Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (312)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Piciulika - bine-ai venti acasa. Asta cu copilu' minor roman care nu poate parasi tara o stiam si eu, de-aia nu ne incumetam niciodata sa plecam desperecheati cu copilul(ii) in RO .

Multam mult de urari si complimente drag imamici .

In ciuda faptului ca ies cam cate-o ora, de doua ori pe zi afara cu parintii si pustoaica, ca urc si cobor 2 etaje pana in pivnita la masina de spalat (m-a apucat curatenia, spalatul de perdele etc - de, se poate catara tata pe scara sa le dea / puna la loc) bb tot nu da semne ca se grabeste sa ne cunoasca .

aaa, si mai nou (dupa nici 4 zile de cand sunt ai mei aici) Eliza a reusit azi sa ne termine psihic si fizic pe toti 3 . A urlat non stop, a vrut numai in brate la mamaie, n-a vrut sa manance nimic toata ziua, a adormit cu chiu cu vai pe la 5.30 PM, dupa 2 ore de stat afara in parc si lista ar mai putea continua ...
Problema e ca are nasul infundat - habar n-am unde a putut raci - asa ca toata lumea i-a cam facut pe plac.





Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mai fetelor.. ce-i absenteismul asta? Pe unde umblati?


La sedinte!


Daaaaaa? Asa-i la moda acum? Atunci ma duc si eu sa fac rost de cateva..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)


Daca stiam ca esti amatoare, ti le cedam cu placere pe ale mele! Au tinut pana la 19.30 si vor continua si maine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Concediu exceptional pentru Yaia, Erina si cumatra mea draga! Va invidiez sincer.

Cumatra, nici nu imi dadea prin cap sa iti incapa ditamai listoiul acela intr-un singur bagaj.

Melania, pai daca nu s-a rezolvat nici una din cele 2 probleme, normal ca tot de ele ma preocup. Nu cedez asa usor.

Piciulika, mare aventura cu permisiunea asta a celuilalt parinte. La Alex am fost prevazatori si am dat permisiunea pe 2 ani pentru Schengen, dar a expirat si oricum acum e si Andrei in ecuatie. Spor la treaba, si pupici lui Michael, sa nu fie nimic serios cu invazia mucilor.

Mariana, e tare greu spre final, mai ales cu un pui mic care te solicita. Sunt sigura ca maine-poimaine ne dai vestea cea mare.

Crishtina, multa sanatate puiului! Cam mare febra sa dispara de la sine, asa cum zicea si Carpatina. Dar ar fi bine sa fie asa.



Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Concediu placut pentru Yaua, Erina si Teodora si cine mai pleaca.....

Roxana, daca te-ai saturat de sedinte, nu vrei un schimb si eu cedau cu mare drag cartile

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)


asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Carpatino draga sunt in grafic. Ma zapaceste munca asta. Abia lucrez de cateva luni si deja simt nevoia de un nou CIC... Hihihihi... Nu e cazul, dar tare bine e acasa cu baiatul meu!!!!
In weekend prestez o nunta si saptamana viitoare plec in Delta. Apoi mare-pauza-mare-pauza-mare. La sfarsitul lunii mi se naste nepoata Maria Theodora si sunt in cumparaturi de rochite, fustite, palariute, pantofiori si d-astea. Abia astept sa-i vad mocutza.
Despre iubitul Yanis nu pot sa spun decat ca este extraordinar. Un copil exceptional de cuminte si intelegator. Comunicam foarte bine si ii cer parerea in orice tine de el. Uneori ma protejeaza excesiv si cea mai mare bucurie a lui este sa ma vada razand si ca ma bucur de realizarile lui. Daca ma supara, vine si ma ia in brate si nu ma lasa pana nu-i spun ca l-am iertat, ca suntem prieteni.
Stie exact ce vrea si ce nu vrea. Niciodata nu il fortez in nimic (nici la papa, joaca, somn, cumparaturi). El imi spune singur cand ii trebuie ceva sau cand nu. Vorbeste foarte mult, face deja propozitii, nu asa... Stie toate masinile familiei (ale noastre, alor mei, frate, cumnata) si le recunoaste pe strada, cand vede unele similare. Il fascineaza yalele si cheile. Are dexteritate inclusiv la pornit masina, dand la cheie. Deci e smecherit, ce sa mai.
A crescut mult in ultimul timp. A trebuit sa umblam la garderoba, numai cu acceptul lui. Il intrebi daca ii pace un anumit lucru si zice : "da, haide" sa-i iau sau "niu-niu, caca"... Hihihih...
Mai am cateva pozici la semnatura. Suntem ok. Va pupam!!!!



Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

salutari din grota cu saci:D

pupam tulmondu, sanatate piticilor, al meu e mai bine, are viroza destul de suprainfectata...dar nu i-a dat antibiotic.Febra n-a facut in seara asta deloc.

Mariana...daca te consoleaza cu ceva (stiu ca nu ), asa e si Gh de 3 zile. Inclusiv adormitul dureaza o ora! El care la sotul meu isi lua ursuletu si inchidea ochii la somn.
Simte micutul toata agitatia noastra, plus bolnavior. Poate pe Eliza o durea in gat, muzicosrii se asociaza cu rosu in gat frecvent, imi dau seama la noice aiurea e, dar la ei....

Sofia a avut azi serbarea, a fost la inaltime! Cand ma linistesc pun si filmul.

Nu stiu cand mai intru. Vacante placute, nasteri usoare, etc etc etc:D



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!


Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mariana hai ca mai aveti un picut si scapi de burtica,in schimb incepeti o noua viata in 4.

Yaia,Erina,Teodora vacanta minunata dragutelor!

Sabina spor in continuare la treburi.Ma bucur ca Gh e mai bine.

Annisia sincer imi pare rau ca dai pe aici doar din cand in cand...ce vremuri cand eram in odisee si te gaseam prezenta pe forum cand eu faceam oki.Ai un flacau de milioane,e un scump!


Azi am intrat in 8 luni,merg la control sa vedem bebelina.
De nastere nu imi e chiar asa frica...acuma trebuie sa o fac si pe asta,ma mai apuca asa o amintire horror de cand cu Erika...poate oi avea noroc si scap mai usor,travaliu cu Erika a fost de 13 ore,ultimile 3 petrecute pe masa de nasteri.

[b]Roxana[/] intrebai de poze cu noi...alea n-am apucat sa le pun...inca nici nu le-am descarcat pe toate in calc.Imi fac timp sapt asta,sper



"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator


Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Yaia, pup delfinasul . Tare faine pozele si a crescut mult. Nu ma pronunt cu cine seamana, ca mi se pare ca seamana cu parintele langa care e . Distractie placuta in voiajul in RO si relaxare maxima!!!


Multumim mult!

De Lisa nu ne spui nimic? Cum mai e? Sper ca sunteti bine aman...trei!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze


Yaia, suntem bine. Lisa si-a revenit din viroze, mai tuseste cand si cand si uneori stranuta, dar e muuult mai ok. Azi am fost iar la playgroup, sper sa nu fii luat iar ceva, ca ma sinucid!!!

In rest e bine, creste, e ff alerta si vrea ea sa faca multe chestii singura: ceai (pus plicul de ceai si paiul in cana), aranjat vasele&tacamurile pe masa, carat cana ei de apa, dus scutecul la gunoi etc.

Cu olita sta superok, e sus pe toaleta mare deja ("bigu", "toci" - cu accent pe i), dar cand se joaca ziua uita sa zica si anunta DUPA . In schimb seara nu se culca fara sa stea de 2 ori si dimineata se trezeste pe la 5-6 sa mearga la "toci".

