune ca vine dupa ora 9.Asteptam si asteptam ,se face 9, apoi 9,30, apoi 10 ,vine doctorul CIOHODARU pe care il ignor .Am mers la sectia ortopedie ,la urgente ,am rugat asistenta din cabinet sa sune ,acelasi raspuns de fiecare data "dar nici macar nu a venit la servici". Si noi ce facem ? Asteptati. Bine, asteptam.A aparut in fuga pe la 11,20 si la fel a disparut .Cei cu pile mergeau sus pe sectie ,ei isi primeau consultatia ,el spaga si plecau fiecare multumit la treburile lor.Am incercat sa procedam la fel ,cu banii pregatiti in buzunar,numai ca era de negasit. Rupt de oboseala si foame, plictisit la maxim ,Matei a adormit.Nu spun ce nervi si ce stres pe mine pentru ca pe holurile alea se perindau sute de persoane bolnave.La usa cabinetului asteptau fara nicio exagerare, cel putin 20 de persoane.Urgentele stateau in carucior ,plangand de durere chiar si 20 de minute pana li se facea o amarata de radiografie.Unui domn care venise cu piciorul rupt i s-a facut rau si a cerut sa fie scos din spital pe raspunderea lui.Intr-un final apare si doctorul FEGHIU BORIS si intram in cabinet.Asistenta ii scrie fisa lui Matei si ne cere reteta....si ce a urmat de aici incolo seamana cu o scena din cartierul nostru de tigani, si nu aduce deloc cu comportamentul unui medic , nu spun ca nu are nicio legatura cu o consultatie medicala ci mai degraba cu o bataie de joc.Uite ca reteta aia amarata nu m-am gandit sa o iau dar ii pot reda cu exactitate ce scrie pe ea.
-Pai cum veniti dom'ne asa la mine cu mainile in buzunar ca la plimbare.Ce credeti,ca eu sunt clarvazator?Ma uit la voi si gata.Vi s-au dat niste documente importante, de ce nu le-ati luat ?Eu ce sa va fac?
Sunt absolut socata si in primele secunde nu reactionez ,ba chiar ma umilesc putin in fata lui poate ii trece.
-chiar nu m-am gandit sa iau reteta ,dar va pot spune ca scrie pe ea.
-Eu trebuie sa citesc pe ea, sa imi dau seama ce a vazut doctorul CIOHODARU.Si sa vad poza.Si veniti la mine asa,cu un copil adormit .
Aaaaa, pai stai nene daca ma iei asa iti arat eu ce-mi poate pielea, oi fi tu doctorul lui peste .Zic:
- Si la plimbare nu ma simt ca as fi plecat,sunt intr-un spital si am un copil cu mana in gips, asta nu e plimbare.Am venit la dumneavoastra pentru un consult si o a doua parere pentru ca doc. C nu a vazut nimic ,a stat la birou si nici macar nu a pus mana pe copil.A dat un diagnostic din burta ,fara consult,fara radiografie.Si va asteptam aici de trei ore, e un copil de 1 an jumate ,e normal sa fie obosit.
-Si de ce nu ati mers la doc. C, a plecat acum 15 min din spital. Si ce credeti ca eu am stat degeaba pana acum ,stau eu sa va explic ce am facut si unde am fost?Si copilul e adormit, ce sa ii fac eu.
Imi statea pe limba sa ii spun ca nu a facut nimic pentru ca abia a ajuns la munca,dar m-am abtinut, tot incercam sa aduc discutia pe un fagas normal, desi eram constienta in ce o dadusem .
-Tocmai asta era si ideea ca nu vreau sa merg la doc. C pentru ca nu l-a consultat , de ce m-as duce inapoi la el?Si v-am spus ca asteptam de trei ore pe hol(care de fapt erau aproape patru), e un copil mic, a adormit.Am venit la dumneavoastra pentru un consult, nu sa ne certam.
Ati gasit pasajul unde ma intreba ce i s-a intamplat copilului? Nu ? Si nici nu il veti gasi pentru ca nu exista, pentru ca nu m-a intrebat.A stat pe scaun, cu mainile incrucisate si ne vorbea pe un ton foarte ridicat si zeflemitor.Si ma apuc din proprie initiativa sa ii spun ce s-a intamplat.Nu parea deloc interesat de ce spuneam eu ,el o dadea inainte ca nu am reteta ,ca ce sa imi faca el acum,ca a facut o gramada treaba la servici(venise de max 30 min),ca el nu se cearta cu nimeni,ca Matei e somnoros,desi sarmanul se trezise si era cam speriat.Discutia a fost muuuuult mai lunga si stufoasa, de ambele parti, dar mi-e greu sa imi amintesc totul.
A binevoit domnul FEGHIU BORIS -ortopedul lui peste ,sa se ridice si sa ii miste mana copilului.SI daca cumva nu era rupta ,pai dupa consultul asta avea toate sansele sa fie, asa de dur a fost cu el.Mi-a insirat cativa termeni medicali,din care nu am inteles absolut nimic si concluzia:
-N-are nimic, mergeti acasa si lasati-ne in pace.
Am simtit cum mi se urca sangele in cap.Ne-am intors si am iesit pe usa.Si ce a urmat are nevoie de multe beepuri.Pe cand usa cabinetului era inca deschisa ,am lasat educatia deoparte si le-am zis celor de la usa:intrati, gadilati-l la buzunar si tot degeaba, nu da doi bani pe nimeni. Si pana sa se inchida usa, am inceput cu f... i. g... de nenorociti ,medici de doi lei, f.. m... voastra a d.... de spagari beep beep beep si multe alte beepuri, de era sa ma dea afara din spital cu gardienii.Insistentele sotului nu au avut niciun efect asupra mea,ii dadeam inainte cu beepurile.Cand am intrat in masina am rabufnit si am tras un plans cu sughituri de nu ma mai puteam opri.

Si uite asa am ramas fara radiografie, cu diagnosticul "n-are nimic" si cu gipsul scos dupa 3 zile.

Ma intreb oare ce patesc bietele batrane care asteapta la usa lor si nici nu au bani sa le dea? Patesc la fel ca bunica mea care s-a dus la urgente cu dureri de genunchi si au internat-o la neurologie?Sau oare ca gravida in 8 luni pe care au plimbat-o in sus si in jos pe csari cateva etaje pentru o hartie pierduta tot de ele,caci telefonul nu au voie sa il foloseasca pentru asa ceva?Daca asta este tratamentul pe care il primesti in schimbul spagii, fara, oare cum e? Ca am procedat bine sau nu ,luandu-ma la tranta cu acest doctor FEGHIU ,asta nu prea ma intereseaza acum.
La postarea despre cum si-a capatat gipsul Matei as fi vrut ieri sa dau un L.E. in care sa imi cer scuze pentru limbaj si poate pentru reactia usor exagerata,insa acum as da un L.E, in care sa imi cer scuze ca am vorbit asa frumos despre spitalul si medicii giurgiuveni.

M-am simtit umilita, injosita .E a doua oara in viata mea cand un doctor isi permite sa se comporte asa cu mine ca si pacienta.Cat de curand am sa postez si povestea nasterii lui Matei.Macar atata lucru sa fac, sa ma racoresc scriind pe un blog ce fel de medici ne trateaza in spitalele de stat din Romania.Sunt absolut constienta ca nu voi rezolva absolut ,dar absolut nimic cu asta ,dar asta e singurul lucru pe care il pot face .

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, nu te speria, daca nu a vomitat si nu a fost somnolenta e bine. Mie pediatrul mi-a zis ca ei au capul moale si rezista bine la lovituri. Cate lovituri la cap au luat ai mei, nu sm degete la maini sa le numar. In concediu, Andrei a cazut de pe scari, in curte, direct cu capul de asfalt. Asta fiind cea mai dura, ca de cazut cadea in fiecare zi, ba in nas, ba in obraz...era saracu' numai vanatai si a luat si o masinuta in arcada de la frate-sau, de mi-a stat inima pana am vazut ca nu i-a scos ochiul si ca arcada nu e sparta.

Gatta, ii doresc Sarei insanatosire rapida, iar tie putere si sa nu pleci urechea la panicosii din jur, ca nu ai nevoie de un stres in plus. Instinctul tau te ghideaza cel mai bine.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

doamne ereena, ce sa zic...sunt intristata si revoltata...dar chiar nu putem face nimic????? ca pana la urma pe banii nostri se jaoca cu viata naostra....totusi, atata nesimtire si lipsa de empatie la un medic...nu pot sa cred...de ce mai esti medic domnule???du-te la coada vacii daca nu-ti place meseria...

imi pare rau, am toata stima pentru medicii buni, devotati meseriei si care intr-adevar au respect pentru pacienti...dar din pacate astia sunt o raritate...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Zuzici ,
Va multumesc mult pentru vorbele bune si pentru incurajari.Suntem pe drumul cel bun , slava Domnului...este tot maraita , mananca prost ( 10 lingurite de cereale , 1 covrig si 250 ml de lapte pana acum ) , dar macar nu a mai facut febra de aseara si a baut si un pic de apa , asa ca azi am schimbat primul pampers ud de 3 zile incoace.

Am iesit si putin pe-afara , ne-am plimbat cu caruciorul prin jurul blocului vreo 3 sferturi de ora. Acum doarme si pot si eu sa ma relaxez un pic.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

gatta ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun,nu te supara cu mancatu ca e normal si noi avem cam acelasi meniu de joi,singurul lucru ce l-a acceptat au fost sticksurile,si laptele cateodata nici ala.
nici azi n-a vrut sa manance dimineata doar lapte cu cereale si 2 biscuiti,sper sa reusesc sa-i dau ciorba cand se trezeste.mai am sa-i dau pana maine antibiotic si maine mergem la doctor la control sa vedem daca mai continuam sau nu.
sa se faca saratica bine cat mai repede!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Gatta,
sa stii ca poate mai bine treci singura prin toate cu copilul decat sa iti auzi chestii de la fiecare. M-a sunat soacra din .de(!!!!!) sa ma intrebe ceva banal (la ce nr stam, ca nu mai stie si sotul care a fost in week end la ei si-a uitat trusa de barbierit si una alta, sa o/le trimita cu posta lui) si sa ma mai descoase cum ii merge copilului.... Normal ca tre sa isi dea cu parerea: ca de ce NU reusesc EU sa ii iau ca lumea temperatura nici in fund, nici in ureche???? (fiindca nu maltratez copilul!!!!!) Ca sa il pun pe burta, sa il tina unu, doi oameni si gata, eu sa ii iau temperatura (in fund)!!!!! Ca nici dr nu face altfel!!!!! I-am adus la cunostiinta ca in ziua de azi dr au si ei termometru de ureche sau tampla..... si ca o sa fie bine, sa n-aibe ea grija! Inca imi clocoteste sangele in cap!
Oi fi eu o mama mai slaba din fire care nu il traumatizeaza si simte la mana oricum cand arde copilul!!!!!!
O prietena imi da dupa masa un termometru de tampla si il mai las sa doarma 30 min apoi incerc sa ii iau temperatura in somn!
UF! SOACRELE ASTEA!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Ceska ,

cata dreptate ai...
Sambata seara , cand eram panicata la maxim si cu nervii prastie , ma suna si pe mine soacra-mea sa ma intrebe de Sara. N-am de lucru sa-i spun ca nu bea lichide si s-a dezlantuit...ca sunt inconstienta , ca trebuie sa merg de urgenta cu ea la spital ca face blocaj renal , ca de ce nu reusesc eu s-o fac sa bea apa ...a inceput cu tot felul de sfaturi inutile , sugestii care oricum le incercasem inainte si n-au mers...in prima faza am fost politicoasa , i-am zis ca nu mai pot sa vorbesc si ca ne-auzim de dimineata. A devenit apoi isterica , ma suna din 10 in 10 min. , plangea la tel. ca vai ce nenorocire , ca pierdem copilul si alte chestii de-astea de mi-am iesit din minti si i-am zis sa inceteze , ca oricum ma pricep mai bine decat ea la crescut copii , din moment ce ea nu a crescut niciunul ...pe sotul meu si pe fratii lui i-au crescut bunicii pana la 18 ani.
Acum tot ea se da lovita , imi da respingere la apel daca incerc s-o sun.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

no comment... nici no mai suna,lasa ca va suna ea cand o sa-i treaca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

cesck...nu cred ca esti o mama mai slaba,nici eu nu-mi chinui copilul ca sa ii aiu temperatura...soacrele?HM...cred ca asa sunt ele...asa si a mea sare mereu cu sfaturi...si copii ei au fost crescuti de bunica...
Si multumim de laude...o sa-i transmit si lu tati mesajul...
in legatura cu piscinuta,am stat cu teama,dar a fost ideea lui tati si a promis ca daca inunda sufrageria strange el si spala si covorul...
Gatta... saratica,ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

lala ma bucur ca ai dat un semn de viata,eu am intrebat de tin caci ma temeam ca iar ai o perioada grea cu sotu de n-ai mai dat pe la noi..
am vazut-o pe bia,mama ce a crescut!mam bucurat s-al vad pe tati in poze cu ea,inseamna ca isi da interesul
multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna, zuze dragi!

Am citit si m-am intristat. Atat de multe fete cu probleme...care mai de care mai serioase...

Grati, Danubv...sincere condoleante!

Gatta, pupam Sarita si sper din suflet sa nu mai faca febra asa de mare! Atat de mult ati tras-o voi, dragele mele!
Sa nu ai nici un regret, mami! Nu-i usoara meseria de mamica, dar merita fiecare neuron tocit. fetele!

Ceska, si voi bolnaviori... Of of! Sper sa ajungeti la un pediatru si sa rezolvati repede si usor baiul!

Ereena, draga mea, am citit si pe blog ce ati patit! Ingrozitor! Ma bucur insa ca te-ai racorit acolo si le-ai spus parerea ta despre "minunatii" medici si asistente. Am trait umilinte in spitale, am trait umilinte de la medici (carora le-am dat bani gramada, cica in sistem privat), mama mea traieste umilinte in fiecare an cand merge la spital... Nu-mi plac generalizarile, dar sunt toti o apa si-un pamant. Putine sunt exceptiile si de obicei tare greu de gasit. Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem la mana lor!
Cred ca ar merita sa deschizi un subiect la Generale (cu tot riscul de a se ridica nu stiu cati medici de pe forum cu pareri "crete"). Macar le faci "reclama" si citesc mai multi oameni despre "profesionalismul" de kkt al acestor pseudo-zei (sa-mi fie scuzata exprimarea, dar asta este realitatea pe care o cunosc si eu f bine).
Pup dulce Mateiutul iubit si sper din suflet sa nu-l mai doara manuta!

Lala tin pumnii sa nu mai ploua la voi! Imi inchipui cat e de frustrant sa fii in concediu la mare si sa ploua!

Elle, imi pare rau ca s-a lovit asa de tare Eva. Si eu ma panichez tare in situatii de genul asta. Si stiu cum e sa si auzi lovitura. Groaznic!! Burtica ce face? Ema, cozonacelul tau cum mai e azi??

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui vally

ma scuzati ca dau buzna la voi aici...

sunt o viitoare mamica si am o mare nelamurire; va rog mult sa ma jutati cu un sfat legat de caruciorul bebeului sunt nehotarata intre unul cu landou PegPerego Skate (care se face si sport,dar este mai greu) si unul sport MacLaren (care poate fi folosit de la nastere, dar nu are landou detasabil...)
ce ma sfatuiti sa cumpar?

multumesc mult pt timpul acordat stiu ca sunteti fff ocupate cu bebeii vostrii

vally s34 Adelina

AMR 7 saptamani

vali, eu iti spun parerea mea...avand in vedere ca tu nasti vara...si pana la iarna bebelu tau va fi mai marisor..eu n-as lua cu landou..parerea mea e ca landoul e mai potrivit zilelor friguroase de iarna, ca il protejeaza mai bine pe bebe de vant/frig... eu una as cumpara un carucior usor, dar care bineinteles sa paota fi folosit de la 0 luni... nastere usoara si un bebe sanatos!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

multumesc mult pt sfat

vally s34 Adelina

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:

Am admirat si eu poze cu Bia fericita la tara si la zoo si cu Eric preocupat de jucarele. Ce frumosi sunt ...si ce cuminti. Ma uit uimita ce bine se inteleg cu alti copii de varsta lor , ce frumos se joaca impreuna. Din punctul asta de vedere , Sara este o rautate , nu pot s-o fac sa fie mai draguta cu ceilalti copii. In drum spre parc , ii repet de nenumarate ori..."mami , ne intalnim cu Daria ...cum ii faci tu Dariei...draga , draga " si ii arat ca trebuie s-o mangaie pe Daria si ea repeta "Daiia , daga ,daga"...ehhh , pana in parc uita si cum o vede pe Daria , cum se repede la ea. Sper sa-i treaca damblalele astea cat de curand , ca ma face de ras.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Gatta,
nu stiu daca sunt damblale, e doar o faza prin care trec si alti clopotei. In nici un caz nu te face de ras la varsta asta, nici macar nu ati inceput "educatia", asa ca dont worry. Si ti-o zice o mamica de baiat care si-o ia de la alt baietel de varsta lui. Vine spre B il capaceste, i se atrage atentia de catre parinti inca din faza de intentie dar el tot o face si dupa aia face "draga, draga". Noroc ca B le incaseaza cu stoicism fara sa riposteze ca altfel am avea meci de box.

Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ereena,
acuma am citit! De neacceptat, sub orice demnitate umana! Cine sunt ei daca au o diploma de medic??? Dumnezei? Ala macar s-a uitat si la cersetori!

Eu zic asa: mai du-te si maine la o clinica privata ceva, sau un cabinet de radiologie, fa o radiologie (oricum trebuia facuta pana acuma) o sa se vada chiar acolo cum se prezinta bratul. Daca nu e nimic AU NOROC! Daca e ceva la brat du-te la directorul spitalului, la colegiul medicilor!!!! Sau mai bine mai du-te odata la dr ortopezi, mai roaga-i frumos sa vada de copil (dar cu un reportofon sau ceva sa ii inregistrezi si eventual cu o echipa tv undeva pe hol gata sa intervina ei). Fa scandal Ereena!!!!!!Stiu ca ai facut deja dar unul mare, cu urmari! NU e admisibil asa ceva! Daca Matei are totusi ceva la brat? Si se sudeaza oasele aiurea? Sa nu poate face un sport sau ceva dintr-o prostie medicala ca eroare nu e!!!!!! Pentru binele lui Matei ma rog sa NU FIE NIMIC la brat! Eu i-as rupe bucati pe nesimtiti!!!!!!! E spital de stat? DA! Cotizezi la Sanatate? DA! Atunci sa isi faca treaba! Sa respecte un orar! Sa fie oameni!!!!!
Wow, ce m-am aprins!
Uite de aia astept pana maine sa-l vada pe B un medic OM si nu merg la o urgenta la Clinica de copii din TM! NU am chef sa ma calce in picioare un fii-te cine cu ecuson de dr.!!!!!
Problema e de principiu pana la urma. Daca tot acceptam sa fim injositi, protestam putin si gata AIA se invata ca merge si asa!!!!!! Uite ca nu merge!
Nu vreau sa te supar Ereena dar eu nu as lasa lucrurile asa...

Inca in vacanta

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput