*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*
Raspunsuri - Pagina 19
Olivia26 spune:
Multumim, Mikysor, multa iubire si fericire si voua
, pupam si noi gagica cea frumoasa si vorbareata!
Nu mai stiu daca ti-am spus, pe cerealele pe care i le-am luat lui Dav e o fetita care seamana tare bine cu Alexia si mereu imi amintesc de ea cand vad cutia cu cereale
.
Olivia
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicus spune:
La multi ani pentru ani frumos de casatorie.. sa o tineti tot asa.. poate urmeaza acum un bb2, nu-i asa?
| Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26![]() Acum 4 ani, pe 18 iunie spuneam DA la Starea civila si apoi pe 23 iulie petreceam la nunta asa ca dau de bauuuut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mama ce trece timpul, 4 ani...nu-mi vine sa cred...parca mai ieri ne tachinam unul pe altul in timpul facultatii, azi ne desparteam, maine iar ne impacam pana ne-am dat seama ca pierdem timpul aiurea ca tot nu puteam sta prea mult departe unul de altul ...ce vremuri...si uite ca acum am 2 barbatei ai mei, ce-as putea sa-mi doresc mai mult, ei sunt viata mea![]() ![]() Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Multumim, la fel Monicus
, nu ne suparam daca vine inca un bebe
, nu stiu cum ne-am descurca dar...n-om fi nici primii, nici ultimii care se descurca cu 2 bebelusi aproapiati ca varsta
Olivia
de
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicus spune:
Multumim draga mamica/// si mai spui tu??? Ce mai afce cozanacica???
AM mai pus poze noi..... la semantura,,,
| citat din mesajul lui Miky-ea Mamiseli,multumim ca ai intrebat de noi.Suntem bine,ma topesc toata cand o aud pe Alexia ma-ma,ma-ma.In rest,e f simpatica cum sta ea in cot,pe o parte ca un om mare.Nu prea am timp sa intru pe net... Felicitari pt dintisorul Mirunei! ![]() Olivia, sa va iubiti frumos si sa fiti fericiti! ![]() ![]() ![]() nebunica-zapacica,felicitari pt dintisorii lui Victor dar si pt “coordonate” ; am vazut pozele, e un cozonacel tare simpatic! Am vazut poze cu printul adorabil David de Olivia care debordeaza de energie ,printesa scumpa Ana de Monicus ,care sta f bine in fundulet, Eva cea cocheta de Mirtha! Ramo,felicitari,Sara papa foarte bine! Sanatate multa,Andrei de Andy! Leeloo, sanatate multa lui Damian!Felicitari Bebecris pt dintisor! Julia,felicitari pt dubla reusita! Flory sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in septembrie! Anca, !Bravegirl drum bun la mare! Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Noi o stergem la o plimbare ca azi e frumos afara si nu se stie cand mai prindem o zi ca asta.![]()
Pupicei la toata gashca.
Olivia
de

anca_27 spune:
Laura, La Multi Ani cu sanatate!!! 

, ce dai bun de baut? A, nu, nu de baut, da` la tort tot ma bag. 
Mersi fetelor, am scos morcovul si banana, dar banuiesc cerealele de la Humana cu lapte inclus. Mai scot, sa vad. Ancadragoman, mersic!
Tre sa caut prune, si tocmai am preg un ceai de musetel, parca vad strambaturi da` trebuie.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
lauramiron spune:
Deci....m-ati lasat masca, nu ma asteptam sa se uite cineva ca azi e ziua mea
Oceanborn, Olivia, Miky, Anca
Mda....deci ma intreaba fii-mea cati ani implinesc, si-i zic
, si zice: "mami, ce frumos suna doi de 3"![]()
...
Anca, dau de baut de toate, am foarte multe feluri, pe toate gusturile
, ca am prieteni si familie cu gusturi foarte diferite la alcool
Tortul este caramel

Am primit de la sot un telefon nou....Nokia E66 alb, e foarte cool
Sunt super happy, si butonez la el de vreo 2 ore![]()
Maine plecam la munte vreo 3 zile, iarasi duc jumate de casa cu noi
, sotul nu mai are rabdare sa mearga la pescuit (avem cabana aproape de un lac de munte), Rebeca e incantata de-a dreptul, tot timpul ar vrea sa stea numai acolo.....doar Caterina nu a fost de acord cu noi data trecuta, n-a dormit 2 nopti mai deloc, si de aia nu prea mergem, am zis sa mai creasca.
Om vedea acuma cum se va comporta, e mai marisoara totusi si de data asta ii caram si patutul de acasa

flori76 spune:
Multumesc,inca o data pt urari si incurajari 
Olivia:la multi ani fericiti impreuna 
Mirtha:din pacate n-avem sanse sa scapam fara operatie,Rares are pentalogie fallot...dar,macar sa fie una si nu doua,Doamne ajuta!
Dermatita atopica avem si noi si pana sa aflam ca asta este..ne-am chinuit vreo luna(n-am fost de la inceput la dermatolog,pediatra nu prea si-a dat seama ce e,am luat-o pe bajbaite si deja se generalizase...).
Anca:mi-ar face mare placere sa ne cunoastem,insa durerea e ca daca ne interneaza...eu n-am nicio sansa sa ies de acolo.Sunt terorizata efectiv,ca pe langa suferinta lui Rares,n-avem voie sa avem vizitatori,pot eventual sa ies pe hol 5-10 min(asta in cazul in care doarme Rares,ca altfel...)Ne gandim cu groaza ca sotul n-o sa-l poata vedea atata timp,cu toate ca o sa stea in Tg Mures cu noi.
Asaaa,si fac ce fac si tot la diversificare ajung
Azi i-am dat mar copt cu branzica=succes total
Deci,incep diferite combinatii cu mar copt.Pt maine am luat si nectarine.
Pt seara vroiam sa va intreb ce dati voi copilasilor?Mie mi-a recomandat pediatra cereale,insa Rares papa si cerealele si cele 2 mese de lapte noaptea si mi-e teama ca-i cam mult(v-am zis de obsesia mea cu greutatea).Mai ales ca atunci cand pediatra mi-a recomandat cereale,el papa doar un bibe/noapte,apoi a revenit la doua...
------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008
Asa a venit pe lume Piscotel
flori76 spune:
| citat din mesajul lui bertha Flori, poti sa-i dau piure cand vrei, supa goala nu o prea agreeaza niciun bebel. |
Asa o sa fac.Azi a papat vreo 5 lingurite de supa,daca incep cu piureul o iau iarasi treptat cu 2,apoi 4...lingurite sau pot sa-i dau mai mult din prima?------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008Asa a venit pe lume Piscotel
lauramiron spune:
Flori, si eu am probleme cu greutatea fii-mi
Are 10 kg si 73cm
Deci evit cerealele, nu-i dau zilnic, ci o data la 2-3 zile. Seara papa legume in diverse combinatii sau i-am mai facut iaurt amestecat cu fructe (altele decat cele de dimineata).

asa ca dau de bauuuut