Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Lala20,
hai ca mi-au mai trecut din nervii ce ii aveam pe soacra cand am vazut-o pe Biencuta! Ce mare si frumoasa e!!!!! Si harnica, o atrage maturica, si haioasa in piscinuta cu acel baietel. Voua nu v-a fost frica ca va inunda sufrageria???????
Sa ii transmiti lui tati de Bia ca ii sta f bine cu asa o mandrete de fata in brate! (el era cu Bia la struti, nu?)
Sa mai puneti poze, ne intrebam ce mai faceti???

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Zuzici ,
Va multumesc mult pentru vorbele bune si pentru incurajari.Suntem pe drumul cel bun , slava Domnului...este tot maraita , mananca prost ( 10 lingurite de cereale , 1 covrig si 250 ml de lapte pana acum ) , dar macar nu a mai facut febra de aseara si a baut si un pic de apa , asa ca azi am schimbat primul pampers ud de 3 zile incoace.

Am iesit si putin pe-afara , ne-am plimbat cu caruciorul prin jurul blocului vreo 3 sferturi de ora. Acum doarme si pot si eu sa ma relaxez un pic.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Gatta,
sa stii ca poate mai bine treci singura prin toate cu copilul decat sa iti auzi chestii de la fiecare. M-a sunat soacra din .de(!!!!!) sa ma intrebe ceva banal (la ce nr stam, ca nu mai stie si sotul care a fost in week end la ei si-a uitat trusa de barbierit si una alta, sa o/le trimita cu posta lui) si sa ma mai descoase cum ii merge copilului.... Normal ca tre sa isi dea cu parerea: ca de ce NU reusesc EU sa ii iau ca lumea temperatura nici in fund, nici in ureche???? (fiindca nu maltratez copilul!!!!!) Ca sa il pun pe burta, sa il tina unu, doi oameni si gata, eu sa ii iau temperatura (in fund)!!!!! Ca nici dr nu face altfel!!!!! I-am adus la cunostiinta ca in ziua de azi dr au si ei termometru de ureche sau tampla..... si ca o sa fie bine, sa n-aibe ea grija! Inca imi clocoteste sangele in cap!
Oi fi eu o mama mai slaba din fire care nu il traumatizeaza si simte la mana oricum cand arde copilul!!!!!!
O prietena imi da dupa masa un termometru de tampla si il mai las sa doarma 30 min apoi incerc sa ii iau temperatura in somn!
UF! SOACRELE ASTEA!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Ceska ,

cata dreptate ai...
Sambata seara , cand eram panicata la maxim si cu nervii prastie , ma suna si pe mine soacra-mea sa ma intrebe de Sara. N-am de lucru sa-i spun ca nu bea lichide si s-a dezlantuit...ca sunt inconstienta , ca trebuie sa merg de urgenta cu ea la spital ca face blocaj renal , ca de ce nu reusesc eu s-o fac sa bea apa ...a inceput cu tot felul de sfaturi inutile , sugestii care oricum le incercasem inainte si n-au mers...in prima faza am fost politicoasa , i-am zis ca nu mai pot sa vorbesc si ca ne-auzim de dimineata. A devenit apoi isterica , ma suna din 10 in 10 min. , plangea la tel. ca vai ce nenorocire , ca pierdem copilul si alte chestii de-astea de mi-am iesit din minti si i-am zis sa inceteze , ca oricum ma pricep mai bine decat ea la crescut copii , din moment ce ea nu a crescut niciunul ...pe sotul meu si pe fratii lui i-au crescut bunicii pana la 18 ani.
Acum tot ea se da lovita , imi da respingere la apel daca incerc s-o sun.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam si noi fetele!

intru si eu dupa ceva vreme, asa ca am destul de recuperat...scrieti, nu gluma...

avem cateva pozici noi, cu printisorul la iarba verde...

pentru cine are chef sa ne vada...

citesc si revin!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

cesck...nu cred ca esti o mama mai slaba,nici eu nu-mi chinui copilul ca sa ii aiu temperatura...soacrele?HM...cred ca asa sunt ele...asa si a mea sare mereu cu sfaturi...si copii ei au fost crescuti de bunica...
Si multumim de laude...o sa-i transmit si lu tati mesajul...
in legatura cu piscinuta,am stat cu teama,dar a fost ideea lui tati si a promis ca daca inunda sufrageria strange el si spala si covorul...
Gatta... saratica,ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Andreea...l-am admirat pe scumpul Eric... mutitele lui haioase...

POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

ma scuzati ca dau buzna la voi aici...

sunt o viitoare mamica si am o mare nelamurire; va rog mult sa ma jutati cu un sfat legat de caruciorul bebeului sunt nehotarata intre unul cu landou PegPerego Skate (care se face si sport,dar este mai greu) si unul sport MacLaren (care poate fi folosit de la nastere, dar nu are landou detasabil...)
ce ma sfatuiti sa cumpar?

multumesc mult pt timpul acordat stiu ca sunteti fff ocupate cu bebeii vostrii

vally s34 Adelina

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vally

ma scuzati ca dau buzna la voi aici...

sunt o viitoare mamica si am o mare nelamurire; va rog mult sa ma jutati cu un sfat legat de caruciorul bebeului sunt nehotarata intre unul cu landou PegPerego Skate (care se face si sport,dar este mai greu) si unul sport MacLaren (care poate fi folosit de la nastere, dar nu are landou detasabil...)
ce ma sfatuiti sa cumpar?

multumesc mult pt timpul acordat stiu ca sunteti fff ocupate cu bebeii vostrii

vally s34 Adelina

AMR 7 saptamani

vali, eu iti spun parerea mea...avand in vedere ca tu nasti vara...si pana la iarna bebelu tau va fi mai marisor..eu n-as lua cu landou..parerea mea e ca landoul e mai potrivit zilelor friguroase de iarna, ca il protejeaza mai bine pe bebe de vant/frig... eu una as cumpara un carucior usor, dar care bineinteles sa paota fi folosit de la 0 luni... nastere usoara si un bebe sanatos!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Am admirat si eu poze cu Bia fericita la tara si la zoo si cu Eric preocupat de jucarele. Ce frumosi sunt ...si ce cuminti. Ma uit uimita ce bine se inteleg cu alti copii de varsta lor , ce frumos se joaca impreuna. Din punctul asta de vedere , Sara este o rautate , nu pot s-o fac sa fie mai draguta cu ceilalti copii. In drum spre parc , ii repet de nenumarate ori..."mami , ne intalnim cu Daria ...cum ii faci tu Dariei...draga , draga " si ii arat ca trebuie s-o mangaie pe Daria si ea repeta "Daiia , daga ,daga"...ehhh , pana in parc uita si cum o vede pe Daria , cum se repede la ea. Sper sa-i treaca damblalele astea cat de curand , ca ma face de ras.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

am revenit si cu filmuletele:4 la numar:
http://entertainment.webshots.com/video/3000165410102239560zRpVbJ
Gatta, Bia se intelege bine cu baietelul care e in poze cu ea...dar cu alti copii,depinde de toanele ei...in general ii cam ciomageste...

POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

Mergi la inceput