SUPERDIETA ****RELOADED******
Raspunsuri - Pagina 20
iulix spune:
Felicitari Nocom!!!
Sper ca si eu sa pot spune curand ca am mai slabit ca sa am in sfarsit mult dorita floricica ![]()
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Astazi am 78.5 kg am pierdut 4 kg!!!!!! Yuhuuuuuuu!!!!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
FELICITARI

Tine-o tot asa ...si iata inca o floricica

Sper ca acum ti-ai revenit cu moralul...si stai pe metereze pina la capat ...daaaaaaaaaaa?

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
andreutac spune:
Wow, cate mamici de bobocei sunt la super dieta!!! Felicitari si cat mai multe kg date jos!!!
Dupa ce revin din concediu, cred ca ma bag si eu...am planuri mari: dieta, aerobic, sa vedem daca se leaga ceva![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
andy_galro spune:
vin si eu cu raportul: dupa o saptamana am dat jos doar 1kg

...din pacate eu beau foarte putina apa...o sa incerc sa beau mai multa....asta e...nu sunt deloc incantata dar merg mai departe, nu renunt inca![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui andreutac Wow, cate mamici de bobocei sunt la super dieta!!! Felicitari si cat mai multe kg date jos!!! Dupa ce revin din concediu, cred ca ma bag si eu...am planuri mari: dieta, aerobic, sa vedem daca se leaga ceva Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria |
Te asteptam cu drag Andreea

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui andy_galro vin si eu cu raportul: dupa o saptamana am dat jos doar 1kg ![]() ![]() ...din pacate eu beau foarte putina apa...o sa incerc sa beau mai multa....asta e...nu sunt deloc incantata dar merg mai departe, nu renunt inca de Andrei Petru(18.08.2008)Asa creste strumfi Povestea bobocelului nostru ![]() You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
apa multa si miscarea ...astea ajuta foarte mult
iata si floricica ta

LIDIA
superdieta spune:
va rog sa nu intrati pe capitol nou ..inca ...trebuie moderat..si abia apoi pot sa pun si postul cu mecanismul si descrierea SUPERDIETEI 
superdieta spune:
gilianna ...am schimbat parola...daca inca te oferi voluntar pentru schimbari...ti-o dau pe PM

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)