Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui jelimoni
eladea l-am admirat pe eric,m-am uitat prin mai multe albume caci nu l-am mai vazut de mult,ce frumos a crescut un adevarat barbatel! are asa o fatzuca de baiat cuminte,chiar este?sau e inselatoare expresia?![]() MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
jelimoni, multam de vizionare...
aparentele inseala, asa cum mai spuneam eu undeva...*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Laura Ioana spune:
Roxaniciuleee
sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Ereena
pfoai de mine ce nenorocit! Pup manuta cu buba si fatzuca trista si cu lacrimute ale lui Matei
Bine ai facut ca i-ai spus ce aveai pe suflet!
Elle
multi pupici si pe cucuiata Evita
Cred ca ai inghetat de spaima! Of!
Gabi (ploscariu) am reusit si eu sa pun azi niste banuti pt Ionut
Ufff, sper sa se stranga banutii intr-un ritm mai rapid, ca sa scape puiul mic de tot necazul!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Am pus pe prima pagina datele complete ale contului in care putem pune banuti pt a-l ajuta pe Ionut (de Ploscariu). Doamne ajuta sa reusim sa strangem mai repede banutii, ca puiul trebuie operat cat de curand
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Lala_D spune:
La multi ani fericiti alaturi de cei dragi iubita Roxana !!!
Scurt ca ma trage piciul de maneca
:
- Mary hotelul se numeste Flamingo Grand.
- nu a mai plouat ![]()
-Elle pup lovita, sa se ia de mana cu tornada plina de cucuie si julituri
-pup bolnaviorii in special pe Sara, Matei ghipsatul si Benji 
-Andrei cu o mama si un tata denaturati a trecut peste febra in regim spartan de apa/soare/apa/ soare/ nurofen si plimbare. Aceiasi metoda functionat ireprosabil ani la rand cu Bogdan.
- merci pt comentarii pe blog, nu a fost nici-un apropo la nimeni doar un post foarte personal si o perceptie proprie. Toti avem conceptii de viata si le aplicam in functie de ce ni se potriveste.
- poze noi pe blog
-tornada are baterii inepuizabile in fundulet, norocul lui ca-i dragalas si toata lumea il alinta, cred ca daca le darama la astia hotelul scapa basma curata doar uitandu-se gales la ei ![]()
- prin comparatie frati-su a fost un sfant , de ridicat statuie zau asa ![]()
Inchei telegrama ca deja evadeaza pe usa afara si nu ar fi prima data ![]()
Pupam pe toata lumea
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
ciccolina spune:
ereena,
este intr-adevar frustrant ceea ce ti s-a intamplat.
Este inutil sa comentez si sa-ti spun ce au spus si alte mamici.
Ceea ce se intampla este strigator la cer si am renuntat sa sper ca se va rezolva ceva in sistemul sanitar, in cel de invatamant, etc.
Poate este o forma de "dat bir cu fugitii" dar sa stii ca exact cum a spus Gabby....eu folosesc sistemul privat.
Scutesti timp, serviciile sunt pertinente (nu perfecte) si eviti situatii de genul celor prin care tocmai ai trecut. Si nu e vorba numai de tine, ci si de copil.
Si sa nu-mi spui ca financiar e mai ieftin pt ca nu cred. Cu cat dai in stanga si drepta la asistente si doctori....prefer sa platesc consultatia elegant, cu programare si gata.
Sincer, eu nu as fi stat 3 ore sa astept un ratat de om si probabil ca beepurile ar fi fost mai dihai.
Oricum, parerea mea este ca ai facut o mare greseala ducandu-te la cel de-al doilea medic din acelasi spital. Daca vrei sa verifici un diagnostic al unui medic, te duci in cu totul alta parte pentru ca ei sunt colegi si NICIODATA nu o sa se denigreze unul pe altul.
Adevarul este ca nici eu, in orice ramura as lucra, nu as spune unui client ca un coleg de-al meu a fost idiot iar doctorul nr 2 daca dadea alt diagnostic, asta ar fi spus.
Este adevarat ca eu una, daca as fi medic, mi s-ar rupe de colegul meu si as trata cum se cuvine pacientul fara sa fac comentarii. Dar asta sunt eu si cativa medici...pe care ii numaram pe degete :((
Pupam bolnaviorii
gabrittza spune:

Roxana 

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fiecare clipa traita alaturi de cei dragi!
un buchet de 

de la noi plus 

gabrittza spune:
eu abia acum m-am adunat de pe drumuri.
am rezolvat dosarul Dariei pt cresa.maine il duc si poate ca o las si pe Daria 4 ore sa vedem cum ne descurcam.
am fost sa dau un examen pt ca acum sunt consultant wellness(ceska stie ce spun ca ma refer la herbalife)
ma odihnesc un pic intinzand niste rufe si apoi plec sa platesc niste facturi si zbor apoi pana in colentina sa imi iau copilu de la mama.
despre sistemul sanitar .....eu lucrez in cel privat cum am mai spus. aici se pune accentul pe satisfactia clientului,sunt standarde de calitate care ne "obliga" sa fim la inaltime.daca un client e multumit vine si a doua oara si mai recomanda si prietenilor.
daca nu e multumit noi avem de pierdut.
in sistemul de stat .....nu stiu pe ce se pune accentul.eu m-am lovit mult de sistemul sanitar de stat cu toti membrii familiei.am intalnit si dr buni care isi faceau meseria super bine dar....si cei care daca nu vedeau banu nu ne bagau in seama.asta nu cred ca se va schimba prea curand.pt ca pe ei nu ii verifica nimeni.colegiul medicilor e doar cu numele ca de actionat nu se actioneaza.de ce?probabil le e frica sa nu plece dr din tara!sau poate ca primesc si ei spaga?nu stiu raspunsul dar stiu ca nu li se intampla nimic nici in cazul in care mor pacienti din vina lor.asta e adevarul!
si cum zici tu ereena ca nu e o policlinica privata acolo,asta le da lor putere din pacate!ca nu ai alta alterntiva si vrei nu vrei tot la ei ajungi!

m-am cam aprins si m-am enervat rau pt ca mi se pare inadmisibil sa fii tratat ca un nimic doar pt ca ai nevoie de un dr!!!!cand e dreptul nostru la sanatate!
revin mai pe seara,sper mai calma...![]()
ceska777 spune:
Scurt ca sunt pe fuga.....merg la dr (pt mine) si vreau sa apuc sa fac un dus si tre sa plec pe sustache sa nu ma vada gaza.
Pe blog puteti citi cum a fost vizita la dr si ce a urmat dupa...
Mai scriu cand revin....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Adelina