Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 5
Danicris spune:
Buna dimineata.
Fetelor, copilul meu s-a trezit la ora 5. Scancea cu ochii inchisi, l-am pus la tzatza convinsa ca adoarme. Nene, dupa ce a supt s-a energizat de zici ca i-am dat redbul, a trebuit sa renunt la somn, ne-am dus in sufragerie la joaca. Sunt franta, mai ales ca ieri am facut multa treaba prin casa, plus gatit 3 feluri de mancare. Asta e !
Am facut cafea. Multa si tare. Cine doreste, cine pofteste …
Adriana, mare dreptate ai cu programul diferit la copii. Sotul meu are o colega care locuieste langa blocul nostru si are fetita de 5-6 luni. Ne vedem cam la 2-3 saptamani din greseala desi iesim amandoua zilnic si ne plimbam in acelasi parc.
Ylari, ma bucur ca vremea este ok si ca va simtiti bine. Mai vrem poze cu blondina ta frumoasa.
Andrada, legat de piciorus, cu problema asta m-am dus si eu la doctoreasa. Mi-a spus ca incaltamintea trebuie sa fie inalta, sa-i cuprinda toata glezna. I-am gasit sandalute romanesti facute pe la Cluj foarte inalte, din piele, extraordinar de bune, doar ca-s albe, nu au alte culori, le recomand cu caldura. Si mi-a mai recomandat masaj la labuta, asa pe lateral, in fiecare zi macar cate 5 minute. Stai linistita, se corecteaza.
Inais, saru’mana, imi creste inima cand citesc asa cuvinte frumoase despre rasfatzelu’ meu. Pofta buna la praji cu zmeura si visine !
Georgiana, saru’mana pentru aprecieri. Ooof, si tu cu diete ?!? Si eu, tot timpu’, cum mananc ceva mai mult cum se depune, asa ma enerveazaaa … Bine, eu sunt miniona, la mine se si vede repede.
MsBB, data viitoare nu mai scapati, m-am gandit deja, ne vedem la cafeneaua lui Adi, baiatul nasilor nostri, mai ales ca fix langa ea este si un loc de joaca pentru copii. Mi-ai facut pofta de pepene galben, n-am mai mancat de multisor, azi trimit sotu’ la piata. Sa stii ca nici Vladuc nu raspunde la numele lui tot timpu’. Totusi cred ca isi recunoaste numele pentru ca desi sta cu spatele, mustaceste, deci stie ca este strigat. Eu insa am alta problema : nu recunoaste decat doua obiecte : mingea si cartea. Daca-l intrebi de unul dintre astea se duce direct la el, insa altceva nu stie. Aaaaa, mai stie de catel. Cam atat. Nu e cam putin ? Habar nu am.
Micaela, saru’mana. Eeeee, slabanoaga este prietena baiatului nasilor nostri, o tipa inalta de vreo 1,85-1,90m si frumoasaaaaaaaaaaa … Eu sunt … mica si grasa. Adica am 1,56 si 57kg la ultima cantareala. Deci iti dai seama in ce hal arat. In poze nu prea apar ca n-are cine sa le faca, sotului nu-i place sa faca poze, chiar i-am spus intr-o zi ca daca mi se intampla ceva Vladuc nu are prea multe amintiri cu mine, eu sunt intotdeauna in spatele camerei. Apar si eu totusi intr-o poza, uite in asta : http://picasaweb.google.com/danicris28/1Anisor#5350067819708727858
Intre timp Vladuc s-a culcat la loc. Vad ca nici voi nu v-ati trezit, sunt singura pe-aici, am plecat, pupici, papaaaaaaaaaaaa …
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danicris Buna dimineata. Fetelor, copilul meu s-a trezit la ora 5. Scancea cu ochii inchisi, l-am pus la tzatza convinsa ca adoarme. Nene, dupa ce a supt s-a energizat de zici ca i-am dat redbul, a trebuit sa renunt la somn, ne-am dus in sufragerie la joaca. Sunt franta, mai ales ca ieri am facut multa treaba prin casa, plus gatit 3 feluri de mancare. Asta e ! Am facut cafea. Multa si tare. Cine doreste, cine pofteste … Adriana, mare dreptate ai cu programul diferit la copii. Sotul meu are o colega care