Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 21
carpatina spune:
Offf.. micul fluturas...
Sunt convinsa ca la el acasa nu o sa mai planga asa de tare la fizioterapie!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Gabriela77 spune:
Pt dragul fluturas si mamica lui!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+
flori76 spune:
Of,manca-l-ar mama de pui mic Sunt sigura ca el e bulversat de noutatile din ultimele zile.Eu zic ca o sa se obisnuiasca repede cu Cristina,mai ales ca e romanca de-a noastra,vorbeste pe intelesul lui si poate o sa contribuie putin si prezenta baietelului lor,daca ajung sa se imprieteneasca.
Pupici dulci dulci prietenului meu Andrei ,iar voua,parinti minunati,o imbratisare stransa si cu muuuuult dor
------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008
Asa a venit pe lume Piscotel
Roxana_G spune:
fluturasul, sigur ca e putin mai agitat, sunt atatea noutati pentru el! Dar sigur va fi bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
pisellino spune:
nana cred ca la el acasa o sa ai mai mari sanse cu fizioterapia la noi vine sapt viitoare o tanti logoped, dar are si cursuri de kinetoterapie sa vedem ce-o mai fi
robi azi a facut febra mare, termometrul meu digital s-a oprit la 40 ca nu arata mai mult, am tot zis ca-mi cumpar unul care are pana la 45 de grade, ca lui robi de-ala ii trebe
spre mirarea mea, dupa febra asa mare nu a facut crize...nu stiu daca sa ma bucur inca
pup fluturashului
despre robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141048
pisellino spune:
ah...am fost la pediatru si i-a gasit rosu'n gat asa ca luam antibiotic augmentin pe care de obicei il vomita
pup
Yaia spune:
Nana, rabdare, putere...nervi de otel!
Orice inceput e greu...ce sa-ti spun, asteapta-te ca de acum inainte cateva luni bune sa nu te piarda din ochi cand mergeti intr-un loc nou, in vizita. Va sta agatat de tine ca o maimutica...asta a fost la noi. Dar curiozitatea o sa invinga si o sa plece in explorari si uita ca poate fi 'parasit prin straini'.
Hai, Fluturas! Adaptare usoara!
Hai, Nana! Rabdare...fara tutun!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Happiness_4_us spune:
Doamne ajuta! Asa sa fie!
Ieri a stat tati cu el si dupa o ora si jumatate a inceput sa planga din senin si nimic nu il consola. Hulda a incercat sa il calmeze dar n-a fost chip , asa ca a intrat tati pe fir si cand l-a vazut, mai abitir plangea. L-a imbracat sa il scoata in curte in speranta ca se va linisti si il va duce inapoi, dar pas. Pana nu a iesit cu el pe poarta si nu l-a asezat in scaunel, nu s-a oprit din plans. Cand au ajuns in parcare acasa, si a vazut cladirea, a inceput sa bata din palme si sa se bucure, iar in casa nu mai avea nimic.
Poate ca e prea mult dintr-odata. Poate ca trebuie luat pas cu pas si marita perioada dar mai lent.
Azi l-a dus tot tati si a plecat la birou, ramanand sa il sune Hulda daca incepe ir sa planga, si sa mearga sa-l ia.
Trebuie sa inteleaga ca nu il forteaza nimeni si speram noi sa inceapa sa prinda drag de gradi.
Azi nu mai mergem la Cristina, asteptam sa vina ea pe teritoriul fluturasului sa vedem cum se comporta.
Pisellino, imi pare tare rau ca e bolnavior Robi. Si Andrei a facut ieri febra, desi mucisorii nu mai curg. Ma bucur tare ca nu a facut vreo convulsie febrila Robi, ca de regula, ei cu istoricul lor, sunt predispusi la asa ceva.
Eu cum sare de 38 temperatura-i pun imediat un supozitor cu paracetamol, ieri i-am pus si sosetute cu otzet, iar aseara la culcare, ptr ca iar incepuse sa creasca, i-am dat Panadol si toata noaptea a fost ok, desi ma pregatisem sa repet doza. Nu a mai fost nevoie.
Multa sanatate!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
pisellino spune:
si eu ii dau de toate cand vad ca urca temperatura, dar degeaba, daca e de urcat, sare din 40.andrei cand o sa ia pranzul la gradi? am uitat sa te intreb cum mananca andrei ca robi mananca numai papa la blender, nu e prea bun la mestecat.
pup ne mai auzim ma duc la cavaler ca plange