SUPERDIETA ****RELOADED******

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic, intru si eu ca noaptea ca o cucuvea ca ziua nu am avut timp.

Lidia nu cred ca ma mai pui acum in listuta dar simteam nevoia sa spun si eu de diata mea. Si azi am dat-o in bara dar am avut multe pe cap. Am avut fizioterapie cu cel mic si apoi am stat cu el cateva ore in oras petru programarea de la neurologie. Am apucat la pranz in oras cu-o gramada de draci si mi-am luat un corn Dar trebuie sa recunosc ca am facut ceva efort, asa ca sper sa nu se puna ce am mancat eu la pranz.

Fetelor am si eu o intrebare: inainte de menstruatie voi mai simtiti la cantar scaderea? Ca la mine parca ma umflu asa vazand cu ochii? Nu pot spune ca am pofta de mancare dar ceva este altfel...sau poate o fi la mine mai mult pe psihic si de asta simt eu alceva.

Eu in cadrul dietei am mai abuzat sa spun asa de ceva otet si ceva ulei la salata. O sa radeti dar imi este teama de slabitl prea brusc asa ca am zis ca eu in prima faza ma multumesc si cu vre-o 4 kg si imi era teama ca nu cumva sa se pune la loc apoi. Am eperienta indelungata in cure de slabire si cel mai bine m-am mentinut cand s-a dus lent.

Va pupic si mai trec pe aici. Imi face foarte bine sa va vad cat d etare va bucurati pentru reusita la topirea kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

nu e nimeni la raport...bineeeeee

Am sa dau eu raportul ...ca sa fiu prima : 73 kg ..deci 2.5 kg ..pierdute dupa o saptamina de legume si fructe (si ciuperci)..

E destul de bine ...avind in vedere ca m-am simtit OK ...adica mi s-a parut mult mai usor decit prima data ...atunci a fost destul de grea prima saptamina..
Ma gindesc ca e posibil sa ma fi ajutat si tratamentul homeopat care l-am facut pentru constipatie...nu stiu..sigur ...dar e foarte posibil.

Cert e ca ma simt destul de bine ...si o sa ma bag la inca o saptamina de legume + fructe + ciuperci...sper sa nu ma napadeasca poftele prea tare ...ca ieri eram toata ..la niste cartofi bine prajiti si cu multa brinza pe care ii savura sotzul meu..am fugit repede de linga el...in alta camera ...ca altfel calcam strimb cu siguranta

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui map

Salutic, intru si eu ca noaptea ca o cucuvea ca ziua nu am avut timp.

Lidia nu cred ca ma mai pui acum in listuta dar simteam nevoia sa spun si eu de diata mea. Si azi am dat-o in bara dar am avut multe pe cap. Am avut fizioterapie cu cel mic si apoi am stat cu el cateva ore in oras petru programarea de la neurologie. Am apucat la pranz in oras cu-o gramada de draci si mi-am luat un corn Dar trebuie sa recunosc ca am facut ceva efort, asa ca sper sa nu se puna ce am mancat eu la pranz.

Fetelor am si eu o intrebare: inainte de menstruatie voi mai simtiti la cantar scaderea? Ca la mine parca ma umflu asa vazand cu ochii? Nu pot spune ca am pofta de mancare dar ceva este altfel...sau poate o fi la mine mai mult pe psihic si de asta simt eu alceva.

Eu in cadrul dietei am mai abuzat sa spun asa de ceva otet si ceva ulei la salata. O sa radeti dar imi este teama de slabitl prea brusc asa ca am zis ca eu in prima faza ma multumesc si cu vre-o 4 kg si imi era teama ca nu cumva sa se pune la loc apoi. Am eperienta indelungata in cure de slabire si cel mai bine m-am mentinut cand s-a dus lent.

Va pupic si mai trec pe aici. Imi face foarte bine sa va vad cat d etare va bucurati pentru reusita la topirea kg.

Monica

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

e foarte bine ca ne scrii..ne ajuta si pe noi ...si sper ca si pe tine

cit priveste balonarea inante de menstruatie..e normala ...si probabil poate sa fie insotita si de un blocaj la cintar...dar dupa ce trece scaderea in greutate e mai "consistenta"...asa ca inarmeaza-te cu un pic de rabdare

Iti tinem pumnii sa rezisti pina la sfirsit...si baga ceva carnitza acolo ...ca ai nevoie de fier in perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

Eu sunt ff trista astzi, Am pus 300 de grame!!! Habar n-am de ce, ieir am fost cuminte si am papat numai ce trebuie si chiar putin, nici macar mult... Nu inteleg ce se intampla??? Asta a fost tot, 3 kg si acum pun la loc chiar daca continui???? hmmmm sunt ff dezamagita... ma mai chinui vreo 3 zile, daca nu mai tine...renunt. Sunt fff dezamagita... si eram asa d eincrezatoare...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Neata

Eu sunt ff trista astzi, Am pus 300 de grame!!! Habar n-am de ce, ieir am fost cuminte si am papat numai ce trebuie si chiar putin, nici macar mult... Nu inteleg ce se intampla??? Asta a fost tot, 3 kg si acum pun la loc chiar daca continui???? hmmmm sunt ff dezamagita... ma mai chinui vreo 3 zile, daca nu mai tine...renunt. Sunt fff dezamagita... si eram asa d eincrezatoare...

poze cu noi

poze DARIA

Nu te ingrijora
E normal sa ai ceva variatii de citeva sute de grame ...sau sa stagnezi...nu trebuie sa renuntzi..sub nici o forma ...

Stiu ce simti ..ca am patit-o si eu ..cind am tinut data trecuta...dar atunci mi s-a tras de la un ficat si fiere mai lenese..si constipatia cam rebela..care ma chinuiau..
acum se pare ca s-au mai rezolvat din probleme..si am un tranzit mult mai bun..

Deci ..rezista eroic...crede-ma merita efortul....eu am avut perioade de stagnare ...dupa care am avut surpriza sa constat si o scadere de peste 1 kilogram/zi la cintar...

Iti tin pumnii..si nu te lasa ...ia niste majoreta ...sa iti ridice moralul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Sarumana mamidestefansiiza pt incurajare. Inca ma tin, inca ma tin!!

Te sun acum!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna

ceea ce tineti voi aici e ceva in stil dieta Rina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Raport deci : 88 kg. O sa trec la faza a doua din cauza ca alaptez si n-as vrea sa raman fara laptic s-o supar pe sefa.

Nocom, imi pare rau ca treci prin asa o faza. Insa trebuie sa-ti bagi in cap ca e doar o faza. La femei se intampla chestii de-astea. Poate te-ai constipat putin (desi cu papa din prima sapt e cam greu), poate te-ai cantarit inainte de menstruatie, etc. O sa treaca. Nu renunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Sar'na pentru urari tuturor.

Am sarbatorit cu o supa de ciuperci si cu o salata maaaare...:D

Astazi m-am cantarit si am: 73.5kg ...deci am slabit 1kg...vreau floricicaaaaaa...

Liviu nu s-a cantarit

spor la slabit!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Seara buna,

Am sosit si eu la raport, astazi de dimineata aveam cu 700 gr mai putin decat acum o saptamana.

Ce este drept, am calcat stramb de doua ori dar m-am tinut bine in rest.

Cred ca e greu cu ideia ca nu e voie ...nu ca mi-ar fi foarte foame.
Asa ca eu sunt incantata.

Aseara am fost la sala, maine din nou.

Astazi am mancat o salata greceasca (fara telemea ) si seara salata de rosii cu dovlecel pe grill.

Desi eu nu primesc acum floricica...ma abucur ca am dat jos si eu continui inca o saptamana cu dieta A.

Pup si spor

Criss

Mergi la inceput