Andrei, sufletelul nostru curat! (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, sunt zile mai bune si mai rele si pentru ei. Poate astazi nu a mai plans asa mult. Va pupic, sa aveti un weekend placut! Mult succes saptamana viitoare, fara lacrimi sa fie! (noi mai plecam o saptamana).

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa aveti o saptamana buna la gradinita! Sper ca s-a obisnuit cu noua terapeuta, Cristina!
Fluturasului!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nici o poveste de weekend? Sper ca suntei bine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

In weekend nu am apucat sa experimentam nici o fizioterapie ptr ca oamenii au ajuns tarziu in Reykjavik, Andrei deja era obosit si molesit asa ca am amanat.
Astazi iar la drum la Cristina si incercam varianta fara mine de fata sa vedem ce se intampla.
Sper sa fie ok, va plange sigur la inceput si cred ca si in timpul exercitiilor, ptr ca asa facea si cu Helga si cu d-na Nuti la fiecare sedinta, dar cand se va dumiri el despre ce e vorba, se va mai linisti.

Astazi la gradi a plans cand l=a lasat tati, dar Hulda l-a preluat si i-a aratat albumul cu poze cu noi, bunicii etc si l-a linistit imediat. E bine ca ei uita repede.
La 11 jumatate cand a ajuns tati sa il ia, era deja in clasa, fusese afara si se jucase in nisip, chiar daca afara bura .
Bineinteles ca imediat ce l-a reperat pe tati a inceput sa-i tremure buzitza si sa planga sa-l ia, dar sa-l ia atunci, in clipa aia.
Altfel, Hulda a zis ca a fost cuminte, ca nu a plans si s-a jucat, doar ca nu a putut sa-l schimbe de Libero ptr ca nu a vrut cu nici un chip sa stea. Fluturasul nu sta locului pe spate ca sa poata fi schimbat, drept ptr care noi am dus la gradi chilotei Libero, ptr ca el este mereu schimbat in pozitia in picioare. Cred ca Hulda a scapat asta din vedere si de-aia nu a reusit cu nici un chip sa-l schimbe.
Poate va reusi maine.
Cam astea-s noutatile.
Maine ne asteapta o noa zi de gradi.

Carpatina, cum mai e trandafirasul? S-a mai obisnuit? AI plecat de pe bancutza?
Rox, concediu placut!
Yaia un sa plece afurisitele de gretzuri!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Da mai Nana.. m-am ridicat de pe bancuta.. sau cel putin asa-mi zice tati, ca nu mai am de ce sa stau acolo... Sa vedem cum o fi cand vine vremea sa o duc eu la cresa - ca acum o duce numai el-

Sper ca exercitiile cu Cristina sa-l ajute.. ca de plans sunt convinsa ca va plange ..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mult succes, Nana!Doamne ajuta sa fie bine totul!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

O floare si-o raza de soare!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, dureaza cam o luna, doua pana se acomodeaza cu noile persoane de la gradinita, dar apoi nu v-a mai vrea acasa, veti vedea. Si e musai sa-l iei in brate de cum te vede. Cel mai placut e cand afara ploua, el e cu hainele de ploaie si cu cizmele de cauciuc, plin de noroi din balta pe care tocmai o seca, cum zicea mama mea si vrea sa-l iei in brate....o placere!

Cu greturile e nitel mai bine, multumesc! Sa traiasca ceaiul de menta cu lamaie si tot ce e sarat si poate fi ciugulit: popcorn, nachos, chipsuri, pufuleti...o sa ma fac cat o elefantica...dar eram deja, oricum, si orice sa nu mai simt greata. Cu greutatea rezolvam noi dupa bebe.

Fluturasului cuminte!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Numai vesti bune! Bravos! Ma bucur ca mai dispar greturile si ma bucur ca trandafirasul incepe sa fie ok. Asta e si avantajul meu, ca il duce tati pe fluturas la gradi si tot el il si ia.

Altfel, in fiecare dimineata plange si la fiecare pranz la fel.
Ieri cand s-a dus tati sa-l ia, l-a g asit in brate la Hulda dormind. Fusese afara si cand au intrat in clasa sa-i spele si sa-i aseze la masa, el s-a bagat la somn.
Tati s-a apropiat de el si l-a strigat in soapta: Andreeeiii, si el a deschis un ochisor, s-a uitat, l-a inchis la loc dupa care in secunda 1 i-a deschis pe amandoi, a ridicat manutele la el si a inceput sa-i tremure buzita. Puiul mic si scump.
Cam asta ptr ieri, deci ne-a dat somul ala de jumatate de ora, tot programul peste cap. A trebuit s aplecam mai devreme la C la fizioterapie, a plas toata sedinta, pe drum a adormit, de mancat nu a prea mancat, etc.
Dar trecem peste si mergem mai departe.
Sa fie el sanatos!
Vineri este inchisa gradinita, o inchid o zi/luna, asa ca o sa imi iau liber si o sa stau cu fluturasul acasa. Abia astept sa petrecem o zi numai noi 2.

Va pupam tare!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Nu mai aveti nici o vizita a bunicilor in plan?

=====================

Mergi la inceput