*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

A papat Sara 250-300 gr de spanac cu pui si rosie...se inverzise toata pe hainute si pe fatuca

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

In seara asta plec la timisoara cu David.Am un milion de bagaje, asa ca sper sa nu mai fie nimeni cu noi in compartiment.

David are reflux, diagnostic pus de doctorita fara ecografie.Azi a scos aproape jumatate din masa de pranz inapoi . Nu mananca mult ca sa zic ca scoate din prea plin.Tratamentul dat de doctorita: debridat 2 ml x 3 pe zi si humana anti reflux.Nu sunt multumita nici de modul cum a pus diagnosticul si nici de tratament.Sunt curioasa ce tratamente de reflux au primit altii bebei.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Flori bine ai revenit printre noi , nici Piscotelu meu nu sta inca in fund nesustinuta , adica rezista ceva timp aplecata in fata dupa care buf intr-o parte .

Noi n-am indraznit pana acum sa-l lasam pe Rares nesustinut,decat sprijinit de canapea.El ar vrea doar in fundulet,nu mai vrea rezemat deloc

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Laura,merci pt sugestie .Eu,insa,abia acum ii introduc legumele la pranz,poate o sa incerc cu iaurt.Ii dai din comert sau facut de tine?
Legat de greutate,eu vreau sa-i fac lui Rares analize pt tiroida.Sper sa nu fie nicio problema si sa ma linistesc.

Malinas,sanatate multa lui David Cred ca e tare greu cu varsaturile,multumesc lui DD ca Rares n-a vomitat nicio data pana acum.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Malinas noi am primit ranitidina, si Andy mi se pare ca zisese ca primisera acelasi tratament.. noi am luat 3 luni picaturi dimi si seara, de vreo 4 zile am scapat, regurgiteaza f putin,si rar.. si pedi nostru ne-a zis in timp ce facea trimiterea la eco ca e vb cu siguranta de reflux dar na sa nu dam tratament aiurea am facut eco care a confirmat spusele lui. de asemenea am inceput dive m repede decat ma gandeam eu.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Buna fetelor in sfarsit am gasit 5 min in care reusesc sa scriu nu numai sa citesc.Fetele mele fac maine 6 luni si sunt 2 gogosele am implinit 7 kg si un pic deja si vreo 68-69 cm.Sunt minunate papam deja nu stiu ce sa va zic le crestem singuri eu cu soatza si nu mai avem timp nici sa respiram.Am senzatia ca poate nu fac lucrurile ca la carte dar cand le vad ca se fac mari parca creste inima in mine.Noaptea e mai greu deoarece se mai trezesc, se culca cam tarziu asa ca avem multttttteeee nopti nedormite.Va pup si va urez multe sanatate.
Steliana, Alina, ce n-as mai da sa mai am timp sa mai mancam pe undeva.
Alina mandrele au avut reflux si ne-a prescris debridat care e bun, babybiotics si humana AR care a fost super cel putin pt noi.Te pup si sanatate multa pt David.

http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Multumesc mult de raspuns .Nici nu mi-a zis cat timp sa-i dau debridat, dar cred ca e vorba de o perioada mare.

am mai citit acum pe internet si am vazut ca sunt multi bebei care au primit tratament cu debridat pt reflux. Dar oricum nu sunt multumita ca nu ne-a pus sa facem eco. Mi-a zis ca la eco nu se poate vedea daca are sau nu reflux, ca ar trebui sa faca endoscopie, si ca e prea mic pt asta. |Din pacate acum plec din bucuresti si nu am cum sa ma duc sa fac, dar cand ma intorc ma programez si o fac de capul meu, pt linistea mea sufleteasca.Intre timp ii voi da debridat, ca azi tare m-am speriat la cata mancare a scos.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Malinas noi am primit ranitidina, si Andy mi se pare ca zisese ca primisera acelasi tratament.. noi am luat 3 luni picaturi dimi si seara, de vreo 4 zile am scapat, regurgiteaza f putin,si rar.. si pedi nostru ne-a zis in timp ce facea trimiterea la eco ca e vb cu siguranta de reflux dar na sa nu dam tratament aiurea am facut eco care a confirmat spusele lui. de asemenea am inceput dive m repede decat ma gandeam eu.

mami de Thomas

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Pe Antena 2 este o emisiune despre nastere....arata o cezariana...ihhh...am mai vazut, dar mi s-a facut din nou pielea de gaina.Cand ma gandesc ca si eu si multe din voi am trecut prin asta...nu-mi vine sa cred ce minuni avem acum langa noi.Stau pe aproape ca o sa arate si o nastere naturala...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laaaaa muuultiii aniii,Lauraaaa
sanatateee,fericireee si muuulteee impliniriii

Flory,
bine ati revenitemotionanta povestea nasterii,am trait-o la max.te imbratisez tare
........................

legat de masa de pranz.azi am trait o experienta pe care vreau sa v-o impartasesc.programul nostru incepe la ora 7-7.30 cand dau trezirea in cor amandoi.daca nu,isi dau unul altuia si pe mine nu ma iarta...clarde atunci pana in jur de 14,cand ar trebui sa pape masa de pranz,mai are doua somnuri de max o ora.azi a avut doar un somn.a marait spre ora 14 ,dar mi-am zis ca papa si doarme...,da,da...nu a vrut sa pape nimic.a vrut somn.asa-mi trebuie,daca nu-i respect programul
morala,refuzul mesei poate fi de cele mai multe ori oboseala

Olivia,
Laaaa muuulti aniiii,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.sa mai faceti copii,ca tare reusiti ies
Monicus,
fara suparare,ai putea sa nu mai dai quote la intreg mesajul?poti copia doar pasajul care vrei sa-l citezi.umplem mai putine pagini si pt noi mamicile mai ocupate este mai simplu sa rasfoim cateva decat CATEVA pagini

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Malinas, cu placere!
oricum vad ca nu afecteaza luatul in greutate, asta daca e vb de reflux..8kg si la 6 luni ..David grasanu'
Stiu ca e frustrant, la un moment dat schimbam 6 sau mai multe randuri de hainute pe zi... barbita era fix pix..regurgita cantitati f mari thomas.. si la fiecare masa, in loc sa ragaie dadea afara... asta chiar dupa ce descoperisem ca e vb de reflux si deja era sub tratament, na e nevoie de ceva timp dar noi aveam impresia ca , gata, 3 picaturi si dispare....
Chiar daca e reflux ,se trateaza dar ai nevoie de 3 ori mai multa rabdare decat in mod obisnuit..

mami de Thomas

Mergi la inceput