*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
Ni, na, na, na
.
I-am dat legume la ora 11, vreau sa fie legumele masa de dimineata.
A papat 120 de ml fara mofturi. I-am facut piureul mai moale ca am pus si carnita de pui de tara si e mai atoasa.
Ieri mi s-a parut ca e o aroma puternica in piure. Si m-am gandit la telina sa i-o scot. Aseara am vazut ca zicea si Olivia, de asta-i bine sa scriem ce mai experimentam.
Chiar nu ma gandisem ca nu-i place telina. Asta-i buba cand se incepe ca mine cu amestec din 4 legume.
Azi vreau sa-i dau mar.
Arianna,
Paula,
Mara,
Tudor,
Matei!
Olivia, multi ani fericiti impreuna si copilasi sanatosi!
Ramo,sa-i traiasca flacaii prietenei, voinici gemenasii. Eu acum am scapat de supliciul cu sacul de nisip
.
Corina, da bucataresti nu gluma pentru zanica ta.
Nebunica, Ramo, ce copilasi mancaciosi, 300 de ml
, cat un om mare.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Nebunica, Isa, mercic, la fel si voua ![]() ![]() Diseara bem o sticla de vin daca gasim sa cumparam si nu beau localnicii totNu stiu daca v-am spus dar nu va imaginati ce drojdesc astia pe aici Seara cand te plmbi, te intalnesti cu oameni muulti cu cutiile de bere in mana, in parca daca mergi, te uiti sub banca unde stau, vezi baxul cu bere, cand a lucrat sotul pana tarziu a zis ca urcau in autobuz cu berile in mana si mai ales femei ...cica numai el si soferul? mai ramasesera singurii nealcoolizati![]() Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Eu i-am vazut in actiune si tot nu mi-am imaginat ca imi va intra unul din asta beat in casa

.Ai grija ca teambuildingurile in firme se lasa cu baute grave ca-i alcoolul gratis si unele firme impart si prezervative
Uneori ma intreb cati din copii lor sunt facuti la betie
Nu cumva nu poti cumpara alcool dupa ora 18? Ca-n Norvegia asa-i regula, se inchide Vinmonopolul la 6 seara, nici bere din supermarket nu mai poti lua.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Ramo2007 spune:
Sara intr-o zi nu a papat supa pt. ca nu am avut telina si ardei...cred ca nu-i plac mancarurile f dulci.Spanacul azi cred ca o sa fie acrisor ca-i pun si rosie.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Olivia26 spune:
Oti, ce bine a papat Elisa, bravoo
Multumim de urari, multi ani fericiti si voua si un bb3 baiat sa fie trupa completa! ![]()
Sa stii ca si eu m-am intrebat daca n-or face si copiii la betie ca tare multi au
N-am vazut in viata mea atatea gravidute si cu inca 2 sau 3 dupa ele
Parca mi s-a facut si mie pofta de burtica![]()
Aici dupa 21 nu mai au voie sa cumpere alcool, noua ni s-a parut tare comic si asa, inseamna ca astia au probleme mari cu
, da bine, probabil ca la ora inchiderii deja sunt goale rafturile
.
Olivia
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
oceanborn spune:
La multi ani tuturor cozonaceilor ce serbeaza azi! Piscotel Paula
si Zanica Arianna!
La multi ani fericiti impreuna, Olivia!multe impliniri , bucurii si sanatate!vezi sa nu bei prea mult
!

La multi ani Lauramiron!!!Multa sanatate si numai bucurii alaturi de frumoasa familie!!!
Am pus ceva poze la cozonacei cu dintzosu' lu' mama care se ridica in picioare.![]()
Borcanasul de prune la noi rezolva problemele cu kk. Ieri i-am luat paste
si i-am bagat 2 linguri in masa de pranz, i-a placut foarte mult, asa ca la amiaza ii mai schimb, o zi crema de orez, ba malai si tapoica, ba paste(i-am luat de 2 feluri). sunt atat de mici ca si dupa ce s-au fiert au marimea cat o margeluta, mica mica.
azipapa fasole verde, i-am mai facut saptamana trecuta si i-a placut.
mami de Thomas
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 Ancule, ce mare si frumoasa e Mariuca, are cui semana ![]() Ramo, felicitari prietenei ![]() , sa-i traiasca si refacere rapida!Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Mersi mult
...si eu sunt cu ochii pe flacaul tauanca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Olivia26 spune:
Oooo, Oceanborn
, ai dreptateeee, e ziua Laurei, ma uitasem acum cateva zile si am zis sa tin minte dar de unde...
Thomas dintzosu' e un frumooos si-un fortos, se stieee
Am sa-i pap ochisorii

La multi ani, Laura!!! Sa fii iubita si fericita alaturi de sotior si fetele scumpe!

Olivia
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Miky-ea spune:
Mamiseli,multumim ca ai intrebat de noi.Suntem bine,ma topesc toata cand o aud pe Alexia ma-ma,ma-ma.In rest,e f simpatica cum sta ea in cot,pe o parte ca un om mare.Nu prea am timp sa intru pe net...
Felicitari pt dintisorul Mirunei!
Olivia, sa va iubiti frumos si sa fiti fericiti!

nebunica-zapacica,felicitari pt dintisorii lui Victor dar si pt “coordonate” ; am vazut pozele, e un cozonacel tare simpatic!![]()
Am vazut poze cu printul adorabil David de Olivia care debordeaza de energie ,printesa scumpa Ana de Monicus ,care sta f bine in fundulet, Eva cea cocheta de Mirtha!
Ramo,felicitari,Sara papa foarte bine!
Sanatate multa,Andrei de Andy!
Leeloo, sanatate multa lui Damian!Felicitari Bebecris pt dintisor!
Julia,felicitari pt dubla reusita!
Flory sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in septembrie!
Anca,
!
Bravegirl drum bun la mare!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
monicus spune:
Multumim draga mamica Mirtha. Sper din toata inima sa ii placa cam din toate s anu fie o mofturoasa. Ieri am incercat pentru prima data legumele morcovel, pastranac, telina si ardei.. nu i-a placut tare... dar am luat incet incet si pana la urma a mancat... O sa mai variez,.. dar ii dau doua zile aceeasi combinatie si apoi schimb legumele.. si tot asa. Sper din toata inima ca micutza Eva sa revina la bunele gusturi de dinainte si sa manance asa cumn o stiai si sa nu mai faca mofturi.. Succes in continuare i sa aveti grija de voi.
si la multi ani pentru lunitze frumaose implinite.,... 
| citat din mesajul lui Mirtha Salutare mamici ! Multumim pentru urari ! Asemenea si voua va doresc sa aveti bebeloci sanatosi , frumosi , cuminti si papacioasi ca face bine....la "nervii nervosi" ! ![]() Hai ca eu nu mai reusesc sa intru decat seara.Am fost la doftoroaie , am luat si pasapoartele dupa care eu am cazut lata.Soare , caldura insuportabila , transpiratie la maxim . Am ajuns cu copilu" acasa, am dat paputza cit a vrut si ce a vrut si apoi am adormit. Atat de profund ca mama nu m-a mai trezit iar eu nu am auzit cind a plecat cu Pitica , pe la ora 18. Mi-a spus mama ca am adormit undeva dormit de pe la ora 17 pina pe la 20 neintoarsa. La control a fost aproape ok. Dermatita atopica - se pare , ragusita din cauza aerului uscat(azi dimineata ne-am trezit cu ea ragusita ), fonatniciul aproape inchis , murmurul de la pipotica a disparut...Cam toate bune.![]() Spiridush ce ai mai facut cu lantisorul ? Sigur l-ai aruncat ? Nu a mai aparut de pe undeva ? Eu am renuntat sa mai port bratari si brose din acelasi considerent. Toate bratarile mi se rup si , in mod invariabil , le pierd . Ma trezesc acasa ca nu e mai este bratara . Aceaasi problema cu brosele. Au inchizatorile nepotrivit de fragile.Nu stiu frate , nu le mai faca , asa rezistente , ca alta data. Lasa ...ca poate in schimbul a ceea ce ai pierdut...vine in compensare ceva mai bun. ![]() Olivia multumim pentru incurajari !!! Si asa care vasazica : Davidutzu" e sefu" ? Mai sa sti ca de ieri am lasat-o si pe Eva sa faca pe sefa !!! Sa vedem ce-o iesi !![]() Andy se pare ca e dermatita atopica. Mi-a recomandat sa scot pe o durata de cca.2 saptamani orice produse lactate , sau derivate , cereale numai din acelea care nu au in compozitie lapte si orice tip de carne . A mai sugerat si o analiza a scaunului pt. a exclude oxiurile. Incerc sa ii fac o foto mult mai apoape in ideea ca ai mai multa experienta si poti sa emeti o parere mai avizata ecit mine. Oricum astazi se pare ca nu mai sunt asa pronuntate .Cel putin asa mi s-au parut mie. Mamiseli : fructele sunt la putere ! Ne conformam. ![]() Leeloo multa sanatate ! Sper sa treceti cit mai repede peste aceata perioada ! Dar in final ???Ce anume , concret a avut Damian ??Ochisorii de la ce s-au iritat ? Dandushu , mai Dandushi ce mumos povestesti tu acolo !!!! Intuitia mea acum e cam prastie...din cauza de frica. Si ai dreptate bineinteles in tot ce povestesti! Astazi duap ce a terminat ea de mincat mi-am pus si eu linga ea. Aveam teci verzi aburite si date la cuptor cu putin ulei si trei felii de rosie. Mia am vazut curioasa. Da rau curioasa .Si ia-m dat o pastaie. Una medie .Sti cu ce placere s-a mozolit si rontait-o ! O mai punea pe masuta ei , iar incerca sa o prinda , iar o molfaia iar o mai punea jos , cind simtea ca ii scapa printre degete. Mia desteptii mai pici astoa. M-am uitat la ea : de renuntat la pastaie nu renunta , o lasa pe masuta doar ca sa iaba masa de manevra sa o poata prinde dintr-o opzitie mai buna ! E si chestia asta cu cubuletel o varinta !Si doca a fost incantata ca maninca separat carnea .A zis ca asa isi formeaza mult mai bine perceptia depre carne decit belnduita. Problema e ca 2 saptamani ne-a recomandat sa trecem la regim de post. Adica fara carne si fara derivate din lapte sau ou.La fel ca tine a sugerat sa nu aplic nicun fel de trucuri . Cica nici macar pe cele care mie mi se par inofensive. In realitatea nu sunt deloc inofensive. Spunea ca fie din cauza caldurii accepta numai alimentele care i se par potrivite, fie este pe un platou de stagnare : isi mentine siluetul si refuza sa se ingrase ! ![]() ![]() ![]() Flori va pup pe toti ! Sper sa nu fie cazul sa ajungeti la operatie. Dar daca va fi sa fie , va tinem pumnii sa treceti cit mai bine peste interventie. Noi cu mincare...tot cam prost stam. Asta discutam cu fetele. Slab , slab zilele astea. Poate nici caldura asta nu ne ajuta pe frontul cu alimentatia. ![]() Monicus multa bafta la debutul dive ! Sa fie cu noroc ! ![]() Julia multumim pentru urari ! Cred ca e si una si alta : si calduar si o...alta etapa. Mai da" ce fata mare ai !!! Adolescenta ...he , he...si ce satisfactii iti aduce. Sa ai un inceput cit mai bun in septembrie!![]() Criss mi se scurg ochii cind povesti despre Paula cum maninca ! Vreauuu si eu inapoi la cum eram....Mie imi venea sa o halesc pe ea cu tot cu castron cind minca ! Mai sa va fie de bine si sa o tineti tot asa ! ![]() Corina drum intins si fara peripetii ! ![]() Anca hai mah ca trece si perioada asta ortezata ! Si apoi o sa ai pufoseniu din nou al tau la smotocit !!!! ![]() Iza ca mi-am adus aminte - zilele astea ma cam doare sanul drept de la nodul de pe lateral pina sub mamelon la nodulul celalalt - ce ai mai facut cu analizele ? Sau am sarit peste mesaj ? Te-ai lamurit ce se intimpla ? Ce era cu umflatura , cauze , patologie etc. ??? Zilele astea , pina in concediu trebuie sa ajung sa imi fac macar o eco sa va ce misuna pe acolo . Va pup mamici ! Sa aveti o noapte cit mai buna !Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
La multi ani, Lauramiron!!!Multa sanatate ,bucurii si tot ceea ce iti doresti!

LA MULTI ANI si cozonaceilor sarbatoriti!Sa fiti sanatosi si sa va incantati parintii!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

daca gasim sa cumparam si nu beau localnicii tot
Eva Ioana