Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Ahaaa, cred ca m-am prins, ca sa zic asa. Deja mi-e pofta. Dar astept sa am si tarhon, ca il iubesc la nebunie. Mai ales in chiftele. ![]() ![]() ![]() YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Eu imi cer scuze ca nu stiu sa explic, dar daca nu le reusesti, data viitoare cand fac, o sa fac poze pe "pasi" si le pun pe picassa, ca vezi, ca-i mai usor decat sa explic.
SA IMI FIE RUSINE!!!
LA MULTI ANI ALESSIA!
LA MULTI ANI ALEXANDRA!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
![](fetita.gif)
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
socrate spune:
Ylari da un search dupa chec de carne si gasesti. Desiree zice de tava de cozonac cum ii zicem noi. E super buna. Eu am facut de paste. In mijloc poti sa pui si ou, atunci va arata ca un drob.
Nici mie nu mi-au intrat inca banii. Sper sa vina cat de curand. De obicei veneau pe 16. Da, o sa vina ei.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Copilul incepe sa mearga singurel asa ca stau non-stop dupa el.Azi toata ziua nu am avut apa calda nu am nici acum. Ma apuca nervii evident.
Saptamana viitoare miercuri plec la Poiana Brasov la pensiunea Orizont. Pana sambata. Are sotul meu o conferinta, ei o sa stea la Alpin, noi la ORizont, ne vom plimba la munte frumos. Abia astept.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Socrate, multumesc de explicatii. Io stau taaare prost la capitolul explicatii.
Daddy nostru pleaca la anu' in febr. la conferinta in Mexic... propunerea mea a fost tot asa, sa mergem si noi si sa stam o saptamana, el sa stea 4 zile la hotelul unde-i cazeaza compania si apoi savina la noi. Dar cica mai bine sa mergem dupa aceea in cuba si macar petrecem o sapt. intreaga impreuna... bine-i si-asa.
Distractie placuta.
_
Reallaura spune:
V-am citit, dar nu stiu ce mai retin.
Vianne bine ai revenit! Foarte frumoase rochitele, imi plac. Iti doresc mult succes!! Asa facem sinoi la pranz, el doarme, eu citesc. E taaare bine!!!!
Desiree, Ylari yumiiii, as papa si eu niste chec de carne cu sos de marar
Socrate f misto ca iesiti la munte...Asa revigoranta e o iesire cat de mica, din Bucuresti!!
Lorich stii ca am avut aceeasi suferinta, constipatia lui bb...ei. eu inclin sa cred ca de la fructe iese afara...ca Mircea face de cateva ori pe zi - 4-5 ori zilnic. Aproape la fiecare pampers, Uneori abia il schimb si face iar. Dar ii plac mult fructele. Papa la greu, roade mere, ii plac perele, piersicile, caisele...eventual daca nu ii plac combina cu nitica banana si paseaza-le. Desiree la voi nu stiu ce sa zic, daca spui ca papa bine fructe...la noi functioneaza f bine.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Vianne spune:
Stefana doarme in carut acum, in casa. Are zile cand nu vrea sa stea in pat si atunci trebuie sa incerc altceva. Ori iesim cu masina la o plimbare si adoarme, ori in carut.
Lorich, deci si voi va treziti noaptea...Dinti are Robert? Noi inca nu
Ylari, multumim!
Simonacip, multzam fain! Drum bun la Crasna!
Si eu fac chiftele la cuptor dar nu chec de carne, ci normale, bilute, doar ca le coc in cuptor. Ies f bune!
chinabulina spune:
vroiam sa multumim tuturor pentru vizionare si arecieri. si sa-i spun lui Belleane ca nu poate s-o vada pe fiica-mea de la serviciu fiindca nu suporta calculatorul ei asa copil frumos
vianne, bine ai revenit. mi-au placut rochitele si, din nou, pozele din brazilia (m-am mai uitat si alta data la ele, dar m-am uitat si acum: super! )
va dorim noapte buna tuturor!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
iulia83 spune:
helloooo
azi a fost asa de cald nici nu zici c-a fost furtuna pana la 11 azi dimineata. la 12 se lasase deja un soare de ziceai ca te topesti. am iesit pe la 2 crezand ca e mai racoare ca a plouat, doar, insa am lesinat de caldura
ylari si cum ma? nu-ti lasi si tu baietelul in ploaie p[utin? sa ia aer curat, sa se ude putin sa creasca ca ...un crin?!?! tztztz urat din partea ta LMA sarbatoritelor noastre de azi
sa fiti sanatoase si cuminti
msbb pune mana si invata fata la olica sa vezi cum cere ea apoi, cand o vedea ce bine e ca nu se mai spoieste la curits. ca e mare deja (o iau si eu ca babili)
apropos de olica, a mea s-a ridicat azi singurica de pe ea am iesit sa iau un pachet de servetele ca-l lasasem in sufragerie si am gasit-o in picioare, aplauda, deasupra olicii...primul lucru care mi-a iesit din gura a fost " sa nu te pui in fund pe covor ca te tai!!!"
simona distractie placuta si vreme frumoasa
o pupez si pe secretara mea wannabe (ca n-am bani sa te platesc
) adriana daca vrei sa lucrezi pro-bono, esti binevenita
dau o
multa sanatate biancai sa treaca cu bine si sa se vindece bubitele repejor..partea buna e ca face acum => nu mai face mare, si-si intareste putin si sist imunitar toti facem, nu scapam. te pupam, recuperare super sonica
belleanne nu stiu/ cred daca e sau nu langa bamboo. habar n-am. bine ca mi-ai zis, ca altfel disper sa nu doarma fata din cauza zgomotului deja mi s-a facut inima cat un purice. am citit un comentariu pe un site cum ca e cam jeg pe acolo si ca serviciile n-ar fi chiar asa de bune
e si tarziu acu sa-mi mai retrag banii
noi nu gasim INFARIX PENTA - pe la Buc se gaseste???
am vazut si vorbitze de victoria ,saosdaidwe wqeuqweq asdaosd si tie
am vazut si eu rochite frumoase de vianne bei da te pricepi
gata, noapte buna
am sange rau acum datorita hotelului aluia...oare am facut rau ca m-am lasat convinsa de tipa cu care mergem sa ne cazam acolo? eu as fi vrut totusi unul de 3* n-o sa pot dormi la np...
totusi mergem cu copil mic, n-as vrea sa fim nevoiti sa plecam de acolo in alta parte si sa pierdem banii
incerc sa nu ma mai gandesc...
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vianne Stefana doarme in carut acum, in casa. Are zile cand nu vrea sa stea in pat si atunci trebuie sa incerc altceva. Ori iesim cu masina la o plimbare si adoarme, ori in carut. Noi www.onetruemedia.com/shared?p=72c03c40028587036492cd&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Stefana Stefana Eduarda 22 mai 2008 |
Victoria e exact invers: de vreo 2 sapt. ii pica ochii-n gura de oboseala, pe cuvant ca abia-i tine deschisi si nu doarme, nici in carucior, nici in masina. DOAR in pat, unde dorm eu cu ea sau in patutul ei.
![](bang.gif)
Iulia, a citit Victoria ce a zis Ariana si a zis sa-i spui "Da". Nu stiu la ce, ca a zis ca e secretul ei si al Mufitzei si al restului de bebi de M&M ce mai citesc
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
_
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Neatza!
S-a terminat huzurul . N-am mai deschis ochii mirata sa constat ca ora 8
. Am facut greseala sa mananac o oala
di cireshe aseara si azi-noapte am cam fost ca o oala sub presiune
. Parca mancasem carbit - asa se auzea in
.
Asta e - daca tot m-am trezit - sa facem galagieeeee, sa fie veselieeeee TREZIREAAAA -
- primul venit- primul servit
Citesc din urma si revin
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
socrate spune:
MsBB multam pentru cafea. Bag acu din greu. Copilu a adormit dupa ce la 6:30 repeta fraza cunoscuta "da, haide, tata" deci...l-am pus langa tac'su nu foarte fericit . A baut laptele si s-a bagat inapoi la nani pe langa mami. Amandoi dormeam cand a venit tati sa se imbrace. Tot nu am apa calda, azi ma infiintez la administrator ca deja sunt plina de spume.
Desiree io zic ca explici foarte bine, eu nu prea ma pricep, niciodata nu explic de ex. cuiva cum sa ajunga la noi ca ajunge in Giurgiu.
Plecarea la munte e asa, Vineri fiind ziua mea, iar sotul fiind plecat pana sambata, nu l-a rabdat sufletul. Pe mine ma intereseaza mai putin. As fi vrut ca anul asta sa am alt sentiment dar vad ca deja ma incearca dispozitia specifica dinainte de acest maret eveniment.Anul trecut a fost tot asa plecat nu stiu unde fix de ziua mea si a avut remuscari mult si bine, asta aducandu-mi doua super genti pe care le-am purtat foooaaarte putin ca am geanta de ultima moda de scutece
Oricum la ce pantofi pot purta, nu are sens sa am genti misto. Na ca am explicat, dar mi-e lene sa sterg si sa rescriu.
Ce am mai vrut sa zic, ca am vazut poze, citit tot, imi mentin parerea ca avem cei mai frumosi copilasi. Sper ca Andrei si-a revenit, mai ales cu un fratior asa catarator. Pupam gabitzam si baietii ei. Ai luat ceva frumos se la Feeria?
Sper ca si fetitele bolnavioare si-au revenit, Annika, Iasminuta si Bianca. de la feciorul meu ca sa treaca mai repede.
Am gasit "salon" sa tund motanul. Nu il mai suport, fac curat, in 5 minute e par pe jos. Spal pernitele de pe scaune, a doua zi pot sa o iau de la capat. In fine, ma costa 35 de roni. Tb sa gasesc insa cum sa ma descurc cu copil, sot, motan. Daca nu, apelez la Cleo care draga de ea s-a oferit. Acu cred ca ori doarme ori gateste ca vad ca nu imi raspunde pe mess, unde am tras un monolog lung, in care ii explic ca ma duc la Real sa iau catelusul si ma duc in parc. As fi vrut sa le iau si pe ele dupa noi. Sa vedem daca vor.
Mie mi-au intrat aseara banii. De obicei imi intra mai repede.
Apropo de Real sa va zic, am gasit si acolo crema de protectie solara Bubchen,mult mai convenabil decat alte creme ca pret. Am mai gasit si de la Baby love la DM unele in tub mic-mic, foarte util in geanta. Am luat si un gel de spalat mic-mic ca sa il am in geanta sa il pot spala pe maini si in alta parte, gen soacra mea, restaurante etc. Apropo noi am invatat faza cu spalatul pe maini foarte bine, cum intram in casa ne indreptam direct spre baie sa ne spalam pe maini.
Vad ca maine se sarbatoreste BG de Magnetism, caruia ii dorim multa sanatate si fericire, si pentru mami multa sanatate. Asta daca uitam maine . Lavinia vroiam sa te intreb unde il duci pe BG la inot. Ca ziceai ca il duci in alta parte nu la Baby Spa. Imi spui si mie? Ca vreau sa incerc si eu sa il duc, sa vad ce zice. Si daca se poate sa ne spui si cat costa acolo.
Iulia vrei sa intrebam de Infarix? Eu sunt sigura ca se gaseste.
EEE hai ca am scris. Va pupicesc, ne mai auzim la pranz cand doarme feciorul.