Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 19
MsBB spune:
Bai
cu gandul la busituri am uitat sa incep cu ce trebuia sa incep ...

LA MULTI ANI !!!
Sa fii sanatos Bogdanici-Pogonici, sa ai parte numai de bucurii in viata, sa fi alaturi de mami si tati, sa-i iubesti, sa ai parte de multa iubire si tie mami, iti uram sanatate, sa te bucuri de fiul tau cel istet si frumos, sa scapi de toate problemele !

Ylari - neatza si tie! Io nu am sterilizat niciodata nimic
. Am mai fiert acolo o suzeta, un bibe la inceput dar cam atat
Bine, noi am inceput sa fol bibe pe la 11 luni
.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
gabitzam spune:
Andrei a avut o problema cu burtica, diaree la greu si varsaturi, asta fiind in weekendul trecut. Doctorita a zis ca e o enteroviroza si i-a dat Sumetrolim. Si de ieri s-a umplut de bube. S-a dus la pediatra cu el dimineata si se pare ca e alergie la Sumetrolim. Ati auzit sa mai fi patit cineva asa cu copilul? Eu de-abia acum am citit pe net ca sunt destui copii care fac alergie la Sumetrolim. I-am dat Zyrtec acum, si Ketof diseara la culcare, mi s-a spus ca ar trebui sa paleasca spuzeala aia de pe el. M-am speriat initial, am crezut ca e vreo boala din asta de copii, dar n-a facut febra, doar deranjamentul stomacal de zilele trecute.
Nu l-am dus la gradinita azi pe Andrei, asa ca am iar "dixtractia" asigurata, iar trebuie sa fac pe politia militara intre ei doi.
La multi ani fericiti Bogdanici !!! Sa fii fericit, sa fii sanatos, sa cresti mare, sa ai o copilarie minunata!
Alaturi de SEBI
YLARI spune:
Of Gabitza imi pare rau de Andreiutu. Nu stiu sa iti rasp referitor la alergie... Pupam baiatul sa treaca repede si burtica si spuzeala.
MsBB multumesc ptr rasp. Eu nu stiu daca sa iau si sterilizatorul la mare. Mai am o saptamana pana plecam in concediu... Abia astept!!!
Stai ca astia de la tv vor sa ma enerveze si cica au facut analiza la apa marii si cica e murdara rau si periculoasa. Noroc ca au aia si piscina. Dar apa de acolo o fi ok? Cand am fost in Italia in concediu cum 2 ani, n-am intrat in mare ca era vie rau de tot, adica veneau tot felul de vietuitoare printre care si pestisori mici sa interactioneze cu tine... Brrr ce aiurea, asa ca am stat la piscina. Si ca o romanca adevarata ce sunt, ma trezeam prima din hotel si ma duceam sa las prosoapele acolo. Ei bine, in fiecare dimineata era un nene acolo cu niste pipete si un laptop si faca analiza la apa din piscina. Mda, la noi sunt sigura ca nu se intampla asa ceva nici la 5 stele.
Fimea a mancat o caisa si jumate de borcanel de "Multe fructe" cu biscuiti. O fi suficient? Iesim pe afara, pupici multi.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lorich spune:
Neata
Bogdanici, la multi ani puiutz frumos, sa cresti amre si sanatos!
China te pup pt expresia
| Citat: |
| si eu am un copil cu personalitate (nu i-as spune "rasfatat", ca eu nu cred in cuvantul asta ). |
foarte bine zis, peste tot am citit, nu e vorba de rasfatz, e o faza...auziti stati sa vedeti perioada de dupa 2 ani careia i se zice "the terrible two"..yummy-yummy
Cleo of, pup Maruca, mi-e asa de frica de juliturile pe fazta si loviturile la cap; parca restul, daca le mai ascunzi nu mai par asa bau-bau. Robert are un obicei cade sau se pune in genunchi si merge de-a busilea pe trotuare cu asfalt...mm..face o exfoliere-pan la sange. de asta ii pun pantalon lung acum. Ce sa aleg? Bubite de ieritare de la caldura sau julituri in genunchi? Hard choice
Cand mergi la boofest? Poate ne vedem pe acolo...
Vianne am mentionat ca imi pare bine sa te revad pe la noi?
Apropo stefany ce faci mami? Cu serviciul busy?
Alinuta acum ma bag la vizionat poze - da..e minunat sa te trezesti cu un bebic frumos si pufos langa tine! Plus ca si ei sunt tare fericiti - singurul lucru rau e mai incolo, cand e greu de scapat de obisnuinta asta - si eu tot de asta tin la patutul lui...
Gabi deci Roata, Ursi, bona? Nimic? Acum voiam s ate intreb daca iesim mai devreme. Pup sa treaca...firar sa fie de alergie!
Erica eu chiar ieri i-am cautat sandale exact cum zici tu, dar de plaja, adica nu de piele, ci din material de ala pt papci de plaja... si al naibii toate erau macar marimea 24-25 M-am ofticat ca erau unii cu fata de "masinute CARS" dar super mari!
Pup si Gogoasa pe lovitura! (usor sa nu doara)
Edit:
daaa..superbe poze cu Scorty&family Am luat si noi aseara pampersi de aia de apa si piscinutza
Cleo super tare Mara&cat... pisica da din coada usor agitata, nu stie la ce sa se astepte

Ylari e super bine!(pt standardele mele)-ma ref la papa; cat despre apa marii...uf si despre Albena am auzit ca n-ar fi grozava la teste, pediatra mi-a zis cu litere mari sa nu inghita!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Micaela06 spune:
Neata mamici si pitici,
La Multi Ani Bogdanici Poganici! Sa cresti mare, sanatos si norocos!
Pe Daria a intepat-o o albina azi la prima ora, imi vine sa
, doar s-a umflat si inrosit degetelu, ma gandesc ca daca avea alergie erau altele reactiile, imediat, nu? Acu ce stres aveam io? Sa nu se umfle inainte de dezmotarea de maine 
ca in ultima vreme numai de boacane facem inainte de cate un 'eveniment'.
Am vazut Scortisoara la mare, foarte frumos, iar am pofta de plaja, valuri
e frumoasa Scorty in poze dar in realiate e superba, o fetita finuta si frumoasa foc
Aseara ne-am intalnit cu Tiberiu si mami a lui, care e slabanoaga si frumoasa, Tiberiu e un dulce tuns 'castron', am facut si poze o sa le pun azi daca am timp, ca avem sedinta la serviciu
iar se duce Daria la munca.
Ieri am avut o zi de intalniri cu mamici slabanoage
, ce zici Socrate mai bagam o pizza? 
Daria
DanaH spune:
'neatza si de la noi!
Vreau sa incep prin a ura La Multi Ani!! frmoshi si fericitzi pt Bogdanel, pui de Magnetism. Sa creshti mare si frumos la suflet, pui mic! sa itzi iubeshti parintzii si sa fii o bucurie pt ei toata ziatza ta si a lor!
eu sunt tot in standby. mi-a raspuns america, mai bine nu mi-ar mai fi raspuns. evident, nu paote pe 27 noimbrie. motivul? nu il shtiu, probabil ca fiind vienri, pleaca la casa de vacantza din frantza. acum sunt rea, s-ar putea sa nu fie asta motivul, dar m-am saturat.
acum nici nu shtiu ce sa fac: sa schimb comisia? sa aman sustzinerea pe anul viitor? ashtept email de la sefu', care, apropo, si el are liber vienrea, tot la casa din frantza. nu sustzin eu teza shi ma fac mare, mai amre ca ei, si imi iau si eu casa in frantza? ![]()
despre puiutzi acum: am vazut poze frumoase frumoase cu scortzishoara sara. este o dulce si o scumpica. am vazut si filmuletze cu mara cautand pisica sub pat. mi s-a parut faorte tare. abia ashtept sa vad cum o sa se descurce si teodora cu pisica nebuna a lu' soacra-mea. ca de alexandru shtiu sigur ca o alearga si o bate in cap cu lopatzica de nisip, ca shi taica-su. au o dragoste pt mitzi.... ceva de speriat.
cine zicea de "the terible two"? dada, imi amintesc. la alex au inceput pe la un an jumate si cred ca shi acum mai sunt ceva semne. probabil ca noile generatzii sunt mai "mature", perioada asta incepe mai devreme.
eu sunt aproape sigura, teodora se plictiseshte de moarte acasa. are jucarii, dar mai mult de 5 minute sa se joace cu ele, nu vrea. ea vrea afara, asta e clar. sa se plimbe. nu imi dau seama cum la gradi este asha de fericita. ieri, cred ca i-a fsot dor de gradi, ca nici sa doarma nu a vrut, ce atata pierdere de vreme cu somnul asta? a dormit o ora jumate toata ziua. in rest, i-a scos afara, juma de zi cu piticii ei din grupa, cealalta juma de zi cu cei mai mari. a doua parte am intzeles ca i-a placut mai mult.
cand am luat-o acasa, era varza de obosita. nici nu a apucat sa manance decat vreo 3-4 linguri de ciorba. nici baie nu i-am mai facut, doar am spalat-o putzin la chiuveta. si-a baut lapticul cu ochii mai mult inchishi, am si gadilat-o, sa o trezesc sa bea laptele. a dormit de la 7. dar la 5 s-a trezit ca ii era foame,a baut un biberon de lapte si a mai bagat o ora de somn.
hai ca trimit mesajul asta. shtiu sigur ca mai vroiams a zic ceva,d ar trebuie sa recitesc din urma. revin.
Poze
MsBB spune:
Ylari - parerea mea este ca la varsta asta, cand baga absolut totul in gura sterlizarea nu-si mai are rostul. Cat i-ai feri, cat de atent ai fi tot baga chestii "in afara legii" in gura
. Asa ca, ce rost mai are sa sterlizezi biberoanele cand isi ia doza zilnica de microbi de pe manutze , de pe jos ?
Pai, pe mine ma apuca pandaliile cand o vad la cumparaturi cum musca din carutzul de cumparaturi
, sau prin parc o secunda daca nu-s atenta, gata a si bagat un muc de tigara in gura 
Deci, parerea mea e sa nu cari dupa tine sterlizatorul - doar daca nu consideri tu ca o sa-ti stea pe crieri lipsa lui in timpul vacantei 
Gabitza - sanatate multa lui Andrei! Doresti un costum de protectie? Pare grea meseria de mediator in caz de razboi ![]()
Apropo,ce ai rezolvat cu noua bona?
Ufff, Dariutza mica
, mama ei de 
. Abia astept sa vad pozele 
Lori ,
fii-mea, mai rar , ce-i drept, evita exfolierea de pe jenunchi mergand SPIDER STYLE
, sau ca o broasca, sustin spectactorii 
Am vazut si Mara vanatoare de
- fffff calma matza 
Apropo, multumesc
, celor ce mi-au admirat Baseasca ieri
- la Bruxelle cu ea 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
DanaH spune:
asha....
gabitza, pupici lui andrei, sa treaca repede alergia asta. dar ce contzine acest medicament? e bine de tzinut minte.
despre sterilizat: eu nu ii mai sterilizez biberoanele de la 8 luni. atata timp cat ea este tot timpul cu mainile pe jos si apoi le baga in gura... beberoanele la bag la mashina de spalat vase, iar tetinele le spal cu apa fierbinte. suzetele la fel. cand imi aduc aminte. rar.
despre cazaturi... si teodora are experientza unei julituri pe nas. ce sa ii fac? vrea sa mearga singura pe strada. da din maini de zici ca vrea sa ishi ia zborul. nu ma lasa sa o tzin de mana. shi evident ca mai cade, oricat de pe faza ashi fi.
mie nu imi este teama foarte amre de julituri, alea trec, si eu am avut, inca imi amintesc de ele. cel mai teama imi este de loviturile la cap, de cazut in coltzuri, chair daca sunt asigurate, tot sunt mai ascutzite. alexandru avea un obicei, e lovea tot timpul in frunte, in acelashi loc, de nici nu apuca vanataia aia sa se vindece. ce teama mi-a fost mie cu asta.... nici acum nu sunt complet linishtita, nu shtii cand apar problemele. dar nici sa il radiez nu imi vine.
pupici fiicelor ratacitoare, Vianne si jozsaerika. Vianne, imie ra dor de creatziile tale. imi plac foarte tare gentutzele facute de tine, dar shi rochitzele. itzi urez succes si o sa tzin minte site-ul tau.
yalri, apa marii noatre tot timpul a avut probleme. nu imi amintesc vara in care sa nu se fi zis ca este periculos sa faci baie in mare. acum, ca sa zic, pericole sunt peste tot. despre aerul din bucreshti ce sa zici?
eu zic sa pleci linishtita la mare. vezi tu la fatza locului daca este cazul sau nu sa o bagi pe fata in apa.
nu shtiu ce mai vroiam sa zic, dar azi cred ca o sa mai vine pe aici, ca sunt tare vorbareatza si nu am chef de munca. daca ei nu vor sa vina la mine la defence, atunci nici eu nu mai muncesc. am zis!
asha ca nu scapatzi de mine pera ushor. asta daca nu ma gandesc sa plec acasa, sau, mai bine, prin orash.
Poze
chinabulina spune:
super tare filmuletzele cu Mara! si fiica-mea le-a savurat, a chicotit, a tzopait, a batut din palme ![]()
buba fie-mii a mai trecut, e mult mai bine acum, multumim 
m-am bucurat eu in ultimele zile ca a dormit mai bine gogo, ca nu a mai urlat asa de tare la culcare, ca nu s-a mai trezit peste noapte, etc. ok, a trecut. iar s-a trezit la 3, iar n-a mai vrut in patul ei, iar am luat-o cu noi, iar n-a adormit, ci s-a jucat pana pe la 6
. sunt varza, acum bag o halba de cafea
, ca sa-mi pot dezlipi ochii...
nu mai stiu ce sa-i fac de papa, azi n-am chef de nimic. mai vedem. abia astept sa se faca ora de iesit, deja nu mai am chef de stat in casa...
si, nu in ultimul rand, LA MULTI ANI, Pogonici!!!! sa fii sanatos, destept si norocos! 
edit: Ylari, eu nu mai sterilizez de pe la 6 luni! nici nu credeam ca mai sterilizeaza cineva la varsta asta...
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Beleanne, f. frumoase pozele - unde era acolo in poza cu apa aia care tasnea din asfalt? unde sai scris "ploua?"
Ylari, asa cum a zis si MsBb, nu cred ca mai are rost sa te omori atat cu sterilizarea - acum nu trebuie sa-i lasam sa manance noroi sau alte scarbosenii, insa nici sa-i tinem intr-o lume sterila nu e bine, ca apoi la cel mai mic contact cu virusii se imbolnavesc.
Si daca zici ca baga in gura din casa ... clateste doar bine cu apa sticlutele.
Si sa stii, ca din nefericire, a mentionat si Lorich, nu e doar o faza, faza de la 1 an, sa vezi faza la 2 ani - deci, sa fii mamica e o provocare!
mai tine si de copil, unii sunt mai potoliti, mai intelegatori, alte mamici mai rabdatoare -- depinde de mai multi factori.
Alsyh, e greu cu crizele astea de personalitate.
Ignore e bun, insa nu mereu, adica nu sa-l lasi sa planga sau sa se loveasca -- mai bine e, cum zicea Simonix, sa-i distragi atentia si cu vorba buna sa-l faci sa uite.
Nu merge mereu, la mine cel putin, nu functioneaza, eu ma enervez repede, din pacate, nu prea am rabdare.
Nici prea multi NU, nu sunt buni, e bine ca-l lasi sa descopere lumea, buna e o cale de mijloc, greu de gasit e adevarat, ca uneori daca ii permiti prea multe, poate cadea in extrema cealalta - aici se supara rapid cand nu are voie ceva (poate chiar periculos)
Cleo, Annika e bine, multumesc de intrebare - suntem deja de cateva zile mai bine, am terminat si medicam.
Imi pare rau de Mara - sa te consolez spunanadu-ti ca se poate intampla oricui? cred ca stii ca accidente din astea nu le poti prevedea mereu - si Lara a cazut cu fata de asfalt - am plans mai mult eu decat ea - cateva julituri nu sunt asa grave, exista accidente mult mai grave - am descoperit ulterior.
La multi ani, Bogdan!
Adriana

noastra!