*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Laura

Paula Piscotelul
Zanica Arianna
Olivia Fericire multa alaturi de barbateii tai!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Malinas, cu placere!
oricum vad ca nu afecteaza luatul in greutate, asta daca e vb de reflux..8kg si la 6 luni ..David grasanu'

La David refluxul s-a manifestat de la 6 luni. Cam dupa ce am schimbat formula de lapte (de la H1 la H2) si am introdus fierul. Pana atunci nu am avut nici un fel de probleme. Cu de la mine putere nu-i voi mai da fier cateva zile, sa vad daca se intampla ceva. Pe prospect scrie ca poate da iritatii gastro-intestinale, si combinat cu o sensibilitate banuiesc ca am ajuns la reflux. Daca dupa 1 sapt nu se schimba nimic reintroduc fierul.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dandusa multumesc

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Criss file de somon , pastrav si merluciu. Merluciu a fost de departe castigatorul. Edit- la abur si la cuptor. Cel mai mult i-a placut la cuptor.

Andy uite foto , din dimineata aceasta.http://community.webshots.com/album/569655480asjoyT?start=48 S-a cam suparat pe noi ca am solicitat-o la sedinta foto atit de matinala si nici nu am obtinut o foto ff. buna dar sper sa se vada , ceva , ceva. Edit- din alimentatie ei scot , nicidecum din a mea.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Mirtha, mi-am recitit mesajul si vad ca da, am spus sa scoti din alimentatia ta. De fapt vroiam sa spun din alimentatia Evei. Si doar daca nu vezi imbunatatiri, atunci sa te gandesti ca poate trece ceva prin laptele tau. Oricum, pediatra voastra pare ok, deci e bine ca sunteti pe maini bune. Nu inteleg insa de ce trebuie sa scoti orice tip de carnitza din alimentatia Evei.
Stiu ca pana acum a consumat fara probleme lapte praf, dar dermatita asta se manifesta dupa ce trece un timp de la expunerea la factorul alergen si dupa ce acea expunere e repetata. Intra in categoria reactiilor intarziate. Reactia imediata ar fi urticarie aparuta imediat, varsaturi, soc anafilactic (fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asa ceva!)
Am vazut obrajorii, asa arata si Andrei mai la inceput (din ce imi pot da seama din poza). La Andrei primele manifestari au aparut pe la 2 luni jumate. Pana atunci eu am mancat ce am vrut fara probleme (credeam eu). Si sangele in scaun tot atunci a aparut. Tot reactie intarziata.
Pupam puiutza.

Am editat mesajul ca scrisesem iar balarii. Nici acum nu-s sigura ca am spus cum trebuie ce vroiam sa spun.

Julia: Multumim de gandurile bune.

Olivia: Laaaaa muuuulti aaaaani! familia frumoasa.

In rest n-am mai citit. Sunt la pag. 16 si plange un pui langa mine. Fug.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Multumesc din suflet pt urari, fetele mele dragi! Sanatate si multa iubire si voua si s-atingem suta!

Deschid imediat capitol nou.

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

*Capitolul 58*

Mergi la inceput