locuieste langa blocul nostru si are fetita de 5-6 luni. Ne vedem cam la 2-3 saptamani din greseala desi iesim amandoua zilnic si ne plimbam in acelasi parc. Ylari, ma bucur ca vremea este ok si ca va simtiti bine. Mai vrem poze cu blondina ta frumoasa. Andrada, legat de piciorus, cu problema asta m-am dus si eu la doctoreasa. Mi-a spus ca incaltamintea trebuie sa fie inalta, sa-i cuprinda toata glezna. I-am gasit sandalute romanesti facute pe la Cluj foarte inalte, din piele, extraordinar de bune, doar ca-s albe, nu au alte culori, le recomand cu caldura. Si mi-a mai recomandat masaj la labuta, asa pe lateral, in fiecare zi macar cate 5 minute. Stai linistita, se corecteaza. Inais, saru’mana, imi creste inima cand citesc asa cuvinte frumoase despre rasfatzelu’ meu. Pofta buna la praji cu zmeura si visine ! Georgiana, saru’mana pentru aprecieri. Ooof, si tu cu diete ?!? Si eu, tot timpu’, cum mananc ceva mai mult cum se depune, asa ma enerveazaaa … Bine, eu sunt miniona, la mine se si vede repede. MsBB, data viitoare nu mai scapati, m-am gandit deja, ne vedem la cafeneaua lui Adi, baiatul nasilor nostri, mai ales ca fix langa ea este si un loc de joaca pentru copii. Mi-ai facut pofta de pepene galben, n-am mai mancat de multisor, azi trimit sotu’ la piata. Sa stii ca nici Vladuc nu raspunde la numele lui tot timpu’. Totusi cred ca isi recunoaste numele pentru ca desi sta cu spatele, mustaceste, deci stie ca este strigat. Eu insa am alta problema : nu recunoaste decat doua obiecte : mingea si cartea. Daca-l intrebi de unul dintre astea se duce direct la el, insa altceva nu stie. Aaaaa, mai stie de catel. Cam atat. Nu e cam putin ? Habar nu am. Micaela, saru’mana. Eeeee, slabanoaga este prietena baiatului nasilor nostri, o tipa inalta de vreo 1,85-1,90m si frumoasaaaaaaaaaaa … Eu sunt … mica si grasa. Adica am 1,56 si 57kg la ultima cantareala. Deci iti dai seama in ce hal arat. In poze nu prea apar ca n-are cine sa le faca, sotului nu-i place sa faca poze, chiar i-am spus intr-o zi ca daca mi se intampla ceva Vladuc nu are prea multe amintiri cu mine, eu sunt intotdeauna in spatele camerei. Apar si eu totusi intr-o poza, uite in asta : http://picasaweb.google.com/danicris28/1Anisor#5350067819708727858 Intre timp Vladuc s-a culcat la loc. Vad ca nici voi nu v-ati trezit, sunt singura pe-aici, am plecat, pupici, papaaaaaaaaaaaa … Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
tu in poza aia esti grasa? vorba lui MissP: HUOOOOOO!!!
deci da.
si mara deschide/inchide usi. Repetitiv! si sertare...si usi la dulapuri.... si tot.
nici ea nu raspunde la nume... sau vorba lui Inais, mai selectiv asha, mustaceshte acolo cand aude ca e strigata, mai ales cand face ceva si e linishte...
inais, la voi nu se aude bormashina/picameru ala?
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Neatza! Ne-a dat trezirea fata noastra.
Inais, plaja e asa si asa, nu era foarte multa lume, dar ieri plimbandu-ne am constatat ca noi stam in zona mai parasita a statiunii, mai inspre Cap Aurora nu vezi hoteluri in paragina, abandonate, ca aici si e mai multa lume. Sunt 2 piscine la hotel, una mare (foarte adanca, cea mai mica adancime e de 1,70 iar cea mai mare 3,20) si una de copii in care intru si cu grasa. Ii place la nebunie, dadea ieri din picioare ceva de speriat. In cea gonflabila o bagam ca si solutie de compromis.
Nici Eva nu raspunde mereu cand o strigi, chiar ma speriasem, dar acum m-am linistit ca vad ca si cupii vostri isi arata la fel personalitatea.
Va pup pe toate.
Mai fetelor, ce regim, nene, ca am bagat ieri o ciorba de burta (nu mai mancasem dinainte sa raman gravida), apoi pilaf cu piept si cu salata de varza... Bineinteles porumbii fierti de cuviinta, Asa ca : "Huoooo cu regimurile voastre"
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
Neata,
Mai dau si eu o cafea.Cu cofeine, ca sotul mi-a deschis un pachet fara si am fost ametita ieri toata ziua.
Apropo de olimpiada bebelusilor: deschidem tot, inchidem tot. Problema e ca nu reusim cu clanta inca, mai avem de papat un pic de carnita cu legume si sa facem mult nani. Dupa aia am pus-o oficial.
Inais vezi ca exista opritoarele alea de la Chicco sau Primii pasi care se pune sus la usa ca sa nu se inchida si asa nu mai ai probleme.
Noi alea de jos le foloseam ca jucarii de ros. Noi totul folosim ca jucarii de ros. Absolut tot. Acuma ce sa zic, Sebastian raspunde mereu la nume, mai putin cand sunt reclame sau face ceva interzis. Atunci brusc uite cum il cheama. Ca acum, bate in vitrina, eu ii zic nu e voie si el baga ignore. Sau ma bombane, ca mai nou asa face.
Scoate cartile, a ajuns in final la ele. N-ar fi o problema dar le roade.
Urla daca nu il lasi sa faca ce vrea. Face ca toate alea si mai da si din picioare. Ieri am petrecut ziua intre : Aiiiiiiiii si Wiiiiiii
Am inceput azi cu Aiiii deci nu stiu unde ajungem. Om vedea. Cred ca ne chinuie si dintii, dar mai rau personalitatea.Strange pumnii si le tremura asa ... ca de nervi deci are din greu personalitate. Se si roseste de draci.
Nu stiu ce ne vom face mai tarziu. Cred ca va fi genul de copil cu care tb sa pleci din locuri publice sa nu te linseze multimea. Pe mine nu ma deranjeaza ca face asa, adica ma deranjeaza dar ma fac ca sunt ZEn.
Asta e, ne facem noi mari. La potrivirea programului depinde de copii. Pai noi cu Mara suntem cam pe aceeasi lungime de unda dar cu Inais nu ne-am putea vedea nici daca ar fi vecina de palier.
Dar totusi daca am nimeri in aceeasi perioada si cam aproape de cineva am reusi sa ne potrivim cumva.
Ma duc sa ma imbrac ca sa ne vedem cu Mara si cu Cleo in piata.
MsBB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Iasmina deschide usii, sertare...mai nou ajunge la manerele usilor mobilei din bucatarie si a descoperit ca de acolo se deschid si are acces la comorile pe care i le interzice nesuferita de mami ... |
acum stiu de ce nu-mi raspunde fie-mea pai daca-s nesuferita si tin comorile sub cheie
Hai sa va povestesc o faza.
Vine vara-mea din Italia cu baietelul ei nascut cu fix o luna inaintea fii-mii. Bun si vin saracii oameni cica in casa de oameni cumsecade, prietenosi - habar n-aveau ei cate pericole se ascund pt copilul lor .
Cel mic dupa 2-3 secunde de timiditate se apuca se scormoneasca fiecare cotlon al casei, sa traga, sa deschida, sa vada in fiecare loc ce se eghzista . Si cum umbla el mai cu spor a dat de cuier care are o singura usa principala ce se lasa in jos. Normal, s-a dus cel mic acolo si cu un jap a tras de usa si direct cu capul de gresie si usa de la cuier peste el.
Taica-su pe faza in secunda aia il culege de pe jos dupa care ii zice maica-sii " Vai, pui, a cazut!" si maica-sa " dar cum a cazut? s-a lovit?" Ei si cand s-a apucat sotul vara-mii sa descrie in aer niste flick-flack-uri, neshte scheme din alea karate kid de ziceai ca a facut baiatul bungee-jumping cu saritura pe spate a la Jackie Chan
Evident exagera, de fapt nu se lovise prea tare si dupa vreo cateva secunde s-a pus pe ras.
A 2-a zi vorbeam cu omu' meu ca ce bine ca mandra noastra inca n-are fortza sa deschida usa de la cuier darrrrrr .....NORMAL a trebuit sa ne auda si sa-si traga usa peste ea de mi-a sarit inima in kiloti .
Asa ca => acum suntem cu usi legate cu banda, sertarele blocate si ca o mama nesuferita ce se respecta am blocat accesul la toate locurile mai periculoase. I-am lasat intentionat vreo 2-3 dulapuri unde poate umbla, i-am pus niste bidoane si cutii cu care are voie sa se joace.
Usile sunt interesante ca material de tortura. Cum fii-mea inca n-a realizat ca partea de la brau in jos ii apartine tot ei , isi trage usa peste picioare, peste degete si apoi de oftica ca s-a "dat" usa la ea, se pune in fund si pe bocit. Mama ei de usa , cum sta in calea fericirii fie-mii
Daca reuseste sa treaca de marea bariera ov cors ca nu e politicoasa sa inkida usa dupa ea - deh, stam in panta
Da, da fac coada la , cine statea si se uita pe pereti azi-noapte pana pe la vreo 1? MOI! Pe la 7 cand a dat mandra trezirea parca m-a lovit parca fulgerul intre ochii
Dani - imi frec mainile de bucurie - abia astept sa ne vedem! V-ati mai pus in gand o data cand sa veniti iar incoa?
De recunoscut cred ca-si recunoaste jucariile ei. Cand venim acasa de undeva se duce direct in camera ei si le inventariaza pe toate. Cateodata cand o rog sa-mi aduca mingea ori alt obiect se bucura si se duce glont la ele ( oricum sufera de amnezie ca si mine, pana la ea credeam ca numa io sufar de , ma duc la bucatarie, de ex, si ajunsa acolo ma uit tampa , ce naiba vroiam eu de acolo? si evident cand ajung inapoi imi aduc aminte Asa si ea ).
Avem de ex un papagal si cand o intreb "unde e papagalul mami" se uita spre el si bodoganeste pe limba ei.
Dar este f selectiva si la asta - numai cand si daca vrea
Cleo - te-ai mutat? Baga unu deja forta cu picamaru' in crieri mei
Ylari - ai mila, mama ! Nu mai zi din astea ca inec tastatura in bale
O zi buna sa aveti!
Ii uram o zi frumoasa si domnului AIIIII - plimbare frumoasa cu Mara
Iar m-am lungit ?
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Micaela06 spune:
Neata,
Stiti de ce intrebam aia cu usile? Ca citisem pe undeva ca ar fi unul din semnele autismului, asta cu inchisul si deschisul repetitiv... na ca am scris, uneori imi e si frica sa scriu asa ceva.
Dar pana la urma cred ca toti copii fac asa la varsta asta, probabil eu ar tb sa ma duc sa ma caut pe la doctorii ca imi e frica de orice.
Dani acolo esti grasa? hai mai pai io ma duc sa ma impusc ca la greutatea mea nu am voie sa ies din casa.
Am o stare foarte nasoala, azinoapte m-am culcat pe la 1 si m-a trezit la 6jumate, ma duc sa mai bag o cafea si sa caut ce ia Daria de e asa in verva.
mihaser spune:
Salutare!
Ieri am facut dulceturi...vai steaua mea! Bine ca am terminat ca trebuie sa ma apuc de bagaje ca vineri plecam in croatia.
Eric timisoreanul! Sa creasca mare!
Fetele cat am stat eu asa fara net m-am apucat sa citesc o carte despre psihologia copilului...parca am luat-o din contul comun...nu mai stiu! Mi s-a parut super cartea...m-am lamurit si eu de ce spune copilul nu vreau, cand sa scapam de pampers, etc...Poate multe mamici stiu deja cam tot ce scrie acolo, insa eu eram cam corijenta la capitolul asta...Cred ca Miss ne-a dat cartea...Se numeste "Totul se intampa inainte de 6 ani"
Daca vrea cineva sa o trimit pe mail sau in contul comun dati un pm!
