Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

narcisa, eu am mai spus, dar poate nu ai retinut, sau nu ai vazut mesajul meu, Stefan adora cartile cu ferestruici! Pe la 2 ani

proud mummy

Mergi la inceput

revin ma tarziu ca Matei are febra...na scazut cu nimic...cred ca mainemergem la medic totusi.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am uitat sa va zic ca Ralu a inceput sa mearga singurica de 2 zile.
Am admirat toate pozele noi si am lasat comentarii la fiecare.

Mergi la inceput

L-am imbaiat pe Matei cu apa usor calaie, dupa care i-am pus termometru...39,8 rectal. Incerc sa nu ma panichez, cu Stefan am trecut de 40,5 si experienta na fost tocmai placuta insa, cu ajutorul lui Dumnezeu o sa trecem cu bine noaptea. I-am pus un supozitor de novocalmin la o ora dupa 2,5 ml de nurofen...sper ca nu am facut vreo prostie, insa vad ca febra se incapataneaza sa stea peste 38...eu sper ca maine sa fie mult mai bine.Acum Matei este cu tati, nu-l las sa doarma pana nu vad ca scade febra.

deci, narcisa, cum spuneam in mesajul anterior, Stefan adora cartile cu ferestruici. Sunt foarte interesante, cu aceste carti a invatat ud/uscat, curat/murdar, innorat/innsorit, cu umbrela/in ploaie cald/rece plus figurile geometrice si unele culori.Si acum mai are cartile ca tare mult le-a indragit. In rest, noi avem o gramada de povestioare scurte, carticele de toate neamurile.Este bine sa fie cat mai multe si mai diverse, ei se ataseaza in prima faza de cate o carte si nu o mai lasa din mana pana nu o invata (cel putin asa era Stefan) apoi prin rotatie le rasfoiam zilnic pe toate.Acum el adora enciclopediile de toate felurile, are o gramada, si acum au aparut o alta serie noua pe care vreau neaparat sa o avem si noi.

Cartea Disney de care vorbeati am vrut-o si noi, insa pe aici aduc foarte putine, a stat mama intr-o zi de luni de la ora 6!!! dimineatza pana la 8 la o coada imensa.....vreo 60 de persoane si carti au adus doar 40...Na reusit sa cumpere decat o singura bucata, pentru verisoara lui Stefan, insa saptamana asta a luat 2, deci avem Alladin Eu cu tati am hotarat sa nu ne mai inghesuim sa le cumparam...ca are destule de acest gen, eu vreau sa ma apuc de cumparat carti din literatura universala, de care o sa aiba nevoie la scoala, sau chiar la liceu...cine stie...poate o sa prinda drag de citit. O sa ziceti ca mai este pana atunci...insa timpul trece repede si cartile sunt fff scumpe, trebuie cumparate din timp. Asa ca narcisa, bine faci ca le cumperi de pe acum, chiar daca ea le va folosi undeva dupa 2 anisori in mod mai activ.

No..m-am intins ca o placinta...fug acum la juniori.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ana, sanatate lui Matei. Sper sa treceti noaptea cy bine.

Turtu, imi pare rau sa aud ca ti-ai pierdut jobul. Dar, sigur Dumnezeu are un plan cu tine, si stie el mai bine de ce a fost sa fie asa . Vei avea timp mai mult de Mara, ceea ce e minunat, si pana la coada, cel mai important.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tecky, felicitam Ralu pentru mersul singurica .

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Tecky felicitari pt mers!!!!!!!!n-am citit mai mult..citesc maine si revin dc mai am timp

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Seara buna!!
Tecky felicitari Ralucutzei
Narci...Aventurile lui Habarnam, ce draga mi-a fost cartea aia, si o mai are mama in biblioteca...bine ca mi-ai amintit de ea..bine mazgalita si usor rupta, dar e acolo
Ralu azi m-ai facut sa plang
Tema pt acasa...ce trebuie sa iau cu mine in trusa cu medicamente pt bb in vacantza???Am ceva idei dar poate m,a ajutati sa nu uit ceva.
Noi plecam vineri la mare pt week end..am mari emotii cu Clara
ma intorc la invatzat...mai am o restanta joi.Va pupacesc

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu m-am hotarat sa vin sambata prin Bucuresti,asha de relaxare...asha ca sunt in imprejurimi,am ceva treaba la ora 15 in rest is libera

pup...si urlatzi cu roshu dc avetzi timp de intalneala

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

paaai eu asta iau cand merg cu ea pt cel putin o seara in afara casei: nurofen, panadol, supozitoare cu novocalmin, paracetamol, spray cu apa de mare, un antibiotic daca ai in casa (nu sa-i dai, dar sa fie ca nu e greu), tantum verde spray pt rosu in gat sau alte minunatii (mai bine le cari degeaba daca le ai in casa decat sa mergi sa cumperi), ceva pt dinti gen calgel.

Mergi la inceput