Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (129)
Raspunsuri - Pagina 9
Dianami spune:
Dragelor, am nevoie putin de ajutorul vostru. O colega, rezidenta pe pediatrie, isi pregateste o lucrare pt. un congres si are nevoie de cat mai multe raspunsuri la un chestionar scurt legat de alimentatia bebelusului.
Eu l-am trimis pe adresa de email de pe yahoo, il puteti descarca de acolo, raspundeti si mi-l trimiteti completat pe messenger (cine nu are id-ul - l-am dat acolo).
Sau va trimit eu chestionarul si astept raspunsul. Daca aveti mai multi copilasi, mi-ar fi de folos sa raspundeti pt. fiecare copil pe un chestionar (ii faceti o copie).
Raspunsurile vor fi folosite doar ca statistica, numele si alte detalii nu sunt obligatorii.
Multumesc mult! ![]()
P.S. Eu sunt tare prinsa, m-au napadit si emotiile pt. ca acum un an eram in travaliu...revin in curand cu vesti noi
.
Diana, mami de Iulia si Andrei
ioana spune:
Diana, mi-ar place sa raspund la chestionar, pentru ambii copii, dar nu am parola si adresa sa intru la pepenasi. poate-mi trmiti un mesaj privat?
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
ankalaura spune:
BOTI - tare faina varianta cu omida! Descarcat si dat la tiparit pe carton
Cat ti-a luat sa o faci? Eu n-am frate cand, ca mi-ar place... Uite, mai am cateva chestii super, in engleza, din Anglia... "Elmer", este despre un elefant colorat (patchwork
) si despre cum se simtea el "alftfel", e o minunatie de carte, cu o morala extraordinara! Cum toti elefantii erau gri, mai grasi mai slabi, mai tineri mai batrani... numai el era colorat in patratele... Si a plecat in lume, s-a tavalit prin niste berries, si s-a intors asa, gri, ca toti ceilalti. Si nu l-a bagat nimeni in seama... Ei si pana la urma s-a adoptat ziua elefantilor, cand toti elefantii se colorau patchwork sau roz, sau bleu si cu buline, sau... E tare tare faina.
Am multe din astea, minunate pentru copii mici...
Ziceam ca s-a tradus asa, ca info, eu credeam ca toata lumea stie de "Omida"
Sorry daca ai asimilat cele zise de mine ca pe o info cum ca ce daca ai facut tu, ca se gaseste de cumparat. No way sa fi gandit asa ceva! Sorry. Pup ca sa ma ierti 
Caprioara spune:
Helau,
Multumim 

pentru felicitari, fetele!
Julia, felicitari si tie pentru primii pasi
! Vazut fimultetele, irlandezo
! Ai doua minuni de fete
.
Diana, poti sa trimiti chestionarul si pe adresa de gmail?
Io nu mai stiu parola de la adresa de yahoo
. Poate o trimite cineva intr-un mail pe adresa de gmail? Ca sa o gasim acolo cand o mai uitam? La adresa asta intru mereu sa vad poze si tin minte parola
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos
.
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
flo1980 spune:

Am revenit si noi din plimbari, a fost foaaaarte frumos, in curand voi pune pozici.
Vazut toate pozele, filmuletzele, dar cum sunt prinsa cu
nu am lasat comentarii ![]()
Felicitari celor 2 mergaretze!
Ioana bine ai revenit!
Uite reteta de dovlecei umpluti cu branza, de la 7 luni...
Ai nevoie de: un dovlecel sau doi mici, 30-50 g de branza de vaci, 15 g de telemea desarata, 10 g de unt, 40-50 g de iaurt, putina verdeata. Fara sare daca bebe are mai putin de 1 an!
Cum procedezi: Spala bine dovleceii si curata-i de coaja! Spala-i din nou, taie-i pe jumatate, in lung, si scobeste-i la mijloc, ca o albie! Intr-o oala cu apa clocotind opareste jumatatile astfel pregatite nu mai mult de 4-5 minute!
Amesteca miezul ramas cu branza si verdeata tocata marunt! Scoate dovleceii din oala, scurgei bine, apoi umple-i cu acest amestec si asaza-i intr-o tava unsa cu putin unt, in care ai pus si apa (atat cat sa nu atinga umplutura). Lasa-i in cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc si scade apa! Serveste-i imediat, pasati, cu iaurt!
Se mai pot face cu carne de pui, putin orez, o juma' de ceapa mica, verdeata, Boti are reteta cu cantitatile, eu nu stiu pe unde am salvat-o 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
narcisa.s spune:
Bravo Ili!!!!!Bravo Ioana!!!!
Pai noi sa inteleg ca suntem singurii pepenasi care nu merg???
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
estrella80 spune:
Buna!!
Am intrat scurt, ca am foarte multe de facut. Am vazut pozele cu pepenasii de la mare si nu numai, sunt niste simpatici!!
Narcisa, stai linistita, ca nici Maya nu merge, adica merge dar tinuta de manuta.
Am notat reteta cu dovlecei sau ardeii umpluti!!!

Diana am raspuns si la chestionar!
Votat cele doua concursuri!!!
Mai trebuie sa fac ceva???![]()
ariadnabr spune:
Multumim de felicitari, da' noi nu mergem inca
Noi...ne aruncam in fata catre mami 
Noi doar ne ridicam in piciorute fara suport si stam asa oleaca
A facut zilele trecute si pasi spre mine, dar asa, aruncat inainte
Mai e pana la mers --------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Aaa da...Io stiu parola, nu mai stiu care e mail-ul 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia