Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Pai DanaH, oamenii astia cu salarii mici nu se duc la doctor, ca se simt "bine", n-au "nimic". Sau mai bine zis isi duc boala pe picioare si cand mor ingroasa randurile celor ce mor de infarcturi si cancere de col uterin sau cancer de san. La care suntem fruntasii Europei. Mda, si mie mi se pare de-a dreptul revoltator ca peste tot trebuie sa dai bani in tara asta.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Despre copii rasfatati sau cum or fi am si eu unu. Zic si eu ca Ylari m-am mai linistit ca nu e singura si eu credeam ca am gresit eu cu ceva pe undeva. Daria bate din picior, ma musca de mana daca o tin sa nu ajunga unde vrea, urla , desi nu vroiam sa o las sa planga in ultima vreme am lasat-o pur si simplu o ignor, plange pana i se umfla ochii sau o ia somnu, am zis ca numai pot?

Belleane ce zodie mama ca aici sunt copilasi din 3 zodii. amea e rac si din pct meu de vedere e cea mai rea

Dana pastreaza-ti nervii pt romanica Cat despre spitale, doctori bleah si eu ma intreb dc nu ai bani te lasa sa mori? Tatal meu s-a operat asta iarna si m-am dus la dr cu plicu, la care el ma intreaba: 'cat e acolo?' ii zic si cica pai ar mai trebui cam si imi spune suma Am zis ca nu e adevarat daca mi-ar fi povestit cineva as fi zis ca minte. Ma intreb dc ii ziceam ca nu mai am ce facea ca era deja operat.

Daria

Mergi la inceput

Doamne, Miha... ce doctor... serios, iar cand ii vezi pe astia la televizor ca niciodata nu recunosc, cand o tzara intreaga stie ca trebuie sa dai bani ptr fiecare operatie, injectie, perfuzie, plosca, etc, etc... imi vine sa urlu de atata ipocrizie.
Desiree, nici eu nu am sa las pe Eva in putzu gol, si eu gandesc cam la fel. Este adevarat, pe mine m-a lasat mama, am si poze, dar nu erau frate atatia dezaxati pe lumea asta... cred ca nici nu se stia ca exista pedofili, pe bune. Sunt sigura ca nu toate gandim la fel, dar aici ne-am acceptat intotdeauna, nu cred ca se va supara nimeni pe tine ptr ca asa gandesti tu.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Fetelor, multumim frumos de aprecieri! Eu va pot face rochite si alte cele si fac reducere, daca vreti.Sau chestii pt Craciun.

Gabitza, poze cu Stefana inca nu am pus. Dar cand reusesc, pun link-ul.

Lorich, pai voi aveti ceva dinti Eu inca dorm cu ea si se trezeste din obisnuinta cred..

No, va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vianne, si noi la fel: dormim impreuna, inca se trezeste; de fapt, la noi e asa: doarme in patutul ei pana pe la 1-2am si atunci o iau langa mine, ca eu inca dorm in dormitorul ei, in patul mare, daddy singur, ca belferul in dormitorul nostru... ma rog, acum al lui! Eu doar imi mai tin hainele acolo.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Mai fetelor, de la ce o sughitza atat???? M-a zapacit azi toata ziua. Eu cred ca saliveaza abundent din cauza maselelor (are niste guguloaie jos...) si poate asta e o cauza. Sau vb prostii? Bine, nu ma deranjeaza, dar poate pe ea da...

Vianne multumim de oferta. O voi lua in seama

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari nu cred neaparat ca-i deranjeaza sughitul; cel putin eu o vad pe Victoria ca uneori o amuza, dar de cele mai multe ori nici nu baga-n seama.

Si tot am vrut sa zic: LORI, eu sunt veeeeesnic cu nasu-ntr-un bol de-al Victoriei pe care-l umplu cu stafide invelite-n ciocolata, cate 2 ppumni de ele, de 2-3 ori/zi... macar pancakes is mai sanatoase decat atata ciocolata cat bag eu. Eu, care, culmea, pana am nascut putea sa se desfiinteze ciocolata si nu mi-ar fi pasat, acum nu ma mai vad satula...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Iulia, sunt o secretara buna - am retinut bine? plecati pe 6 iulie?
Eu zic sa nu-ti faci griji! Nu cred ca va fi chiar asa aglomerat, in caz ca e de nesuportat, cautati altceva, in Mamaia e hotel langa hotel

Hai sa va zic eu cum era camera la Hot. 3 stele din Eforie - cred ca cam asa o sa fie si la National.
Hot. astea comuniste au ramas din pacate aceleasi, le-au vopsit un pic pe dinafara, le-au schimbat eu covoras la intrare - da inauntru a ramas aceeasi atmosfera - de vechi.
Deci, niste ex. hotelul nostru era curatel, insa cearsafurile desi spalate, aveau pete "interesante", frumos colorate - urme ale ... nu stiu, nu am putut identifica si nici n-am vrut sa intru in detaliul tesaturii
La baie, curatel, insa urme - MICI e adevarat - de igrasie, rugina, de jeg adunat de "n-spe" ani pe la colturi, care nu mai iese asa la o frecare rapida; pe jos o chestie gen covoras execrabila - in fine, nu era cocina, cum spuneam, la o prima privire era chiar in ordine, dragutel- acum pt. 2 nopti poti inchide ochi si cu pete pe ceasarsaf

Socrate, 35 Ron tuns pt. Sebi?? nu e cam mult?
Eu am tuns-o pe Annika la Viena - la DM exista si salon de frizerie si pt. copilasii pana in 3 ani, tunsul e gratis - nu prea a stat ea cumintica, da i-a mai luat din moate

mai da apa calda, ce-ti trebuie pe caldurile astea? scoate un ligean afara sa se incalzeasca in soare
Glumesc, sper sa se rezolve!

Chinabulina, lasa mai, ca Gogo e inca mica, o sa aveti timp sa mergeti la mare in anii urmatori, o sa se bucure mult mai mult ca acum!

MsBb, si eu am o oala cu cirese, si ma batea gandul aseara sa o atac, insa nu ma prea omor dupa ele, ca ma enerveaza sa scot samburii, asa ca am lasat-o balta -- am facut bine deci

Si apropo dinti, verisoarei noastre - i-a aparut primul dinte un canin!! deci orice e posibil

CAT COSTA UN FIR DE TRANDAFIR? - in Buc, zic

Adriana

Deci...tunsul e pentru motan, adica pisica, aia cu 4 picioare Banuiesc ca pentru copil e mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

a adormit motzata, hop si eu pe forum.
azi mi-a cazut cu capsorul de asfalt . si-a facut o vanataie, dar n-a plans prea mult, viteaza mamei . mie mi-a teama s-o las sa mearga singurica pe afara, o tin cu ham, dar uite ca nu i-a trebuit decat o secunda sa se ridice de jos si sa pice. si nici nu stie sa cada, se duce ca placinta mda, m-am plans... noroc cu vecina, ca m-a mai scos din boale, ca eu uitasem si cum ma cheama...
si eu am un copil cu personalitate (nu i-as spune "rasfatat", ca eu nu cred in cuvantul asta ). daca ii spun "nu" se aseaza in fund si urla. are un fix cu treptele si cu terasele (betiva mica ). eu incerc sa-i spun pe un ton calm ca nu e voie sau nu e bine ce face si ii explic de ce (ma rog, mormai o explicatie acolo ). cand se aseaza in fund si incepe show-ul, o iau pe sus si incerc sa-i distrag atentia. daca suntem in parc, o rog pe vecina s-o strige, ca gogo o iubeste mult pe Adriana si vine repede la ea
acum ca vorbiti de doctori si spitale, sa va zic si eu una... acum vreo 2-3 saptamani s-a intamplat de am ajuns de 2 ori la "urgente", o data noaptea si o data in mijlocul zilei. am ramas surprinsa de amabilitatea si promptitudinea celor de acolo, zau! doar o tanti care mi-a completat un formular (de la "triaj" cred) era mai acra. in rest, si medici si asistenti au fost foarte amabili si rapizi. si zau daca am dat macar 1 leu cuiva (eram in crize, am plecat fara nimic la mine). si, by the way, n-am rude in sistemul medical, ca sa le fac reclama mascata

hai ca m-am intins rau de tot. noapte buna, mai arunc un ochi din cand in cand

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!!!
Mi-a fost tare dor de voi..

Am fost si noi in vacanta mult dorita, in Thassos, Grecia. Ne-am intors acum o saptamana. A fost SUPER!!!! Cele 10 zile au trecut asa repede... Am avut parte de vreme foarte buna, marea a fost calda, Sara s-a balacit cu placere in apa, noi ne-am simtit extraordinar! Am mers cu prietenii nostri, care au un baietel de varsta Sarei si am ales sa nu stam la hotel, ci la bungalow. Ceea ce ne-a prins foarte bine pt ca seara, dupa ce adormeam copiii, ieseam toti pe terasa imensa si mai stateam la un pahar de vorba.
Am pus cateva poze aici

Sara are 8 dinti, merge peste tot (norocul nostru ca avem curte mare), ii place sa socializeze si iubeste copiii. In fiecare zi avem curtea plina de copii, mai mici, mai mari..
Iar problema pe care o aveam cu somnul Sarei, adica faptul ca se trezea de 4-5 ori pe noapte, s-a rezolvat. Cum? Dormind in pat cu noi.. Adica exact ceea ce nu-mi doream.. De cand s-a nascut am tinut neaparat sa doarma singura in camera, in patutul ei. Si asa s-a intamplat...pana la 1 an..Cand am cedat.. Sara a castigat! Acum doarme toata noaptea fara probleme, pt ca are langa ea exact ce dorea: caldura parintilor. Oricum, mamicile care dorm cu puiutii lor stiu ce inseamna sa adormi cu ingerasul tau nas in nas si sa te trezesti si sa iti strangi tare in brate puiul tau scump.. Nu mai conteaza nimic..

Vreau sa urez La multi ani tuturor puiutilor care au implinit sau vor implini 1 anisor!! Sa fiti sanatosi, voiosi si sa va bucurati parintii!!!

Fetele, chiar daca nu mai am deloc timp sa intru, sa stiti ca ma gandesc foarte des la voi, la copilasii vostri.
Va pup!

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput