Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 4
Adriana_78 spune:
Buna seara!
fetele mele dorm deja de jumatate de ora, din pacate sotul e in delegatie, asa ca n-am cu cine ma rasfata...
Inais, sa stii ca n-am intrebat-o pe Alsyh cand pleca si unde ca sa ne cuplam, ci de data asta din curiozitate.
Daca e sa fiu sincera acum, sa stii ca nu cred ca ma voi putea intalni cu cineva la mare, chiar daca se nimereste aceeasi perioada. Nu-mi fac deloc sperante/iluzii - intreb si eu, ca poate cine stie, odata, candva, undeva ...
Locatia e imp. si chiar si atunci, programul fiecaruia e altfel, unii mananca la o ora, altii sunt in camera, altii merg la plimbare - spun din experienta -avut prietena cu copil de-o seama cu lara, la cateva statii distanta si niciodata nu ne potriveam la intalniri, insa asta nu inseamna ca nu o mai intrebam totusi din cand in cand daca mai iese si daca ne putem vedea
Adriana
YLARI spune:
Buna seara fetelor, multumim de aprecieri.
O sa incarc poze si cu camera (am facut deja cateva) dar nu am cu baia, fac si le pun. E frumos aici, mie imi place sincer, desi nu mi se pare chiar de 4 stele, sincer, dar e super ok ptr aici la noi.
Danicris, da, catelul vorbaret e pasiunea ei, m-a salvat de multe ori. Si sa nu uitam floarea (ragalia) am tampit hotelul cu ea
Azi a fost super frumos, maine o sa stam ceva mai mult la piscina, desi ne cam oboseste ca ea vrea numai in apa si trebuie sa gasesti compromisuri, sa o mai tii si afara...
Lorich, Robert e mai bine?
Adriana, ai dreptate, eu ma gandesc ca ar fi fost tare greu sa mai fim cu cineva ptr ca fiecare are programul lui. Noi ne simtim tare bine asa. Poate la anul va fi mai usor...
Va pup pe toate, pe toate
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Andrada79 spune:
Sa cresti mare si sanatos Eric!Sa ai o copilarie minunata si sa ai parte numai de clipe frumoasa alaturi de familia ta frumoasa!
Ylari superbe pozele. Se vede clar ca Eva are un concediu minunat!
Ca _eric abia asatept sa pui si poze!
Cleo da asa am inceput si eu la jumatatea lunii ca sa nu incep cu 1 si dupa doua zile ma gandeam ca mai bine ziceam cu 1. Oricum ce repede a trecut timpul.....!!!
Lorich bine ati venit!
Noi iar am incept cu stare subfebrila 38-38.6 astazi vad ca a fost ok dar ieri chiar m-am speriat cand m-a sunat mama la serviciu sa imi zica ca e apatic si pica de somn si ca nu e in apele lui. Am fost dimineata sa ii fac urocultura si sper sa fie ok sa nu fi revidivat infectia urinara. Frumos a fost pe 26 cand m-a sunat mama la serviciu sa imi zica ca Tiberiu a facut cativa pasi singuri de la masuta la fotoliu. Tot astept seara sa repete figura dar vad ca nu. Oricum e timp. Acum am alt stres ca nu imi place cum calca cu labutza piciorusului drept, calca cu ea mai mult in lateral. Abia astept sa ne vada doctora dar amanam cateva zile si cu vaccinul pana iese rezultatul la urocultura!
3
inais spune:
Adriana m-am prins mai, te tachinam si eu! Oricum...te anunt cand mergem. Desi si pe noi poate ne anunta cineva...ca habar n-avem cand si unde ne facem concediul.
Ylari merci. Astept pozele! Cat despre piscina...am vazut ca ea sta in a ei, nu? Nu o bagati in cea de oameni mari? Sa profiti de mare si aerosoli. Cum e plaja statiunii? Curata, po****ta? Hai ca am multe intrebari vaz...
Andrada sanatate multa puiului!
Danicris vazut una bucata Rasfatzel...e un baietel in toata regula! Asa era si inainte de a-l tunde! Zau! E simpatic foc si are o mutrita inteligenta si pusa pe shotii!
Eu merg sa vad ce scofala am facut...am bagat o praji cu zmeura si visine la cuptor...dar intr-o tava putin prea mare, cred...vad imediat...dupa ce o tai!
Edit: E ok...a crescut! Tks God!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
chinabulina spune:
buna seara! am intrat mai mult sa-i spun la multi ani lui Eric-americanul , sa cresti mare, sanatos si fericit!!!!
si daca tot am intrat, am si citit tot si am vazut si poze. dani, vladuc e un scump, tare simpatic pustiul asta! poza asta e preferata mea . iar grasa lui ylari m-a dat gata, cat e de frumoasa !!!
alysh, eu regimul asta l-am tinut odata, cand aveam vreo 17 ani (sunt experta in regimuri, grasa fiind de cand ma stiu ; la teorie sunt tare, practica ma omoara). tin minte ca a treia zi (miercuri) am venit de la liceu la ora 14 si m-am intins in pat, ca eram varza de oboseala si am dormit pana la ora 23 fara sa stiu ce se intampla in jurul meu. pe mine m-a dat gata, aveam niste ameteli si niste dureri de cap groaznice. eu am cascat ochii cat cepele cand am vazut ca scrii ca ti se pare usor... succes iti doresc, oricum mie mi se pare ca esti tare frumusica asa, nu ti-ar trebui diete, dar fiecare le stie pe ale lui
si mai vroiam sa zic ca, din pacate/fericire, nu stiu retete vegetariene, caci cea mai buna leguma la noi tot carnea e...
acestea fiind scrise, ma duc in treaba mea si va urez tuturor noapte buna!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
MsBB spune:
Ce avalansa de poze va fi , am vazut deja pozele cu Eva , l-am admirat si pe Vladutz motzat/dezmotat cu bani cu zambet mare cat casa , tare rau imi pare ca a trecut pe sub musteata noastra si totusi l-am ratat , astept cu mare interes si poze cu americanul , cu Niagara si NY - tre sa recunosc m-a apucat chefu' de duca . Da' las, cand voi va veti fi plictisit de vacanta , soare , mare ne ducem si noi, sa scapam turma
Uf, Andrada - ii urez multa sanatate lui Tiberiu, sa se faca bine twin-ul fie-mii . Apropo de bolnaviori, ma bucur ca Daria este mai bine
Inais - pofta buna , ce bine suna - sunt leshinata dupa tot ce inseamna visine
Belleane -
Revin, ies pe balcon la o sueta cu barbatu si o felie de pepene galben
siu laitar
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Simonix spune:
Buna seara fetelor
Mai ce bine se distreaza unii pe la mare altii pe la Paris ... altii pregatesc calatorii Super !!
In schimb imi pare rau de MSbb - ce povesti horror spui si tu :( din fericire ai un stil asa de haios ca nu ma pot abtine sa nu rad de una singura desi subiectul numai de ras nu e Iti urez sanatate
Sa felicitam pe Cleo pentru decizia luata ... desi nu cred ca e cu inima 100% impacata... Conteaza si imprejurarile in care te intorci la serviciu, e drept. Sper sa iti rezolvi toate problemele ... din nefericire nu prea e de gluma, eu nici nu as putea concepe ideea de a stii ca nu am job sau ca jobul meu e in pericol ... in conditiile in care am un bebemic acasa. E unul din motivele pentru care nu prea vreau sa fac bebe2, nu ma simt suficient de "bine" financiar, desi avem momentan joabe bune, comode, interesante, ca sa nu mai vorbim de 2 case ... Bine, una e a bancii Daaar ... peste 5 ani oare ce va fi ? Si cand cresc cupiii, oare voi putea sa le ofer tot ce imi doresc ? Hmmm...
Simona - am inteles ca nu ai prioritate pe listele de cresa ? Hmmm ... uite, nici eu nu am avut prioritate, nici macar la cresele private aici, pentru ca nu lucram (legal ) deci mi s-a explicat frumos ca sunt pe lista de asteptare dar ca au prioritate mamicile lucratoare. Io cand am intrebat "bine, dar sa zicem ca trebuie sa imi caut de lucru - cum fac cu un bebe mic dupa mine si fara certitudinea ca il pot da la cresa daca tre sa incep in curand ??" Au ridicat din umeri. Mi-au zis ca deocamdata stau acasa deci nu sunt intr-o situatie disperata si copilul sta cu mine :D Cert e faptul ca intr-un fel e normal ca prioritate sa aiba mamele ce muncesc. Aici asa este. Bi,e, aici nu prea sunt mamici care sa stea acasa.
Oki fetelor, fug sa mai lucrez nitel, va pup pe toate - noapte buna
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
MsBB spune:
Iote cine mai bantuie forumul . Vecina sper ca terorici cumintzica.
La tzanc ce am trimis mesajul de la pranz - imediat dupa ce am dat send la ditai romanu am ramas IAR!!!! fara curent . Mama ei de treaba, ca-n vremuri comuniste!
Numa bine ce am stat ca si cucuveaua pana s-a trezit mandra - adiq pe la vreo 4 si . Pana a papat, pana am schimbat-o s-a facut prea tarziu de parc asa ca am purces la cumparaturi
Mi-am luat o fusta tareeee dragutza si un costum de baie, care din pacate n-a venit la pachet si cu ceva tzatze . Ca tot donati voi kg-le in plus lui Desiree, candva, nu aveti ceva material de umplut sutiene si pt mine?
Vreau sa ma duc la bazin - abia astept sa-mi dezmortzesc oasele-mi batrane . Cred ca maine o fac pe soacra bona si fug nitzel la bazin.
Io am o mare dilema - copii vostri raspund la numele lor? Io pot sa o strig pe mandra pana fac roshu in gat si tot nu intoarce capul. Rar ma baga in seama.
In seara asta m-am asezat langa ea si cu toate ca nu facea nimic repetam intruna ANDRA?? ANDRAAAAA!!!! ANDRAAAAAAAAAAAAAAA ???!!!???
Bai frate da' ce ignore imi da
Acum stau si ma gandesc, paranoia , daca ....mda...sunt paranoia?
Hai ca ma bag la nani pana nu o iau razna de tot
Va pup si va urez noapte buna, copii linistiti si dormiciosi, fara boala si mofturi
Edit : cred ca fac matzele sub geamu' meu - zici ca-s hoarde de copii plangaciosi . Am innebunit, mi se pare ca aud copii plangand oriunde as fi
Ma duc sa inkid jeamu' , macar sa nu ma apuce poftele
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Micaela06 spune:
Dani e tare dulce baiatul tau si tuns si netuns. Am zarit in una din poze o slabanoaga, tu esti?
Ylari ce fetita mare ai mai e o dulce si o frumoasa. Imi place ca ne ti la curent, mai asteptam poze sa ne potolim dorul de mare.
MsBB, a mea raspunde la numele ei cand vrea ea, dc face vreoprostie imi da ignore.
Mai nou rade de mine intr-un mare stil, eu o strig Daria, Daria... ea isi vede de treaba ei si in momentul in care ma opresc incepe ea Daia, Daia.
Eu am alta intrebare: Copii vostri inchid si deschid usile? Adica se joaca facand-o de mai multe ori?
Va pupam
Daria
inais spune:
Inainte sa inchid calc. sa mai scriu 2 vorbe...ca babele alea care nu se indura sa plece ca mai au ceva sa-si zica!
MsBB am tot uitat sa zic ca am ras cu lacrimi la patania ta cu dormitul la picioarele barbatului si ale fetei! Esti mor-ta-la cum povestesti...adica cum scrii ceea ce gandesti! Rad de numa'!
Din categoria "ce face copilul meu" ca vad ca tot se intreaba lumea pe aici daca face si al "vecinului" la fel...copilul meu rade pana nu mai poate daca ne vede pe noi razand. Deci e mortala! Si o intreb de ce rade si rade si mai abitir!
Acum sa revenim la intrebari:
MsBB Iasmina raspunde selectiv la numele ei. Cateodata da, cateodata nu. Clar il stie...dar na, are personalitate fata! Nu raspunde asa orisicui si mai ales orisicand!
Micaela Iasmina deschide usii, sertare...mai nou ajunge la manerele usilor mobilei din bucatarie si a descoperit ca de acolo se deschid si are acces la comorile pe care i le interzice nesuferita de mami ...noi am blocat sertarele, am cump. pt usi un sistem care le tine pe loc (un fel de piedica ce se pune sub usa) de la Ikea...pe care ea o scoate in 2 timpi si 3 miscari...si uite asa iar inchide usa! Ne distram, in concluzie!
Are locuri unde ii tot place sa se duca...spre ex sa se urce si sa se dea jos de pe canapea.... Sau sa deschida usa de la masina de spalat rufe si sa-si bage capul inauntru...iscodeste stanga-dreapta...apoi inchide usa si pleaca bombanind! Camara de asemenea e maaaare atractie! Cartofii si ceapa si ce mai e la nivelul ei sunt maaaari comori! Despre balcon ce sa mai zic...toate carligele le-ar manca daca as lasa-o! Si lista poate continua...dar trebuie sa dorm totusi.
Va pup si sa avem o noapte buna!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati