SUPERDIETA ****RELOADED******

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Hello!

Sunt pe baricade. Din pacate la cantar nu pot sa-mi dau seama, mi-a venit ciclu si ma simt super nashpa. Nu m-am mai urcat pe cantar ca sigur as fi fost dezamagita.

Acum vine un miros imbietor de cartofi prajiti dar rezist eroic. Ma duc sa-mi incalzesc mancarica mea de varza.

Felicico tu pe unde umbli?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Au lipsit de la raport ate_09 si andy_galro...
dragelor ...mai sunteti pe baricade ????????

Si chiar asa Felicicoooooooooo...pe unde bintui????????

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emiliapop

MamideStefan am inceput dieta cum am zis, am tinut-o 2-3 zile ca la carte apoi s-au imbolnavit piticii amandoi febra 39,7 si 39,2, urgente, injectii tot tacamul cine stie cunoaste si am mai scapat una alta dar ma tin de dieta in continuare.
Pentru ieri sa dau citirea cantarului 58 kg fix deci -1,7 kg pentru prima saptamana eu zic ca e bine si ma bucur ca mai am doar 3kg de slabit pe care sper sa le rezolv in 2 saptamani.

Si chiar asa cum merge gradii ca si noi mergem de 2 saptamani si inca imi e mie greu sa ma obisnuiesc cu plansul de la plecarea de dimineata.

P.S.
uitasem de tiker greutate

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Ne bucuram ca esti pe baricade
Iata si floricica

Despre gradi...greu cu plinsul...recunosc si eu ...dar sa speram ca se vor acomoda...saracutzii..ca mi-e asa mila de ei cum sufera ...departe de mami si de tati ..acolo la gradi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Hello !! Am reusit sa intru si eu de abia astazi pt. ca am fost f.f. ocupata. Am avut zilele astea examenul de licenta si am fost foarte stresata. De asta, dar si pt. ca am stat la niste rude care nu acceptau sa auda de vreo dieta am intrerupt din pacate super dieta . Insa ma reapuc de maine pinky promise!! Am reusit sa imi iau si eu cantar si le multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare. Este de la Platinium, mai am prin casa un fier de calcat de la marca asta, asa ca eu zic ca e bun. Si surpriza... dl. cantar a aratat o greutate la care eu nu ma asteptam... adica muuuuult prea mare pt. cat stiam eu... Asa ca mamidestefan trebuie sa up-date listulita la mine ca am cam intrecut masura se vede si trebuie sa trec urgent la dieta ca nu se mai poate. Asa ca de maine incep iar si sper sa ma si tin. Si sa nu uit felicitari tuturor pt. kilogramele pierdute. Sper si eu sa intru in curand in clubul vostru Si acum raportul(sper sa nu fiti si f.f. suparate pe mine...):
Inaltime:1.70
G.I:86.9
G.T:70
Va !!!

eu zic sa iti mai lasi citeva zile de respiro...sa te bucuri si tu ca ai terminat cu licentza...sa te mai "indulcesti" nitel...si abia apoi sa treci la restrictii cit mai serios posibil...asta e parerea mea..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Hello!

Sunt pe baricade. Din pacate la cantar nu pot sa-mi dau seama, mi-a venit ciclu si ma simt super nashpa. Nu m-am mai urcat pe cantar ca sigur as fi fost dezamagita.

Acum vine un miros imbietor de cartofi prajiti dar rezist eroic. Ma duc sa-mi incalzesc mancarica mea de varza.

Felicico tu pe unde umbli?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

lasa ca dupa ciclu se topesc sunculitzele mai usor ...
si eu am cam inceput sa poftesc ...la diverse bunatati...desi nu prea sunt pofticioasa de fel...dar rezist eroic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Aici sunt, dar ocupata rau... cu organizarea zilei de nastere a lui fi-miu...

Azi dimineata m-am bucurat din nou cand am vazut -400gr fata de ieri. Deci am dat jos cele 300 de gr puse ieri plus inca 100!!!! Este minunat!! Acum mi-e o foame de mooooor, dar ma duc sa ma culc asa cu burta tipand de foame, ca sa pot bucura si maine.

Noapte buna tuturor!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Mamidestefan multumesc frumos de incurajari. Sincer ma ajuta f.f. mult!! Eu zic sa nu mai aman si sa ma apuc de ea cat am vointa ca dupa aia cine stie ce mai intervine si tot eu ma vaiet... Sa iti traiasca piticutii si sa te bucuri de ei!! . Ma bag la asa ca noapte buna tuturor!
Cum fac sa mentin tickerul de greutate la fiecare notificare?

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor! Am revenit si sper ca de data asta e pentru mai muuult timp. Am baut aproape toata apita si acum ma gandesc ce sa mai mananc azi. Poate ma inspir putin de la voi. Nu va suparati, nu?

Mergi la inceput

300 cred ca usturoiul se facea cum ai zis tu, dar eu nu am procedat asa. Am pisat usturoiul simplu, l-am amestecat cu patrunjelul tocat si l-am pus peste salata. Am folosit 3 linguri de ulei de masline. Cam mult, dar in reteta erau vreo 5 linguri...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Astazi am 78.5 kg

am pierdut 4 kg!!!!!!

Yuhuuuuuuu!!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput