*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (57)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata la toata lumea!

anca_27 ai PM

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mirtha, Anca, multumim mult, multi ani fericiti si voua!

Anca, incearca sa cauti sursa constipatiei daca nu merge tratata. Ii dai cumva banana? Al meu se constipa de la banana si de cand am vb cu Spiridusul, am scapat, acum avem 2,3 kk pe zi Asa deci...fara morcov fiert, fara banana sau daca vrei sa-i dai scoate-i semintele din mijloc, eu asa ii dau, tai fasii si scot partea din mijloc, cand fierbi legumele pune si o frunza de salata pt fibre...mai e la Hipp un borcanel cu prune si mar care la noi a umplut pampersul si spate, si picioare si bouncer Daca imi mai amintesc ceva, revin, tin pumnii sa scapati.

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Anca spanacul si prazul sunt usor laxative.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Mergi la inceput

Asa e, si spanacul si prazul sunt bune.
Incearca si sa faci bicicleta cu picioarele ei, asa ii apasa pe intestin si poate, poate...
Daca nu merge nici cu ceai de musetel, supozitor cu glicerina, apa fiarta si racita, termometru, atunci poti incerca Duphalac (contine lactuloza si se poate da si la bebelusi)...e greu cu constipatia, se chinuie mititica.

Aaa si cartoful si cerealele o pot constipa.

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Buna dimineata

sarbatoritilor zilei

Olivia multi ani fericiti impreuna

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Criss LA MULTE LUNITE pt Piscotelul frumos
La multe lunite ARIANNA

Mirtha pt ganglionul ala care l-am avut imi daduse sa fac niste analize la sange si secretie pt a vedea daca este vreo infectie pe undeva. Am amanat analizele o saptamana ca sa le fac pe toate o data si intre timp mi-a trecut si nu am mai fost . Imi pare rau ca are si Eva de furca cu bubitele, sper sa scape de ele cat mai curand. Bine ca stiti imediat care a fost cauza lor
Olivia aniversare frumoasa si o casnicie cel putin la fel de fericita ca si pana acum

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nebunica, Isa, mercic, la fel si voua

Diseara bem o sticla de vin daca gasim sa cumparam si nu beau localnicii tot
Nu stiu daca v-am spus dar nu va imaginati ce drojdesc astia pe aici Seara cand te plmbi, te intalnesti cu oameni muulti cu cutiile de bere in mana, in parca daca mergi, te uiti sub banca unde stau, vezi baxul cu bere, cand a lucrat sotul pana tarziu a zis ca urcau in autobuz cu berile in mana si mai ales femei...cica numai el si soferul? mai ramasesera singurii nealcoolizati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pentru constipatie esate bun si Humanna Milksucher pus in lapte,regleaza tranzitu intestinal si vedeti ca exista microclisme cu musetel care se pot folosi in loc de supozitor.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Yupiii...a nascut prietena mea, 2 flacai de 2,900 kg si 48 cm si de 3,000 kg si 49 de cm.Ea este ametita, dar si-a vazut puiutii si i-a tinut in brate.M-a certat ca nu i-am spus de sacul de nisip pus pe burta si de contractiile de dupa...dar ce sa fac, daca am uitat?Zice ca sunt nebuna, cum am uitat de acum 6 luni?Pai...iooo, acum 6 luni, la durerile care le aveam am zis ca nu mai fac al 2 lea copil...si uite acus' ca am uitat...si vreau bb 2, dar mai incolo, sa treaca criza...

Azi Sara a papat borcanel cu fructe si orez 200 gr, dar nu i-a ajuns...am pacalit-o cu ceai si acum doarme.Pregatesc spanacul, sper sa-i placa.Mai am 2 borcanele cu fructe...diferite, dar nu-i mai dau.Sambatea le voi lua pe amandoua la piscina, din 2 trebuie sa-i placa 1, o sa am si laptele la mine in caz de forta majora.
O sa fac spanac si pt mine...immm abia astept.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Ancule, ce mare si frumoasa e Mariuca, are cui semana

Ramo, felicitari prietenei , sa-i traiasca si refacere rapida!

Mergi la inceput