Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
IO nush ce am avut impresia ca ai fost deja la Crasna in weekend, Simona . Ei, reactualizez urarea de distractie placuta - vreme frumoasa si sa va simtiti bine acolo, sa veniti cu bateriile incarcate
Acum ar merge si o incurajare pt Ylari - ce-si doreste un bb dupa chipul si asemanarea ei go
,go
,go
- hai cu clona de Ylari
Legat de chiftele, cred , ca si Socrate, ca s-ar potrivi cu ce vorbiti voi , tu si Desiree, cu chec de carne . Usor de facut si fffffffffffff gustos
. De fapt daca mi-a iesit mie, shuia-shuilor, e tare usoara
- rubeola! Bianca - sa scapi repede si usor
Hai mai, Belleane , aia plateau o gramada sa intre la Bambu si voi aveati show pe gratis
- macar sa admirati pizipoancele si saracii baieti in criza economica cu
de "doar" vreo 100.000 euro
. Glumesc, evident
.
Lori deci
- io cred ca fii-mea m-a vandut celor de la pampers
. Pana la culcare, ieri, am ajuns la performanta de 8 norocoshi
. Si cel mai drag imi e cand tocmai am spalat-o, curatat-o si zdrang - placinta moale
.
Cred ca are informatia scrisa in ADN . De mica tot facea asa pe banda rulanta dar acum, dupa diversificare, se mai reglase, facea doar 1-2 ori pe zi. Acum cred ca si de la dinti face asa - de ar iesi odata toti ca m-a exasperat cu kk-ceala asta.
O fi si din alimentatie - asa ca ofer reteta de ieri de home-made carnati - laptic, piure de ananas+mango+mar, ciorba cu de toate, banana+ capsuni+cirese, iaurt,laptic.
Vianne - ma bucur sa te revad. Bafta multa cu site-ul
Citat: |
citat din mesajul lui chinabulina vroiam sa-i spun lui Belleane ca nu poate s-o vada pe fiica-mea de la serviciu fiindca nu suporta calculatorul ei asa copil frumos ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](cat.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Omu' se gandea sa-i lipim o punga la
![](indecent.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](indecent.gif)
Fii-mea nu sta pe olitza - zici ca e unsa cu ardei iute - nici o secunda , nici o milisecunda
![](alcool.gif)
Hai, nu-ti fa inima rea cu hotelul. Fii optimista, eventual te orientezi la fata locului. Imi e si scarba sa zic asta
![](icon_smile_dead.gif)
![](batutincap.gif)
Hai, tin pumni sa fie bine
![](pupic.gif)
http://www.goagal.ro/
![](icon_smile_big.gif)
asa pt un zambet de inviorare
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MsBB spune:
Ei asa da Socrate - neatza, hai la
, nu, nu in Giurgiu, ci in Constanta - mai aproape de
, ash vrea io
.
Sa stii ca asa e , plange saracu' cupil dupa tati . Daca mandra zice hgigijkbiuguytlkn - io automat pe gugal translate - si obtin "vreau la tati "
. Asta e, nu pot neferici copilul, nu?
Sa vina apa , sa vina jetul
, de nu gatuim radetu'
Hai, restul? TREZIREAAAAAAAAAA
Am citit din urma, am crosetat un lung mesaj , am haranit mandra si acum
si voi nik?
Acusi se trezeste si ma rapesteeeeee
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
MsBB, ai mancat toate cereshele? La noi te-ai gandit? Eu sunt mare fun cirese.
Si Raducu le toarna in pampers de cateva ori pe zi, acum cred ca este un dinte foarte aproape, mai baga si iaurt, fructe, cred ca de aceea. Mi-e teama numai sa nu se oparasca iar, il spal de fiecare data, si asa fac eu muschi plimband cele aproape 11kg de colo colo prin casa.
Vianne, ma bucur mult ca ai revenit. Rochitele sunt delcioase! Eu cred ca numai de aici de pe forum ai stringe de lucru multa vreme. Ai mai pus cumva poze cu Stefana?
Socrate, ce fain ca plecati la munte Relaxare si plimbari placute!
La Feeria doar m-am tuns, ca acolo merg la coafor, acolo lucreaza o prietena de-a mea care ma tunde de 15 ani, m-am plimbat dupa ea pe la toate saloanele unde a fost.
Alaturi de SEBI
MsBB spune:
Or fi fructele, o fi gena mai kk-cioasa , or fi dintii
. Acu' stiu un lucru sigur
- cupilu' meu ii anormal
. Glumesc, dar.... nu-i ies dintii ca la carte
, am rupt pajina din carte, am facut o fotocopie cu dinti mandrei si nu se potrivesc sablonului
.
Acu' io stiu, poate se mai ascunde ceva in spate, dar apara din gura cu... dintii
. Nu ma lasa deloc sa ma uit
.
Oricum, cica normal ar fi fost sa-i iasa molarii primari si apoi caninii. Ei, asta e , o fi citit fii-mea invers si a dat drumu caninilor
Mai are cineva asa? canini inaintea molarilor?
Gabitza - sa-ti fie de bine tunsoarea .
Gata, s-a trezit mandra
![](images/user_woman.png)
chinabulina spune:
buna dimineata!
vreau la mare . bani ioc, cearta cu tati din cauza asta
. mancare am pentru gogo de ieri, asa ca azi ma duc sa pandesc vreo banca s-o sparg. merita puscaria, daca e s-o vad pe gogo in nisip si intre valuri, cu colac
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Neatza si de la noi. Aoleu am dormit la greu ca o putoare...
MsBb pai o oala de cireshe??? Eu cred ca dormeam pe buda, nu mai ma miscam. Ah ce as manca si eu dar doar o data le-a nimerit Iuby, dupaia numai cu carne... bleah... Aaaaa, si vezi ca se zice GOAGAL, daaa??? Cu clona, mai greu, cred ca o sa am niste emotii pana o/il vad... Dar intai vreau sa bag niste analize sa vad in ce masura mi-am revenit...
Ieri am bantuit blogurile culinare, am gasit reteta de chiftele la cuptor atat sub forma de chec dar si de bulete, abia astept sa fac dar imi trebuie o reaprovizionare. Am ramas cam fara de toate.
Gabitzam sa iti fie de bine tunsul. Colega mea care ma face la par mi-a promis ca vine si ea sa ma vopseasca desi i-am zis ca sunt saraca, nu mi-au intrat banii... Aaa, am vazut pe blogurile alea o multime de retete mishto, si bulete de cashcaval, chec cu branza, o multime de chestii pe care as putea sa le fac ptr Evutza.
Da iulia, ca sa vezi, nu am vrut sa IL las sa IL ude si pe EL ploaia. Cum o sa mai creasca EL mare??? Iulia, MsBB are dreptate, dai si tu acolo o atentie ceva sa va dea o camera mai retrasa. Io de-aia am zis ca vreau o statiune de moshari, ca stiam eu cum e in Mamaia, am fost intr-un an si am dormit numa cu geamu inchis ca altfel nu puteam... sorryyyyy.... nu vreau sa pun sare pe rana, lasa ca sigur o sa fie bine. Si poate Mufy e mai petrecareata, asa... Oricum cred ca nu i lasa de capul lor cu muzica tare toata noaptea, se potolesc si ei la un moment dat... Pupi... sunt senila, cand plecati?
Socrate, spor la tuns pisica. Si plimbare frumoasa. Vad ca e soare sper sa fie o zi frumoasa sa bantuim si noi mai mult ca ieri.
LA MULTI ANI RARES SEBASTIAN de emycor!!!! Sanatate multa, copilarie frumoasa si o viata lipsita de griji iti doresc sa ai frumosule!!!
Fiicamea se trage de picioare vrea sa isi bage in gura deshtele de la picioare... My God!!!!
Moooaaaama, dar o are Miss pe vacanta. Abia astept sa se intoarca sa vad poze de Daviducu, sa il vad ce mare si frumos s-a facut. Parca vad ca se intorc cand plec eu.
Va pup ca a facut pe kk de dimineatza si tre sa o spal. Sper ca avem apa calda.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
Neata si de la noi,
Ce e galagia asta??? MsBB tu o trezisi pe fii-mea???
Hai sa te pup pt cafea Cu dintii nu stiu ce sa zic, a mea a fost ca la carte intai premolarii apoi canini, da a citit cam inainte ca are gura plina, sper sa mai ia si ea o pauza.
Socrate ce frumos ca te serbezi la munte. Cat despre genti, pantofi, ufff ce sufar si eu, cred ca nici nu mai stiu sa merg cu un pantof elegant si sa port o geanta
Gabitule sa-ti fie de bine tunsorea si eu il urmaresc pe al meu, mai dezertez cate o perioada dar apoi imi dau seama ca doar el ma 'face bine'
Vianne super rochitele, am salvat studiez
Cred ca ma duc sa-l urmaresc pe Sebastian prin parc. Eu nu mai pot singura cu fata asta a mea (v-am zis ca Stefan e in delegatie? ) sper ca dc mai sunt si altii ii e rusine si se mai potoleste.
Daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Iulia, sunt o secretara buna - am retinut bine? plecati pe 6 iulie?
Eu zic sa nu-ti faci griji! Nu cred ca va fi chiar asa aglomerat, in caz ca e de nesuportat, cautati altceva, in Mamaia e hotel langa hotel
Hai sa va zic eu cum era camera la Hot. 3 stele din Eforie - cred ca cam asa o sa fie si la National.
Hot. astea comuniste au ramas din pacate aceleasi, le-au vopsit un pic pe dinafara, le-au schimbat eu covoras la intrare - da inauntru a ramas aceeasi atmosfera - de vechi.
Deci, niste ex. hotelul nostru era curatel, insa cearsafurile desi spalate, aveau pete "interesante", frumos colorate - urme ale ... nu stiu, nu am putut identifica si nici n-am vrut sa intru in detaliul tesaturii
La baie, curatel, insa urme - MICI e adevarat - de igrasie, rugina, de jeg adunat de "n-spe" ani pe la colturi, care nu mai iese asa la o frecare rapida; pe jos o chestie gen covoras execrabila - in fine, nu era cocina, cum spuneam, la o prima privire era chiar in ordine, dragutel- acum pt. 2 nopti poti inchide ochi si cu pete pe ceasarsaf
Socrate, 35 Ron tuns pt. Sebi?? nu e cam mult?
Eu am tuns-o pe Annika la Viena - la DM exista si salon de frizerie si pt. copilasii pana in 3 ani, tunsul e gratis - nu prea a stat ea cumintica, da i-a mai luat din moate
mai da apa calda, ce-ti trebuie pe caldurile astea? scoate un ligean afara sa se incalzeasca in soare
Glumesc, sper sa se rezolve!
Chinabulina, lasa mai, ca Gogo e inca mica, o sa aveti timp sa mergeti la mare in anii urmatori, o sa se bucure mult mai mult ca acum!
MsBb, si eu am o oala cu cirese, si ma batea gandul aseara sa o atac, insa nu ma prea omor dupa ele, ca ma enerveaza sa scot samburii, asa ca am lasat-o balta -- am facut bine deci
Si apropo dinti, verisoarei noastre - i-a aparut primul dinte un canin!! deci orice e posibil
CAT COSTA UN FIR DE TRANDAFIR? - in Buc, zic
Adriana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata...
mor de somn... m-a ciuruit un tantar, dupa ce ca m-am culcat la 12 si tot nu puteam adormi,m-am trezit in mancarimi si apoi griji ca-i papa odorul...apoi trezire odor, apoi culcat cu plasa de insecte peste patut - afurisit tantar nu s-a dat gasit ! Pe unde o fi intrat ca avem plase si-n ***
Iulia pana nu uit, noua ne-a zis pediatra ca la 1 an, pentaximul e identic cu infanrix si cum ncii ea nu-l avea baietii (Robert si Raducu) au facut pentaxim, desi facusera doar infa pana acum; ne-a lamurit dr. ca la 1 an nu e nicio diferenta, doar ca-i mai ieftin. Pup si sper sa fie ok la mare - si eu sunt tot asa, ieri am sunat la laguna beach sa intreb una-alta, de patutu, de confirmarea confrmarii...sa nu ma trezesc cu surprize. Mi-a zis bulgaroaica, ca este rezervare pt Loriana
Vianne avem 4 sus si 2 jos. Nu am alta explicatie pt treziri, decat dependenta de a ma simti langa el, ca nu doarme cu noi in pat...cand il iau pe la 2 -3 asa pur si simplu baga tzitzi in gura si adoarme, dragul de el.
Desiree , nu ma supar! Ba chiar ma gandeam ca am fost prea nu stiu cum in mesajul meu. Eram sub influenta lor
Ma uitam la sarbatoriti - dar ziua lui Raresica Asta vad io cu ochii mei carpiti!
Laura eu incerc zi de zi sa-l pacalesc cu fructe! N-am vazut asa copil, nici de la borcanel, deci indulcite nu-i plac.... azi i-am facut cereale de la humana, ca-s budincoase asa cu capsuni- 4-5 lingurite maxim! Daca i le dau in mana le strofloseste dar nu baga nimic in gura, desi orice scama de pe jos e super yummy. Asta e! (o fi semnanand cu mine oare?)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Lorich, a cui zi e astazi? a lui Raresica?
Eu uras tantarii, cel mai are de fapt ma enerveaza bazaitul ala impertinent
Am aflat cat costa fir de trandafir - 8 Ron