Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
chinabulina spune:
alina, bine ca ai mai trecut pe la noi. frumoase pozele din thassos! iar Sara a crescut asa mult! 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
socrate spune:
Asa, am citit si restul mesajelor. Azi am fost cu fetele in parc, adica cu Daria si MAra. Mara a facut buba din pacate.
Fetelor si eu zic ca are cam multa personalitate copilul meu. DAca nu fac ce vrea incepe sa planga sa se puna in fund. DAca nu mergem unde vrea el sa mearga se lasa jos. Tb sa pipaie toate dar toooate masinile. Si daca nu il las sa vezi urlete. Eu ii bag Ignore. Am citit peste tot ca nu tb sa il bagi in seama cand face urat, tb sa il lauzi cand e cuminte. Asa incerc sa fac. Evident ca ma apuca nervii cateodata, a 100-a oara cand vrea sa bage piatra in gura si pandeste sa nu fiu atenta, ii zic NU mai raspicat. Insa...asta e, ii spun ca mami nu a vrut sa tzipe dar intinde coarda prea tare. Nu cred ca intelege dar mai ma descarc si eu.
El plange daca tzipi la el, dar mai mult e deranjat ca nu iese cum vrea el.
Ma mai linistesc ca asa patiti si voi.
MsBB spune:
Uf, vecina,
-
cucuiata mica, Teo si buba de Mara
.
Vecina
- am pus aripioarele la lucru
- stai sa vezi 
Inais maine cu crieri fresh bagam citire
Ah, Gabitza, 
Ma zic doar
ca am vazut si am
la pozele de la Belleane si Alina-anto darrrrrrrrr ne-am hotarat
- merem si noi la mare
, la soareeeeee 

Va urez noapte buna, somn usor si sanatate multa bolnaviorilor 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Reallaura spune:
Intru sa raspund si eu la intrebarea lui Alysh. Constat ca e un comportament caracteristic la varsta asta, de altfel am primit si newsletter de la babycenter.
Pai si Mircea musca, zgarie, tipa cand nu obtine ceva.Nu vreau sa va spun ce i-a facut lui frate-miu marti, asa din senin. ziceai ca e aurolac, bietul de el. Toata fata o cicatrice. Sau mai bine zis 1000 de cicatrice. Hmm. Hmmm.
In schimb, avem si reversul: a inceput sa ne dea niste pupaturi de toate frumusetea, ne termina!
Imi pare rau de puii cazaciosi Mara si Gogo balerina Si Mircea s-a julit azi la picior, nu vrea decat sa cerceteze si sa bage toate pietrele in gura. Socrateavem cam aceeasi soarta, se pare! Sta si urmareste cu degetelele gandacii rosii, furnicile, alege pietricele si le baga in gura. NUmai cu okii pe el sa fiu Plus ca abia ajungem de acasa in parc si din parc acasa, ca tot drumul e o continua contemplare...
Simo sanatate multa lui Robertcik!
DanaH bafta cu lucrarea! Sper sa-ti raspunda America odata!
Alina anto frumoase poze dar cam putine
Mi-e dooor de Thassos!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
jozsaerika spune:

buna fetelor,
nu am mai trecut pe la M&M de tare mult timp...deci urez celor care si-au sarbatorit de atunci ziua de nastere LA MULTI ANI!!!
am vazut muuuuulte poze din concedii la mare
foarte frumoase
...speram sa plecam si noi prin septembrie daca om avea bani
...daca nu ma inscriu in gasca de spart banca ![]()
ma bucur Vianne ca ai mai scris , rochitzele sunt superbe 
legat de crize copil nu stiu ce sa va scriu...eu sunt calita de la baiat care este argint viu si incapatanarea intruchipata dar Beatrice cred ca-l intrece
totusi cu ea vreau sa procedez altfel...mai mult in stilul de attachment-parenting
...(pe mine m-au ajutat mult postarile gazzellei si ale lui anca_a)...apoi om vedea cum va fi
.cu pietricelele inca e bine la Beatrice, dar Norbert tot asa facea ca si Sebi ma pandea sa nu-l vad si le punea in gura ...dupa o vreme ma prindeam ca are pietricica in gura si vroiam sa io scot si el o lua la fuga 
..io muream ca se inneaca cu ea
.El, de altfel, este si genul care se pune in pericol non-stop
...genul celui de care a povestit Simonix.Atunci cand intrii cu el intr-un parc descopar multe feluri in care pot fi folosite hintele si topoganele 
..dar nicidecum in mod normal.
no, astea fiind zise
....io am trecut pe la voi ca tziganu cu o cerere ..daca ma puteti ajuta
...daca mergeti careva prin Carrefour la cumparaturi si puteti sa-mi cumparati ceva
... sunt ceva sandale de baieti albastre (o combinatie de sandale si pantofi cu barete impletite ) cu doar 30 ron marimea 28 ...pt ca din pacate la Cluj toate marimile sunt doar 28 nu
....iar pretul e f. bun pt sandale din piele....scuze de cerere dar ma gandeam ca poate -totusi - cineva ma poate ajuta fara a va incurca
...
am uitat sa va spun ca si eu alaptez si sper sa o mai fac pana la 2 ani si noaptea este pt noi grea practic sta agatzata de tzitzi
dar eu m-am obisnuit si pot sa dorm bine
...noi doua dormim intr-un pat iar sotzul cu baiatul in alt pat in cealta camera...si cand se intampla ne intalnim pe ...hol
...deocamdata e bine asa apoi mai tarziu vreau sa-i mut pe ei impreuna si sa ne intoarcem in "patul conjugal" ![]()

ma duc sa mai citesc una alta
chiar gabitzam am donat si io pt Sebi...stiu si io cum e cu spitalele si cum e sa fie bolnav copilul
..acum in iulie mergem si noi in Ungaria sa vedem daca suntem bine cu refluxul vezico-ureteral
va pupam
Erika
cleo78 spune:

Bogdanici Pogonici, si a ta mamica, Magnetism. Sa fiti sanatosi si fericiti si impliniti si senini ca dimineatza asta!
Cand a trecut 1 an???
welcome bec alina_anto, si Joszaerika. Si mult succes in Ungaria - crunt dar asta e o solutie pt servicii mai sigure medicale. Nu zic ca toti medicii sunt asha, am avut noroc la urgente de super dr-i si oameni dragutzi. Dar nu mai am incredere in sist. medical si asta se recashtiga f. greu -respectul (cred ca asta e singurul defect al romanilor- lipsa de respect fatza de munca proprie, fata de munca altora, fatza de Dumnezeu, natura, oameni, medici, preoti etc. si eu sufar de aceeasi boala).
Deci mara a plonjat ieri pe trotuar. Asta e - prima julitura - atat ca e pe fatza: nasuc, obraz, frunte. Tati nu ne-a zis nik, socrul mi-a facut morala ca el nu suporta sa vada fata asha - si ca sa o tin numai in brate - ca uite asha face el.
Cat despre personalitate si urlete, eu tot cu ignore functionez. Mai putin la culcare, mai nou fifi urla de ramane fara aer!!!! Mi-e clar ca asta se intampla cand e prea obosita, si stau cu ea pana se linishteshte, nu sunt dfe acord sa adoarma plangand in sughitzuri. Cand maraiie o mai las... tati ar lasa-o oricum.
Bratafel, Adriana, cum se mai simt puii voshtri?
Mai erau pui cu problemutze...dar zau daca mai stiu cine.
Va propun in weekend: http://www.bookfest.ro/
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Neatza!
Cum spuneam si aseara -
bubitza sa treaca lepede [suflu sa fuga durerea ] Mara . Este din pacate o etapa pt ei, pana vor siguri pe picioarele lor, pana vor constientiza pericolul.
Tinutul in brate nu este o solutie ( socrule?
). Copilul trebuie lasat sa exploreze, sa cerceteze, sa-si dezvolte muschii si sa invete ca buf=buba
.
Este adevarat ca nimeni nu-si doreste sa-si vada copilul latzit pe asfalt si sunt convinsa ca fiecare dintre noi am dezvoltat un al 6-lea simt, mirosim pericolele ce-i pandesc pe copii, suntem cu ochii pe ei ca pe butelie dar se mai intampla.
Mie zilele trecute mi-a scapat din mana 

. Mana ei era transpirata, mana mea la fel => bufff cu capul de asfalt. Imi venea sa musc din asfalt de ciuda , cu atat mai mult cu cat eram cu mana pe ea.
M-am simtit atat de frustrata si doare la fel de mult pe cat ii doare pe ei.
Nici nu-i putem cocolosi dar nici sa-i lasam de capul lor. Frumusetea meseriei 
Eu ma uit la fie-mea. Dupa ce si-a dat drumu de cateva ori pe spate, direct din picioare - lovindu-se mai mult sau mai putin la cap, cu toate ca mereu am stat dupa
ei , acum este mult mai precauta cand cade. Isi incordeaza muschii abdominali si isi tine capul in aer pana este sigura ca nu se poate lovi. Si - iata - tot se mai intampla accidente 

Imi amintesc acum cateva luni - cand fetele noastre nici inca nu mergeau, stateau cuminti in
, am vazut un copil , mare de altfel, vreo 4-5 ani
, cum a cazut cu fatza de asfalt si in secunda 2 a tasnit sangele din nas. Am crezut ca mor si deja imi imaginam cum voi reactiona - panica - ofusca - ingrjora cand i se va intampla si mandrutzei. Sper totusi sa nu o vad vreodata lovindu-se asa urat.
Cred ca marea maj pe care ii cunosc au luat macar un buf
.
In fine, nu mai lungesc vorba, vroiam doar sa va spun , Cleo si Georgiana, ca va inteleg tare bine si din pacate accidente se intampla ( cu toate ca asta nu ne consoleaza aboslut deloc) si mai devreme sau mai tarziu tot se intampla - nimeni nu s-a nascut stabil pe picioare, cu echilibru perfect.
Despre mofturi si ifose
- noi suntem campioane - dar cum spunea si Gabitza - ignore!Incerc sa nu las sa ia mare amploare evenimentul si-l tratez ca o scapare, nu ca pe un lucru f grav ( cu toate ca-mi vine sa-mi smulg parul din cap
) Incerc sa o distrag, sa-i arat luna si stelele , sa-i vorbesc ( desi in momentele alea e ca si cum as vorbi cu un chinez
).
Mai rau e ca pune stapanire pe toate lucrurile celorlanti si nimeni nu este obligat sa-i satisfaca capriciile copilui mei . Daca apuca jucaria altui copil - amin - nu-i mai da drumu si e jale mare daca incerc sa o iau. Sper ca va fi mai cooperanta si mai maleabila cand va mai creste.
jozsaerika - ma bucur sa te revad! Sa vii mai des 
Tin pumnii sa fie totul bine , sa se fi rezolvat problema cu refluxul!
Ma duc sa-mi fac o perfuzie
- bag o
direct in vena ca-s ...rupta de oboseala 
o zi buna sa avem!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
YLARI spune:
Buna de dimineatza.
Deci avem sarbatorit?
Ia sa ved io cu okiu meu: Mda, B.G. de Magnetism, La multi ani cu sanatate, cu pupici multi si jucarii frumoase.
Fetelor voi mai sterilizati biberoanele?
Va pup ca sunt pe fuga, ciao ciao
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
Edit: pupam pe Mara pe buba sa treaca. Of scumpa de ea. Si ce socru enervant...
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:

Bogdanici Pogonici de Magnetism! Sa fii sanatos si fericit!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
cleo78 spune:
si ca sa aveti zi senina, radeti de aici:
http://www.youtube.com/watch?v=dTAYWascJhQ&feature=channel_page
3 filmuletze cu Mara + pisica.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

noastra!