AM reusit sa renuntam si la suzeta. Am vrut s aprofit de faptul ca ii era nasul infundat si respira pe gura si mai mult o tinea in mana. I-am taiat varful si i-am lasat-o asa. A fost fff afectata si suparata 2 zile, inca mai zice ca e "bodi" = broken si "daddy ficit" = daddy fix it. Dar nu am avut parte de mari drame. Acum o cere doar sa o tina in mana si apoi ii da drumul in favoarea jucariilor din menajeria din pat (doarme cu 6 animale de plush!) O mai serveste pausilor si uneori mai aminteste ca e "bodi" . De cand cu asta, doarme infinit mai bine noaptea, ii schimb eu scutecul pe la 12 si se trezeste dimineata undeva la 6-7!!! Se culca super ok pe la 8, deci doarme superbine. <acar atat, ca ziua doarme doar 1-1.5h.

De mancat tot cu fitze, putin, cat sa nu mai simta foamea si apoi o ia la picior. O mai conving sa isi aduca papusa, cartea la masa sau alte chestii si mai ia cateva inghitituri. Nu ma stresez, ca are cu cine semana (a se citi sotul) ...

Stie ff bine ce e skype, cu cine vb acolo, cu cine vb de obicei pe mobil, vrea si ea la tel. Spune multe, intelegem cam tot ce vrea, numara singura, dar le amesteca :p (doi, patu, shashe, eight, teeeen). A invatat si cuvinte mai complicate (nu, nu i-am dat Pringles ), gen "popely" = properly, "odidi" = deodorant. Stie notiunea de bani si stie sa isi ia bani de la mine din portmoneu pt carusel (DUPA ce zice "plis"). Stie ca daca strica ceva si trebuie inlocuit nu mai avem bani de scooter (trotineta promisa de 1 iunie) .

Ce mai, e o fetita in toata regula, care harneste pausi, le gateste (scoate din dulap oale, linguri, farfurii, cani, foloseste condimentele din bucatarie, se urca la aragaz sau cuptor!), are cantece preferate si o aud prin casa cu "sleepin'-sleepin'" sau "baa-baa, sheep".

Inca o data, concediu placut!!! Va pup, ma duc sa pregatesc pranzul



"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

O cafeluta mare pt voi mai ales pentru Anisia care m-a facut sa ma asez in fata lui papanash azi la

Anisia sa-ti traiasca baiatul, este un scump si un cuminte, nu cred ca am vazut copil mai linistit si mai cooperant decat Y...ti-am spus asta saptamana trecuta cand ne-am vazut....dar iti spun si acum sa-ti creasca ''pipotica'' cum spui tu.


Aaaaaaa Mad stai asa ca nu scapi,l-am vazut ieri si pe Robertino la mare...dar nu am avut timp sa scriu imediat si am uitat, ca trebuia sa incing ''tufonul''(telefonul),sa vb si eu cu baiatul meu sa-mi treaca dorul. Este un scump se vede ca ii place la mare, doamne ce mi-a placut foto cand era singur pe malul marii, are si Cristi una de anul trecut....asa ca iti dai seama ce am facut uite dovada...doamne ce mult au crescut copilaisii nostri ...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)


asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Sunt la munca, incep sedintele imediat (da Cecilia, le-as da cu drag in schimbul cartilor tale). Insa plec devreme azi, ca atomica acuza de cateva zile dureri puternice de burta. Nu pot elucida cauza si vad ca nu cedeaza, asa ca mergem la Medicover. Ma rog, mergem la orice doctorita, deci probabil nu rezolvam nimic. Luni dimineata ii duc pe amandoi la control la Nanu.

Annisia, cred si eu ca e mai mare dragul sa stai acasa cu asa baiat frumos si cuminte. V-am vazut pozicile, sunteti minunati. Doamne ce mai salivez la silueta ta.

Adimercedes, zau ca de cate ori citesc progresele Lisei ma apuca grijile cu Andrei.

SabinaY, mai ai putin si gata burtica. Sa vezi dupa ce bal incepe. Abia astept pozele.

Sabina, spor la treaba si sanatate lui Gheo. Nu prea pricep de ce nu ii dati antibitic daca e suprainfectare.


Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput