SUPERDIETA ****RELOADED******

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Raport deci : 88 kg. O sa trec la faza a doua din cauza ca alaptez si n-as vrea sa raman fara laptic s-o supar pe sefa.

Nocom, imi pare rau ca treci prin asa o faza. Insa trebuie sa-ti bagi in cap ca e doar o faza. La femei se intampla chestii de-astea. Poate te-ai constipat putin (desi cu papa din prima sapt e cam greu), poate te-ai cantarit inainte de menstruatie, etc. O sa treaca. Nu renunta!

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

Suplimenteaza cu ceva SPIRULINA ...ajuta foarte mult si la laptic...si la slabit...
si eu alaptez ...si se pare ca productia e chiar mai buna ...decit inainte de superdieta..

Felicitari pt kg pierdute ...iata si floricelele

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Sar'na pentru urari tuturor.

Am sarbatorit cu o supa de ciuperci si cu o salata maaaare...:D

Astazi m-am cantarit si am: 73.5kg ...deci am slabit 1kg...vreau floricicaaaaaa...

Liviu nu s-a cantarit

spor la slabit!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

FELICITARI ...Iata si floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Multumesc de floricica

Dupa 3 zile, pot sa spun ca ma simt excelent! Surprinzator. DE azi am inceput sa iau si spirulina sa nu afecteze lapticul.

Vedem. Eu, oricum vreau de luna asta sa incep sa diminuez alaptatul, adica sa nu ii mai dau in timpul zilei, doar seara, noaptea si dimineata. Vom vedea ce parere are si el. ca in seara asta cand am ajuns de la serviciu, ma tragea de tricou si cand a vazut ca nu ii dau a inceput sa planga...eram in parc...a uitat ca a inceput sa se joace...

Spor la slabit!

Mergi la inceput

Ce fac luptatoarele cu kilogramele????

giulianaaaaaaaaaaaa..nu ai mai dat pe aici ...esti bine..ce mai zice cintarul???????

Nocooooooooom Vreau un semn si de la tine ..pleaseeee!!!

aaaa..si sa nu uit emiliaaaaaaaaai reusit sa incepi sau nu ???????

Mergi la inceput

Despre mine ...nimic senzational...adica 100gr..ceea ce face un total de 2.6 kg..pina acum...probabil ca urmeaza o mica stagnare...dar nu-i bai ...mergem inainte ...ca incep sa stea hainele mai lejer pe mine...asa ca merita sa continui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

De dimineata, aveam 73.0KG
Eu am inceput de pe 6.07. asa ca mai am inca ceva din prima saptamana. Sper sa mearga tot asa...:D

Ieri toata ziua n-am apucat sa papa decat ceva mere iar seara am mancat o salata maaaareeee (rosii, ceapa, castravete, salata, sare, ulei de masline).

Azi am mancat un mar...ce de mancareeeee...sper sa apuc sa pap ceva inainte sa ajung acasa.

Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

MamideStefan am inceput dieta cum am zis, am tinut-o 2-3 zile ca la carte apoi s-au imbolnavit piticii amandoi febra 39,7 si 39,2, urgente, injectii tot tacamul cine stie cunoaste si am mai scapat una alta dar ma tin de dieta in continuare.
Pentru ieri sa dau citirea cantarului 58 kg fix deci -1,7 kg pentru prima saptamana eu zic ca e bine si ma bucur ca mai am doar 3kg de slabit pe care sper sa le rezolv in 2 saptamani.

Si chiar asa cum merge gradii ca si noi mergem de 2 saptamani si inca imi e mie greu sa ma obisnuiesc cu plansul de la plecarea de dimineata.

P.S.
uitasem de tiker greutate

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Hello !! Am reusit sa intru si eu de abia astazi pt. ca am fost f.f. ocupata. Am avut zilele astea examenul de licenta si am fost foarte stresata. De asta, dar si pt. ca am stat la niste rude care nu acceptau sa auda de vreo dieta am intrerupt din pacate super dieta . Insa ma reapuc de maine pinky promise!! Am reusit sa imi iau si eu cantar si le multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare. Este de la Platinium, mai am prin casa un fier de calcat de la marca asta, asa ca eu zic ca e bun. Si surpriza... dl. cantar a aratat o greutate la care eu nu ma asteptam... adica muuuuult prea mare pt. cat stiam eu... Asa ca mamidestefan trebuie sa up-date listulita la mine ca am cam intrecut masura se vede si trebuie sa trec urgent la dieta ca nu se mai poate. Asa ca de maine incep iar si sper sa ma si tin. Si sa nu uit felicitari tuturor pt. kilogramele pierdute. Sper si eu sa intru in curand in clubul vostru Si acum raportul(sper sa nu fiti si f.f. suparate pe mine...):
Inaltime:1.70
G.I:86.9
G.T:70
Va !!!

Mergi la inceput

Emilia cum ai facut tikerul de greutate?

Mergi la inceput

Am reusit sa imi fac tiker!!!!! Yuuuppppy!!!!!!!!!!

http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wz1lhHl/]

Emilia cum ai facut sa nu iti mai apara background-ul?

Mergi la inceput