Despre carnita...Eli papa mai mult decat Cristi...insa la legume e mai problematic...papa morcovi, broccoli si conopida...altceva nu prea...Supa papa iar o data pe saptamana...nu vrea zilnic...lactate papa cam orice, fructe la fel...O sa-i fac si eu o hemoleucograma cand vin sa vad cum sta!
Sperietura cu bebe3 abia a trecut...mi-a intarziat CM si am crezut ca mor...test de sarcina nu aveam, iar inca o cezariana&co ma ingrozea de-a dreptul...Sotul deja se gandea ca tre sa ne mutam...ca nu o sa incapem in 3 camere
Va pup!
chinabulina spune:
buna dimineata!
am scris un carnat de mesaj, dar l-am sters, asa ca acum nu ma mai intind prea mult...
raspund si eu ca fiica-mea isi stie numele, dar n-are chef sa-mi raspunda de cate ori am eu chef s-o strig. si nu are treaba cu usile, ci cu sertarele (de la ea din camera, ca restul sunt baricadate), in care-si prinde constant degetelele
si mai zic ca mi-ar placea si mie sa fiu asa de grasa ca Dani . cum se numeste cafeneaua?
si mai spun vecinei ca o astept azi in parc, nu mai accept inca o absenta. si unde ai, soro, papagal, ca eu nu l-am vazut? unde l-ai ascuns cand am fost la voi?
si-acum fug la leganat, ca maraie, cred ca se trezeste. mai nou doarme ziua in carucior, dupa ce o plimb prin casa . pai nu mai stiam ce sa-i fac sa doarma, ca se lupta cu somnul ceva de speriat
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Lorich spune:
Neata si de la noi
In primul raaaand......
La multi ani Eric, amercan mic si scump! Sa aveti o calatorie placuta si fara peripetii!
Asea.... multyumim ca intrebarati de noi. Apropo, Ylari maica, lasa forumu' si treci la mancat+balacit+bronzat+stii tu... Glumesc, am fost impresionata ca te-ai gandit la noi de acolo... de la dolce farniente Superbe poze!
Robert e mai bine. Adica ieri nu mai facut temp, luni am ajuns la pediatra, cica doar un usor rosu in gat. Ieri nu i-am mai dat siroapele ca il cam deranjau la burtica (pe el, cur de fer ) dar spre seara era iar caldut, un 38.3 asaca am continuat cu panadol+nurofen. Acum il cam doare burtica si face cam des+moale dar nu diaree. Plus ca nu mananca si nu bea nimic nimic si asta include si sanul. Stam pe pozitii, oricum, e bine, ce sa mai zic.
Eu sunt in priza, ca vineri trebuie sa plecam (asta daca e Robert perfect sanatos) la Galati, avem o nunta acolo. Am un chef de ea ca de... well...
Ce mai voiams a zic...
Cleo job? Ah,..
Iulia nu te mai stresa cu marea, va fi perfect, ai sa vezi..tu sa ai si neste borcanele, cereale acooo just in case ca papa nu bun.
Simonix Robertel a fost bolnav? Sper ca e bine acum... pup!
Aseara am fost - da, pe ploi si vant si furtuni si tot- la decatlon, un megastore de spor, sa ia tati bicicleta si i-am gasit lui Robert sandalute din piele la 43 lei super faine. Cine e interesat... e in militari shoping center .
De raspuns la nume da, stie cum il cheama, nu raspunde mereu (adica, prin a se uita la mine, normal), mai ales daca face ceva "interesant".
De deschis-inchis am si eu sertarul pt deterdent lipit cu scoci, nu are voie in bucatarie singur..dar nu atat de des incat sa ma gandesc la prostii, Micaelo N-ai trebi? Esti prea libera? Hai la mine sa ma ajuti ca nu pot misca de cate am de facut...eee
In rest, am uitat ce mai voiam sa zic...nu ma pot readapta la viata dupa vacanta
Gabi bafta azi cu bona!
MSBB ma inveselesti mereu cu postarile tale!
Acestea fiind zise..iata pozici de la mare si de la soare cu puiul Robert. Sunt cam multe, si da sunt cu fundurili goali!
Pup, sunt cu ochii pe voi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
chinabulina spune:
lori, mortale pozele de la mare!!! robert e de-li-cios!!!!! si vreau sa stiu de unde i-ati luat colacul ala mortal
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange