Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ce face un copil cind se plictiseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

saluti
intru scurt sa urez la multi ani copilasilor si imi cer scuze de intarziere dar sunt tareeeee ocupata zilele astea

deci:
La multi ani!!!!
Flavius Casian
Denis Alexandru
Maria
Andrei

in cateva clipe trebuie sa apara sora mea si nepotelul din Grecia asa ca o sa mai dispar o vreme. sper sa am timp macar de urari pt sarbatoriti

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mai ce poze frumoase am vazut pe picasa

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Multumesc, Flo! Foarte dragut din partea ta ca ai mai scris inca o data reteta! De data asta, chiar am scos-o la imprimanta si am pus-o in dosar.

Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ioana, pupam gasca de la Iasi . Trecuram noi de clasa I? Trecuram .

Pica, fain filmuletzu .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Caprioara: trecuram, da cu multe fire albe de par! (ale mele, bineinteles, ca pe cupil il doare-n cot...).

Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Ioana, Ilinca- felicitari pentru primii pasi

Julia- felicitari pentru noile cantitati si pentru aruncatul catre mami

Am vazut toate pozele, filmele dar e o mare varza in capul meu Deh nimic nou

Pupicei tuturor si o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Am stiut eu ca am uitat ceva important- multumim de comentarii si celor care ne-au vazut pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vazut si eu poze si am pus si eu de la party-ul Mariei

merg si eu la mare de luni...prind pe cineva prin zona?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

m am cam saturat de invatat!mai ales ca tb sa invat si la franceza!

am vazut si eu filmuletele cu fetele ariadnei,mama,sunt atat de dulci cum interactioneaza !asa fac si ai mei,numai ca la faza cu telefonul,codrin nu s ar fi lasat pana nu i l ar fi luat lui cris,mai nou vrea tot ce are cris in mana si daca nu i da incepe sa urle si se uita la noi,sa intervenim!
in plus,ce nu mi mai place e ca a inceput sa l ciupeasca si sa l impinga pe cris,mai ales daca l ia taica su in brate si pe cris....noroc ca nu se supara cris prea tare...
azi le am pus piscina pe balcon si s au balacit in voie.

am vazut si pozele cu CLARA DE DANA la mare,o grasunica dulcica si cu piscina tare frumoasa,in ce statiune ati fost?

THEA DE SUN la botez,f eleganta.chiar daca cu intarziere,urez si eu la multi ani unei fetite speciale,care a luptat cu viata inca din prima zi.LA MULTI ANI,THEA,SA FII SANATOASA SI SA I FACI PE PARINTII TAI LA FEL DE FERICITI CA SI ACUM!

am vazut o si pe ALEXANDRA DE MAITREYI,F eleganta in rochita de la petrecere,iar tortul a fost f frumos.tort in forma de cifra 1 a avut si cris atunci cand a facut 1 an,cadou din partea nasilor.LA MULTI ANI,ALEXANDRA,SA FII SANATOASA SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!

AM VAZUT O SI PE MIRUNICIMEA CRETULINA DE RALU,o papusica carliontata.IAR MAMI e o mamica demna de tare admiratia,uneori,cand va citesc,ma apuca rusinea,pt ca in valtoarea evenimentelor uit sa ma bucur de darurile cele mai de pret pe care mi le a dat dumnezeu.

AM VAZUT FILMULETUL cu ILINCA DE CAPRI MAncand singurica,ce tare e!codrin nu e pasionat de acest lucru.iar matei e un dulce cum comenteaza el ce face surioara!

revin cu comentariile ca n a adormit cris nici acum,ca am adormit la 18 toti si ne am trezit la 21!!

Mergi la inceput