Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 15
roli25 spune:
POZE DIN DELTA
Pentru cine are timp si dispozitie, enjoy!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
neata,
poftiti la o
bunaaaa!
lala cat am strigat dupa tine! ma bucur ca sunteti bine! am savurat pozutele cu bia la zoo, bia gospodina si cu semne de buna purtare .. e o frumoasa si o scumpica!
gatta uff ce soacra .. 
andreea l-am vazut si pe poznasul eric .. e un frumos si un smecheros!
vally te sfatuiesc sa cumperi un carut usor usor! o sa-ti fie mai usor sa-l cari, sa-l strangi, sa-l conduci si mai ales o sa-ti ocupe putin loc in portbagaj!
ereena vai nu-mi vine sa cred .. ce doctor cretin, ce spagar si handicapat! imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin astea .. nu exista nicio clinica privata in giurgiu? eu, taman din cauze din astea, prefer sa dau un ban la privat dar stiu ca se comporta omeneste ...
roli, alinus, nemary 
alina felicitari ptr maseluta! si noi suntem in plina explozie ... ii ies toate maselele .. dar vad ca e ok .. a facut greva foamei vreo 2 saptamani dar de vreo 4-5 zile papa bine.
roli ti-am admirat frumosii!! cum se joaca ei frumos impreuna pe plaja .. sunt tare haiosi cu vestele de salvare. tare frumos a fost un delta!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:

ROXANICI

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani!
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani!
ROXANICI
Sa traiasca,
ROXANICI
Sa traiasca,
LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa iubita, sa fii fericita, sa fii implinita si bucuroasa alaturi de minunea ta de buburuza frumoasa si desteapta, de sotior si de cei dragi! Sa va fie viata buna si linistita!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
jelimoni spune:
[quote]citat din mesajul lui roli25
POZE DIN DELTA
Pentru cine are timp si dispozitie, enjoy!
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
[/quote
am vazut si eu pozele ,se vede ca v-ati simtit tare bine in delta!
gabrittza spune:
neata!
sunt pe fuga ca am niste drumuri de fcut zi,Daria e la mama ca sa ma -ot misca in voiie.
am intrat sa ii zic Ereenei ca sunt dea dreptul socata de ce am citit aici si pe blog.
Ceska a zis bine ce a zis sa faci ca lucuruile nu ar trebui lasate asa.problema e ca daca reclami la colegiul medicilor...nu rezolvi nimic pt ca ei au obiceiul sa aplaneze totul cu o "mustrare" si medicul isi va desfasura activitatea la fel ca pana acum.
cel putin asta e parerea mea despre colegiul medicilor!(sunt asistenta si crede-ma ca stiu,desi lucrez in sistemul privat)
mergi mai bine cu matei la o clinica privata ca sa fii linistita ca macar baiatul nu are nimic
pupici
revin mai tarziu
o zi buna va doresc!
gattasalvaje spune:
Neatza !
Ereena , mitocania si nesimtiea doctorilor din Romania nu are masura . Sunt revoltata pana la sila de sistemul medical romanesc si de faptul ca nimeni nu-i trage la raspundere pe acesti impertinenti .Au ajuns sa umileasca bietii pacienti , trebuie sa ne ploconim in fata lor ca in fata unor semi-zei ca sa ne bage in seama. Se fac filme pe subiectul asta , se da la stiri ...dar atat
. Niciodata nu auzim de vreun doctor ca a fost luat pe sus de politie ca l-a prins luand spaga , ca vreunul a facut inchisoare pentru mal praxis . Asa cum spunea si Gabritza , Colegiul Medicilor , in loc sa fie ca o Garda Financiara printre tagma medicilor , le ia apararea de cate ori gresesc. Am vazut la tv o dezbatere despre cazul Soniei a lui Kay , in care erau invitati tatal micutei si un bastan de la Colegiul Medicilor...te apuca sila sa vezi cum ala ii lua apararea lui Iosup , cand este dovedit clar ca a gresit flagrant in acest caz. Parca vad ca si pe-astia de la CMU care au omorat baietelul ala la RMN , ii scot basma curata.
Tzara de k...t , numai la noi cred ca se intampla asa ceva
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Ginette,
LA MULTI ANI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Am avut iar o noapte cu febra, la 00:30 ardea dar termometrul de frunte arata doar 38.2 La fel ardea si sambata cand cel de ureche arata 38.1. Dupa nurofen, calgel si multa apa s-a linistit si a adormit. Am ratat micul ejun in familie pentru ca ne-am trezit la 8!!!! Acum are cica 36.8 dar e ffffffff marait, la 11;30 mergem la dr.
Intrebare: cat costa o consultatie la pediatru in sistem privat?
PS..
Mesajul anterior pentru Ginette trebuia sa fie cu alt font, de alta marime si culoare dar nu imi iese deloc.... la computerul asta.
Roli,
frumos concediu in Delta ati avut! B tot striga 'baby, sand' cand ii vedea pe baieti in nisip....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alina023 spune:
Buna dimineata!!
Roxanici, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, fericita, iubita, rasfatata si sa-ti aduca multe bucurii buburuza ta!!! La multi ani, draga noastra!
Ceska, te costa intre 80-120 ron, in functie de medic. Succes si asteptam sa ne scrii ce ati facut!
Roli, v-am admirat fotografiile. Ce locuri frumoase!! Cata liniste trebuie sa fi fost acolo (ma rog...zgomotul facut de pasari probabil ca era).
Imi inchipui ca nu a fost f odihnitor pt voi, dar in mod sigur a fost o experienta f interesanta mai ales pentru copii.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
roli25 spune:
Ginette, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI